- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #90.781
merci şekerim öpüyorum..kız hasret sen ne güzel olmuşsun yavvv yaramış hamilelik sana
hoş geldin meral hanımmmm, ne 5. rüyası yaw kaç gecedir 2den önce yatamıyorum cengiz bey inöni stadında sabahladı kalabalık beşiktaş ahalisiyle.. bursa spor taraftarıyla 6 yıl sonrailk kez karşılaşacaklar hain planlar içindeler her iki tarafta.. bakalım umarım boş şeyler yüzünden bir aksilik çıkmaz.. dükkanı açmakta bana düştü.. yanarım yanarım cery uyanmadı sabahın körünnde ama ben kalkmak zorunda kaldım ona yanarım:))Canikolar ablamlardan yarım saat kadar önce döndük, hiç üşenmedim açtım bilgisayarı sizin resimlere baktımhepiniz çok güzelsiniz maşallah, belli ki güzel bi gün olmuş. orda olmayı isterdim ama kısmet
İyi geceler herkese, gerçi herkes 5.rüyasındadır zaten şimdi:))
canım ya sizede çok geçmiş olsun.. kuzucuk bir iyileşemedi gittiben ayaktayım meralciim
bugün uyumayacagım nöbetciyim uyuyunca daha sersem oluyorum çünkü
yagız 15 dk bir ayakta..
gündüzleri uyuyor mu bari pınar ya? eğer gündüzde aynıysa sen hangi ara uyuyorsun?Günaydın
Çok huzursuzdu Eymen yine bütün gece canıma okudu...
Bugün sabah kayınvalideye gideceğiz sanırım kahvaltıya...
Havada nasıl bozdu bizi bekliyormuş adeta...:87:
Günaydın fıstıklar
Pazar Furkan evde, babası evde henüz kahvaltı etmedik. koca kişisi uyuyor. ben hiç sevmiyorum pazar günlerini zaten bi de hava bozuk..sıkıcı bi gün yani
DÜn hava ne güzeldi yaa, tam gününde buluştunuz walla, bugün bu kadar bozabileceğine ihtimal vermiyordum tüm söylenenlere rağmen ama cidden ani bi değişim oldu. kendinize de bebiklere de dikat edin kızlar, işte bu dengesiz havalar yüzünden hasta oluyoruz kolayca[:94:/B]
maşallah Alpcike
yazgım maşşalah lkuzuya mevlam yok aylqarını yaşlarını daq göstersin inşalalh..
Şebnemcim teşekkür ederim arkadaşım, iyiyim şimdi, ilaçlarımı da içicem, en başta oğlum için...
Yakışıklım da hasta olmuş, ona da çok geçmiş olsun.
Fatmacım, Selinim de iyileşememiş hala, geçmiş olsun...
ALP im dün itibari ile 9 aylık olduuuu
kuzum kocaman adam oldu yaaw.çabucak geçiyor zaman.[/QUOTE
EVİTT EVİTT BİZDE 9 AYLIK OLDUKKK DİGOL DİGOLL
Yazgı alp kaç kilo ve emekliyo muu bide ebebekte playkol ilk arabam 50 tl ye düşmüş haber veremmm ben bi gidip alam dedimm deneyipte şu boyy olayına takıldımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?