- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #90.681
aaaaaa bu arada asıl bombayı bilmiosunuz bebek arabamızı takside unuttuk gitti demiştim ya 1hafta önce..
bu sabah markete giderken bir de ne göreyim adam marketin kapısına yazı yapıştırmış
ticari takside bebek arabası unutulmuştur, burda indiler falan dienumarsınıda yazmış..
cengize gtrdim aradı adamın eşi bugün doğum yapmış yarın getirim demiş.. cengizde bizim hediyemiz olsun o zamn abi falan dedi baya ısrar etti ama adam kabul etmemiş yarın getiricem demiş
çok sewindim yaa marketi birbirine kattım heycandan
günaydın.
hasta olan tüm bebişlere Allah şifa versin. bugün ankara lı lar buluşuyor ama benim toplantım var. umarım bir dahakine.
bu arada defne alkış yapmayı öğrandi .çok mutlu oldum. bir bir yapıyor. bebeğini veoyuncak kediyi öp deyince sarılıp yanağına koyuyor. 1 haftadır bayağı değişti cadı.
gidenler dönmemişte ev sahibinden de haber yok
bizim bıcırık dede dede diye diye geziyor bugün ama dedelerinin biri istanbulda biri trabzonda
Selamlar buşluşma ile ilgili bişiler varmı diye baktım ama bişi yoık biz hala doktorlarda sürünüyoruz , selin sadece beni emiyor ağzına ne alsa kusuyor antibiyotkilere devame diyoruz çok üzülüyorumkontrolleri iyi tahliller kötüv çıkıyor neşesinden ve yaramazlığından geri kalmıyor ama ne yiyor ne içiyor sürekli çok az emip ilaç alıyor doktor hala ikinci bir seruma gerek yok sütün besliyor şuan dedi bu iyi bişi bakalım bu pazartesi ikinci bir tahlil ve 7 gün sonra tekrar ilaçların etkisine dair bir tah
lil daha var sürekli hastaneye kaka ye4tiştirmekle meşguluz :)n
Hemde ne huzursuzluk doktorla sürekli telefoındsa görüşüyoruzx içimiz elvermiyor bide götürüyoıruyz
yememesi yada geriv kusması çok kötü bakalım mevlam sağlık versin inşaşlalah ilaçlar iyi gelecek
geçmiş olsun fatmacım allah şifa versin kuzuya
eymene ne hıkmetse yagız dedım
hasret de hiç beklediğim gibi çıkmadı.ben cadaloz bişi beklerken kendileri çok hanımefendi ve seksi çıktı.
ayferi resmi bekliyordum çok samimi kızıda koca gözlüy prensesdi.
zaten ev sahibemiz çok çok şaşırttı beni.onuda cadaloz bekliyordum ama güleryüzlü samimi ve pek bi güzel olduğunu gördüm.
Melisa çok komikti ya resim çekerken gözlerini odaklayışını görseniz gülmekden ölürdünüz.
seyhan beklediğim gibiydi.ayrıca bakmayın siz onun fil gibiyim dediğine çok hoş bi hatun.
nurşah"ıı hiçççççççççççççççç sevmedim anacım.İnsan doğum yaparda 1 gram fazlası olmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?