- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #90.841
Digol digolll çokk sinirliyimmmm Allahımmm Banada sabırr verr
ne olsun elif hanım 10 gün içinde 360 derece değişti farklı bi çocuk oldu. alışveriş sonrası kahve içelim elifede meyve püresi yedireyim dedim hanımefendi mama sandelyesine oturmaz ayakta duracak kahve mi içtim anlamdım. arabasına oturmaz kucakta durmaz neymiş ayakta duracakk işteee 9 ayy uğraş didinn 10 günde çöpe gitsin sonra gene başa dön mız mız bi bebekkk istemiyorum yaaaa benim kızım böle değildiihayırdır canım ne oldu?
Canım sen kendine iyi bak bizde senii çokk seviyoruzzz iyi geceler oğluşumu kokla öpppBenim canım arkadaşlarım,
Şöyle bi bakayım dedim gece gece, hem güldüm hem ağladım, alemsiniz valla...
Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Dün o ilk şokla biraz moralim bozuktu, size de biraz naz yapayım dedim herhalde, bugün iyiyim, ilaçları içiyorum, ilaçların ilk dozu çok düşük, emzirmeye de devam ediyorum, merak etmeyin bir yere gitmeye niyetim yok, bütün mart kuzuları evlenene kadar burdayım
Doruk uyanıp uyanıp bağırıyor, yarın sabah daha detaylı yazarım.
Hepinizi çok seviyorum, size ve güzel meleklerinize iyi geceler
ben kaçırmışım oraları, hastamısın kız geçmiş olsunBenim canım arkadaşlarım,
Şöyle bi bakayım dedim gece gece, hem güldüm hem ağladım, alemsiniz valla...
Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Dün o ilk şokla biraz moralim bozuktu, size de biraz naz yapayım dedim herhalde, bugün iyiyim, ilaçları içiyorum, ilaçların ilk dozu çok düşük, emzirmeye de devam ediyorum, merak etmeyin bir yere gitmeye niyetim yok, bütün mart kuzuları evlenene kadar burdayım
Doruk uyanıp uyanıp bağırıyor, yarın sabah daha detaylı yazarım.
Hepinizi çok seviyorum, size ve güzel meleklerinize iyi geceler
sorma mertte izne memlekete gidince tüm huyları uyku saati falan hep değişmişti 10 günde zor düzelttim,tamda düzelmiş sayılmazda işte idare ediyoz. inşallah sizinkide geçici bi durumdur.ne olsun elif hanım 10 gün içinde 360 derece değişti farklı bi çocuk oldu. alışveriş sonrası kahve içelim elifede meyve püresi yedireyim dedim hanımefendi mama sandelyesine oturmaz ayakta duracak kahve mi içtim anlamdım. arabasına oturmaz kucakta durmaz neymiş ayakta duracakk işteee 9 ayy uğraş didinn 10 günde çöpe gitsin sonra gene başa dön mız mız bi bebekkk istemiyorum yaaaa benim kızım böle değildiiben onla heryere giderdimm babasıda şaştı kaldı adam hakverdi mi verdii ama ne deyişecek olan olduuu
ayyyyy her ikisi üçü birden
kızlar ben evden kacsam hangınıze gelebilirim
ayyyyy her ikisi üçü birden
kızlar ben evden kacsam hangınıze gelebilirim
yaw bişe sorcam size. yılbaşı çekilişi için hediyeleri aldınızmı. aldıysanız ne aldınız. ben geçen seneki çekilişte yoktum aranızda netür hediyeler aldınız. ben kıyafet türü bi hediye aldım ama, azmı olur acaba bi fikrinizi soriim dedim.
canım şimdiden çok teşekkür edriz hediyelere. iyi oldu söylediğin bende ona göre alırım, ne alcağım konusunda çok kararsızdım çünkü. banadamı hediye aldınızherkese ii akşamlar :)))
hım kıyafet almışsın bize öğrenmiş olduk :))) madem sen söyledin bizde söyleyelim kızımla bugün merte çok cici bir kot üstüne badi onun üstüne hırka çorap ve çok cici bir ev ayakkabısı aldık:) birde yakalı bir tşort aldık :)))) güle güle giysin :)) ha sanada çok cici bir kazak aldık kızımla güle güle giyin
herkese ii akşamlar :)))
hım kıyafet almışsın bize öğrenmiş olduk :))) madem sen söyledin bizde söyleyelim kızımla bugün merte çok cici bir kot üstüne badi onun üstüne hırka çorap ve çok cici bir ev ayakkabısı aldık:) birde yakalı bir tşort aldık :)))) güle güle giysin :)) ha sanada çok cici bir kazak aldık kızımla güle güle giyin
atla gel ozamanyahu evden kacacam dıom tabı gelırım mardıne kımsecıkler bulamaz :))
oyy ben selıne olurum kıs nolmus yane.
ohh ohh daha ne olsun :) merte gülsanımda güle güle giysinler :)
yawww çok karışık dr bana çok karıştırma dedi afiyet olsun kuzumaaaşimdi size 10 puanlık uzman sorusu ? şu çorba nasıl ?
Kırmızı mercimek , tel şehriye , arpa şehriyesi , ince bulgur , kabuğu ile limon , yarımm kuru soğan , brokoli , karnıbahar , maydonos , havuç , çay kaşığı tereyağı bunları kaynatıyorum bi güzel süzgeçten geçirip içine bebe büskivisi ile tatlandırarak yediriyorum yedi zibidi
neden sordum ? Vitaminlerini birbirini öldürü mü ben evde ne varsa koyuyorum çünki gerektiğinde prinç patates , pırasa , ıspanak bile ekliyorum ?
canım benim biz isteyerek ve be zevkle aldık merte aldıklarımızı umarım beğenirsniz, sana gelince bizden bir hatıra olur hatırlarsın belki biyerlerde karşılaştıgımızda bir hatıramız olur.....canım şimdiden çok teşekkür edriz hediyelere. iyi oldu söylediğin bende ona göre alırım, ne alcağım konusunda çok kararsızdım çünkü. banadamı hediye aldınızcanım çok zahmet etmişsin gerek yoktu okadarına. ben daha sadece çok cici takım aldım geri kalanıda sürpriz olsun artık
ohh ohh daha ne olsun :) merte gülsanımda güle güle giysinler :)
sağol canım benim,inşallah karşılaşmak tanışmakta nasip olur birgün. ben biraz hastaydım daha yeni toparladım çıkıp hediye bakamadım doğru dürüst,inşallah sizde beğenirsiniz alcaklarımızıyawww çok karışık dr bana çok karıştırma dedi afiyet olsun kuzumaaa
canım benim biz isteyerek ve be zevkle aldık merte aldıklarımızı umarım beğenirsniz, sana gelince bizden bir hatıra olur hatırlarsın belki biyerlerde karşılaştıgımızda bir hatıramız olur.....
hee valllahi üstlerinde eskisin güzel günlerde giysinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?