2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bi yemeğe gittim geldim, ortalığı gözyaşı götürmüş, ne oluyor bugün bizlere yaa, hadi silkelenip kendimize gelelim, ayrıca Burcu çok fena oldum yazdıklarını okuyunca, en çokta sen silkelen :)))

ben mi ilerleyemiyorummm siz mi konuşmuyorsunuzzz konuşmadığınız zamandamı denk geliroyummm ben gelince nicklerinizi park modunamı alıyorsunuzzz hiçbirini bilmiyorum:))

walla cnm ben markete gitmiştim, ordan da haa çok güzeldi biraz da parkta oynattım Eymeni ama sayfa cidden ilerlememiş hayret doğrusu

Ben de aynı eziyeti giydirirken yaşadığım için haftada 1 yıkıyorum, nefret ediyor giyinmekten

ne yani yıkamıyosun diye üstünü de mi değiştirmiyosun çocuğun???

Bi yemeğe gittim geldim, ortalığı gözyaşı götürmüş, ne oluyor bugün bizlere yaa, hadi silkelenip kendimize gelelim, ayrıca Burcu çok fena oldum yazdıklarını okuyunca, en çokta sen silkelen :)))

Walla baksanıza Burcu kayıplara karışmış, cidden kendini banyoya kaptmış ağlamıyodur inşallah..

anam böyle dert ediyoruz ediyoruz büyüyünce kıymetimizi bilirler inşallah..

Ah anacım inşaqllah ta, insan anne,baba olmadan anlamıyor ki. biz daha önce farkın da mıydık bu emeklerin?

Ağlattınız beni bi güzel, sümüklerim ağzıma girene kadar zırladım. Sonra makaralarımın boşaldığını gören müdürüm beni yemeğe götürdü, hücrelerime güneş, beynime oksijen gitti, kendime geldim, iyiyim şimdi...

Ben silkelendim, şimdi daha da öfkeliyim, birde size diyorum yapmayın etmeyin diye, manyak kaynanam görümcemin oğlunu bırakmış ve 1 saat sonra almaya gelmiş, annemin anlattığına göre kaynanamın ağzının kenarında 3 tane yara varmış, görümcemin oğluna sinirlendiği için çıkmış bu yaralar güya ve en can alıcı tarafına geliyorum, o pis ağzıyla kızımı yalamış, öpmüş pis kadın, her yerinden mikrop akıyor senin diye bağırmak istiyorum bu kadına, zaten sigara içip o ağzıyla öpüyordu birde yaraları çıktı şimdi, anneme ''sakın kendi evine gitme İklime hep burda bak, çok özlüyorum, burnumda tütüyor, bu bebenin (bu bebe dediği görümcemin oğlu) yüzünden İklimi hiç göremiyorum, sevemiyorum, nolur gitme'' diye yalvarmış... Ben bu kadını ne yapayım, kaynar kazan da paklamaz bu cadıyı...

Acıyorum ya ben kaynanama, zavallı...

Burcu, kendine gelmene sevindim anacım, bende az evvel balkona çıkıp biraz oksijen aldım, sabah hava yağmurlu ve kapalıydı ama şu anda güneş açmış ve tertemiz hava var, işlerim yoğun olmasaydı dışarı atardım kendimi kesin.. pencereden bakmakla ve balkondan nefes almakla yetinecem malesef..

Size bişey söyleyim mi, aslında çok daha başka şeylere sinirlenip, üzülüp, bir şekilde boşalmak isteme gereğinden bebeklerimizi bahane edip edip ağlıyormuşuz gibi geliyor, hepimizin içinde bir doluluk var ve nasıl boşaltsak diye bahane arıyoruz, yada ne bileyim yaa, bi doğum yaptık kafayı yedik hepimizde, yaşanmışlıklar canımı acıtıyor bazen, yeni yeni patlak vermeye başladı sanırım, çok fazla mı içime attım ne..?

