- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #90.881
Günaydın..
Başım çatlıyor, kötü bir hafta sonu geçirdim, İklim de 2 gecedir uyku denen bişey yok, beni ve annemi çok yordu, mahvetti bizi, uyuyana kadar iyi, uyuduktan sonra sabaha kadar berbat bir 2 gece yaşattı bize, bakalım bu gece nasıl olacaz..
Koca kişisi ve kaynanatör yüzünden çıldırma noktasına geldim, sabrımın sınırlarında gezdim, o sınırlardan aşağı atasım var kendimi..
Dün akşam yanlışlıkla annem mutfak dolabını alnıma çarptı, beynim yerinden oynadı resmen, uykusuzluktan ağrıyan başıma birde bu eklendi, alnımda koca bir morluk ve göçük var üstelik...
Geçmişi fazla okuyamadım, anladığım kadarıyla Burcum hasta olmuş, sebebi tiroid sanırsam, çok geçmiş olsun canımcım, dikkat et kendine..
Nimet te rahatsızmış anladığım kadarıyla, Nimetcim yaşadığın şey şakaya gelmez, ihmal etmeden doktora görünmen en iyisi, dualarım seninle olacak, inşallah korkulacak bişey değildir..
Ankara buluşması güzeldi, çocuklardan bişey anlamasakta, sohbet edememiş olsakta, güzeldi.. Buluşmaya Dilşad ın evinde devam edildi, fakat ben gidemedim, inşallah bir dahaki sefere daha güzel ve eğlenceli buluşmalar yaparız hep beraber, gelen arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim..
İstanbul buluşması da güzel geçmiş anlaşılan, resimler harika, sizler ve bebilerde harika..
Atladığım varsa kusuruma bakmayın, yoğun bir gün olacak bugün benim için, bu kafayla nasıl çalışacam bilmiyorum ama pozitif enerjinizden bana da gönderin anacım.. belki iyi gelir :))
Hepsiburada.com : Arzum AR-164 Mela Plus 1000 Watt Meyve Sıkacağı | Beyaz Eşya ve Mutfak
haftasonu evkurdan birazda kazık yiyerek 10 taksit 199 a şu katı meyve sıkacağını aldık ama memnun kalmadım ? 2 elma 2 portakal ve 2 havuçtan anca 600 ml meyve suyu çıkardı posalarıdna hala sıksan su çıkacak kadar sulu bırakıyor
philips kullananlar varmı memnunalr mı ?? 2. elde satıp yenisini alacağım sanırım
annem terekeme canım, babam yerli(orda türk olanlara yerli diyolarben eşimle çıkmaya başladığımda eşim buraya ataması oldu ben harita müh. adam bir geldi 5. yılı göndermiyorlar bir yere kaç defa tayin istedik hepsi olumsuz ben ziraat müh. ama çalışmıyorum yani ocakta tekrar tayin isteyecek bakalım ne diyecekler
herşey problem burda özel hast vs yok mecbıursun hastaneye tabi onlarında insafına kalmışşsın baştan sağmacı hepsi annenler azeri veya terekememi?
canım çok geçmiş olsun daha iyileşmedimi kuzumcanım ben daha bişi almadım hastaneyle uğraşmaktan canımız çıktı :) inşallah haftasonu alıp göndereceğim aslında buluşmada ne güzel verecektim pınarcığımada eymen paşamada , neyse kısmet :)
canım bu durum hepimizde var merak etme,uykusuz geceler, yorgun günler, tabiri yerindeyse mal gibi hissediyorum bazen kendimi,düşünemiyor gibi hissediyorum hatta. inşallah bişeycikler çıkmaz bozma moraliniiyi geceler kızar.
bugün 11 de uyandık güzel bir sabaha oglumun agzı geçti emZigi alabiliyo çok şükür.
poposuda geçmek üzere.çok sıkıntı çekmiyo en azından.
yeğenim bizi yemege davet etmişti saat 3 kadar ev temizledim 5 de oraya gittik.
