2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inşalla tanışıcam sizlerlen aht ettim valla herifi kandırmaktaiş

ayy ben cep telefonuyla çekmeyi denedim ama çok kötü çıkınca vazgeçtim pınarım bizim arkamızı topladıktan sonra yükler eminim
hasretcim ve öznurda vardı resimler

:76::76::76::76:

nisana günüm var hepinizden güzel değişik tatlı ve pasta tarifleri bekliyorum ona göre

ay benimde martta ben bugün pınardan çaldım tarifleri menü aramama gerek kalmadı sğolsun süper hazırlamış hepside çok lezzetliydi ben diyeti bozdum bugün valla
yoğurt yemeyen serhan pınar teyzesinin yaptığı yoğurtlu kabağı bayıla bayıla yedi yarın ilk işim hemen yapıcam oğluşuma inşallah pınar teyzesininki kadar güzel olur

babaannesi ve anneannesi karar verdi ""Doğuhan"a nazar değmişmiş""

yahu sinirden küplere binen smıley yok mu

onlar benim oğluşumun can teyzeleri sizden çok teyzeleri benim yanımdaydı diyecektim sustum yuttum yine kocamın hatrına

baştan sayayım pınar-eymen,hasret-cery,ayfer-hilal,seyhan-serhan,öznur-doğuHan,nurşah-duru.HEPİNİZ PEK Bİ ŞIKSINIZ CANIM HASRET BACIM SÜPERSİN DOĞAN DURMUYODU TAM ÇIKICAKKEN EKLEDİN

Son düzenleme:

maşallah sübhanallah berakeallah diyelim yeniden
hehe boşver iyi yapmışsın bişey dememekle aramızdaki diyaloğu bilmiyorlar öyle düşünebilirler o yüzden
hepimizin kuzuları birbirinden tatlı biz bizi biliyoruz ya yeter

ÖZNUR ENÇOK EN YAKININ ANNENİN BABANIN NAZARI DEĞERMİŞ SEN BOŞVER ASIL NAZAR SANA DEĞMİŞ BACIM YAKIYOSUN VALLA HASRETTE PEKBİ GÜZEL,HELE O PINARIN NERESİ İŞMAN ANLAYAMADIM PIRIL PIRIL VALLA ,AYFER VE KIZI PEK Bİ SICAK BİDE AYFERDE MANKEN GİBİ ZAYIF,SEHAN ÇOKTA GÜZEL ÇIKMIŞIN,NURŞAH HAKKATTEN ZAYIF PEKBİ GÜZEL AMANNNNNN NAZAR DEĞMESİN BENİM ARKADALARIMA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…