2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şerife benim asıl memleketim yani anne babamın kütüğü kars akyaka biliyonmu. ama ben karsa hiç gitmedim nası güzelmi oralar...

vallahi bana göre berbat, ünüversty hoca arkadaşlar var bayılıyorlar buraya hele karısı aboww tam karslı bana gelince berbat ötesi gezmeye yer bulmazsıun, dr bulmazsın , hava berbat ama bir kaç günlüğüne gezmeye gelmeyi düşünürsen güzel olabilir

biliyomusun bende öyle tahmin ediyodum oraları,dr olmadığını biliyorum, annem geçen kış karstaydı köyde tabi. bir kar yağmış hastaneye gidememişti bi hafta,gittiğinde ise bir ay sonrasına tarih vermişler tomografi için falan filan işte... siz niye karstasınız, biz şark için geldik mardine.

ben eşimle çıkmaya başladığımda eşim buraya ataması oldu ben harita müh. adam bir geldi 5. yılı göndermiyorlar bir yere kaç defa tayin istedik hepsi olumsuz ben ziraat müh. ama çalışmıyorum yani ocakta tekrar tayin isteyecek bakalım ne diyecekler
herşey problem burda özel hast vs yok mecbıursun hastaneye tabi onlarında insafına kalmışşsın baştan sağmacı hepsi annenler azeri veya terekememi?

iyi geceler kızar.
bugün 11 de uyandık güzel bir sabaha oglumun agzı geçti emZigi alabiliyo çok şükür.
poposuda geçmek üzere.çok sıkıntı çekmiyo en azından.
yeğenim bizi yemege davet etmişti saat 3 kadar ev temizledim 5 de oraya gittik.
çok güzel bir akşam geçirdik sazlar çalındı türküler söyledik.okey oynadık
pis yedili oynadık diyecektimki,ben oynayamadım unutmuşum aldım elime kagıtları
herkez bana bakıyo yere alakasız kagıtlar felan atıyorum neyse oynayamadım tabi eniştem sen dinlen beni izle dedi
ZORUMA GİTTİ.o anda anladım şunu durumum baya ciddi galiba
benim bir aydır boynumdan beynime sanki bir damar çekilmesi oluyo ve sanki denizde su yutmuş gibi.
burnuma bir tat ve mide bulantısı baş dönmesi yapıyo,pek ciddiye almıyordum ama iyi oldugumuda düşünmüyorum.
hafıza güçlügü çekiyorum kızmayın ama sizin adınızı bile unutuyorum
açıkcası korkuyordum dr gitmeye yada bir engel çıkıyo yağıza bakacak kimse yok diye ihmal ediyordum.
ama artık ertelemiyecem randevu aldım beyin cerrahına çarşamba günü gidecem inşallah bişey çıkmaz.
kızlar sizlerden dua bekliyorum..

NEHİRCİM HOŞGELDİN hakkınızda hayırlısı olsun.
hasret koca kişisi stadyumdaki olaylara karışmadı dimi?

gündüzleri uyuyor mu bari pınar ya? eğer gündüzde aynıysa sen hangi ara uyuyorsun?

gündüz aralığı bizde saat 6 ve akşam en erken 8-9 arası canım ve bu sürede eymen 2 ya da 3 kere uyuyor hepsi 2 saat etmeyen uyku bazen 10 dklık uykular
o da ayağımda tutarsam halim harab anlayacağın !
Dün saat 6 da kalkmıştı bir daha 9 da yarım saat ve 12 de 40 dk. uyudu gece de 9 da daldı tabii ve gece tam 11 kere uyandı

burcuya ne omuş neyi var
ikincisi istanbullular buluşuyorsunuz bi aber ble vermiyorsunuz pınar sen de buluşmuşlar hiç davet etmedin

canım ben senin istanbulda olduğunu nerden bileyim
bilsem çağırmaz mıydım aşk olsun...
Hoşgeldin

ya o öyle sürü psikolojisinden yemiştir herkes yiyor ben de yiyeyim ayıp olmasın hesabı annesi

ayyyyy her ikisi üçü birden
kızlar ben evden kacsam hangınıze gelebilirim

bana kaaaaaaaç :80:

canım ihmal etme inşallah bir şeyin yoktur
ben de çok unutkan oldum eymenle uğraşmaktan sanırsam
:2:

Herkese günaydın, Kerem in dün akşam kaç kere uyandığını sayamadım ama sanırım her yarım saatte bir kalktı, 7de de son kalkışını yaptı zaten, hafta sonunu onunla oynaya zıplaya geçirdim yanından ayrılmak ne mümkün, eskiden ağlıyor diye yanından ayrılamıyordum şimdi de kendine zarar verecek diye ayrılamıyorum, koltuklara tırmanıyor, kablolara gitmesin diye önlerine minder koyduk onlara tırmanıp kendini arkaya atmaya çalışıyor bisikletine tırmanmaya kalkıyor( ki tırmansa ikisi de yuvarlanacak), yatak odasına aldım ben de onun dolabını düzenleyeyim dedim bu sefer çekmeceleri açıp içindekileri dışarı fırlatmaya başladı, dede mama diyerek dolanıyor ortalarda sıpacık.
Geçmişi okudum yorumları az sonra yapıcam, gideyim bi makyaj yapayım bi oje süreyim kendime geleyim.

