2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben arkadaşlara söyledim durumu
özürlük bir durum yok estağfurullah
Sağlığın yerine gelsin yeter
Sonradan evden aradım seni iyi misin diye bi de hadi gel diyecektim ama açmadın
Şimdi iyisindir umarım...

Bişi daha yazacaktım, unuttum: Sabah hastaneden gelince doktorum aradı işte, uzun ve ciddi bir konuşma yaptı. Burcu Hanım, hastalığınızın şakaya gelir tarafı yok, bu atakların tekrarlaması kalbi yorar, bir gece hastaneye yetişemeden kalp krizi geçirebilirsiniz, ya da kalbiniz bir kan pıhtısı atar olmadık bir yere, felç olabilirsiniz, hastalığınız çok tehlikeli, lütfen ilaçlarınızı kullanın dedi. Emzirme falan diye geveledim, hayatta olmanız bebeğinizin anne sütü almasından daha önemli dedi. Şimdi size vereceğim dozun sütten bebeğe geçme riski hiç yok, bu dozla başlayalım, bir ay sonra tahlil yapalım, terd bir durum yoksa emzirmek istediğiniz sürece bu dozla devam ederiz dedi, ben de ilaçlara başladım. Kocama da vasiyetimi söyledim, nolur nolmaz diye...

canım durum bu kadar ciddi demek
iç ilaçlarını doktorunu dinle...
bi şey olmaz Allahın izniyle kafandaki karamsar düşünceleri kov
herşey güzel olacak
bu günlerde geçecek inşallah...

seni seviyorum bir de

Şebnemcim teşekkür ederim arkadaşım, iyiyim şimdi, ilaçlarımı da içicem, en başta oğlum için...
Yakışıklım da hasta olmuş, ona da çok geçmiş olsun.

Fatmacım, Selinim de iyileşememiş hala, geçmiş olsun...

Canım dikkat kendine kullan ilaçlarını Paşam için topla kendi moralini bozma sen güçlü bü kadınsın annesin çünkü.. ooo laflarıda söylememiş olll daha burda siz gelinleri bizde damatları çekiştireceğiz Allahım izin verirse..

Buluşmaya gelemedim Elif bu gün daha iyi idi. öksürük çok aza indi burun akıntısıda bitti. bi hırıltı var pazartesi gideceğiz doktorumuza bakalımmm.. özledim sizi yaaaaa ...
bir an önce kar yağsın gittin mikroplar yaa nedir bu bütün bebekler hasta..
selin kızımıza çookkk geçmiş olsunn

Sümeyracığım Elif kuzuya da geçmiş olsun gerçekten bütün kuzular sırayla hasta oluyor

Cold mix kullanıyorum ben de geceleri eymenin burnu tıkanık oluyordu hep şimdi iyi çok şükür...

Allahım hepsini korusun...

ay burcu som som konusma bak üzme insanı.Allah gecınden versın.Allahın ıznıyle hıcbıseycıkler olmaz sana canım benım.ılaclarını al kendıne dıkkat et.once aılenın sonra bızım sana ıhtıyacımız var.

burcummm ne diyon sen öyle vasiyet falan Allah korusun gülüm at o düşünceleri kafandan ilaçlarını ihmal etme balım artık hiç birşeyi takma kafana içine atma
doruk kuzunla geçireceğin güzel günler için kendine çok iyi bak
canım benim

Canikolar ablamlardan yarım saat kadar önce döndük, hiç üşenmedim açtım bilgisayarı sizin resimlere baktım hepiniz çok güzelsiniz maşallah, belli ki güzel bi gün olmuş. orda olmayı isterdim ama kısmet
İyi geceler herkese, gerçi herkes 5.rüyasındadır zaten şimdi:))

ğınar bende çok istiyordum ama olmuyo tatlım.
olsun kuzular iyi olsunda biz daha çok buluşuruz.
özür dilerim ayrıca önce senden sonra diyer arkşlardan..

cnm benim çok geçmiş olsun .sen ilaçlarını içmiyordun deilmi.
lütfen ihmal etme bende içmiyorum unutuyorum
ama bunu kendimiz için deilse bile yavrularımız için yapmalıyız.
öyle deli deli konuşma ne vasiyetiymiş notere felan tastiklettinmi bari:)
kız hasret sen ne güzel olmuşsun yavvv yaramış hamilelik sana

elif kuzuma çok geçmiş olsun annesi.
bende hasrete öyle diyom bana zaten güzeldim diyo.
dahada güzel olmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…