- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #90.621
ilk reglimi oldum
ilk reglimi oldum
olcay daha olamadınmı sen doktora gittinmi peki gerçi bir sene görmeyen varmış emzirmeye bağlı.hayırlı olsun canım....ben daha olmadım
KADINA BAK YA.BEN GERÇEKTEN SİNİR OLUYORUM ŞU KAYNANA GELİN OLAYINA.yA GELİN ALIYOSAN KÖLEMİ ALIYOSUNKİ ODA SENİN BİR EVLADIN OLUYO CANINDAN Bİ PARÇA KIZIN.KIZ HASTA Bİ SICAK ÇORBA VER BAK O SNA NASIL DÖNÜYO İLERDE SENDE HASTALICAN BELKİ YATAKLARA DÜŞÜCEN O GELİNDE SANA ANAM DEYİP BAKACAK .NE SİNİR Bİ DURUM YA..TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM BEN BULAMADIM YARDIMCI OLDUN CANIM ÖZEL OLMAZSA SENİN İSİM NE?
bebikim sonuçta kendi akrabası onların yanında sanada çay uzatmak zoruna gitmiş belliki.. sende kalksaydın serwis yapmasanda en azında ortalıkta alple cebelleşiyo konumuna girseydin, oturuken sana çaya eğilmesi ewet kimilerine göre değişik algılanıyo..sinirlerim tepemde.hastalıktan ağrıyan başım şimdi sinirden daha beter ağrıyor.
size yatacağım dedim,gittik yatak odasına.Alp mızırdandı falan bende aldım ayağıma salladım,o ayağımda uyumuş bende onu sallarken.neyse 3 ü azıcık geçiyordu kapı çaldı,kalktım eşimin kuzeni.kayınvalideme gelceklerdi bugün.neyse geldi 5-10 dk durdu.sonra "hadi inelim,çay içeceğiz,boğazına iyi gelir "dedi.bende indim.hoşgeldiniz falan dedim.oturdum,Alp le ilgileniyorum.Alp in elinde poğaça var,yemeye çalışıyor falan.kayınvalidem çayları getirdi.herkese tuttu.sıra bana gelince nağmeli nağmeli"buyur yazgı "dedi.akrabasına döndü.çayı alırken kafamı kaldırdım,bir baktım lanet akrabasına kaşgöz yapıyor,kafa sallayıp gülüyor.kaynanam oturunca o akrabası "ayy leyla hem küçüksü,hem büyük ,işin zor"demez mi?kafamı çevirip ters ters baktım.herkes anladı kızdığımı zaten.sonra kaynanam bana cilve yapıyor ye falan diye.Alp in elinden aldım poğaçayı,kırıntılar topladım,zaten altında örtü vardı,ne çaya ne tabağıma dokunmadan kalktım,kimseye bişey demedn yukarı çıktım.Allah ım yaa,nasıl lanet,nasıl pislik,ne rezil bir insan.Allah ımdan bulsun.benim yanımda kaşıyla gözüyle beni çekiştiriyor,kaşı gözü çıksın.biliyor sabahtan hasta olduğumu.küçücük yavrum bileanlamış gibi üzmüyor beni.bu nasıl insan yaa.
adres bilgilerini at canım bnde sana atayım..Hasreeeeeeeeeeetttttttt
demiştim sana ama görmedin sanırım :26:
neyse artık bi dahakine.. eyonun iştah ne durumda meral hala bişey yemiyormu?HAsretcim ben ablamda olucam cnm cumartesigelsem öyle yapardık, beraber daha kolay olurdu
bulur bnce kısa sürede iş konumu dolayısıyla..esnaflığı bilirim aynen öyle oluyor..kazanıyorsunç.kazandığının çoğu masraflara gidiyor..nerden bileçeksin ki diyeceksin 2 tane aslı böreğimiz var bizim ordan biliyorum...onlarda aynı..onlardan gelen parayı yok sayıyorduk biz birikiyordu çoçuklar için..ama onlarıda kullanacağız sanırım şimdilik başka iş bulana kadar.....
