2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım geçmiş olsun , hangisine gitsem derken hiçbirine gidemediğim buluşmalar süper geçmiş gerçekten , iklim rahatsız felan mı acaba ? çişini bi kontrol et canım kokusu varmı , allah korusunondada varsa enfeksiyon gece çişini yaprken ağlayarak uyanıyor anladığım kadar ile ? daha doğrusu selinde gördüğüm ve sonradan keşfettiğim bişi ?

Yasemin geçmiş olsun canım
uyku problemi biz de hep olduğu için kelin ilacı olsa diyebilirim sadece
kolaylıklar diliyorum....

Fatma o yönden philips harika posasında cıvıklık hiç yok !

Ben de phlilps kullanıyorum memnunum ama dğumdan beri kullanmadım öyle duruyo evde, yıkaması kurutması tekrar takması zahmetli geliyo.
Sen işte misin?İzinli değil miydin 10 gün

Bizim sıpanın dün altını alırken pipisinin üstünde bi kızarıklık farkettim, şöyle bi dokundum pişik mi diye bi baktım bizimki kıkır kıkır, sonra bi daha dokundum baktım yine kıkırdamaya başladı, hemen çektim elimi bu pipililer çok manyak oluyo vardı acaba hoşuna gidecek

günaydın annişler geçmişe bakamıyorum yetiştirmem gereken bi rapor var oğlum cumartesi 10 da yattı ve sabah 5 e kadar deliksiz uyudu uyumadan 230 cc muhallebi yemisti onun etkisi sandım dün de yaptım ama yine 6 kere falan uyandı banyo yapmış olmasına rağmen ama olsun bi gece uyumak bile ii geldi kocaman adamla daha iiydik ama baska seyler oldu öğlen görümcemle yemek yiyip konusucam ayrıntıları anlatırım sonra

Fatma, bende Moulinex kullanıyorum, çok memnunum, geçen kış 300 tl ye almıştım, yeni çıkmıştı o zaman, şu 1000 V. gücünde olan ve bütün elma sıkabilenden işte, ama sonra düşündüm o kadar para vermeye değmez, evet posasında hiç su kalmıyor ama yine de çok para vermişim... sende fazla takılma, elindekini kullanmaya devam et, yenisiyle uğraşma bence..

annem terekeme canım, babam yerli(orda türk olanlara yerli diyolar) gurbette olmak çok zor bilirim ,heleki küçük illerde bebekle dahada zor. Allah yardımcımız olsun canım, inşallah tayininiz çıkar bian önce istediğiniz yere gidersiniz

canım çok geçmiş olsun daha iyileşmedimi kuzum

canım bu durum hepimizde var merak etme,uykusuz geceler, yorgun günler, tabiri yerindeyse mal gibi hissediyorum bazen kendimi,düşünemiyor gibi hissediyorum hatta. inşallah bişeycikler çıkmaz bozma moralini

gerçekten çok hareketlendiler artık bizde evde üç kişi yetişemez olduk merte tüm koltuklar birleştirildi, tv nin önüne komidinler çekildi... bide bizimki halının üstünde oturmaz gider nerde beton var onu bulur, heryere örtüler halılar yorganlar serildi. köy evini geçtik yani bi misafir geleceği zaman evi toplamak yarımsaati geçiyo artık

mertte yanımızda uyuyunca daha rahat uyuyo ama çok dağınık yattığı için ben yatamıyorum bu sefer
canım bendede philipsin sıkacağından var son damlasına kadar sıkıyo memnunum ama aldığını değiştirmen zor olabilir

geçmiş olsun canım, ankara buluşmasından fotoğraflar koydunuzmu ben görmedim. bugün bendede pozitif enerji yok olsa hemen yollardım canım 23 günlük tatilden sonra mertten ayrılıp işe başladım bugün moralim sıfır çok alışmışım sıpaya

selam canlar.
ben psikologa gitmeye karar verdim.surekli stres altında olmak yoruyor benı.ofke kontrolumu arttırmayı planlıyorum.
yada yaşam koçu falan mı bulsam ? bi fikir bi akıl rica ediyorum

merakla bekliyoruz neler olduğunu

kızlar bırsey soracagım.asagıdakını okuyun bı yorum yapın bakalım.
sımdı ben haftasonu ablama gıdecegım.kucuk gorumcem ben sıze gelecegım gıtme dedı bende gıdecegım canım dedım.yok gıdemezsın benden ızın aldın mı falan dıye saka yaptı bende guldum.sonra annesı ıle gorumcem otururken anne ben cuma yada cumartesı gelır kalırım falan dedı.sonra bı daha dedı.biz evlenmeden once burada oturuyorlardı.sımdı soruyorum sıze ben evde yokken benım evımde kalmaları dogrumu ?

