2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

melisa hasretin kardeşi melisa galiba sende hoşeldin seyhancım

buluşmanızın güzel geçmesine sevindim
ya burada ilaç için bir urfa mahkumu daha olsaydı da biz de buluşsaydık

hahayyt benmiyim sexüü:))) teweccühünüz cnmmmm:))
çok güzel ama bnm için bi okdrda yorucu bir gündü yollarda mahfoldum.. gelirken rahattı ama dönüş te trafik bitirdi beni neyseki cery mamasını içip yol boyu uyudu:13:

pınarcım lezzetli ikramlıklar süperdi.. (bunu en başta sölüyorum) o kdara çok yedim ki hala şiş haldeyim..hepsi çok lezzetliydi hele o muhallebili kadayıfta aklım kaldı desem yeridir:)) hemen yapmam lazım
eymencim mızır mızr çok tatlı bi welet her an her yerde, süper bi bebek:)) huysuzluğu olmadı sadece kıpır kıpır:)) anneye benzior memeci bebek:))
günün huysuz aksi herkese saldıranı tabiiki benim haylazımdı.. yakamdan düşmedi desem yeridr.. bide bebikleri patakladı biraz kasımpaşaçingenesi:))
hilalcim şirinmi şirin zeytin gözlü bal petek... anneye bakışlar çok güzeldi.. üstünü giyince hemen bay bay yapmaya başladı kuzucuk yaa:))
serhan tam bir erkek; bakışlar, kıyafet, surat resmen ben adam oldum haa diyor, asker çocuu olduğu çok belli:) babaya benzior.. o da uslu bir bebekti.. kızım hafiften saldırdı ama seyhan annesi korudu oğluşunu
duru adı gibi duru bi bebek:) en son gördüğümde 2,5 aylıktı şimdi kocaman olmuş çok tatlı anneye benzeyen ender bebeklerden.. masada oturdu annişiyle cici yemeklerden yedi üzmedi annişini.. uyurken kendine ninni sölemesine bayıldım:)))
doğuhann canım yaa maşallahı war uslu sessiz bi bebek.. pekte güleryüzlü kimseyi yadırgamıyor hemen atladı kucağıma tosbikim:) ısırmak istedim ama öznur döwer die yapmadım

bacılarımın analizini zaten öznurcum yapmış:)) hepsi sıcacık hatun herkesi çookk sewiorum:)

Son düzenleme:
öznurcum ve ayfercimi ilk kez gördüm onlarıda çok sevdim zaten seviyordum yüzyüze daha güzel oldu zaten bizim annelerimizin hepsi çok güzel burada tanıdığım arkadaşlarım yıllardır tanıdığım arkadaşlarımdan ve dost bildiklerimden çok daha samim ve içten hepinizi seviyorum kızlar iyiki sizleri tanımışım

valla burdada zeyeplen hepatit var görüşemedik bir türlü artı bayramda hasret gelmiş pc bozuktu onuda kaçırdık neyapalım kader kısmet belkim birgün bizde buluşuruk yada bizimde çocuklarımız buluşur
buluşmanızın güzel geçmesine sevindim
ya burada ilaç için bir urfa mahkumu daha olsaydı da biz de buluşsaydık

ayyy aşkım ruhumu okşadın valla sağolasın o senin hoşluğun canımcım

oh oh hepiniz adına sevindim valla sethan sana katılıyorum en samimi en sıkı dostluklar burda büyük konuşmıyayım amma şöyle bahara bi buluşma olursa bende gelicem

melısa hasretın kucuk modelı :)
nursah da beknur be yaw zap zayıf uyus oldum
hasret kız valla cok seksısın solım yane.bosa degıl cengız bebek ıstıo.
kıs ne dovcem sen onun teyzesısın sana serbest

canım benim iki canlısın birde ceryyle okadar yoldan geldin ayaklarına sağlık bitanem
sen hem sexi hem akıllı hem mütevazi hem bal hem kaymak vb..vb...vb...

diyenede bak sankim şişman kızım sende zayıfsın daha ne maşalah manken gibisin

hasretttt.....
bak yeni bir test çıkmış 10. haftadan itibaren bebeğin cinsiyetini belirliyormuş % 90 doğru sonuç veriyormuş haberin ola
ne testüymüş kıı nasıı yapılıyiymiş?

canım bnm sende çok güzeldin melek gibi.. cery ewet biraz huysuzluk yaptı sağolsun dükkana girip babasının kucağına atlayınca tüm güleryüzü wecilweleri geri geldi tabi..
o istesin anam 5tane sıralicam ona:))) yeterki yamacıma gelsin
melisa benim esmer modelim bakalım büyüynce nasıl olacak şu an ergenliğe giriyor yaw
tmm bi dahakine ısırcam o zamn olleeyyy
bunlar melısanın gozlerı olsun
ahahahahahahaha kopuyorum yine ay cidden ya keşke bizde o sırada onu çekseydik:)) aklıma geldikçe ölüyorum yaw:) artık bn her dakka makine werip eline kendimi çektrcem sırf o haline kopmak için
canım benim iki canlısın birde ceryyle okadar yoldan geldin ayaklarına sağlık bitanem
sen hem sexi hem akıllı hem mütevazi hem bal hem kaymak vb..vb...vb...
lala o zamn beni kujuuuummm lala:)))))
keşke bende hepinizi yüzyüze tanımak isterim ama mesafeler işte olsun bunada şükür
inşallah tanışacağız yawwrum şu kk sponsor olsa uçak biletlerimizede ortak bi noktada kawuştursa hepimizi ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…