2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

umarım biz böyle olmayız yaşlanınca ben şeyma bu arada

ben kaçar arkadaşlar atti gidiyoruz öptüm hepinizi

bebikim sonuçta kendi akrabası onların yanında sanada çay uzatmak zoruna gitmiş belliki.. sende kalksaydın serwis yapmasanda en azında ortalıkta alple cebelleşiyo konumuna girseydin, oturuken sana çaya eğilmesi ewet kimilerine göre değişik algılanıyo..
doğruya doğru aynı duruımda benim kaynanamolsa o bunu kaşgöz yapmazdı çünkü, kucağımda bebek onla uğraşıyorum üstüne üstlük bi de hastaysam.. görrür bunu allahı war ona göre hiiiç önemi yok bunun, hep ayağıma getirir çayımı buraya geldiğinde de eskidende..
aman işte hepsinin war bi bozuklukları sen sinirlerine hakim olmaya çalış..
sende bir daha o ewe basmayarak bunun acısını çıkarabilirsin bnce..
Hasreeeeeeeeeeetttttttt

demiştim sana ama görmedin sanırım :26:
adres bilgilerini at canım bnde sana atayım..
HAsretcim ben ablamda olucam cnm cumartesi gelsem öyle yapardık, beraber daha kolay olurdu
neyse artık bi dahakine.. eyonun iştah ne durumda meral hala bişey yemiyormu?
bulur bnce kısa sürede iş konumu dolayısıyla..
hasret sana özel mesajdan yazıyorum sen de kağıda yaz taksiciye söylersin
tmm canım gördüm:))) zaten tek tek sorcam biliomusunuz orayı die bilmeyene binemem walla uğraşamam..
kızlar bu arada hani kuru incir ve kayısı ile apılan bir püre vardıya burda paylaşmıştık..ben onun içine 2-3 hurma 1-2 tanede kuru erik koydum öylede çok güzel oldu
ne bu?
ay öyle olunca bnde darlanıyorum, gerçi binde bir açmadığı olur ondada gerekçeleri sağlam we doğrudur seninkinin yeri belli en azından :))
inşallah önemli bişey yoktur canım egzersizlere dewam et bncede yatış pozisyonundan oluyodur..
bnde çok merak ediorummmm
Geleydin ya sende ne olurdu sanki çok mu zordu haftaya ertelemek ablanı anlayamadım

yüzsüzlüğün bu kadarı, brawo wallahi.. bunu yüzüne wurda utansın eğer bi parça ar damarı warsa tabi..
ewet katılıyorum ayline..

Son düzenleme:
olcay daha olamadınmı sen doktora gittinmi peki gerçi bir sene görmeyen varmış emzirmeye bağlı.

evet olmadım hiç daha filizcim.doktorumu aradım muayeneye geleyimmi diye....o da gerek yok.normal 1 buçuk seneye kadar dedi...ben de hiç şikayetçi değilim doğrusu

Pınarcım hayırlı olsun mu demeli ki şimdi:90: rahatlarsın biraz artık

Olcay nasılsın be canım, bi türlü konuşamıyoruz. sen daha olmadın demek, zor bee. Asya ile Arda nasıllar?

Şikayetçi değilsen sorun yok tabi, şişkinlik falan olmuyo mu peki?

Filizcim sen de hoşgeldin cnm, kaçaklar arasındasın sen de:)) nasıl kuzucuklar?

hayırlı olsun canım benimki hala bi düzen tutturamadı kendine

sağ ol canım bizde bakalım durumlar nasıl olacak her ay stress yaşarım artık

hayırlı olsun canım....ben daha olmadım

sağ ol canım ben de hiç beklemezken oldu sen de olursun inşallah tez zamanda

tmm canım gördüm:))) zaten tek tek sorcam biliomusunuz orayı die bilmeyene binemem walla uğraşamam..

.

gülüm ya nimet hande gulayla iritibat kur karşıdakilerle beraber gelin işte üzülüyorum ben sayı az diye

Meralım ben çok istiyordum olmak iyi oldu bence hayırlı teşekkür ederim caanım

sen de gel yarın ne olaaaaaaaaar :2: şaka ama gelsen iyi olacaktı yaa
:96:

Hasret Eymenin iştahında hiç artış yok walla malesef( bugün tüm gün yediği sabah kahvaltısının yarısı ki onu da azıcık yapıyorum zaten, offff çok stres oluyorum her yemek saatinde

sağol meralcim.pek girme fırsatım olmuyo canım ya...okul ev çocuklar zor oluyo....asya arda iyiler canım.çok şükür bir aksilik yok..senin oğlanlar nasıllar..
valla kızlar şişkinlik falan olmuyo rahat böyle ya...

çoooookkk sevindim umarım bizde normale döneriz kucak istemeyen kendi kendine oynayan kızım babannenin gelişi ve sonrasında olan grip üstüne dişler yüzünden mız mız kucakçı oldu ve iştahı yok ya umarım yakın zamanda düzelirizzz yaa:26::26:
bazen böle yapmak gerekiyo gerçekten boşver canım üzme canını gitme evine boşverrr

sırf bu ne diye facesi açtımmm yaaa Nihannnnnnnn ağzını yerim seninnnn

canım emziren anne kullanabiliyo mu arkadaşım da istiyoda

Canım seninde maşallah furkan iştahlı eymen iştahsız üzülme büyüyünce oda düzelir.nerdee öğretmeni işten çıkınca vazgeçti ben ondan başkasını istemem diyo aradılar falan banamısın demiyo bende sene anaokuluna gidicekya ısrar etmedim
evet cnm iyiyiz biz de hamdolsun. Kızın yine o kadar istekli mi kreş için?

Hasret Eymenin iştahında hiç artış yok walla malesef( bugün tüm gün yediği sabah kahvaltısının yarısı ki onu da azıcık yapıyorum zaten, offff çok stres oluyorum her yemek saatinde
vitamin şurubunu naptın? witagil etki etmedi o zamn değiştirip başka bişey denesen.. sevan seas yada multi sanastol falan? ayy kahwaltıyla nasıl dururu yaw bu saate kadar
inşallah düzelir canım böyle gelmiş böyle gider olmazz..

faceten kuruyorumhemen hatta arıyayım dicem ama handenin koca ewdedir msj atiim en iyisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…