2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hasret jalenin ikinciside erkek falan demiş sen kaç ylık oldun bacım?
jalenin buluşma fotolarında bardaklarda nescafeler vardı JALEEEEE SEN KAHVEMİ İÇİYON HAMİLE HAMİLE
erkeğe benziyor demiş.. ben jaleden 4gün büyüğüm sanırsam.. bende gülben ergenin druna gittim filiz.. erkeğe benziyor dedi bana.. adamı araştırdım bu siteden birinin kuzeniyle çok iyiymiş arası we kuzeni demişki benim ikizlerimi 10 haftalıkken bildi 1kız 1 erkek yanlış olursa mesleği bırakırım falan demiş.. kız dadiyor ki eğersüreyya bey erkeğe benziyor dediyse erkektir demiş ama ben pek emin olamıyorum cerydede 19haftaya kadar erkeğe benziyor dediler,19.hafta kız dediler..
ordan 2gün sonra başka dra gittim oda kıza benziyor dedi.. iyice allak bullak oldum
bi daha nakliye masrafı tekrar ew tut taşın depozit kira ne biliymi yaa allah yardımcınız olsun..
eşinin işinde ne oldu maaşı falan mı arttı..borçlar bitti değil mi?
cnm burda devam edicem ve yeni kurslara başlıcam

zeyno nolacak?

kızlar cery hasta galiba uyumuyor ağlıyo,mızmızlanıyo ama neyi war anlamadım..
kulak değil, ateş yok, pişikten değil, karnı tok.... uffffff(

NEHİR CİM hoşgeldin,artık sık sık girersin umarım,özlettin kendini.aldığın karar bence doğru bir karar.hakkınızda hayırlısı olsun.şimdi nasılsınız?

nehir hoşgeldin canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

hasret nesi var kuzunun yaa dünde huzursuzdu zaten önemli birşeyi yoktur inşallah acaba dişmi geliyo yine olabilirmiki

öznur ne oldu bacımmm

sıpa serhan dün güzel güzel yediği yoğurtlu kabağa bugün burun kıvırdı bi kaç kaşık yedirdim sonra kitledi ağzını son bi kaşık daha vereyim dedim yediklerinide çıkardı velet sanırım ben pınar kadar güzel yapamadım

kızlar cery hasta galiba uyumuyor ağlıyo,mızmızlanıyo ama neyi war anlamadım..
kulak değil, ateş yok, pişikten değil, karnı tok.... uffffff(

ne olduki acaba?diş olmasın yine,yada biryeri falan mı ağrıyorki?üşütmüşte olabilir hasret,bir duş aldırıp,azıcık masaj yapsan iyi gelir belki.

yok be hayatım,olur mu?bu sıpalar böyle,komşunun tavuğu hesabı.
demekki hepsinde var,Alp te birkaşık daha vereyim diye zorlayınca hepsini çıkarıyor.

yok be hayatım,olur mu?bu sıpalar böyle,komşunun tavuğu hesabı.
demekki hepsinde var,Alp te birkaşık daha vereyim diye zorlayınca hepsini çıkarıyor.

ne biliyeyim canım yaa durmuyo şu an zaten bacaklarıma yapıştı neyse sonra görüşürüz öp ve ballarımtüm şimdilik balım

Alp in ayakları büyümüş,ayakkabıları zor oluyor.koca ayağım benim
ben şu nıke,adidas,puma bebek ayakkabılarına hastayım.dün alıyordum ama normal ayakkabıydı.ee onlarıda yürümeden giydirmek sakıncalı diye biliyorum,vazgeçtim.patik tabanlılarıda yoktu.
ama yürüsün,alacağım.şimdilik yine idareten alacağız bişey.

teşekkür ederim canlar artık döndüm ve fırsat buldukça aranızdayım artık ve bir daha ki istanbul buluşması ne zaman bilen var mı

NEHİR CİM hoşgeldin,artık sık sık girersin umarım,özlettin kendini.aldığın karar bence doğru bir karar.hakkınızda hayırlısı olsun.şimdi nasılsınız?

biz zeynepe bayramda mor ortopedik ilk adım ayakkabısı aldık çokta rahat basıyor ben de converse[/ hastayım bi yürüsün ilk onlara kıoşucam bi de aynı renjkten kendime alcam ana kız giycez inşallahU]

ütü yapmam lazım uzuuuun bi aradan sonra yarın işe dönücem ooooof offfff merte çok alıştım oda bana ilk işe başladığım zamanki psikolojiye döndüm neyse gidemde kendimi ütüye verem bari hepinize ii akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…