çok güzel bir akşam geçirdik sazlar çalındı türküler söyledik.okey oynadık
pis yedili oynadık diyecektimki,ben oynayamadım unutmuşum aldım elime kagıtları
herkez bana bakıyo yere alakasız kagıtlar felan atıyorum neyse oynayamadım tabi eniştem sen dinlen beni izle dedi
ZORUMA GİTTİ.o anda anladım şunu durumum baya ciddi galiba
benim bir aydır boynumdan beynime sanki bir damar çekilmesi oluyo ve sanki denizde su yutmuş gibi.
burnuma bir tat ve mide bulantısı baş dönmesi yapıyo,pek ciddiye almıyordum ama iyi oldugumuda düşünmüyorum.
hafıza güçlügü çekiyorum kızmayın ama sizin adınızı bile unutuyorum
açıkcası korkuyordum dr gitmeye yada bir engel çıkıyo yağıza bakacak kimse yok diye ihmal ediyordum.
ama artık ertelemiyecem randevu aldım beyin cerrahına çarşamba günü gidecem inşallah bişey çıkmaz.
kızlar sizlerden dua bekliyorum..
NEHİRCİM HOŞGELDİN hakkınızda hayırlısı olsun.
hasret koca kişisi stadyumdaki olaylara karışmadı dimi?
gerçekten çok hareketlendiler artık bizde evde üç kişi yetişemez olduk merteHerkese günaydın, Kerem in dün akşam kaç kere uyandığını sayamadım ama sanırım her yarım saatte bir kalktı, 7de de son kalkışını yaptı zaten, hafta sonunu onunla oynaya zıplaya geçirdim yanından ayrılmak ne mümkün, eskiden ağlıyor diye yanından ayrılamıyordum şimdi de kendine zarar verecek diye ayrılamıyorum, koltuklara tırmanıyor, kablolara gitmesin diye önlerine minder koyduk onlara tırmanıp kendini arkaya atmaya çalışıyor bisikletine tırmanmaya kalkıyor( ki tırmansa ikisi de yuvarlanacak), yatak odasına aldım ben de onun dolabını düzenleyeyim dedim bu sefer çekmeceleri açıp içindekileri dışarı fırlatmaya başladı, dede mama diyerek dolanıyor ortalarda sıpacık.
Geçmişi okudum yorumları az sonra yapıcam, gideyim bi makyaj yapayım bi oje süreyim kendime geleyim.
mertte yanımızda uyuyunca daha rahat uyuyo ama çok dağınık yattığı için ben yatamıyorum bu sefergünaydınlarrr ,, rahat uykunun sırını buldum :) selin artık yanımızda uyuyor ve gece uyanmadan yatıyor zilliii deli ediyor benii ,
beşiğe koyuyorum 10 dakika sonra uyanıyor ıhlamaya başlıyor sonrada gözler açılıyor
ama yanıma yatırırsam gece kendisi göğsümü bulup emiyor ve dötünü dönüp yatıyor :):) nasıl vazgeçireceğim bilmiyorum şimdi rahat edeceğim diye ielrde çok sıkıntı çekeceğim sanırım
canım bendede philipsin sıkacağından var son damlasına kadar sıkıyo memnunum ama aldığını değiştirmen zor olabilirHepsiburada.com : Arzum AR-164 Mela Plus 1000 Watt Meyve Sıkacağı | Beyaz Eşya ve Mutfak
haftasonu evkurdan birazda kazık yiyerek 10 taksit 199 a şu katı meyve sıkacağını aldık ama memnun kalmadım ? 2 elma 2 portakal ve 2 havuçtan anca 600 ml meyve suyu çıkardı posalarıdna hala sıksan su çıkacak kadar sulu bırakıyor
philips kullananlar varmı memnunalr mı ?? 2. elde satıp yenisini alacağım sanırım
Günaydın..
Başım çatlıyor, kötü bir hafta sonu geçirdim, İklim de 2 gecedir uyku denen bişey yok, beni ve annemi çok yordu, mahvetti bizi, uyuyana kadar iyi, uyuduktan sonra sabaha kadar berbat bir 2 gece yaşattı bize, bakalım bu gece nasıl olacaz..
Koca kişisi ve kaynanatör yüzünden çıldırma noktasına geldim, sabrımın sınırlarında gezdim, o sınırlardan aşağı atasım var kendimi..
Dün akşam yanlışlıkla annem mutfak dolabını alnıma çarptı, beynim yerinden oynadı resmen, uykusuzluktan ağrıyan başıma birde bu eklendi, alnımda koca bir morluk ve göçük var üstelik...
