2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şirkette bilen yok, ithalat modülünü sadece ben kullanıyorum.
Diğer grup şirketlerine soruyorum şimdi, bakalım, halledicez de biraz uzun sürecek sanırsam...

sen yaparsın Burcum zeki hatunsun sen...kolay gelsin...:13:

gecmısı okuyamaycam cokkkkkkkkkkkk uzun.kayınvalıdem ben oglus dısarı cıktık anca geldık.
babaannesı ogluma benım secıp begendıgım bı yurutec aldı.oglusumla tesekkur ettık.mınık pasam cok mutlu ama yınede totosunu kaldıramıyor.

anladım cnm harika, ben de etkisini görürüm inşallah. tekrardan çok sağol

Oraya odaklan o halde bir süre, benden sana izin, burayı boşlayabilirsin, şu işi hallet öyle gel :))

evet eet izinlisin hadi git bakem, iyi haftasonları ve bensiz buluşmalar(

kocama da alsam işe yarar mı acaba???

neden olmasın:)

hayırlı olsun cnm, iyi günlerde kullansın. ama biraz geç kaldınız, biz neredeyse kaldırıcaz artık yürüteci

Aylin kuşum nedir bu stres yahu kaç gündür? ayarlayabildin mi haftasonu ağva olayını? biraz değişik bişeyler yap bu haftasonu iyi gelir belki cnm

İşşşş tamamen işşşşşş,yok hiç haber yok ağva ile ilgili, yarın evde temizlik var, daha çıkamadım işler buraya bakamayacak kadar yoğun ama kararlıyım yarım saat bile olsa erken çıkıp kuaföre gidicem

sinirlerim tepemde.hastalıktan ağrıyan başım şimdi sinirden daha beter ağrıyor.
size yatacağım dedim,gittik yatak odasına.Alp mızırdandı falan bende aldım ayağıma salladım,o ayağımda uyumuş bende onu sallarken.neyse 3 ü azıcık geçiyordu kapı çaldı,kalktım eşimin kuzeni.kayınvalideme gelceklerdi bugün.neyse geldi 5-10 dk durdu.sonra "hadi inelim,çay içeceğiz,boğazına iyi gelir "dedi.bende indim.hoşgeldiniz falan dedim.oturdum,Alp le ilgileniyorum.Alp in elinde poğaça var,yemeye çalışıyor falan.kayınvalidem çayları getirdi.herkese tuttu.sıra bana gelince nağmeli nağmeli"buyur yazgı "dedi.akrabasına döndü.çayı alırken kafamı kaldırdım,bir baktım lanet akrabasına kaşgöz yapıyor,kafa sallayıp gülüyor.kaynanam oturunca o akrabası "ayy leyla hem küçüksü,hem büyük ,işin zor"demez mi?kafamı çevirip ters ters baktım.herkes anladı kızdığımı zaten.sonra kaynanam bana cilve yapıyor ye falan diye.Alp in elinden aldım poğaçayı,kırıntılar topladım,zaten altında örtü vardı,ne çaya ne tabağıma dokunmadan kalktım,kimseye bişey demedn yukarı çıktım.Allah ım yaa,nasıl lanet,nasıl pislik,ne rezil bir insan.Allah ımdan bulsun.benim yanımda kaşıyla gözüyle beni çekiştiriyor,kaşı gözü çıksın.biliyor sabahtan hasta olduğumu.küçücük yavrum bileanlamış gibi üzmüyor beni.bu nasıl insan yaa.

Buyur bi tane daha... Allahım yaa, bu kaynanaların çeneleri dursa kaşları gözleri oynuyor, Allah bildiği gibi yapsın bunları, deşme yaralarımı Yazgııı, daha yeni sakinleştim zaten, sen hastayım ben uzanacam diye hiç gitmeseydin keşke..
Kızım hasta hasta hizmet etmen lazımdı, kaynanaya hizmet ettirilir mi hiç, sende kabahat yani, tövbe tövbeee, bu ne anlayışsızlık yaaa...

ayyy ben manyakmıyım neyim 2010 kasım annelerinin dogum hikayelerini okuyup agladım dogurdugum günlere gittim ve anladımki hayatımın en güzel günlereini yasamısım oglumla ...

canım üzülme cehennem bu gibi insanlarla dolup taşsınki yüce rabbim bize yer kalmadığı için affedip cennete koysun

nefret ediyorum bu tarz insanlardan

Yazgıcım onun için kendini üzmeye değmez inan, boşer koyver gitsin gülüm. bence bundan saonra onun yaptığı şeylere hiç aldırmıyormuş gibi davran sen sinir olacağına o olsun. Keşke bugün de çayı içip anne bi bardak daha alabilir miyim deseydin, sonra da misafir kişisine dönüp yaa hep o doldurur çayları ben otururum deseydin

canım üzülme cehennem bu gibi insanlarla dolup taşsınki yüce rabbim bize yer kalmadığı için affedip cennete koysun

nefret ediyorum bu tarz insanlardan

yaa anlayışsız oluşunuda geçtim,sen nasıl gözümün önünde böyle birşey yaparsın.nasıl bir pisliksin ki sen?
MERAL o an öyle kızdımki aklıma bile gelmedi.ahh keşke yapsaydım.takmak istemişyorum ama insan içinde olacak şey mi yaa Allahaşkına.peki sizce sonradan edeyim mi ağzına birgüzel?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…