- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #90.581
Yasemin çok sağol cnm, hemen alıyorum walla benim de saçımın ön tarafları açılmaya başladı. sen sadece bakım ürününü mü aldın, şampuanı da aldın mı?
Size laf yetiştirmeye çalıştığım günlerden birinde, bir ithalat siparişi girişinde hata yapmışım.
Şimdi bir sürü işlemin ters kaydını alıyorum.
Bu modilde daha önce hata yapmadığım için, nasıl düzeltmem gerektiğini de bilmiyorum, maymun gibiyim.
Aman beaaa :84:
Şirkette bilen yok, ithalat modülünü sadece ben kullanıyorum.
Diğer grup şirketlerine soruyorum şimdi, bakalım, halledicez de biraz uzun sürecek sanırsam...
kocama da alsam işe yarar mı acaba???
Ben benim kocada denemeye başladım, işe yarar diyorlar ama etrafımda kullanan erkek olmadığı için kocamda deniyorum valla, istersen bir süre bekle biz olumlu sonuç alırsak sizde deneyin..
Her ikisini de aldım canım, şimdi de doping denen şeyi almayı düşünüyorum, serum ve şampuanını 3 aydır kullanıyorum, her gören farketti inan ve çevremde benden görüp alan bir sürü kişi var hepsi de memnun kaldı, resmen saç fışkırıyor kafamdan, canlı parlak saçlarım oldu, birde çok hızlı uzuyor artık..
Oraya odaklan o halde bir süre, benden sana izin, burayı boşlayabilirsin, şu işi hallet öyle gel :))
kocama da alsam işe yarar mı acaba???
gecmısı okuyamaycam cokkkkkkkkkkkk uzun.kayınvalıdem ben oglus dısarı cıktık anca geldık.
babaannesı ogluma benım secıp begendıgım bı yurutec aldı.oglusumla tesekkur ettık.mınık pasam cok mutlu ama yınede totosunu kaldıramıyor.
AYLİN şekerim hade kap keremi de gel buraya gezdirem seni havanı dağıtayım ben gelirdim ama sana değişiklik olsun sen gel bak istanbuldan uçak biletleri de çok uygun bu ara
Aylin kuşum nedir bu stres yahu kaç gündür? ayarlayabildin mi haftasonu ağva olayını? biraz değişik bişeyler yap bu haftasonu iyi gelir belki cnm
sinirlerim tepemde.hastalıktan ağrıyan başım şimdi sinirden daha beter ağrıyor.
size yatacağım dedim,gittik yatak odasına.Alp mızırdandı falan bende aldım ayağıma salladım,o ayağımda uyumuş bende onu sallarken.neyse 3 ü azıcık geçiyordu kapı çaldı,kalktım eşimin kuzeni.kayınvalideme gelceklerdi bugün.neyse geldi 5-10 dk durdu.sonra "hadi inelim,çay içeceğiz,boğazına iyi gelir "dedi.bende indim.hoşgeldiniz falan dedim.oturdum,Alp le ilgileniyorum.Alp in elinde poğaça var,yemeye çalışıyor falan.kayınvalidem çayları getirdi.herkese tuttu.sıra bana gelince nağmeli nağmeli"buyur yazgı "dedi.akrabasına döndü.çayı alırken kafamı kaldırdım,bir baktım lanet akrabasına kaşgöz yapıyor,kafa sallayıp gülüyor.kaynanam oturunca o akrabası "ayy leyla hem küçüksü,hem büyük ,işin zor"demez mi?kafamı çevirip ters ters baktım.herkes anladı kızdığımı zaten.sonra kaynanam bana cilve yapıyor ye falan diye.Alp in elinden aldım poğaçayı,kırıntılar topladım,zaten altında örtü vardı,ne çaya ne tabağıma dokunmadan kalktım,kimseye bişey demedn yukarı çıktım.Allah ım yaa,nasıl lanet,nasıl pislik,ne rezil bir insan.Allah ımdan bulsun.benim yanımda kaşıyla gözüyle beni çekiştiriyor,kaşı gözü çıksın.biliyor sabahtan hasta olduğumu.küçücük yavrum bileanlamış gibi üzmüyor beni.bu nasıl insan yaa.
canım üzülmesinirlerim tepemde.hastalıktan ağrıyan başım şimdi sinirden daha beter ağrıyor.
size yatacağım dedim,gittik yatak odasına.Alp mızırdandı falan bende aldım ayağıma salladım,o ayağımda uyumuş bende onu sallarken.neyse 3 ü azıcık geçiyordu kapı çaldı,kalktım eşimin kuzeni.kayınvalideme gelceklerdi bugün.neyse geldi 5-10 dk durdu.sonra "hadi inelim,çay içeceğiz,boğazına iyi gelir "dedi.bende indim.hoşgeldiniz falan dedim.oturdum,Alp le ilgileniyorum.Alp in elinde poğaça var,yemeye çalışıyor falan.kayınvalidem çayları getirdi.herkese tuttu.sıra bana gelince nağmeli nağmeli"buyur yazgı "dedi.akrabasına döndü.çayı alırken kafamı kaldırdım,bir baktım lanet akrabasına kaşgöz yapıyor,kafa sallayıp gülüyor.kaynanam oturunca o akrabası "ayy leyla hem küçüksü,hem büyük ,işin zor"demez mi?kafamı çevirip ters ters baktım.herkes anladı kızdığımı zaten.sonra kaynanam bana cilve yapıyor ye falan diye.Alp in elinden aldım poğaçayı,kırıntılar topladım,zaten altında örtü vardı,ne çaya ne tabağıma dokunmadan kalktım,kimseye bişey demedn yukarı çıktım.Allah ım yaa,nasıl lanet,nasıl pislik,ne rezil bir insan.Allah ımdan bulsun.benim yanımda kaşıyla gözüyle beni çekiştiriyor,kaşı gözü çıksın.biliyor sabahtan hasta olduğumu.küçücük yavrum bileanlamış gibi üzmüyor beni.bu nasıl insan yaa.
sinirlerim tepemde.hastalıktan ağrıyan başım şimdi sinirden daha beter ağrıyor.
Buyur bi tane daha... Allahım yaa, bu kaynanaların çeneleri dursa kaşları gözleri oynuyor, Allah bildiği gibi yapsın bunları, deşme yaralarımı Yazgııı, daha yeni sakinleştim zaten, sen hastayım ben uzanacam diye hiç gitmeseydin keşke..
Kızım hasta hasta hizmet etmen lazımdı, kaynanaya hizmet ettirilir mi hiç, sende kabahat yani, tövbe tövbeee, bu ne anlayışsızlık yaaa...
canım üzülmecehennem bu gibi insanlarla dolup taşsınki yüce rabbim bize yer kalmadığı için affedip cennete koysun
nefret ediyorum bu tarz insanlardan
Yazgıcım onun için kendini üzmeye değmez inan, boşer koyver gitsin gülüm. bence bundan saonra onun yaptığı şeylere hiç aldırmıyormuş gibi davran sen sinir olacağına o olsun. Keşke bugün de çayı içip anne bi bardak daha alabilir miyim deseydin, sonra da misafir kişisine dönüp yaa hep o doldurur çayları ben otururum deseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?