selam canlar.
ben psikologa gitmeye karar verdim.surekli stres altında olmak yoruyor benı.ofke kontrolumu arttırmayı planlıyorum.
yada yaşam koçu falan mı bulsam ? bi fikir bi akıl rica ediyorum

Günaydın sexi baağyan
Tabiki bulabilirsin bir terapist veya danışman ama senden içinde bulunduğun ortamı değiştirmeni de isteyecektir bunu yapabilecek misin?
Ayrıca bence öfke kontrolü konusunda çok iyisin (en azından benden iyisin), etrafındaki insanlar yanlış, dün facete fotolarınıza baktım, o Şenol dediğin yere göğe sığdıramadığın adamın seni elinden kaçırmamak için çoook uğraşması gerekiyor, eğer yapmıyorsa ve kendini bir halt sanıyorsa sen kendi değerini, ederini ona pek anlatamamışsın diye düşünüyorum

seni gaza getirmek gibi olmasın ama sen yoksan evde niye geliyoki görümcen,üstelik başka bir programının olduğunu söylemişsin, hem yüzsüzlük hem terbiyesizlik yaptığı kızdım yani

kayınvaliden senin evinde kalırken senin gidip ablanda kalman ne kadar doğruysa görümcenin de sen yokken sende kalması o kadar doğru.

Selamlar fıstıklar, digol digol
Sayfayı açtım ve direkt açık sözlü Aylin arkadaşımızın yorumunu görerek dumura uğradım bile Öznur doğru demiş ama walla yani, niye kayınvaliden sendeyken gidiyosun ki? görümcene geçtiği zaman gitsen?

tamamen katılıyorum dediklerine,bide terapiste öznuru değil diğerlerini göndermeli bence

bu arada bişi sorucam bebeklerinizin ayak numaraları kaç

çorapla 21 giyiyo oğluşum,ama ucu biraz boş kalıyo küçük numara alamıyorum ayağı taraklı içine girmiyo bu seferde

Günaydin güzeller...

Uyku problmemi ile ilgili Dr.Kadir Tugcu´ya söyle yazdim...

"Merhaba Doktor Bey,

8 bucuk aylik bir Oglum var, boyu 75cm kilosu 9200gramm cok hareketli bir bebek....uyku düzeni aslinda iyi sayilir(di)...

Yaklasik 1-2 aydir geceleri cok aglamaya basladi (tamamen uyanmiyor - agliyor).
Uykusunda cok fazla dönüyor. Ya gidiyor köselere sIkisiyor yada parmakciklara cok yanasiyor ve mesela kolunu felan asagi sarkitiyor, kendi kendinide tekrar düzeltemedigi icin aglamaya basliyor.

Birde Dudaginin kenarini carsafa degdirip emme hareketi yapiyor uykusunda ve her dönmesinde.
Belkide bu hareket ugruna bu kadar cok dönüyordur bilemiyorum. (Dogdugundan beri Biberon veya
Emzik almiyor bu arada)

Bu kadar cok dönmesini engellemek ve bu `emme´ hareketini unuttumak icin birseyler yapabilirmiyim?
Birde artik daha sIk emmek istiyor geceleri ve dönmesini disinda birde ek olarak bu yüzdende agliyor. Ac oldugunu sanmiyorum cünkü cok fazla emmiyor.
Neden kaynaklaniyor olabilir - aliskanlikmi yapti ve nasil azaltabiliriz?"

Cevap:
"Davranışları ayına uygun. Gündüzleri çok maceralı hayatı olmasın, çok hoppala-zıppala yapılmasın. Odasının çok sıcak olmadığından da emin olun ( aksi taktide başı çok terler). .. Bunların hiçbiri yoksa, caresi yok, çekeceksiniz, idare edin. "

Evet mantikli bir cevap, dogrudurda ama ben bu cocugun hopplamasini ziplamasini cok hareket etmesini nasil engelleyimki...offff offf....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…