- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #90.661
günaydın.
hasta olan tüm bebişlere Allah şifa versin. bugün ankara lı lar buluşuyor ama benim toplantım var. umarım bir dahakine.
bu arada defne alkış yapmayı öğrandi .çok mutlu oldum. bir bir yapıyor. bebeğini veoyuncak kediyi öp deyince sarılıp yanağına koyuyor. 1 haftadır bayağı değişti cadı.
günaydııııın...
bugün hem ankara hem istanbul anneleri buluşuyor ne güzell
çok zorlanacağımı düşünsem de ben de gitmeye karar vermiştim ama sabah 6'da Arda'nın başı çok sıcak gibi geldi ateşini bi ölçtüm 38.2
9 aydır sadece 1 kez hastalanan kuzucuk dün durup dururken öksürmeye başladı bugün de ateşi yükseldi ve tam da gününü buldu :84:
ama az önce ölçtüğümde 37.1'e düşmüş son ana kadar bakıp ona göre karar vermeyi düşünüyorum gidip gitmemeye
inşallah gidebiliriiiiim
canım kuzuya çok geçmiş olsun bişey olmaz inşallah belki diş belirtisidir ateş
bu arada hiç tebrik etme fırsatım olmadı yanlış hatırlamıyorsam senin kuzu abi oluyormuş Allah tamamına erdirsin inşallah bebeğini abisi gibi sağlıklı bi şelilde alırsın kucağına
2 dileğin için de çok sağol seyhancım
pzt kontrole gittiğimde büyük ihtimal erkek dedi
8 yıl 1 erkek vardı hayatımda.. 2 oldu derken bakalım 3 erkekle yaşamak nasıl bişey olacak
günaydın kızlarrrr.buluşmaya malesef gelemiyorum.
yagız efe gece boyunca yine uyumadı sabah altını açtımki intihap patlamış resmen.
çok huysuz kızlar gelipte keyfinizi kaçırmak istemiyorum.
hem eşimde bu defa gitme diyorum sadece dedi.
benim yerimede çok eglenin hoş sohbetler arkadaşım.
hee bu arada telefonum bozuk ekranı kaybıoluyo ama telefon çalıyo.
göremessem hasret kusura bakmasın..
günaydın kızlarrrr.buluşmaya malesef gelemiyorum.
yagız efe gece boyunca yine uyumadı sabah altını açtımki intihap patlamış resmen.
çok huysuz kızlar gelipte keyfinizi kaçırmak istemiyorum.
hem eşimde bu defa gitme diyorum sadece dedi.
benim yerimede çok eglenin hoş sohbetler arkadaşım.
hee bu arada telefonum bozuk ekranı kaybıoluyo ama telefon çalıyo.
göremessem hasret kusura bakmasın..
günaydııııın...
bugün hem ankara hem istanbul anneleri buluşuyor ne güzell
çok zorlanacağımı düşünsem de ben de gitmeye karar vermiştim ama sabah 6'da Arda'nın başı çok sıcak gibi geldi ateşini bi ölçtüm 38.2
9 aydır sadece 1 kez hastalanan kuzucuk dün durup dururken öksürmeye başladı bugün de ateşi yükseldi ve tam da gününü buldu :84:
ama az önce ölçtüğümde 37.1'e düşmüş son ana kadar bakıp ona göre karar vermeyi düşünüyorum gidip gitmemeye
inşallah gidebiliriiiiim
canım çok geçmiş olsun yağız paşaya önemli bişeyi yoktur inşallah iyileşir hemen
aramızda olsanız çok güzel olurdu ama bu durumda paşama yazık yollarda perişan olurdu yavrukuş kıyamam ben ona
tekrar çok geçmiş olsun annesi
çok sagolun kızlar sabah biraz 9.30ila 10 .30 arası uyudu kaynanam geldi komşuya gidiyom az götüreyim dedi bende durmAZ DEDİMcanım yağız efe ye geçmiş olsun umarım şimdi iyidir
O NEDEN GELMİYOKİ ?Burcu da gelmiyor
çok sagolun kızlar sabah biraz 9.30ila 10 .30 arası uyudu kaynanam geldi komşuya gidiyom az götüreyim dedi bende durmAZ DEDİM
GÖTÜRDÜ HEMEN TELEFON AÇTILAR GEL AL DURMUYO DİYE KOŞA KOŞA GİTTİM
ŞİMDİ YİNE AYNI DEVAM HUYSUZLUGU VE BİRDE ATERŞİ ÇIKIYO SANIYIM 37.8
O NEDEN GELMİYOKİ ?
çok sagolun kızlar sabah biraz 9.30ila 10 .30 arası uyudu kaynanam geldi komşuya gidiyom az götüreyim dedi bende durmAZ DEDİM
GÖTÜRDÜ HEMEN TELEFON AÇTILAR GEL AL DURMUYO DİYE KOŞA KOŞA GİTTİM
ŞİMDİ YİNE AYNI DEVAM HUYSUZLUGU VE BİRDE ATERŞİ ÇIKIYO SANIYIM 37.8
O NEDEN GELMİYOKİ ?
canım geçmiş olsun bir an evvel düzelsin inşallah....
ahh kıyamam ben o paşaya sıkıntısı çok demekki ateşi çıkmaz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?