2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Son düzenleme:

slm kızlar burada hava güneşli ve güzel hadi gelin burda gezelim :))))
bugün atayı park yatağa hapsettim cezalı :))
oyuncaklarını koydum içine orda oynuyo arada bağırıyo ama olsun orda kalacak bugün dün akşam çok kötü kustu butun gün taşlarda geziyo üşütüyo tabii

bizde birazdan dışarı çıkarız bizde deniz havası alalım biraz :)))

yaw bnde gelmek istyorum bugün burda esirim

ankaralı hatunlar fotolarını face de göremedim. yada teknolojik özürlü ben bulamamış da olabilirim.hASRET bir bakıversen .

herkese merhaba.buluşmanın son resimlerine baktımda çok eylenmişiniz kıskandıııııım.valla negüzel dostluklar kurduk yalansız riyasız bide yakın olsaydık dymeyin keyfime.Busabah itibariyle doğanın 5.dişide patladı 6.da kabarmış oda yakındır çıktı çıkıcak.valla benim oğlan discocu müzüği duydumu iki el havada popo baş bi sallanıyo bi görseniz.bide arada kendini alkışlıyo.aradadaiki elini salıp desteksiz durmayı deniyo bazn küt düşüyo bazen biraz durup hemen tutunuyo.bakalım yaşına yürüycekmi.8 aylık bayram girdi araya boy kilo bakamadım dişler zorladı kuzumu kilo vermiştir kesin pazara 9 aylık bizim sıpada.sağlık ocağına gitmeli cuma günü.bugün kocişkonun doğum günü neyapsam bilmiyorum...
sayın burcu hanım sabah sabah sinirlerimi zıplatma son 3 ayı kalmış biri gibi konuşuyosun nebiçim annesin sen.hemen teslim bayrağını çekiyosun.ha hemen git öl doruğuda o cadoloz kaynananın eline bırak.aaaaaa aldırcan sopamı elime bak eşşekte sudan gelmiycek elinmde kalıcan.canım hastalığının tedaviside var emzirmeyi bırak ilaçlarını kullan kendine gel.doktorunun dediklerine harfiyen uy bence şu inadından vazgeç daha doruğun okulu var ilk aşkı var askerlik düğün torunlar ooooo okadar kolaymı pes etmek.BİZİM İÇİN ESAS HAYAT ANNE OLDUKTAN SONRA BAŞLIYOR.........

nehir neden istanbula dönme kararı aldın eşin gelemiyormu yanınıza? koskoca ewi tutup taşıdınız taa oralara şimdi sil baştan mı yapacaksınız.. iyi düşündünmü?

evet tatlım iyi düşündüm eşim zaten 1 ocakta işten ayrılıyordu antalyaya gelmek için fakat son an da ben karar verdim eşimin işi çöok iyi durumua gelmiş durumda böle bi işi bırakmak büyük saçmalık olurdu olsun en azından kendimizi kira vermiyerek çok güzel toparladık sen nasılsın

hoşgeldin nehir canım tekrar dönüşmü yaptın istanbula hani kurslara falan başlamıştın neoldu şimdi sil baştanmı?

hasret jalenin ikinciside erkek falan demiş sen kaç ylık oldun bacım?
jalenin buluşma fotolarında bardaklarda nescafeler vardı JALEEEEE SEN KAHVEMİ İÇİYON HAMİLE HAMİLE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…