- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #90.801
kız oyuncak zaten 9-36ay bebikler içinALP im dün itibari ile 9 aylık olduuuu
kuzum kocaman adam oldu yaaw.çabucak geçiyor zaman.[/QUOTE
EVİTT EVİTT BİZDE 9 AYLIK OLDUKKK DİGOL DİGOLL
Yazgı alp kaç kilo ve emekliyo muu bide ebebekte playkol ilk arabam 50 tl ye düşmüş haber veremmm ben bi gidip alam dedimm deneyipte şu boyy olayına takıldımm
9aylık olupta 73cmin altında bebek pek yok..o yüzden çok takılma bnce bu konuya..minimum 73 olabilir..
ALP im dün itibari ile 9 aylık olduuuu
kuzum kocaman adam oldu yaaw.çabucak geçiyor zaman.[/QUOTE
EVİTT EVİTT BİZDE 9 AYLIK OLDUKKK DİGOL DİGOLL
Yazgı alp kaç kilo ve emekliyo muu bide ebebekte playkol ilk arabam 50 tl ye düşmüş haber veremmm ben bi gidip alam dedimm deneyipte şu boyy olayına takıldımm
Alp geçen ay 9350 idi boyu 71 cm di canım.yani yaklaşık 15-20 gün önce falandı bu ölçümler.şimdi bilmiyorum.hayır emeklemiyor,çünkü tembel.emekleme pozisyonu alıyor ama okadar ilerlemiyor,duruyor duruyor yoruluncada yatıyor.
Tamam tamam bigidip alam diyom diyomm işteekız oyuncak zaten 9-36ay bebikler için
9aylık olupta 73cmin altında bebek pek yok..o yüzden çok takılma bnce bu konuya..minimum 73 olabilir..
Alp geçen ay 9350 idi boyu 71 cm di canım.yani yaklaşık 15-20 gün önce falandı bu ölçümler.şimdi bilmiyorum.hayır emeklemiyor,çünkü tembel.emekleme pozisyonu alıyor ama okadar ilerlemiyor,duruyor duruyor yoruluncada yatıyor.
biz bu hastalık olayında kilo verdik asker gibi sürünüyo ve kendi kendine oturuyo bi emekleme kaldı ama hanfendi ayakta duracakmışşş hasret hanımm hani benim bi uslu kızım vardı yaaa nerdeeeeee usluluktan eser kalmadıııı
slm kızlar burada hava güneşli ve güzel hadi gelin burda gezelim :))))
bugün atayı park yatağa hapsettim cezalı :))
oyuncaklarını koydum içine orda oynuyo arada bağırıyo ama olsun orda kalacak bugün dün akşam çok kötü kustu butun gün taşlarda geziyo üşütüyo tabii
bizde birazdan dışarı çıkarız bizde deniz havası alalım biraz :)))
selam canlar nasılsınız döndüm artık ben tekrardan aranızdayım nasılsınız
burcuya ne omuş neyi var
ikincisi istanbullular buluşuyorsunuz bi aber ble vermiyorsunuz pınar sen de buluşmuşlar hiç davet etmedin
hoşgeldin canım ne habersin
burcu dayak istiyormuş canım
tiroid ilaçlarını almıyormuş hastalanmış
evet tatlım iyi düşündüm eşim zaten 1 ocakta işten ayrılıyordu antalyaya gelmek için fakat son an da ben karar verdim eşimin işi çöok iyi durumua gelmiş durumda böle bi işi bırakmak büyük saçmalık olurdu olsun en azından kendimizi kira vermiyerek çok güzel toparladık sen nasılsın
cnm burda devam edicem ve yeni kurslara başlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?