Geçmişi fazla okuyamadım, anladığım kadarıyla Burcum hasta olmuş, sebebi tiroid sanırsam, çok geçmiş olsun canımcım, dikkat et kendine..
Nimet te rahatsızmış anladığım kadarıyla, Nimetcim yaşadığın şey şakaya gelmez, ihmal etmeden doktora görünmen en iyisi, dualarım seninle olacak, inşallah korkulacak bişey değildir..
Ankara buluşması güzeldi, çocuklardan bişey anlamasakta, sohbet edememiş olsakta, güzeldi.. Buluşmaya Dilşad ın evinde devam edildi, fakat ben gidemedim, inşallah bir dahaki sefere daha güzel ve eğlenceli buluşmalar yaparız hep beraber, gelen arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim..
İstanbul buluşması da güzel geçmiş anlaşılan, resimler harika, sizler ve bebilerde harika..
Atladığım varsa kusuruma bakmayın, yoğun bir gün olacak bugün benim için, bu kafayla nasıl çalışacam bilmiyorum ama pozitif enerjinizden bana da gönderin anacım.. belki iyi gelir :))
merakla bekliyoruz neler olduğunugünaydın annişler geçmişe bakamıyorum yetiştirmem gereken bi rapor var oğlum cumartesi 10 da yattı ve sabah 5 e kadar deliksiz uyudu uyumadan 230 cc muhallebi yemisti onun etkisi sandım dün de yaptım ama yine 6 kere falan uyandı banyo yapmış olmasına rağmen ama olsun bi gece uyumak bile ii geldi kocaman adamla daha iiydik ama baska seyler oldu öğlen görümcemle yemek yiyip konusucam ayrıntıları anlatırım sonra
selam canlar.
ben psikologa gitmeye karar verdim.surekli stres altında olmak yoruyor benı.ofke kontrolumu arttırmayı planlıyorum.
yada yaşam koçu falan mı bulsam ? bi fikir bi akıl rica ediyorum
seni gaza getirmek gibi olmasın ama sen yoksan evde niye geliyoki görümcen,üstelik başka bir programının olduğunu söylemişsin, hem yüzsüzlük hem terbiyesizlik yaptığıkızlar bırsey soracagım.asagıdakını okuyun bı yorum yapın bakalım.
sımdı ben haftasonu ablama gıdecegım.kucuk gorumcem ben sıze gelecegım gıtme dedı bende gıdecegım canım dedım.yok gıdemezsın benden ızın aldın mı falan dıye saka yaptı bende guldum.sonra annesı ıle gorumcem otururken anne ben cuma yada cumartesı gelır kalırım falan dedı.sonra bı daha dedı.biz evlenmeden once burada oturuyorlardı.sımdı soruyorum sıze ben evde yokken benım evımde kalmaları dogrumu ?
kızlar bırsey soracagım.asagıdakını okuyun bı yorum yapın bakalım.
sımdı ben haftasonu ablama gıdecegım.kucuk gorumcem ben sıze gelecegım gıtme dedı bende gıdecegım canım dedım.yok gıdemezsın benden ızın aldın mı falan dıye saka yaptı bende guldum.sonra annesı ıle gorumcem otururken anne ben cuma yada cumartesı gelır kalırım falan dedı.sonra bı daha dedı.biz evlenmeden once burada oturuyorlardı.sımdı soruyorum sıze ben evde yokken benım evımde kalmaları dogrumu ?
bu arada bişi sorucam bebeklerinizin ayak numaraları kaç
tamamen katılıyorum dediklerine,bide terapiste öznuru değil diğerlerini göndermeli benceGünaydın sexi baağyan
Tabiki bulabilirsin bir terapist veya danışman ama senden içinde bulunduğun ortamı değiştirmeni de isteyecektir bunu yapabilecek misin?
Ayrıca bence öfke kontrolü konusunda çok iyisin (en azından benden iyisin), etrafındaki insanlar yanlış, dün facete fotolarınıza baktım, o Şenol dediğin yere göğe sığdıramadığın adamın seni elinden kaçırmamak için çoook uğraşması gerekiyor, eğer yapmıyorsa ve kendini bir halt sanıyorsa sen kendi değerini, ederini ona pek anlatamamışsın diye düşünüyorum
bu arada bişi sorucam bebeklerinizin ayak numaraları kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?