2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aaaaaa bu arada asıl bombayı bilmiosunuz bebek arabamızı takside unuttuk gitti demiştim ya 1hafta önce..
bu sabah markete giderken bir de ne göreyim adam marketin kapısına yazı yapıştırmış
ticari takside bebek arabası unutulmuştur, burda indiler falan dienumarsınıda yazmış..
cengize gtrdim aradı adamın eşi bugün doğum yapmış yarın getirim demiş.. cengizde bizim hediyemiz olsun o zamn abi falan dedi baya ısrar etti ama adam kabul etmemiş yarın getiricem demiş
çok sewindim yaa marketi birbirine kattım heycandan

iyi geceler kızlar...
haftasonumuz mahvoldu... eşimişn mesaisi var biz de evde pinek pozisyonundayız...

CNM KESİN BİŞEY DİYEMİYECEM YARIN SABAH NET CVP VERİRİM.
ÇÜNKÜ YAGIZ GECE BOYUNCA UYUMUYO GÜN İÇERİSİNDE ÇOK HUYSUZ,
BU DURUMDA GELSEM BİLE RAHATTA EDEMEM,ÇOCUGUMDA RAHATSIZ OLUR YOLARDA
gelmeyi çok İSTİYORUM İNŞALLAH GEÇER . HASRET YARIN HABERLEŞİRİZ ANACUM...

kızlar ben yarın gelıyorum fakat once Doguhan"ı doktora goturecegım.Doktor gecen hafta bulasıcı degıl dedı ama olsun kımsenın gunahına gırıp bebeklerı hasta etmenın luzumu yok.yarın da ok derse hemen gelıyorum.cok bunaldım zaten.

bugün bütün gün dışarıdaydık çok yorgunum yarına dinç olmam lazım o yüzden ben yatar öptüm mız mızlık etmen gelin garii hee çok öpüyorum hepinizi

hmm demek yüne buluşuyorsunuz cadılar siziii :))
ben evime geldim ya siz sık sık buluşun bakalım
kızlar cok sık bakamıyorum.evi hale yola sokayım daha cok bakacağım inş.
şimdilik hepinizi ve bebişlerii kocaman öpüyorummm

buluşmaya gelecekler ?

1ayfer
2burcu
3nurşah
4hasret
5fatma ?
6seyhan
7öznur ?
8nimet ?
9ben

hande gelmiyor mu bilmiyorum
gülayla şebnemciğim konuşacaktı onu da bilmiyorum

Son düzenleme:
haydi ben kaçar
yarın dünyanın en şirin bebekleri ve güzel annelerini misafir edeceğim
heyecan dorukta :87:
huzurlu geceler şirin uykular...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…