- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #90.721
Fılız ne zayıfı ya 6 kılo fazlam varhepucugude gobek ve popo da
ne testüymüş kıı nasıı yapılıyiymiş?
canım bnm sende çok güzeldin melek gibi.. cery ewet biraz huysuzluk yaptı sağolsundükkana girip babasının kucağına atlayınca tüm güleryüzü wecilweleri geri geldi tabi..
o istesin anam 5tane sıralicam ona:))) yeterki yamacıma gelsin
melisa benim esmer modelim bakalım büyüynce nasıl olacak şu an ergenliğe giriyor yaw
tmm bi dahakine ısırcam o zamn olleeyyy
ahahahahahahaha kopuyorum yineay cidden ya keşke bizde o sırada onu çekseydik:)) aklıma geldikçe ölüyorum yaw:) artık bn her dakka makine werip eline kendimi çektrcem sırf o haline kopmak için
lala o zamn beni kujuuuummm lala:)))))
inşallah tanışacağız yawwrum şu kk sponsor olsa uçak biletlerimizede ortak bi noktada kawuştursa hepimizi ne güzel olur
ne testüymüş kıı nasıı yapılıyiymiş?
canım bnm sende çok güzeldin melek gibi.. cery ewet biraz huysuzluk yaptı sağolsundükkana girip babasının kucağına atlayınca tüm güleryüzü wecilweleri geri geldi tabi..
o istesin anam 5tane sıralicam ona:))) yeterki yamacıma gelsin
melisa benim esmer modelim bakalım büyüynce nasıl olacak şu an ergenliğe giriyor yaw
tmm bi dahakine ısırcam o zamn olleeyyy
ahahahahahahaha kopuyorum yineay cidden ya keşke bizde o sırada onu çekseydik:)) aklıma geldikçe ölüyorum yaw:) artık bn her dakka makine werip eline kendimi çektrcem sırf o haline kopmak için
lala o zamn beni kujuuuummm lala:)))
nisana günüm var hepinizden güzel değişik tatlı ve pasta tarifleri bekliyorum ona göre
babaannesi ve anneannesi karar verdi ""Doğuhan"a nazar değmişmiş""
yahu sinirden küplere binen smıley yok mu
onlar benim oğluşumun can teyzeleri sizden çok teyzeleri benim yanımdaydı diyecektim sustum yuttum yine kocamın hatrına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?