- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #90.561
canım kahvaltısına katıyordum zaten ama ayrıca içirmiyorum...deneyebilirim...amamcım devam sütünün ziyan olmaması..burcu sen mazoşistsin kesin bu kadar üzülüyosun hala çalışıyorsun ya!!
canım inek sütünü denesen.. artık kocaman oldular hoş ben 5. aydan beri veriyorum ama.. malum doktorlar verditmediği için sizde korkuyorsunuz allerjik reaksiyon wermezse wer derim ben sewer kesin. benim kızım sewiyor cunku. sabah uyanınca 50 cc biberon içirsen kalanına seni emse dalar bi güzel tekrar.
oh ne güzel izinlimisin gülşan.
beraber yıkanmayı deneseniz. sende gir duşa? yada leğene oturt küvetini görünce aglıyorsa. şampuanımı sewmio suyu mu sewmio. belki gözünü yakıyor şampuanı çok hassassa. onları bi deiştirsen. çok uzunmu yıkıyorsun su yutuyormu başını yıkarken. yüzüne su gelmememi için şapkalar war yada onlara özel önü lastikli maşrapalar onlardan alsan..
Digol digol digol :))her zaman heryerde digollll :)))Digol digol digoooolllll...
Bayramda eşimle Antalya ya gitmiştik ya, dönüşte tur otobüsü arızalanmıştı, herkes isyan edip, protesto etmişti tur firmasını. Bunlardan biri de benim eşimdi tabiki, tur firmasını şikayet ettiydik Ankara ya dönünce, az evvel tur firmasından aradılar, özür mahiyetinde hafta sonu turu hediye ediyorlarmış, heeyyyyyooooo....
Yavv ben bu digol digol ü sevinç ünlemi anlamında kullansam nasıl olur..?
Müdürüm yarın çalışalım arkadaşlar dedi, bende ''ben gelemem'' dedim... 7 senedir bu şirketteyim ilk kez böyle bir cümle kurabildim müdürüme karşı, iyi yapmış mıyım..?
Hem diş hekimine gidecem, hem Mart anaları ve kuzularıyla buluşma var, nasıl gelip çalışabilirim ki ama..
Müdürümde sağolsun ne dedi: senin bebeğin var, unutmayalım, o kadar senedir gık demeden çalıştın, birazda biz özveride bulunalım, gelme tabi dedi, diğer arkadaşlar çok bozuldular ama ne yapayım, yıllardır çalışıyorum, hakettim artık bu kadarını da...
canım kahvaltısına katıyordum zaten ama ayrıca içirmiyorum...deneyebilirim...amamcım devam sütünün ziyan olmaması..
Önceki yazını da okumuştum ama cevap yazamamıştım, devam sütünü kahvaltısına katabilirsin tabiki, hem ziyan olmasın hemde o bahaneyle içer işte..
Digol digol digol :))her zaman heryerde digollll :)))
iyiymiş tur işi:)))yapsınlar o kadar...
bencede okumaz:) evet bencede bebekle anne arasında bir bağ var.sadece bazı bebekler duygularını tam olarak yansıtmıyo.mert kucağa asla gelmez yabani gibi debelenir kucağıma alınca, ama bi sıkıntısı olunca ayağımın dibinden ayrılmaz kucağıma alayım diye:)ben geldim eve gittim ortalığı toparladım sabahtan beri bişey yemedim ne kahvaltı ne başka bişey ama hiç aç deilim
BURCU bana bağımlı olmaz demişsin bütün çalışan annelere yazıyorum benim annemde çalışıyodu üstelik burdaki tüm annelerden daha yoğundu programı sık sık şehir dışına çıkardı bana halam bakardı ki çok severdi hala çok sever ben 4 ay emmişim sadece hani bu mu annene bağlayan die düşünmeyin 1 yaşındayken henüz emeklemeyi bile zor becerirken saat 5 oldu mu kapının önünde oturup en fazla 1 mt sağa 1 mt sola gidermişim kımıldamaz annemi beklermişim saat gibiydin die anlatır halam
bu arada mesela benim oğlumu çok seviyolar eltim çocukları hep oynuyolar oyun için bana pek gelmiyo ama ne zaman bişeye üzülse uykusu gelse korksa beni arıyo bana doğru geliyo emekliyerek yani nası oluyo bilmem ama bize bağlanıyolar çok az görüşüyoruz ama o kadar özlüyoruz ki çok yoğun yaşıyoruz o zamanı die düşünüyorum
MERAL ŞİMDİ UZUN DİE OKUMAZ YUKARIYI!!!
iyi yapmışsın tabikide,patronda iyi demiş doğrusu:)Müdürüm yarın çalışalım arkadaşlar dedi, bende ''ben gelemem'' dedim... 7 senedir bu şirketteyim ilk kez böyle bir cümle kurabildim müdürüme karşı, iyi yapmış mıyım..?
