- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #90.741
maşallah hepinize. öncelikle bebeklere tabi..
işte sexiliğin gerçek resmi burdaaaa
[ımg]http://img408.imageshack.us/img408/6650/1011122l.jpg[/ımg]
uploaded with ımageshack.us
bilmeyom erkek mi kızmı bn ceryde de gözeldim:))))
hasret çok tadlu olmussun kızz sen,bu erkek bebekmi nee güzell olmuşsun.
seyhan maşallahın var kilokarın gitmiş.
öznurla nurşahı çok benzettim birbirine kardeşmisiniz:))
eymen beyy ev sahibisin diye tepeleremi çıkıyon in bakalım aşagıya..
bi araştırayım bakemvalla kızlar harika görünüyorsunuz ne iyi olurdu orda olsaydım inş. birdahaki sefere aranızda olabiliriz hepinizi kocaman öpüyorum bebeklerinizide ısırıyorum :)))
hasret fox tv haberlerde dinledim gece haberlerine bakarsın eczanede satılıyormuş galiba 10 dk da sonuç veriyormuş
canımmmmerhaba güzel anneler .. bende hasret gibi 2011 haziran annesi olucam insallah ikinci kez.. hepiniz cok güzel gözüküyorsunuz bebislerinizde cok tatli masallah rabbim uzun ömür versin ...
hasret diger topige yazdim resimlerinizi ekliyormusunuz diye merakimdan sana :44:, sonra baktim sen yoksun..mart annesi oldugunu bildigim icin bi bakayim dedim iyikide bakmisim gördüm senide masallah cok güzelsin kiz sen
eymene ne hıkmetse yagız dedım
zaten ev sahibemiz çok çok şaşırttı beni.onuda cadaloz bekliyordum ama güleryüzlü samimi ve pek bi güzel olduğunu gördüm.
ÇOK ÇOK ÇOK güzeldiiiii canım pınarımın çok zahmetler etmiş neler neler hazırlamış bitanemin ellerine kollarına yüreğine sağlık
yakışıklı güleç yüzlü eymen paşa da arkadaşlarına harika ev sahipliği yaptı boncuğum
pınarım herşey çok güzeldi
hepinizi çok çok öpüyorum harika bi gün geçirmemize vesile olan pınarıma da tekrar herşey için teşekkür ediyorum
pınarcım lezzetli ikramlıklar süperdi.. (bunu en başta sölüyorum) o kdara çok yedim ki hala şiş haldeyim..hepsi çok lezzetliydi hele o muhallebili kadayıfta aklım kaldı desem yeridir:)) hemen yapmam lazım
eymencim mızır mızr çok tatlı bi welet her an her yerde, süper bi bebek:)) huysuzluğu olmadı sadece kıpır kıpır:)) anneye benzior memeci bebek:))
bunlar melısanın gozlerı olsun
ayy ben cep telefonuyla çekmeyi denedim ama çok kötü çıkınca vazgeçtim pınarım bizim arkamızı topladıktan sonra yükler eminim
hasretcim ve öznurda vardı resimler
ay benimde martta ben bugün pınardan çaldım tarifleri menü aramama gerek kalmadı sğolsun süper hazırlamış hepside çok lezzetliydi ben diyeti bozdum bugün valla
yoğurt yemeyen serhan pınar teyzesinin yaptığı yoğurtlu kabağı bayıla bayıla yedi yarın ilk işim hemen yapıcam oğluşuma inşallah pınar teyzesininki kadar güzel olur
babaannesi ve anneannesi karar verdi ""Doğuhan"a nazar değmişmiş""
yahu sinirden küplere binen smıley yok mu
onlar benim oğluşumun can teyzeleri sizden çok teyzeleri benim yanımdaydı diyecektim sustum yuttum yine kocamın hatrına
ÖZNUR ENÇOK EN YAKININ ANNENİN BABANIN NAZARI DEĞERMİŞ SEN BOŞVER ASIL NAZAR SANA DEĞMİŞ BACIM YAKIYOSUN VALLA HASRETTE PEKBİ GÜZEL,HELE O PINARIN NERESİ İŞMAN ANLAYAMADIM PIRIL PIRIL VALLA ,AYFER VE KIZI PEK Bİ SICAK BİDE AYFERDE MANKEN GİBİ ZAYIF,SEHAN ÇOKTA GÜZEL ÇIKMIŞIN,NURŞAH HAKKATTEN ZAYIF PEKBİ GÜZEL AMANNNNNN NAZAR DEĞMESİN BENİM ARKADALARIMA
Bak ikramları gösteripte beni bayıltmayın burda aç var tok var valla atlar ilk uçaklan gelirim tabii bişey kaldıyse
hasret çok tadlu olmussun kızz sen,bu erkek bebekmi nee güzell olmuşsun.
seyhan maşallahın var kilokarın gitmiş.
öznurla nurşahı çok benzettim birbirine kardeşmisiniz:))
eymen beyy ev sahibisin diye tepeleremi çıkıyon in bakalım aşagıya..
sonunda böyle olacağı belliydi taşlarda yatmanın sonu
ata midesini üşüttü ne yerse çıkarıyo ne yapayım kızlar keyfi yerinde ama aç ...
Çok üzgünüm...
Fotolara baktıkça daha çok üzülüyorum...
Çok heveslenmiştim ama olmadı, çıkamadım yataktan.
Dün biraz zor bir gün geçirdim ben, zaten bir süredir terlemelerim falan da geri gelmişti, akşam Doruk'u uyuttuktan sonra kalbim çok hızlı atmaya başladı. Yorgunluktan sandım önce, uzandım ama geçmedi, başım yanmaya, ağzım kurumaya falan başladı. Kocamın aklına geldi tiroidden olabileceği, hemen beni paketledi, acile gittik. Tansiyonum çok yükselmiş, taşikardi atağı olmuşmuş, bi rahatsızlığınız var mı dediler, hipertiroid deyince, ondandır hemen doktorunuzu arayın dediler, aradık, birkaç ilaç söyledi, onları verdiler, toparlandım biraz. 2-3 saat tuttular beni orada, sonra geldik, doktorum aradı, yataktan çıkmak yok dedi, öğlene kadar yattım. Öğlen buluşmaya gidebilirim umuduyla kalktım ama iyi hissetmedim, yine yattım, aklım hep buluşmada olarak. Pınarcığım'dan ve diğer arkadaşlardan tekrar özür dilerim...
Hal böyle olunca, bu akşamki yemeğe de gidemedim, Doruk uyuyor, biz de kayınvalidemle oturuyoruz, daha doğrusu ben yatıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?