2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Klasik kayınvalide seninki, sonradan kızılacak edilecek bi durum yok, hürmet bekliyor hele ki başkasının yanında senin çocuğunu alıp kucağına koyup onun hizmet etmesini kaldıramamış gayette normal, ya hiç gitmeyecektin aşağı ya da kalkıp hizmet edecektin çocuğu ona verip, anormal kaynana bu durumu anlayışla karşılayıp ağzını açmadan hizmet eder

yok be boşver artık geçti, tekrar gündeme getirme bence hiç. sonuçta sen de üzüleceksin çünkü. ama çok ciddiyim bu gibi durumlarda sen karşındakini sinir et, kendi kendini yeme

yanlış anlaşılacak cümle kurmuşum, bence de böyle doğru yapmış demiyorum klasik kaynana gözünden bakıyorum duruma.

hıh bu da doğru ama, yani kaynanaların hepsi böyledir bence de. benimki hayatta laf etmez o durumda, ama eminim içten içe kötü düşünür

valla gitme sebebimi söyledim ki kız yukarı çıkmasa kendi çıkıp çağıracaktı,çünkü kıza çık bak demiş.evet belki klasik kaynana profilinden bakarsan normal.içinden isterse sövsün bana.ama ben buna normal diyemem AYLİN üzgünüm.adap denen bişey vardır,insan içinde nasıl davranacağını bilme diye bişey vardır.bunlar yoksa ozaman ben emekli hemşireyim oyum buyum diye gezmeyecek ortalarda.kaşgöz yapmakta nedemek yaa.

Son düzenleme:
yazgıcığım o zaten seni aşağı senin hizmet etmen için çağırtmış bu sayede kendisi oturup rahatça sohbet edecekti ama olmamış derdi de o

yazgıcığım öncelikle geçmiş olsun kendine dikkat et
diğer konuya gelince allah yardımcın olsun ama hiç takma kafanı uyma sen ona meral yazdıklarına çok güldüm valla doğru söylüyorsun ama insanın o sinirle aklına birşey gelmiyorki
valla allah için evliykende kaynana sorunu yaşamadım hala beni arar hatrımı sorar o yüzden bu konuda çok yorum yapamıyorum ama oldukça zor bir durum

buarada teyzeleri size güzel bir haber verelim eski ata geri geldi...........
biraz önce atayla yıkandık duşa beraber girdik önce biraz ağladı ama sonra şarkı söyleyerek oyun oynayarak yıkandık eski günlere döndük umarım bundan sonra böyle olur çıkarken hala şarkı söylüyordu ve hala şarkıya devam çok eğleniyo şuanda :))))

gözün aydın eski haline dönmesine sevindim küçük paşanın

selam cery kucağımda sawaş werioruz:)) geldim burdayım bi geçmişe dalayım

selam hoş geldin, gittikçe zorlaşacak bu sayfada sohbet her gün daha da hareketleniyorlar

selam kızlar ben de geldim.. özledim sizziiiii...

hoş geldin sayfa epey sakinleşti pek insan bulamayacaksın sanırım

slm kızlar nasılsınız buluşuyomusunuz yarın yazgıya neolduki konuya balıklama daldım ama geçmişe bakacak vaktim yok

bir iki sayfa geride yazgının durumu çok geri gitmene gerek yok

digol digol
gerilince diyorum ben artık.beni sakinleştirip güldürüyor.

bana da iyi geliyor düşünüp gülümsüyorum, onlardan öğreneceğimiz çok şey var allah sağlık versin hepsine

12 sayfa geri gittim emme bulamadım sanırsam kaynasıyla ilgili bir durum

ben sana buldum durum bu

bana da iyi geliyor düşünüp gülümsüyorum, onlardan öğreneceğimiz çok şey var allah sağlık versin hepsine

ben sana buldum durum bu
KADINA BAK YA.BEN GERÇEKTEN SİNİR OLUYORUM ŞU KAYNANA GELİN OLAYINA.yA GELİN ALIYOSAN KÖLEMİ ALIYOSUNKİ ODA SENİN BİR EVLADIN OLUYO CANINDAN Bİ PARÇA KIZIN.KIZ HASTA Bİ SICAK ÇORBA VER BAK O SNA NASIL DÖNÜYO İLERDE SENDE HASTALICAN BELKİ YATAKLARA DÜŞÜCEN O GELİNDE SANA ANAM DEYİP BAKACAK .NE SİNİR Bİ DURUM YA..TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM BEN BULAMADIM YARDIMCI OLDUN CANIM ÖZEL OLMAZSA SENİN İSİM NE?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…