Günaydın,
Gayet iyiyim, giyindim boyandım geldim :) Ama gözlerim kapalı, çünkü sanırsam Doruk saat başı uyandı gece, her seferinde emdi, ağladı, bağırdı, ayağımda salladım uyudu, yatağına koydum uyandı, canıma okudu... 2-3 akşamdır bir sıkıntısı var ama nedir bilmiyorum, uyuyana kadar gayet keyifli çünkü. Sadece yemek yerken full animasyon istiyor o kadar...
Öğlene kadar bitirmem gereken bir iş var, sayfa açık, arada okur alıntı yaparım ama yazamam herhalde, şimdi kaçıyorum, dönüşüm muhteşem olacak :)))

günaydınlarrr ,, rahat uykunun sırını buldum :) selin artık yanımızda uyuyor ve gece uyanmadan yatıyor zilliii deli ediyor benii ,

beşiğe koyuyorum 10 dakika sonra uyanıyor ıhlamaya başlıyor sonrada gözler açılıyor

ama yanıma yatırırsam gece kendisi göğsümü bulup emiyor ve dötünü dönüp yatıyor :):) nasıl vazgeçireceğim bilmiyorum şimdi rahat edeceğim diye ielrde çok sıkıntı çekeceğim sanırım

facede de bu konuyu dertleştik senle :) sadece günaydın diyorum şekerim :)

canım dua etmez olurmuyuz hemde en yürekten gelen şekli ile ederiz ki inşallah önemli bişey çıkmaz unutmaki çok yoruluyor vücüt ve bununda etkielri oluyıor ?

Burcu geçmiş olsun, dikkat et biraz, bu hastalık şakaya gelmiyor benim görümcem tiroid kanserini atlattı gencecik yaşında.
Öznur çıldırman normal senin yerinde kim olsa çıldırırdı, hadi biraz moralini düzelteyim, hiç kilo fazlam var deyip durma o elbise herkese öyle yakışmaz süper durmuş üstünde
Fatma o yaptığın çorba gayet iyi ben de çok karıştırıyorum ama neden sebze çorbasına bisküvi koyup tatlı yapıyorsun ki? tatlıyı tuzluyu ayırsın, ekmek doğrasan daha mantıklı değil mi?
Pınar buluşma çok güzel geçmiş belli, darısı bizim de katılacağımız bir sonraki buluşmalara
Nimet kesinlikle doktora gitmelisin!
Hasret kesinlikle hamilelik sana yaramış, göbeğin daha belli olmuyor mu?

canım hasrete hamileleiğin yakıştığı konusunda kesinlikle sana katılıyorum ama hasretin ceriye hamile olduğu dönemde bir resmi var oda çok güzel :)

çorbaya bisküvi koyma nedenim selin hasta ve şuan hiç bişeyi yemiyor ama elinde bisküvi olduğunda onu kemiriyor o tadı verirse eyr belki dedim ki tuttu yedi :) yoksa herdaim yapmıyorum :) ishalle vitamin mineral ne varsa kaybetti birde üstüne şimdi antibiyortik yiyor oda vücutta birçok şeyi öldürüyor o yüzden emcburen depolamma gerek bebeğimi

Aylinciğim inşallah sizleri de tanımak nasip olur daha keyifli günlerde

Fatma 600 ml iyi gibi zaten havuçtan pek su çıkmıyor

Ben philips kullanıyorum memnunum canım

Günaydın..
Başım çatlıyor, kötü bir hafta sonu geçirdim, İklim de 2 gecedir uyku denen bişey yok, beni ve annemi çok yordu, mahvetti bizi, uyuyana kadar iyi, uyuduktan sonra sabaha kadar berbat bir 2 gece yaşattı bize, bakalım bu gece nasıl olacaz..
Koca kişisi ve kaynanatör yüzünden çıldırma noktasına geldim, sabrımın sınırlarında gezdim, o sınırlardan aşağı atasım var kendimi..
Dün akşam yanlışlıkla annem mutfak dolabını alnıma çarptı, beynim yerinden oynadı resmen, uykusuzluktan ağrıyan başıma birde bu eklendi, alnımda koca bir morluk ve göçük var üstelik...

Geçmişi fazla okuyamadım, anladığım kadarıyla Burcum hasta olmuş, sebebi tiroid sanırsam, çok geçmiş olsun canımcım, dikkat et kendine..
Nimet te rahatsızmış anladığım kadarıyla, Nimetcim yaşadığın şey şakaya gelmez, ihmal etmeden doktora görünmen en iyisi, dualarım seninle olacak, inşallah korkulacak bişey değildir..

Ankara buluşması güzeldi, çocuklardan bişey anlamasakta, sohbet edememiş olsakta, güzeldi.. Buluşmaya Dilşad ın evinde devam edildi, fakat ben gidemedim, inşallah bir dahaki sefere daha güzel ve eğlenceli buluşmalar yaparız hep beraber, gelen arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim..

İstanbul buluşması da güzel geçmiş anlaşılan, resimler harika, sizler ve bebilerde harika..

Atladığım varsa kusuruma bakmayın, yoğun bir gün olacak bugün benim için, bu kafayla nasıl çalışacam bilmiyorum ama pozitif enerjinizden bana da gönderin anacım.. belki iyi gelir :))

Aylinciğim inşallah sizleri de tanımak nasip olur daha keyifli günlerde

Fatma 600 ml iyi gibi zaten havuçtan pek su çıkmıyor

Ben philips kullanıyorum memnunum canım

canım iyi mi diyorsun ya ben posasında hala sulu bırakıyorya ondan dolayı takıldım aslıdna philips almak için çıktık satış elemeanı aklımzıı çeldi günün fiyatı piyasanın çok altında felan diyerek o yüzden öyle oldu geri götürsem bisürü çingenelik olacak gerek yok bi dahada evkurdan bişi almam zaten ilkti son olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…