2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm millet
pek kalabalığımız yok bu gün gerçi ama olsun

gözün aydın hasret çok üzülmüştün kayboldu diye şansınız varmış
Allah garip kulunu servindirmek için önce malını kaybettirir sonra buldururmuş

maşallah ne kadar hızlı büyüyorlar

gidenler dönmemişte ev sahibinden de haber yok

o da gidenlerin arkasından evini toplama telaşındadır malum bebişler kalabalık

Selamlar buşluşma ile ilgili bişiler varmı diye baktım ama bişi yoık biz hala doktorlarda sürünüyoruz , selin sadece beni emiyor ağzına ne alsa kusuyor antibiyotkilere devame diyoruz çok üzülüyorum kontrolleri iyi tahliller kötüv çıkıyor neşesinden ve yaramazlığından geri kalmıyor ama ne yiyor ne içiyor sürekli çok az emip ilaç alıyor doktor hala ikinci bir seruma gerek yok sütün besliyor şuan dedi bu iyi bişi bakalım bu pazartesi ikinci bir tahlil ve 7 gün sonra tekrar ilaçların etkisine dair bir tah
lil daha var sürekli hastaneye kaka ye4tiştirmekle meşguluz :)n

çok geçmiş olsun allah kolaylık versin, hasta olmaları çok üzüyor insanı ya gerçi seninkinin neşesi yerinde ama yinede sürekli huzursuz oluyorsun.

Hemde ne huzursuzluk doktorla sürekli telefoındsa görüşüyoruzx içimiz elvermiyor bide götürüyoıruyz
yememesi yada geriv kusması çok kötü bakalım mevlam sağlık versin inşaşlalah ilaçlar iyi gelecek

canım geçmiş olsun selin kuzumuza bir iyileşsin çabuk toparlar serumlarda işe yarar merak etme.daha ço küçükler insan bir türlü bebeğine hastalığı yakıştıramıyor ama olmuyo işte rabbim beterinden korusun.

hhehe bıs bulustuk ve men geldım eve
bende foto var ama 2 tanesını koyabılecegım cuunku sırın mı sırın guzel mı guzel ev sahıbemızın bası acık oldugu ıcın koymuyorum.

hasret de hiç beklediğim gibi çıkmadı.ben cadaloz bişi beklerken kendileri çok hanımefendi ve seksi çıktı.
ayferi resmi bekliyordum çok samimi kızıda koca gözlüy prensesdi.
zaten ev sahibemiz çok çok şaşırttı beni.onuda cadaloz bekliyordum ama güleryüzlü samimi ve pek bi güzel olduğunu gördüm.
Melisa çok komikti ya resim çekerken gözlerini odaklayışını görseniz gülmekden ölürdünüz.
seyhan beklediğim gibiydi.ayrıca bakmayın siz onun fil gibiyim dediğine çok hoş bi hatun.
nurşah"ıı hiçççççççççççççççç sevmedim anacım.İnsan doğum yaparda 1 gram fazlası olmazmı

ay öznur alemsin bacım.şimdi bende sana melisa ve nurşah kim desem ayıp olmaz dimüüü

ÇOK ÇOK ÇOK güzeldiiiiicanım pınarımın çok zahmetler etmiş neler neler hazırlamış bitanemin ellerine kollarına yüreğine sağlık
yakışıklı güleç yüzlü eymen paşa da arkadaşlarına harika ev sahipliği yaptı boncuğum
pınarım herşey çok güzeldi
güzeller güzeli hasretciğime hamilelik çok yakışmış
güzelliğine güzellik katmış tatlı cerryy herkesi elden geçirdi savulun cerry geldi dedi resmen balböcüğü melisada büyümüş ablası gibi güzelleşmiş

hilalim annesinin kuzusu boncuk gözlüm alkış yapan ellerini yesin teyzesi

duru kuzu tam kuzuydu kendi kendine oynadı annesini hiç üzmedi

doğuhan paşada uslu uslu oynadı sonrada annesinin kucağında mışıl mışıl uykuya daldı

güzel annelerle bol bol sohbet ettik en kısa zamanda tekrarı olur inşallah

hepinizi çok çok öpüyorum harika bi gün geçirmemize vesile olan pınarıma da tekrar herşey için teşekkür ediyorum

serhan da çok mutlu oldu eve gelir gelmez huzurla uykuya daldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…