oh ne güzel izinlimisin gülşan.
evet normalde bugün işe başlamam gerkiyodu ama biraz hastayım ve rapor aldım evdayim. pazartesi eve geldik duş alayım dedim elektrik gitti soğuk suyla durulandım sonuç boğaz enfeksiyonuna kdar gitti zaten annem yarın geliyo merte bakacak kimse yok komşuya bırakmak istemedim. kaymakam beyi aradım sağolsun iyileşene kadar gelme dedi çok iyi biri karısıda kendiside çok anlayışlı:)
bende mertle oynayım dedim ama o uyudu bende mutfağı temizledim şimdi kıl tüy operasyonuna başlıycam, orman gibiyim
ne anlayışlı patronmuş be yaw

canım senin kaynanatöre söylencek laf yok literatürde psikolojik destek lazım sanırsam ona

digol digol Yasemincim:))
Evet senin kaynananı kaynar kazan da paklamaz cidden, ufffffff, ben bile sinirden dişlerimi sıktım. Allah sana sabır versin

Tamamen katılıyorum, müdürüme gidip bugün kendimi iyi hissetmiyorum kuaföre gidicem demek istiyorum ama diyemeyeceğim için, işim var deyip izin alıp çıkıcam, akşam işle igili bir toplantıya katılacağım muhtemelen 9lara kadar uzayacak onu bekleyene kadar çıkıp bi saçımı yaptırsam bi vitrin baksam kendime gelsem? offf hiç iyi değilim hiç

Aylin kuşum nedir bu stres yahu kaç gündür? ayarlayabildin mi haftasonu ağva olayını? biraz değişik bişeyler yap bu haftasonu iyi gelir belki cnm

aynı merti anlatıyosun. eşim olmasa sinir krizi geçirecem üstünü değiştirirken
eşimde senin gibi düşünüyo bi doğum yaptın kafayı yedin diyo çürük çıktın diyo heryerim ağrıyo deyince:76: ikinci çocuğuda yapınca halini merak ediyorum diye kızdırıyo

onlar kendilerine baksın canım rahatlıyosan digol digol canım
patrona öyle desen kesin izin verir bence

Digol digol digoooolllll...
Bayramda eşimle Antalya ya gitmiştik ya, dönüşte tur otobüsü arızalanmıştı, herkes isyan edip, protesto etmişti tur firmasını. Bunlardan biri de benim eşimdi tabiki, tur firmasını şikayet ettiydik Ankara ya dönünce, az evvel tur firmasından aradılar, özür mahiyetinde hafta sonu turu hediye ediyorlarmış, heeyyyyyooooo....

Yavv ben bu digol digol ü sevinç ünlemi anlamında kullansam nasıl olur..?

ben geldim eve gittim ortalığı toparladım sabahtan beri bişey yemedim ne kahvaltı ne başka bişey ama hiç aç deilim
BURCU bana bağımlı olmaz demişsin bütün çalışan annelere yazıyorum benim annemde çalışıyodu üstelik burdaki tüm annelerden daha yoğundu programı sık sık şehir dışına çıkardı bana halam bakardı ki çok severdi hala çok sever ben 4 ay emmişim sadece hani bu mu annene bağlayan die düşünmeyin 1 yaşındayken henüz emeklemeyi bile zor becerirken saat 5 oldu mu kapının önünde oturup en fazla 1 mt sağa 1 mt sola gidermişim kımıldamaz annemi beklermişim saat gibiydin die anlatır halam
bu arada mesela benim oğlumu çok seviyolar eltim çocukları hep oynuyolar oyun için bana pek gelmiyo ama ne zaman bişeye üzülse uykusu gelse korksa beni arıyo bana doğru geliyo emekliyerek yani nası oluyo bilmem ama bize bağlanıyolar çok az görüşüyoruz ama o kadar özlüyoruz ki çok yoğun yaşıyoruz o zamanı die düşünüyorum
MERAL ŞİMDİ UZUN DİE OKUMAZ YUKARIYI!!!

Müdürüm yarın çalışalım arkadaşlar dedi, bende ''ben gelemem'' dedim... 7 senedir bu şirketteyim ilk kez böyle bir cümle kurabildim müdürüme karşı, iyi yapmış mıyım..?

Hem diş hekimine gidecem, hem Mart anaları ve kuzularıyla buluşma var, nasıl gelip çalışabilirim ki ama..

Müdürümde sağolsun ne dedi: senin bebeğin var, unutmayalım, o kadar senedir gık demeden çalıştın, birazda biz özveride bulunalım, gelme tabi dedi, diğer arkadaşlar çok bozuldular ama ne yapayım, yıllardır çalışıyorum, hakettim artık bu kadarını da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…