2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben ayaktayım meralciim
bugün uyumayacagım nöbetciyim uyuyunca daha sersem oluyorum çünkü
yagız 15 dk bir ayakta..

geçmişi okudum şimdi Yağız efeye ve Seline çok geçmiş olsun, kıyamam güzel yavrularıma, Allah acil şifalar versin

Burcu güzelim sana da çok geçmiş olsun, onlar nasıl laflar öyle, sakın karamsarlık yok ama ilaçları ihmal etmek te yok elbette. Kendine çok dikkat et cnm ve tedavisi olan bi hastalıkla mücadele ettiğini unutma, kötü senaryolar yazma Allahım beterinden, dermansız dertlerden korusun

Günaydın

Çok huzursuzdu Eymen yine bütün gece canıma okudu...

Bugün sabah kayınvalideye gideceğiz sanırım kahvaltıya...

Havada nasıl bozdu bizi bekliyormuş adeta...
:87:

günaydın....
kızlar hepiniz süpersiniz.ankaralılardan foto yok henüz.
BURCU çok geçmiş olsun
SELİN kuzuya acil şifalar.

kız hasret sen ne güzel olmuşsun yavvv yaramış hamilelik sana
merci şekerim öpüyorum..
hoş geldin meral hanımmmm, ne 5. rüyası yaw kaç gecedir 2den önce yatamıyorum cengiz bey inöni stadında sabahladı kalabalık beşiktaş ahalisiyle.. bursa spor taraftarıyla 6 yıl sonrailk kez karşılaşacaklar hain planlar içindeler her iki tarafta.. bakalım umarım boş şeyler yüzünden bir aksilik çıkmaz.. dükkanı açmakta bana düştü.. yanarım yanarım cery uyanmadı sabahın körünnde ama ben kalkmak zorunda kaldım ona yanarım:))
ben ayaktayım meralciim
bugün uyumayacagım nöbetciyim uyuyunca daha sersem oluyorum çünkü
yagız 15 dk bir ayakta..
canım ya sizede çok geçmiş olsun.. kuzucuk bir iyileşemedi gitti
Günaydın

Çok huzursuzdu Eymen yine bütün gece canıma okudu...

Bugün sabah kayınvalideye gideceğiz sanırım kahvaltıya...

Havada nasıl bozdu bizi bekliyormuş adeta...
:87:
gündüzleri uyuyor mu bari pınar ya? eğer gündüzde aynıysa sen hangi ara uyuyorsun?

şimdi gelelim burcu sana
dün gece laptoptan girdim bi bakiim dedim kaynatan warmı.. klawyeyi cery sağolsun mahwettiği için bazı tuşlar yazmıyo, yazamadım..
kızım sen neden hiç dikkat etmiyorsun emzireceğim die allah korusun kendinimi düşüreceksin elden ayaktan! aaaa yeter ama biraz söz dinle 9ay emdi doruk, hiç meme tadı bilmeyen bebekler war.. al işte bnde hamileyim we sütüm çok azaldı 1 yaşa kadar anca emziririm diorum..
memesiz kalsa mı iyi sensiz kalsamı! doktorun sözünden çıkmıyorsun bugündedn itibaren, asıl doruk için o ilaçları içmen lazım içmeyip emzirmeye dewam etmen onu geçici süre mutlu kılar, ama sağlıklı biranne ömür boyu lazım ona!!! daha dorukun çocuğuna bakacaksın onlar çalışırken ayakta ol kuzum:92:

Günaydın herkese nasılsınız?
Dünkü buluşma resimlerini face e ekledim kızlar ordan alırsınız.. (Dilşad,Fatoş,jale,yasemin)

günaydın.
dün kociş izinliydi, dışarı çıktık giremedim.
HASTA BEBEKLERİMİZE GEÇMİŞ OLSUN.

buluşma harika geçmiş belli.hepinize maşallah ve nurtopu bebeklerinizede.çok güzelsiniz.çok özendim.birdahakine bende aranızda olmak istiyorum.bakalım,neden olmasın?

BURCU HANIM

geçmiş olsun öncelikle.sonrada onlar nasıl sözler,vasiyet falan?Allah beterinden saklasın,eğer doktoru dinleyip ilaçlarını kullansan,tedavisi mümkün bir hastalığın var.artık yeter.doruk u bukadar düşünüyorsun,Allah korusun onun annesiz kalması ihtimalini nasıl yaratıyorsun peki?tövbe tövbe.lütfen iç şu ilaçlarını,lütfen.kocaman oldular,buzamana dek emdiğine şükür Burcu.doruk un sütten daha çok,sağlıklı bir anneye ihtiyacı var,unutma.

Son düzenleme:
Günaydın fıstıklar
Pazar Furkan evde, babası evde henüz kahvaltı etmedik. koca kişisi uyuyor. ben hiç sevmiyorum pazar günlerini zaten bi de hava bozuk..sıkıcı bi gün yani
DÜn hava ne güzeldi yaa, tam gününde buluştunuz walla, bugün bu kadar bozabileceğine ihtimal vermiyordum tüm söylenenlere rağmen ama cidden ani bi değişim oldu. kendinize de bebiklere de dikat edin kızlar, işte bu dengesiz havalar yüzünden hasta oluyoruz kolayca[:94:/B]

günaydın canlar sabah 9 da kalktık selinin kahvaltısını yaptırdım şükür yedi biraz , sonra ilacını da içti güzelce bir say bardağının yarısı kadarda su içti şımardı şımardı babası kalkınca kucağında uyudu ,

bizde güzelce kahvaltımızı yaptık ve şimdi film izlemek üzere hazırlanıyoruz size bi bakayım dedim

burcu hasta olmuş onada çok üzüldüm buluşmada güzel geçmiş hasreeett sdeni yine göremedim canım çok istiyordum neyse selin iyi olsunda nasılsa yine görüşürüz ,

maşallah Alpcike

sağol meral cim.
eşin uyanınca çıkarsınız dışarı,gezersiniz canım.hem çocuklar içinde iyi olur.hava kötüymüş ama avm ye falan gidersiniz belki.hem sıkıntında gider belki.

yazgım maşşalah lkuzuya mevlam yok aylqarını yaşlarını daq göstersin inşalalh..

sağol fatma cım,hepimiz için aminnnnnn.kuzumada çok geçmiş olsun,Allah şifasını versin.

Son düzenleme:

burcum saol geçmişe bakınca sorunu daha iyi anladım canım sakın ilaçlarını ihmal etme söylenmesi gerekeni doktorun söylemiş sen bilinçli ve zeki bir bayansın ve öylede bir annesin doğru olanın farkında yaşıyorsun zaten düzenli ve sağlıklı kocamann bir hayat var doruk paşa ile önünüzde :) doruk buaydan itibaren emmesede bişi olmaz zaten bir yaşlarına çok az kaldı sen iki sene emzirmeyi zaten düşünmüyordun ,, sen iyi ol bu herkese yeter :) canım arkadaşım benim seni çok seviyoruz :>)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…