- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #90.541
ben mi ilerleyemiyorummm siz mi konuşmuyorsunuzzz konuşmadığınız zamandamı denk geliroyummm ben gelince nicklerinizi park modunamı alıyorsunuzzz hiçbirini bilmiyorum:))
Ben de aynı eziyeti giydirirken yaşadığım için haftada 1 yıkıyorum, nefret ediyor giyinmekten
Bi yemeğe gittim geldim, ortalığı gözyaşı götürmüş, ne oluyor bugün bizlere yaa, hadi silkelenip kendimize gelelim, ayrıca Burcu çok fena oldum yazdıklarını okuyunca, en çokta sen silkelen :)))
anam böyle dert ediyoruz ediyoruz büyüyünce kıymetimizi bilirler inşallah..
ne yani yıkamıyosun diye üstünü de mi değiştirmiyosun çocuğun???
QUOTE]
Değiştiriyorum tabiki, üstünü değiştirirken zırlıyor ama bizimki banyoyu sevdiğinden çıkınca daha bi şiddetli kendini ordan oraya atarak ağlıyor, hem kremle, hem bezini bağla hem bodysini pijamasını giydir kabus gibi oluyor, zaten artık tek yapamıyorum eşim onu oyalamaya çalışıyor ben giydirmek için cebelleşiyorum, öyle bi oluyor ki onu yıkayınca muhakkak arkasından benim yıkanmam gerekiyor çünkü terden sırılsıklam oluyorum.
evet normalde bugün işe başlamam gerkiyodu ama biraz hastayım ve rapor aldım evdayim. pazartesi eve geldik duş alayım dedim elektrik gitti soğuk suyla durulandım sonuç boğaz enfeksiyonuna kdar gittioh ne güzel izinlimisin gülşan.
bende mertle oynayım dedim ama o uyudu bende mutfağı temizledim şimdi kıl tüy operasyonuna başlıycam, orman gibiyimwalla cnm ben markete gitmiştim, ordan da haa çok güzeldi biraz da parkta oynattım Eymeni ama sayfa cidden ilerlememiş hayret doğrusu
ne yani yıkamıyosun diye üstünü de mi değiştirmiyosun çocuğun???
Walla baksanıza Burcu kayıplara karışmış, cidden kendini banyoya kaptmış ağlamıyodur inşallah..
Ah anacım inşaqllah ta, insan anne,baba olmadan anlamıyor ki. biz daha önce farkın da mıydık bu emeklerin?
ne anlayışlı patronmuş be yawAğlattınız beni bi güzel, sümüklerim ağzıma girene kadar zırladım. Sonra makaralarımın boşaldığını gören müdürüm beni yemeğe götürdü, hücrelerime güneş, beynime oksijen gitti, kendime geldim, iyiyim şimdi...
canım senin kaynanatöre söylencek laf yok literatürdeBen silkelendim, şimdi daha da öfkeliyim, birde size diyorum yapmayın etmeyin diye, manyak kaynanam görümcemin oğlunu bırakmış ve 1 saat sonra almaya gelmiş, annemin anlattığına göre kaynanamın ağzının kenarında 3 tane yara varmış, görümcemin oğluna sinirlendiği için çıkmış bu yaralar güya ve en can alıcı tarafına geliyorum, o pis ağzıyla kızımı yalamış, öpmüş pis kadın, her yerinden mikrop akıyor senin diye bağırmak istiyorum bu kadına, zaten sigara içip o ağzıyla öpüyordu birde yaraları çıktı şimdi, anneme ''sakın kendi evine gitme İklime hep burda bak, çok özlüyorum, burnumda tütüyor, bu bebenin (bu bebe dediği görümcemin oğlu) yüzünden İklimi hiç göremiyorum, sevemiyorum, nolur gitme'' diye yalvarmış... Ben bu kadını ne yapayım, kaynar kazan da paklamaz bu cadıyı...
Size bişey söyleyim mi, aslında çok daha başka şeylere sinirlenip, üzülüp, bir şekilde boşalmak isteme gereğinden bebeklerimizi bahane edip edip ağlıyormuşuz gibi geliyor, hepimizin içinde bir doluluk var ve nasıl boşaltsak diye bahane arıyoruz, yada ne bileyim yaa, bi doğum yaptık kafayı yedik hepimizde, yaşanmışlıklar canımı acıtıyor bazen, yeni yeni patlak vermeye başladı sanırım, çok fazla mı içime attım ne..?
Digol digol....
aynı merti anlatıyosun. eşim olmasa sinir krizi geçirecem üstünü değiştirirkenDeğiştiriyorum tabiki, üstünü değiştirirken zırlıyor ama bizimki banyoyu sevdiğinden çıkınca daha bi şiddetli kendini ordan oraya atarak ağlıyor, hem kremle, hem bezini bağla hem bodysini pijamasını giydir kabus gibi oluyor, zaten artık tek yapamıyorum eşim onu oyalamaya çalışıyor ben giydirmek için cebelleşiyorum, öyle bi oluyor ki onu yıkayınca muhakkak arkasından benim yıkanmam gerekiyor çünkü terden sırılsıklam oluyorum.
eşimde senin gibi düşünüyo bi doğum yaptın kafayı yedin diyoSize bişey söyleyim mi, aslında çok daha başka şeylere sinirlenip, üzülüp, bir şekilde boşalmak isteme gereğinden bebeklerimizi bahane edip edip ağlıyormuşuz gibi geliyor, hepimizin içinde bir doluluk var ve nasıl boşaltsak diye bahane arıyoruz, yada ne bileyim yaa, bi doğum yaptık kafayı yedik hepimizde, yaşanmışlıklar canımı acıtıyor bazen, yeni yeni patlak vermeye başladı sanırım, çok fazla mı içime attım ne..?
Sapıttım heralde, kaynanamdan manyaklık bulaşmış olmalı.. Niyeyse yazasım geldi, kendi kendime digol digol diyerek çalışıyorum b.sayarın başında ve şirkettekiler hiç iyi gözle bakmıyorlar, kendime gelsem iyi olacak..
Tamamen katılıyorum, müdürüme gidip bugün kendimi iyi hissetmiyorum kuaföre gidicem demek istiyorum ama diyemeyeceğim için, işim var deyip izin alıp çıkıcam, akşam işle igili bir toplantıya katılacağım muhtemelen 9lara kadar uzayacak onu bekleyene kadar çıkıp bi saçımı yaptırsam bi vitrin baksam kendime gelsem? offf hiç iyi değilim hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?