tmm canım gördüm:))) zaten tek tek sorcam biliomusunuz orayı die bilmeyene binemem walla uğraşamam..hasret sana özel mesajdan yazıyorum sen de kağıda yaz taksiciye söylersin
ne bu?kızlar bu arada hani kuru incir ve kayısı ile apılan bir püre vardıya burda paylaşmıştık..ben onun içine 2-3 hurma 1-2 tanede kuru erik koydum öylede çok güzel oldu
ay öyle olunca bnde darlanıyorum, gerçi binde bir açmadığı olur ondada gerekçeleri sağlam we doğrudureşime kızdım çünkü,günboyunca arıyorum cvp vermiyor.sonra akşam o aradı.niye tel cvp vermiyosun falan deyince dikleniyor.tel odasındaymış,ne varmış,bişey mi olmuşmuş.son günlerde hep böyle oluyor.neyse hallettik,geçti gitti.
inşallah önemli bişey yoktur canım egzersizlere dewam et bncede yatış pozisyonundan oluyodur..anam öğlenden beri ne kaynatmışınız yaw oku oku bitiremedim ve en sonunda vaz geçtim gözlerim yoruldu valla
yarın paşamı doktora götürücem hiç anlatma fırsatım olmadı
serhan bi süredir başını sağa doğru eğik tutmaya başlamıştı normalde çok belli olmuyor oturunca belli oluyordu farkedince doktora götürdük hemen doğumda olmuş dedi doktor kaslarla ilgili bi problem var şimdi ismi aklıma gelmiyo zor olan ve genellikle normal doğumlarda görülür dedi doğumda hatta anne karnında bebeğin durduğu pozisyondan bile olabiliyormuş neyse
egzersiz verdi günde 3 kez hafta sonları 5 kez yapıyoruz içimize sinmedi bide özele götürdük boyun ve beyin ultrasonu çektiler bir cerrah bi norolog ve ultrasonu çeken uzman dr. kaslarla ilgili biproblem olmadığını söylediler hatta cerrah tam tersi boyun hareketlerini çok rahat yapıyor sağa sola yukarı aşağı sorunsuz kasla ilgili bi sorun olsa yapamaz dedi
bende sürekli aynı pozisyonda yatmaktan olurmu dedim bazen olabilir dedi kullandığım ana kucağında serhan hep sağa doğru yatardı ben pozisyon değiştirsemde serhan yine sağa kaydırırdı kendini büyük ihtimalle bu yüzden oldu diye düşünüyorum
çok uzattım kusura bakmayın biz egzersizlere devam ediyorum bi sakıncası yok yapın dedi 1 yaşına kadar hergün yapıcaz ama biraz ilerleme kaydettik eskisi kadar eğmiyor başını zamanla düzelecek kalıcı değil dedi doktor inşallah rabbim yüzüne baksında yavrumun kalıcı olmasın yoksa 1 yaşında ameliyat olması gerekebilirmiş
yarın bi ilerleme varmı diye bakıcaz ben farkı çok rahat görüyorum ki 20 gün oldu 4 ay devam edicez ve inşallah düzelecek Allahın izniyle
bnde çok merak ediorummmmHasret ben de senin ve Jale nin bebişinin cinsiyetini çok merak ediyorum.Bebişlerin cinsiyeti kaçıncı haftada belli oluyordu?Gerçi biz doğuma kadar kızımın cinsiyetinden emin olmamamıştık.Benim namuslu kıız bir türlü göstermemişti.
Geleydin ya sende ne olurdu sanki çok mu zordu haftaya ertelemek ablanı anlayamadım
yüzsüzlüğün bu kadarı, brawo wallahi.. bunu yüzüne wurda utansın eğer bi parça ar damarı warsa tabi..Annem aradı, manyak kaynanam aramış, görümcemin çocuğunu benim evime anneme bırakıp 2 saatliğine bir yere gidecekmiş, işi varmış, ''dün çocuk mikroplu ve hasta dediydin bugün hemen geçti mi de getiriyorsun İklime bulaşır'' demiş annem de, ''yok yok iyileşti bişey yok,İklimle oynasınlar'' demiş, annem ''ama ben iş yapıyorum temizlik falan'' demiş, ''kendi kendine oynar bişey yapmaz sen işini yap'' demiş kaynanam, görümcemin çocuğu akşamdan sabaha kadar jet hızıyla iyileşiyor, kaynanamın evinde durmayan arsız dedikleri çocuk benim evimde, annem iş yaparken üstelik, kendi kendine oynayacakmış, ben anlamadım bu çocuğu, zorla hiç suçu olmayan çocuğa düşman edecekler beni sonunda, kaynanamı Allaha havale ediyorum, dün benim kızıma bakmadı ama bugün utanmadan benim anneme çocuk bırakıyor, Allahım gör artık bu kadını ve ne yapacaksan yap..
