2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oglus kucagımda yazamıyorum
ıyıde canlar kayınvalıdem gecmıyorkı baska yere o olmadıgında gıdeyım
kocama dedım hep beraber gıdelım dıye olmaz dedı
e bende durdurkca dahada bunalacagım

günaydın ve iyi haftalar:) nasılsınız?
biz iyiyiz :) oğluşum emeklemiyor ama sıralıyor kızlar 15 gündür falan yürümesini dört gözle bekliyorum çünkü heryere gitmek için beni kullanıyor.ellerimden tutup tipidik tipidk yürüyor :)) sokakta bile yürümek istiyor sıpa:) bööle işte...
herkes iyidir umuyoruz..
bu arada biz de 20-21 numara giyiyoruz ..

emme refleksi dışında merti anlatmışsın canım. bende gündüzleri oyuncaklarıyla oynattığımda yani o koltuk senin bu koltuk benim diyip gezmesine izin vermediğimde daha rahat uyuyo gerçekten:26: bende yedikleriyle alaka kurmaya çalışıyodum, dur bakalım anneme söyleyim bunu bide öyle deneyelim, ama oyuncakla taş çatlasa yarım saat oynatabilir annem:44:

Öznur sen demiyo muydun daha çok görümcemde kalır diye, niye sana yerleşti ki şimdi bu?:26: Biraz olsun rahatlayacaksan git kal tabi ablanlarda, nasılsa onların da bişeyi taktığı falan yok. Ama evde de zaten kayınvaliden olacakmış varsın kızı da gelsin yanında kalsın. ha bi yabancı ha 2, boşver yani takılma o konuya da. Anladığım kadarıyla görümcen bekar?

Bu zaten yaşlıların hep söylediği bişeydir. Bebeği çok oynattınız mı, kuduruk bi gün geçirdiler mi gece boyu da o yaramazlığa devam eder derler. Anneannem bana Furkan bebekken çok derdi bunu, kızım o kadar oynatıp kudurtma gece de bu oyunların rüyasını görür hep kudurur diye

oglus kucagımda yazamıyorum
ıyıde canlar kayınvalıdem gecmıyorkı baska yere o olmadıgında gıdeyım
kocama dedım hep beraber gıdelım dıye olmaz dedı
e bende durdurkca dahada bunalacagım

canım sen ne yaparsın bu durumda bilmeme ama kayınvalde gezmeye gelmemiş sana, devamlı sende zaten, sen onuda davet etmişsin gelmiyolarsa senin evde tıkılıp kalma mecburiyetin yok bence, yani ben öyle yapıyordum kayınvalde merte bakarken gezmeye gideceğimiz zaman ben yorgunum biyere gidemem dediğinde kamil o zaman biz gidelim diyodu ve çıkıp gidiyoduk burda iş senin eşine kalmış arayı o yapacak ki sen kayınvaldeye saygısızlık yapmış olma, eşin annene ve görümcene durumu izah edecek sen yüzgöz olma bence.

benim her sabah bi baş ağrısı problemim vardı cumartesi beyin cerrahına gittim tomografi istedi çektirdim beyin sinirlerimde gerilme varmış stresten olurmuş beni psikoloğa sevketti adama gittim bana işini evini değiştir değiştirebiliyosan kocanı değiştir dedi
öznur ayline katılıyorum ama başka yere gitmiyo demişsin o zaman bırakıp çıkacaksın madem annesi sizdeyken görümcenin gelip sizde oturmasının da bir sakıncası yok kadına kendi evi muamelesi ediyosun o zaman o da sen yokken kızını ağırlar
görümcem öğle yemeğini iptal etti birazdan anlatırım hafta sonunu

Bu arada Nimetcim geçmiş olsun cnm, ihmal etme bu durumu git bi görün hem için rahatlamış olur. Yağızın da iyileşmiş olması çok güzel

Burcucum senin de iyi hissetmene çok sevindim ki zaten öyle olmalıydı yani, çok şükür durumunda karamsarlığa kapılacak hiçbişey yok. yeter ki ilaçlareını kontrolünü ihmal etme cnm

günaydın yada digol digolll

hava çok güzel,gezecek yer bulamıyorum.

ÖZNUR cum
bunaltmışlar seni bayağı.yanlış anlama ama zaten gerek annen gerek kocan şimdi birde kayınvaliden çok karışıyor ve çok geliyorlar üstüne.kayınvaliden var zaten,varsın kızıda gelsin kalsın,ne olur ki?

NİMET geçmiş olsun,sakın,ihmale gelmez,git bizede bildir durumu,merakta bırakma.

