- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #90.821
erkeğe benziyor demiş.. ben jaleden 4gün büyüğüm sanırsam.. bende gülben ergenin druna gittim filiz.. erkeğe benziyor dedi bana.. adamı araştırdım bu siteden birinin kuzeniyle çok iyiymiş arası we kuzeni demişki benim ikizlerimi 10 haftalıkken bildi 1kız 1 erkek yanlış olursa mesleği bırakırım falan demiş.. kız dadiyor ki eğersüreyya bey erkeğe benziyor dediyse erkektir demişhasret jalenin ikinciside erkek falan demiş sen kaç ylık oldun bacım?
jalenin buluşma fotolarında bardaklarda nescafeler vardı JALEEEEE SEN KAHVEMİ İÇİYON HAMİLE HAMİLE
bi daha nakliye masrafı tekrar ew tut taşın depozit kira ne biliymi yaa allah yardımcınız olsun..evet tatlım iyi düşündüm eşim zaten 1 ocakta işten ayrılıyordu antalyaya gelmek için fakat son an da ben karar verdim eşimin işi çöok iyi durumua gelmiş durumda böle bi işi bırakmak büyük saçmalık olurdu olsun en azından kendimizi kira vermiyerek çok güzel toparladık sen nasılsın
cnm burda devam edicem ve yeni kurslara başlıcam
Allahım sen bana sabır verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar cery hasta galiba uyumuyor ağlıyo,mızmızlanıyo ama neyi war anlamadım..
kulak değil, ateş yok, pişikten değil, karnı tok.... uffffff(
sıpa serhan dün güzel güzel yediği yoğurtlu kabağa bugün burun kıvırdı bi kaç kaşık yedirdim sonra kitledi ağzını son bi kaşık daha vereyim dedim yediklerinide çıkardı velet sanırım ben pınar kadar güzel yapamadım
yok be hayatım,olur mu?bu sıpalar böyle,komşunun tavuğu hesabı.
demekki hepsinde var,Alp te birkaşık daha vereyim diye zorlayınca hepsini çıkarıyor.
teşekkür ederim canlar artık döndüm ve fırsat buldukça aranızdayım artık ve bir daha ki istanbul buluşması ne zaman bilen var mınehir hoşgeldin canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
hasret nesi var kuzunun yaa dünde huzursuzdu zaten önemli birşeyi yoktur inşallah acaba dişmi geliyo yine olabilirmiki
öznur ne oldu bacımmm
NEHİR CİM hoşgeldin,artık sık sık girersin umarım,özlettin kendini.aldığın karar bence doğru bir karar.hakkınızda hayırlısı olsun.şimdi nasılsınız?
çok tatlısınız kızlar,bebişlerde çok tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?