ewet katılıyorum ayline..Klasik kayınvalide seninki, sonradan kızılacak edilecek bi durum yok, hürmet bekliyor hele ki başkasının yanında senin çocuğunu alıp kucağına koyup onun hizmet etmesini kaldıramamış gayette normal, ya hiç gitmeyecektin aşağı ya da kalkıp hizmet edecektin çocuğu ona verip, anormal kaynana bu durumu anlayışla karşılayıp ağzını açmadan hizmet eder
olcay daha olamadınmı sen doktora gittinmi peki gerçi bir sene görmeyen varmış emzirmeye bağlı.
hayırlı olsun canım benimki hala bi düzen tutturamadı kendine
hayırlı olsun canım....ben daha olmadım
tmm canım gördüm:))) zaten tek tek sorcam biliomusunuz orayı die bilmeyene binemem walla uğraşamam..
.
Evet olmadım hiç daha filizcim.doktorumu aradım muayeneye geleyimmi diye....o da gerek yok.normal 1 buçuk seneye kadar dedi...ben de hiç şikayetçi değilim doğrusu
şikayetçi değilsen sorun yok tabi, şişkinlik falan olmuyo mu peki?
Filizcim sen de hoşgeldin cnm, kaçaklar arasındasın sen de:)) nasıl kuzucuklar?
Meralım ben çok istiyordum olmak iyi oldu bence hayırlı teşekkür ederim caanım
sen de gel yarın ne olaaaaaaaaar :2:şaka ama gelsen iyi olacaktı yaa :96:
canım pc bozuk babamın lattopuyla giriyorum iyiler valla sizde iyisiniz facte gördüğüm kadarıyla çok şeker çıkmışınız
çoooookkk sevindim umarım bizde normale döneriz kucak istemeyen kendi kendine oynayan kızım babannenin gelişi ve sonrasında olan grip üstüne dişler yüzünden mız mız kucakçı oldu ve iştahı yok ya umarım yakın zamanda düzelirizzz yaa:26::26:buarada teyzeleri size güzel bir haber verelim eski ata geri geldi...........
biraz önce atayla yıkandık duşa beraber girdik önce biraz ağladı ama sonra şarkı söyleyerek oyun oynayarak yıkandık eski günlere döndük umarım bundan sonra böyle olur çıkarken hala şarkı söylüyordu ve hala şarkıya devam çok eğleniyo şuanda :))))
bazen böle yapmak gerekiyo gerçekten boşver canım üzme canını gitme evine boşverrrYazgıcım onun için kendini üzmeye değmez inan, boşer koyver gitsin gülüm. bence bundan saonra onun yaptığı şeylere hiç aldırmıyormuş gibi davran sen sinir olacağına o olsun. Keşke bugün de ayı içip anne bi bardak daha alabilir miyim deseydin, sonra da misafir kişisine dönüp yaa hep o doldurur çayları ben otururum deseydin
sırf bu ne diye facesi açtımmm yaaa Nihannnnnnnn ağzını yerim seninnnndigol digol
Heheheh, benim keyfim yerine gelmeye başladı valla...
Meralim, benim saçımda doğumdan sonra çok fazla dökülmeye başlamıştı, kel kaldım diye ağlar vaziyetteydim, yanlardan ve tepeden resmen açıldı ve kafamın derisi görünüyordu, bak bunu kullanıyorum ve şu anda saçlarım hiç olmadığı kadar gür ve hiç dökülmüyor, tavsiye ederim denemek istersen, bir sürü yeni saç çıktı benden..
http://www.sacbakim.com/
evet cnm iyiyiz biz de hamdolsun. Kızın yine o kadar istekli mi kreş için?
vitamin şurubunu naptın? witagil etki etmedi o zamn değiştirip başka bişey denesen.. sevan seas yada multi sanastol falan? ayy kahwaltıyla nasıl dururu yaw bu saate kadarHasret Eymenin iştahında hiç artış yok walla malesef( bugün tüm gün yediği sabah kahvaltısının yarısı ki onu da azıcık yapıyorum zaten, offff çok stres oluyorum her yemek saatinde
sağ ol canım bizde bakalım durumlar nasıl olacak her ay stress yaşarım artık
sağ ol canım ben de hiç beklemezken oldusen de olursun inşallah tez zamanda
gülüm ya nimet hande gulayla iritibat kur karşıdakilerle beraber gelin işte üzülüyorum ben sayı az diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?