2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

AYLİN şekerim hade kap keremi de gel buraya gezdirem seni havanı dağıtayım ben gelirdim ama sana değişiklik olsun sen gel bak istanbuldan uçak biletleri de çok uygun bu ara

canım kahvaltısına katıyordum zaten ama ayrıca içirmiyorum...deneyebilirim...amamcım devam sütünün ziyan olmaması..

Digol digol digol :))her zaman heryerde digollll :)))
iyiymiş tur işi:)))yapsınlar o kadar...

Son düzenleme:

ii demişsin müdürüne de aferim ama bi alkış da ona gelsin

evet evet çok iyi oldu bu tur valla, digol digol digolll..

bencede okumaz:) evet bencede bebekle anne arasında bir bağ var.sadece bazı bebekler duygularını tam olarak yansıtmıyo.mert kucağa asla gelmez yabani gibi debelenir kucağıma alınca, ama bi sıkıntısı olunca ayağımın dibinden ayrılmaz kucağıma alayım diye:)
iyi yapmışsın tabikide,patronda iyi demiş doğrusu:)

olur olur sevinince digol digol, hadi bakalım çok güzel olmuş bu iş, sonraki hafta mı gideceksiniz?

Walla Esin itiraf ediyorum ki tam atlıyordum en altta büyük harflerle bana ithafen yazdığın cümleyi görünce okudum:)) kardeşim yazmayın uzun uzun aaaaa. ille de yazacaksanız da ayrı paragraflar halinde yazın yoksa çok karışık görünüyoo

afferim 10 puan veriyorum sana, çok iyi demişsin helal

ehe ehe tuzağıma düşmüssünnn

bir sürü alıntım vardı ama elektrik kesilince hepsi gitti
yoğun bir gün herkes dellenmiş bakıyorum
kendimizi çok fazla sıkıyoruz bütün bu olanlar da o yüzden, iyi anne iyi eş iyi ev hanımı olalım derken kendimize nefes alacak zaman bırakmıyoruz sonra da böyle patlıyor işte, biraz geniş mi davranmalı ne
yasemin tatil işine sevindim tam zamanında geldi sanki
digol digol :)

Aylin de gitti galiba kuafröre, ben de gitmek istiyorum, kısacık kestirmek istiyorum saçlarımı. çok dökülüyor kel kalmama az kaldı( ama fırsat olmuyor ki nasıl gidicem eymenle

bioksin kullansana, ben 4. ayda yaşadığımız dökülmede kullandım 2-3 yıkamada kesti

Heheheh, benim keyfim yerine gelmeye başladı valla...

Meralim, benim saçımda doğumdan sonra çok fazla dökülmeye başlamıştı, kel kaldım diye ağlar vaziyetteydim, yanlardan ve tepeden resmen açıldı ve kafamın derisi görünüyordu, bak bunu kullanıyorum ve şu anda saçlarım hiç olmadığı kadar gür ve hiç dökülmüyor, tavsiye ederim denemek istersen, bir sürü yeni saç çıktı benden..

http://www.sacbakim.com/

Size laf yetiştirmeye çalıştığım günlerden birinde, bir ithalat siparişi girişinde hata yapmışım.
Şimdi bir sürü işlemin ters kaydını alıyorum.
Bu modilde daha önce hata yapmadığım için, nasıl düzeltmem gerektiğini de bilmiyorum, maymun gibiyim.
Aman beaaa :84:

Hadi yaa, tüh napacan şimdi..? Bir bilen yok mu orda yav, bi el atsa şu işe..?

Yasemin çok sağol cnm, hemen alıyorum walla benim de saçımın ön tarafları açılmaya başladı. sen sadece bakım ürününü mü aldın, şampuanı da aldın mı?

Şirkette bilen yok, ithalat modülünü sadece ben kullanıyorum.
Diğer grup şirketlerine soruyorum şimdi, bakalım, halledicez de biraz uzun sürecek sanırsam...

Yasemin çok sağol cnm, hemen alıyorum walla benim de saçımın ön tarafları açılmaya başladı. sen sadece bakım ürününü mü aldın, şampuanı da aldın mı?

Her ikisini de aldım canım, şimdi de doping denen şeyi almayı düşünüyorum, serum ve şampuanını 3 aydır kullanıyorum, her gören farketti inan ve çevremde benden görüp alan bir sürü kişi var hepsi de memnun kaldı, resmen saç fışkırıyor kafamdan, canlı parlak saçlarım oldu, birde çok hızlı uzuyor artık..

Diğer grup şirketlerine soruyorum şimdi, bakalım, halledicez de biraz uzun sürecek sanırsam...

Oraya odaklan o halde bir süre, benden sana izin, burayı boşlayabilirsin, şu işi hallet öyle gel :))

bioksin kullansana, ben 4. ayda yaşadığımız dökülmede kullandım 2-3 yıkamada kesti

bu iletiyi de şimdi gördüm sağol cnm, ikisine de bi bakayım şimdi

anacım senin arada eymeni satacağın ablan kuzenin anen ne biliyim kimsen yok mu

ya canım bi ablam var burda ama o da bana uzak, ondan ziyade de Eymen herkesi çok yabancılıyo benden başkasında hjiç durmuyor, ağlıyor. babasında bile durmuyor çocuk

hay Allah inşallah çok problem çıkmadan halledersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…