Hem diş hekimine gidecem, hem Mart anaları ve kuzularıyla buluşma var, nasıl gelip çalışabilirim ki ama..
Müdürümde sağolsun ne dedi: senin bebeğin var, unutmayalım, o kadar senedir gık demeden çalıştın, birazda biz özveride bulunalım, gelme tabi dedi, diğer arkadaşlar çok bozuldular ama ne yapayım, yıllardır çalışıyorum, hakettim artık bu kadarını da...
Digol digol digoooolllll...
Bayramda eşimle Antalya ya gitmiştik ya, dönüşte tur otobüsü arızalanmıştı, herkes isyan edip, protesto etmişti tur firmasını. Bunlardan biri de benim eşimdi tabiki, tur firmasını şikayet ettiydik Ankara ya dönünce, az evvel tur firmasından aradılar, özür mahiyetinde hafta sonu turu hediye ediyorlarmış, heeyyyyyooooo....
Yavv ben bu digol digol ü sevinç ünlemi anlamında kullansam nasıl olur..?
ben geldim eve gittim ortalığı toparladım sabahtan beri bişey yemedim ne kahvaltı ne başka bişey ama hiç aç deilim
BURCU bana bağımlı olmaz demişsin bütün çalışan annelere yazıyorum benim annemde çalışıyodu üstelik burdaki tüm annelerden daha yoğundu programı sık sık şehir dışına çıkardı bana halam bakardı ki çok severdi hala çok sever ben 4 ay emmişim sadece hani bu mu annene bağlayan die düşünmeyin 1 yaşındayken henüz emeklemeyi bile zor becerirken saat 5 oldu mu kapının önünde oturup en fazla 1 mt sağa 1 mt sola gidermişim kımıldamaz annemi beklermişim saat gibiydin die anlatır halam
bu arada mesela benim oğlumu çok seviyolar eltim çocukları hep oynuyolar oyun için bana pek gelmiyo ama ne zaman bişeye üzülse uykusu gelse korksa beni arıyo bana doğru geliyo emekliyerek yani nası oluyo bilmem ama bize bağlanıyolar çok az görüşüyoruz ama o kadar özlüyoruz ki çok yoğun yaşıyoruz o zamanı die düşünüyorum
MERAL ŞİMDİ UZUN DİE OKUMAZ YUKARIYI!!!
Müdürüm yarın çalışalım arkadaşlar dedi, bende ''ben gelemem'' dedim... 7 senedir bu şirketteyim ilk kez böyle bir cümle kurabildim müdürüme karşı, iyi yapmış mıyım..?
olur olur sevinince digol digol, hadi bakalım çok güzel olmuş bu iş, sonraki hafta mı gideceksiniz?
Walla Esin itiraf ediyorum ki tam atlıyordum en altta büyük harflerle bana ithafen yazdığın cümleyi görünce okudum:)) kardeşim yazmayın uzun uzun aaaaa. ille de yazacaksanız da ayrı paragraflar halinde yazın yoksa çok karışık görünüyoo
afferim 10 puan veriyorum sana, çok iyi demişsin helal
ehe ehe tuzağıma düşmüssünnn
Aylin de gitti galiba kuafröre, ben de gitmek istiyorum, kısacık kestirmek istiyorum saçlarımı. çok dökülüyor kel kalmama az kaldı( ama fırsat olmuyor ki nasıl gidicem eymenle
Size laf yetiştirmeye çalıştığım günlerden birinde, bir ithalat siparişi girişinde hata yapmışım.
Şimdi bir sürü işlemin ters kaydını alıyorum.
Bu modilde daha önce hata yapmadığım için, nasıl düzeltmem gerektiğini de bilmiyorum, maymun gibiyim.
Aman beaaa :84:
Yasemin çok sağol cnm, hemen alıyorum walla benim de saçımın ön tarafları açılmaya başladı. sen sadece bakım ürününü mü aldın, şampuanı da aldın mı?
Şirkette bilen yok, ithalat modülünü sadece ben kullanıyorum.
Diğer grup şirketlerine soruyorum şimdi, bakalım, halledicez de biraz uzun sürecek sanırsam...
bioksin kullansana, ben 4. ayda yaşadığımız dökülmede kullandım 2-3 yıkamada kesti
anacım senin arada eymeni satacağın ablan kuzenin anen ne biliyim kimsen yok mu
Size laf yetiştirmeye çalıştığım günlerden birinde, bir ithalat siparişi girişinde hata yapmışım.
Şimdi bir sürü işlemin ters kaydını alıyorum.
Bu modilde daha önce hata yapmadığım için, nasıl düzeltmem gerektiğini de bilmiyorum, maymun gibiyim.
Aman beaaa :84:
Şirkette bilen yok, ithalat modülünü sadece ben kullanıyorum.
Diğer grup şirketlerine soruyorum şimdi, bakalım, halledicez de biraz uzun sürecek sanırsam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?