Son düzenleme:
hehe bunu söylemek için psikolog olmaya gerek yok deseydin sen de sana onarıcı laflar edeceğine böyle bişi dediyse şüphe duyarım meslekteki başarısından doğrusu. anlat bakalım yeni mevzu nedir, sen ve hasret olmasanız pek aksiyon yok zaten forumda

Bence de hoplayıp zıplamasını ne kadar engelleyebiliriz ki, sıralamaya başladığından beri gözü oyuncak görmüyor bizim sıpanın, sadece her tuttuğu yere tırmanmak ve her eline geçeni defalarca yere atmak istiyor

canım çok geçmiş olsun eee doktorun dediğini yapacanmı bari

Günaydın Yazgıcım, yine mi gezmelere kaçacaksın şaka bi yana cidden güzelse hava kaçırma bu fırsatı, burda ciddi biçimde düştü sıcaklık, artık gezip tozmak rafa kalktı bizim için. sen son günlerin tadını çıkar bari Alp paşayla

sınav var şekerlerim:89:seviyorum sizi

1.siz ayakkabıda normal tabana mı geçtiniz?
2.brokoliyi Alp e nasıl verebilirim?karışık sebze çorbası mı,sadece brokoli çorbası mı,püresi mi?siz nasıl veriyorsunuz?
3.elimde bir adet durmayan,mızmız,uyumayan,sürekli çene yapan,bağıran bir bebek var.varmıdır bir çözümü?

canım kaçmak geliyor içimdende kaçamıyorum,kaçacak biryer bulamıyorum:78:.hava güzel burda,dün soğuktu bugün iyi,eskiye göre burdada düştü tabii ama bizimkilerle konuştumda,istanbul fena soğukmuş.bende bu son güzel havaları kaçırmayayım diyorum işte.

Bir sürü alıntı yaptım ama konular gündemden düştü, aklımda kalanları yazayım bari...

Öznur, sen yokken ne kayınvalidenin ne görümcenin kalması doğru değil, onların da kalkıp diğer görümcene gitmeleri gerekir normalde. Ama bu tayfada öyle bir nezaket aramak hata olur, bizimkiler gibi onlar da odun anlaşılan, sen nereye gitmek istiyorsan git, keyfine bak, rahatla, hiç olmazsa gözün görmesin onları, ben öyle yapıyorum.

Esin, o psikoloğa bir daha gitme lütfen, işini ciddiye alan biri böyle şeyler söylememeli, burdan kendisine küfür ediyorum.

Zeliha, Doruk da öyle, sürekli bir hoplama halinde, bugünlerde yürümeye taktı, oyuncakla en fazla 10 dk oynuyor, sonra beni yürütün diye bağırıyor, uyuyamaması da bundan olabilir cidden ama zaptedebileceğimi sanmıyorum.

Yasemin, kötü bir hafta sonu geçirmişsin sanırım, geçmiş olsun arkadaşım, kolay gelsin.

Beni soranlara tekrar teşekkürler, iyiyim, sadece çok terliyorum ve çok çabuk sinirleniyorum, haftasonu Doruk'a bile bağırdım, düşünün artık... O yüzden ilaçlara başladım ama bu sabah evde unutmuşum :26:

zararlı bişeyler yapmadıkları sürece engellememeliyiz ki zaten ..çocuk hareket ederk kaslarını geliştirecek denge kuracak. özgür de öyle beşiğine sığamadığı için yerde tek kişilik yatakta yatırıyorum bir ucuna koyuyorum diğer ucundan topluyorum cocuğu.oyunların etkisiyle uykusunda neler yapıyor:)) sanki biraz da kendi rahatımızı düşünüyoruz :) bırakalım da kudursunlar sıpalar

1-dışarı çıkarken normal tabanlı converse giydiriyorum ama ayağında ayakkabısıyla yere bastırmıyorum,evdede çarıklı çoraplardan giydiriyorum.
2-canım ben dün akşam kabak,havuç,patates ve brokoliyi,biraz bulgur,birazda pirinçle haşladım. sebzeleri blendırdan geçirdim pirinç ve bulguru ekledim, birazda tereyağı koydum,yoğurtla yedirdim
3-çözümü varsa banada söyleyin

iyi olmana sevindim canım, bende arada merte bağırıyorum sonra çok pişman oluyorum ama işişten geçmiş oluyo

e ama hocam elektrikler kesiti kem küm..:))
1. HAyır geçmedik ki ben zaten ayakkabı giydirmiyorum çok sıkılıyor. ama ancak tam basmaya başladığında öneriliyor normal taban
2. Brokoliyi karışık sebze çorbası da yapabilrsin, sade brokoli çorbası da. Eymen sebze çorbası semiyor hiç ama sade sütlü brokoli çorbasını içti biraz. bi kere de buharlı pişiricide pişirip biraz yoğurtla karıştırıp yedirmiştim
3. İşte onun çözümünü bulursan lütfen bizimle de paylaş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…