- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #90.861
şerife benim asıl memleketim yani anne babamın kütüğü kars akyaka biliyonmu. ama ben karsa hiç gitmedimnası güzelmi oralar...
biliyomusun bende öyle tahmin ediyodum oraları,dr olmadığını biliyorum, annem geçen kış karstaydı köyde tabi. bir kar yağmış hastaneye gidememişti bi hafta,gittiğinde ise bir ay sonrasına tarih vermişler tomografi için falan filan işte... siz niye karstasınız, biz şark için geldik mardine.vallahi bana göre berbat, ünüversty hoca arkadaşlar var bayılıyorlar buraya hele karısı aboww tam karslı bana gelince berbat ötesi gezmeye yer bulmazsıun, dr bulmazsın , hava berbat ama bir kaç günlüğüne gezmeye gelmeyi düşünürsen güzel olabilir
biliyomusun bende öyle tahmin ediyodum oraları,dr olmadığını biliyorum, annem geçen kış karstaydı köyde tabi. bir kar yağmış hastaneye gidememişti bi hafta,gittiğinde ise bir ay sonrasına tarih vermişler tomografi için falan filan işte... siz niye karstasınız, biz şark için geldik mardine.
sağol canım.
fatma sen ne aldın kııız
gündüzleri uyuyor mu bari pınar ya? eğer gündüzde aynıysa sen hangi ara uyuyorsun?
burcuya ne omuş neyi var
ikincisi istanbullular buluşuyorsunuz bi aber ble vermiyorsunuz pınar sen de buluşmuşlar hiç davet etmedin
sıpa serhan dün güzel güzel yediği yoğurtlu kabağa bugün burun kıvırdı bi kaç kaşık yedirdim sonra kitledi ağzını son bi kaşık daha vereyim dedim yediklerinide çıkardı velet sanırım ben pınar kadar güzel yapamadım
ayyyyy her ikisi üçü birden
kızlar ben evden kacsam hangınıze gelebilirim
iyi geceler kızar.
bugün 11 de uyandık güzel bir sabaha oglumun agzı geçti emZigi alabiliyo çok şükür.
poposuda geçmek üzere.çok sıkıntı çekmiyo en azından.
yeğenim bizi yemege davet etmişti saat 3 kadar ev temizledim 5 de oraya gittik.
çok güzel bir akşam geçirdik sazlar çalındı türküler söyledik.okey oynadık
pis yedili oynadık diyecektimki,ben oynayamadım unutmuşum aldım elime kagıtları
herkez bana bakıyo yere alakasız kagıtlar felan atıyorum neyse oynayamadım tabi eniştem sen dinlen beni izle dedi
ZORUMA GİTTİ.o anda anladım şunu durumum baya ciddi galiba
benim bir aydır boynumdan beynime sanki bir damar çekilmesi oluyo ve sanki denizde su yutmuş gibi.
burnuma bir tat ve mide bulantısı baş dönmesi yapıyo,pek ciddiye almıyordum ama iyi oldugumuda düşünmüyorum.
hafıza güçlügü çekiyorum kızmayın ama sizin adınızı bile unutuyorum
açıkcası korkuyordum dr gitmeye yada bir engel çıkıyo yağıza bakacak kimse yok diye ihmal ediyordum.
ama artık ertelemiyecem randevu aldım beyin cerrahına çarşamba günü gidecem inşallah bişey çıkmaz.
kızlar sizlerden dua bekliyorum..
NEHİRCİM HOŞGELDİN hakkınızda hayırlısı olsun.
hasret koca kişisi stadyumdaki olaylara karışmadı dimi?
Herkese günaydın, Kerem in dün akşam kaç kere uyandığını sayamadım ama sanırım her yarım saatte bir kalktı, 7de de son kalkışını yaptı zaten, hafta sonunu onunla oynaya zıplaya geçirdim yanından ayrılmak ne mümkün, eskiden ağlıyor diye yanından ayrılamıyordum şimdi de kendine zarar verecek diye ayrılamıyorum, koltuklara tırmanıyor, kablolara gitmesin diye önlerine minder koyduk onlara tırmanıp kendini arkaya atmaya çalışıyor bisikletine tırmanmaya kalkıyor( ki tırmansa ikisi de yuvarlanacak), yatak odasına aldım ben de onun dolabını düzenleyeyim dedim bu sefer çekmeceleri açıp içindekileri dışarı fırlatmaya başladı, dede mama diyerek dolanıyor ortalarda sıpacık.
Geçmişi okudum yorumları az sonra yapıcam, gideyim bi makyaj yapayım bi oje süreyim kendime geleyim.
iyi geceler kızar.
bugün 11 de uyandık güzel bir sabaha oglumun agzı geçti emZigi alabiliyo çok şükür.
poposuda geçmek üzere.çok sıkıntı çekmiyo en azından.
yeğenim bizi yemege davet etmişti saat 3 kadar ev temizledim 5 de oraya gittik.
çok güzel bir akşam geçirdik sazlar çalındı türküler söyledik.okey oynadık
pis yedili oynadık diyecektimki,ben oynayamadım unutmuşum aldım elime kagıtları
herkez bana bakıyo yere alakasız kagıtlar felan atıyorum neyse oynayamadım tabi eniştem sen dinlen beni izle dedi
ZORUMA GİTTİ.o anda anladım şunu durumum baya ciddi galiba
benim bir aydır boynumdan beynime sanki bir damar çekilmesi oluyo ve sanki denizde su yutmuş gibi.
burnuma bir tat ve mide bulantısı baş dönmesi yapıyo,pek ciddiye almıyordum ama iyi oldugumuda düşünmüyorum.
hafıza güçlügü çekiyorum kızmayın ama sizin adınızı bile unutuyorum
açıkcası korkuyordum dr gitmeye yada bir engel çıkıyo yağıza bakacak kimse yok diye ihmal ediyordum.
ama artık ertelemiyecem randevu aldım beyin cerrahına çarşamba günü gidecem inşallah bişey çıkmaz.
kızlar sizlerden dua bekliyorum..
NEHİRCİM HOŞGELDİN hakkınızda hayırlısı olsun.
hasret koca kişisi stadyumdaki olaylara karışmadı dimi?
Burcu geçmiş olsun, dikkat et biraz, bu hastalık şakaya gelmiyor benim görümcem tiroid kanserini atlattı gencecik yaşında.
Öznur çıldırman normal senin yerinde kim olsa çıldırırdı, hadi biraz moralini düzelteyim, hiç kilo fazlam var deyip durma o elbise herkese öyle yakışmaz süper durmuş üstünde
Fatma o yaptığın çorba gayet iyi ben de çok karıştırıyorum ama neden sebze çorbasına bisküvi koyup tatlı yapıyorsun ki? tatlıyı tuzluyu ayırsın, ekmek doğrasan daha mantıklı değil mi?
Pınar buluşma çok güzel geçmiş belli, darısı bizim de katılacağımız bir sonraki buluşmalara
Nimet kesinlikle doktora gitmelisin!
Hasret kesinlikle hamilelik sana yaramış, göbeğin daha belli olmuyor mu?
Aylinciğim inşallah sizleri de tanımak nasip olur daha keyifli günlerde
Fatma 600 ml iyi gibi zaten havuçtan pek su çıkmıyor
Ben philips kullanıyorum memnunum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?