- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #90.701
ÇOK ÇOK ÇOK güzeldiiiii canım pınarımın çok zahmetler etmiş neler neler hazırlamış bitanemin ellerine kollarına yüreğine sağlık
yakışıklı güleç yüzlü eymen paşa da arkadaşlarına harika ev sahipliği yaptı boncuğum
pınarım herşey çok güzeldi
güzeller güzeli hasretciğime hamilelik çok yakışmış
güzelliğine güzellik katmış tatlı cerryy herkesi elden geçirdi savulun cerry geldi dedi resmen balböcüğü melisada büyümüş ablası gibi güzelleşmiş
hilalim annesinin kuzusu boncuk gözlüm alkış yapan ellerini yesin teyzesi
duru kuzu tam kuzuydu kendi kendine oynadı annesini hiç üzmedi
doğuhan paşada uslu uslu oynadı sonrada annesinin kucağında mışıl mışıl uykuya daldı
güzel annelerle bol bol sohbet ettik en kısa zamanda tekrarı olur inşallah
hepinizi çok çok öpüyorum harika bi gün geçirmemize vesile olan pınarıma da tekrar herşey için teşekkür ediyorum
serhan da çok mutlu oldu eve gelir gelmez huzurla uykuya daldı
buluşmanızın güzel geçmesine sevindim
ya burada ilaç için bir urfa mahkumu daha olsaydı da biz de buluşsaydık
hasret de hiç beklediğim gibi çıkmadı.ben cadaloz bişi beklerken kendileri çok hanımefendi ve seksi çıktı.
ayferi resmi bekliyordum çok samimi kızıda koca gözlüy prensesdi.
zaten ev sahibemiz çok çok şaşırttı beni.onuda cadaloz bekliyordum ama güleryüzlü samimi ve pek bi güzel olduğunu gördüm.
Melisa çok komikti ya resim çekerken gözlerini odaklayışını görseniz gülmekden ölürdünüz.
seyhan beklediğim gibiydi.ayrıca bakmayın siz onun fil gibiyim dediğine çok hoş bi hatun.
nurşah"ıı hiçççççççççççççççç sevmedim anacım.İnsan doğum yaparda 1 gram fazlası olmazmı
melisa hasretin kardeşi melisa galiba sende hoşeldin seyhancım
hahayyt benmiyim sexüü:))) teweccühünüz cnmmmm:))
çok güzel ama bnm için bi okdrda yorucu bir gündü yollarda mahfoldum.. gelirken rahattı ama dönüş te trafik bitirdi beni neyseki cery mamasını içip yol boyu uyudu:13:
pınarcım lezzetli ikramlıklar süperdi.. (bunu en başta sölüyorum) o kdara çok yedim ki hala şiş haldeyim..hepsi çok lezzetliydi hele o muhallebili kadayıfta aklım kaldı desem yeridir:)) hemen yapmam lazım
eymencim mızır mızr çok tatlı bi welet her an her yerde, süper bi bebek:)) huysuzluğu olmadı sadece kıpır kıpır:)) anneye benzior memeci bebek:))
günün huysuz aksi herkese saldıranı tabiiki benim haylazımdı.. yakamdan düşmedi desem yeridr.. bide bebikleri patakladı biraz kasımpaşaçingenesi:))
hilalcim şirinmi şirin zeytin gözlü bal petek... anneye bakışlar çok güzeldi.. üstünü giyince hemen bay bay yapmaya başladı kuzucuk yaa:))
serhan tam bir erkek; bakışlar, kıyafet, surat resmen ben adam oldum haa diyor, asker çocuu olduğu çok belli:) babaya benzior.. o da uslu bir bebekti.. kızım hafiften saldırdı ama seyhan annesi korudu oğluşunu
duru adı gibi duru bi bebek:) en son gördüğümde 2,5 aylıktı şimdi kocaman olmuş çok tatlı anneye benzeyen ender bebeklerden.. masada oturdu annişiyle cici yemeklerden yedi üzmedi annişini.. uyurken kendine ninni sölemesine bayıldım:)))
doğuhann canım yaa maşallahı war uslu sessiz bi bebek.. pekte güleryüzlü kimseyi yadırgamıyor hemen atladı kucağıma tosbikim:) ısırmak istedim ama öznur döwer die yapmadım
bacılarımın analizini zaten öznurcum yapmış:)) hepsi sıcacık hatun herkesi çookk sewiorum:)
hoş bulduk balım keşke sizlerlede görüşebilsek valla insana okadar iyi geliyorki anlatamam hepiniz meleksiniz valla
ewet melisa fıstık hasretin kardeşi
melısa hasretın kucuk modelı :)
nursah da beknur be yaw zap zayıf uyus oldum
hasret kız valla cok seksısın solım yane.bosa degıl cengız bebek ıstıo.
kıs ne dovcem sen onun teyzesısın sana serbest
ne testüymüş kıı nasıı yapılıyiymiş?hasretttt.....
bak yeni bir test çıkmış 10. haftadan itibaren bebeğin cinsiyetini belirliyormuş % 90 doğru sonuç veriyormuş haberin ola
canım bnm sende çok güzeldin melek gibi.. cery ewet biraz huysuzluk yaptı sağolsunÇOK ÇOK ÇOK güzeldiiiii canım pınarımın çok zahmetler etmiş neler neler hazırlamış bitanemin ellerine kollarına yüreğine sağlık
yakışıklı güleç yüzlü eymen paşa da arkadaşlarına harika ev sahipliği yaptı boncuğum
pınarım herşey çok güzeldi
güzeller güzeli hasretciğime hamilelik çok yakışmış
güzelliğine güzellik katmış tatlı cerryy herkesi elden geçirdi savulun cerry geldi dedi resmen balböcüğü melisada büyümüş ablası gibi güzelleşmiş
hilalim annesinin kuzusu boncuk gözlüm alkış yapan ellerini yesin teyzesi
duru kuzu tam kuzuydu kendi kendine oynadı annesini hiç üzmedi
doğuhan paşada uslu uslu oynadı sonrada annesinin kucağında mışıl mışıl uykuya daldı
güzel annelerle bol bol sohbet ettik en kısa zamanda tekrarı olur inşallah
hepinizi çok çok öpüyorum harika bi gün geçirmemize vesile olan pınarıma da tekrar herşey için teşekkür ediyorum
serhan da çok mutlu oldu eve gelir gelmez huzurla uykuya daldı
o istesin anam 5tane sıralicam ona:))) yeterki yamacıma gelsinmelısa hasretın kucuk modelı :)
nursah da beknur be yaw zap zayıf uyus oldum
hasret kız valla cok seksısın solım yane.bosa degıl cengız bebek ıstıo.
kıs ne dovcem sen onun teyzesısın sana serbest
ahahahahahahaha kopuyorum yinebunlar melısanın gozlerı olsun
lala o zamn beni kujuuuummm lala:)))))canım benim iki canlısın birde ceryyle okadar yoldan geldin ayaklarına sağlık bitanem
sen hem sexi hem akıllı hem mütevazi hem bal hem kaymak vb..vb...vb...
inşallah tanışacağız yawwrum şu kk sponsor olsa uçak biletlerimizede ortak bi noktada kawuştursa hepimizi ne güzel olurkeşke bende hepinizi yüzyüze tanımak isterim ama mesafeler işte olsun bunada şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?