- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #90.601
yaa anlayışsız oluşunuda geçtim,sen nasıl gözümün önünde böyle birşey yaparsın.nasıl bir pisliksin ki sen?
MERAL o an öyle kızdımki aklıma bile gelmedi.ahh keşke yapsaydım.takmak istemişyorum ama insan içinde olacak şey mi yaa Allahaşkına.peki sizce sonradan edeyim mi ağzına birgüzel?
Klasik kayınvalide seninki, sonradan kızılacak edilecek bi durum yok, hürmet bekliyor hele ki başkasının yanında senin çocuğunu alıp kucağına koyup onun hizmet etmesini kaldıramamış gayette normal, ya hiç gitmeyecektin aşağı ya da kalkıp hizmet edecektin çocuğu ona verip, anormal kaynana bu durumu anlayışla karşılayıp ağzını açmadan hizmet eder
yanlış anlaşılacak cümle kurmuşum, bence de böyle doğru yapmış demiyorum klasik kaynana gözünden bakıyorum duruma.
Klasik kayınvalide seninki, sonradan kızılacak edilecek bi durum yok, hürmet bekliyor hele ki başkasının yanında senin çocuğunu alıp kucağına koyup onun hizmet etmesini kaldıramamış gayette normal, ya hiç gitmeyecektin aşağı ya da kalkıp hizmet edecektin çocuğu ona verip, anormal kaynana bu durumu anlayışla karşılayıp ağzını açmadan hizmet eder
buarada teyzeleri size güzel bir haber verelim eski ata geri geldi...........
biraz önce atayla yıkandık duşa beraber girdik önce biraz ağladı ama sonra şarkı söyleyerek oyun oynayarak yıkandık eski günlere döndük umarım bundan sonra böyle olur çıkarken hala şarkı söylüyordu ve hala şarkıya devam çok eğleniyo şuanda :))))
selam cery kucağımda sawaş werioruz:)) geldim burdayım bi geçmişe dalayım
selam kızlar ben de geldim.. özledim sizziiiii...
slm kızlar nasılsınız buluşuyomusunuz yarın yazgıya neolduki konuya balıklama daldım ama geçmişe bakacak vaktim yok
filiz küçük erkekin nasıl ?
digol digol
gerilince diyorum ben artık.beni sakinleştirip güldürüyor.
sinirlerim tepemde.hastalıktan ağrıyan başım şimdi sinirden daha beter ağrıyor.
size yatacağım dedim,gittik yatak odasına.Alp mızırdandı falan bende aldım ayağıma salladım,o ayağımda uyumuş bende onu sallarken.neyse 3 ü azıcık geçiyordu kapı çaldı,kalktım eşimin kuzeni.kayınvalideme gelceklerdi bugün.neyse geldi 5-10 dk durdu.sonra "hadi inelim,çay içeceğiz,boğazına iyi gelir "dedi.bende indim.hoşgeldiniz falan dedim.oturdum,Alp le ilgileniyorum.Alp in elinde poğaça var,yemeye çalışıyor falan.kayınvalidem çayları getirdi.herkese tuttu.sıra bana gelince nağmeli nağmeli"buyur yazgı "dedi.akrabasına döndü.çayı alırken kafamı kaldırdım,bir baktım lanet akrabasına kaşgöz yapıyor,kafa sallayıp gülüyor.kaynanam oturunca o akrabası "ayy leyla hem küçüksü,hem büyük ,işin zor"demez mi?kafamı çevirip ters ters baktım.herkes anladı kızdığımı zaten.sonra kaynanam bana cilve yapıyor ye falan diye.Alp in elinden aldım poğaçayı,kırıntılar topladım,zaten altında örtü vardı,ne çaya ne tabağıma dokunmadan kalktım,kimseye bişey demedn yukarı çıktım.Allah ım yaa,nasıl lanet,nasıl pislik,ne rezil bir insan.Allah ımdan bulsun.benim yanımda kaşıyla gözüyle beni çekiştiriyor,kaşı gözü çıksın.biliyor sabahtan hasta olduğumu.küçücük yavrum bileanlamış gibi üzmüyor beni.bu nasıl insan yaa.
12 sayfa geri gittim emme bulamadım sanırsam kaynasıyla ilgili bir durum
KADINA BAK YA.BEN GERÇEKTEN SİNİR OLUYORUM ŞU KAYNANA GELİN OLAYINA.yA GELİN ALIYOSAN KÖLEMİ ALIYOSUNKİ ODA SENİN BİR EVLADIN OLUYO CANINDAN Bİ PARÇA KIZIN.KIZ HASTA Bİ SICAK ÇORBA VER BAK O SNA NASIL DÖNÜYO İLERDE SENDE HASTALICAN BELKİ YATAKLARA DÜŞÜCEN O GELİNDE SANA ANAM DEYİP BAKACAK .NE SİNİR Bİ DURUM YA..TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM BEN BULAMADIM YARDIMCI OLDUN CANIM ÖZEL OLMAZSA SENİN İSİM NE?bana da iyi geliyor düşünüp gülümsüyorum, onlardan öğreneceğimiz çok şey var allah sağlık versin hepsine
ben sana buldum durum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?