2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yasemincim ben de söylemeyi unuttum, çok geçmiş olsun cnm başın için. diğer kaynana muvzusunu da takma artık be kuzum, boşverrr canını daha fazla sıkma ondan kaynaklı, yok say hatta onu. dediklerini duyma

günnnnnaydın kızlar hepinizi çokkkkkk seviyorum iyiki varsınız.
iyiki tanımışım sizi.
yağız rahata ermiş olmalıki yavrum uykusuz gecelerin acısını çıkarıyo.
uyandıgımda ev buz gibiydi yaktım hemen petekleri,yağızın uyanmsını bekliyorum.
kahvaltısını yaptırıcam.,
yasem,n geçmiş olsun sanada kaynanana çok sinir oluyorum her defasında yazzayım diyorum sinirleniyorm
unutuyorum.
yaz
1.dışarı çıkarken tabanlı giydiriyorum ama yere basmıyoruz onunla,
yürümeye başlayınca ilk adım ortopetik ayakkabı alıcam.
2.borokoli çorbası yaptım hiç sevmedi tabi ailecek sevmedik.buharda bişiriyorum öyle bir parça yiyo.
3.çözüm bulursan benimle paYLAŞMASSAN KÜSERİM..

Son düzenleme:

iyi olmana sevindim.bak şimdi ilaçları unutmuş gene
sen doruk a bile bağırdıysan durum cidden vahim.ama bazen bu tosbiklerde hakkatten çıldırtıyorlar insanı

sana 10 üzerinden 7 veriyorumnotunu son sorudan dolayı kırıyorum.
teşekkürler gülşan cım

sanada 10 üzerinden 6 veriyorum.bu altı bahanen ve yine son soru için :111:
sütlü çorbada iyi fikir yoğurtla yedirmekte.offf kararsız kaldım:120:
teşekkürler meral im.

1-canım ben dısarı cıkarken normal tabanlı ayakkabı gıydırıyorum, fakat yere bastırmıyorumm... evdeykende patık gıyıyor...
ilk adım ayakkabıları kendı kendıne 15 adım atabıldıkten sonra gıydırılıyormus.. kifidis teki satıs danısmanı oyle demıstı...
2- ben brokoliyi hep veriyorum, ya diger sebzelerle birlikte karısık olarak pisiriyorum, icine pirinc, et falanda koyuyorum...
yada unu yagla cok az kavuruyorumm, icine yarı sut yarı su koyuyorum, brokoliyi atıyorum, pisiyorlar daha sonra blendırdan gecırıyorum...
3- demirde cook fena kuduruyor artık, durmuyor kesınlıkle, gecede uyumuyorrrr

burcucummm cok cok gecmıs olsun, ne olur ılaclarını ıhmal etmeeee

benim buharlı pişiricim yokki.mecburen haşlayacağım ozaman.birde havuç atayım içine.
teşekkür ederim canım.

bak bu çorba güzelmiş içine pirinçte katarım azıcık.yaa hep karışık veriyorum birkezde böyle vereyim.evet evet bunu yapacağım.
uykusuzluk,kudurma bizdede had safhada,bazen çığlık atıp,üstümü başımı yırtasım geliyor:95:

Kadın, Doruk'la ilgili yaptığım herşeye karışıyor. Ama çok ilginç bir yöntem buldu kendisine...
Mesela mandalinayı elimle yediriyorum ben Doruk'a, öyle seviyor çünkü, bu atlıyor hemen, biz annenle yedirirken, kaseye koyuyoruz, kaşıkla yediriyoruz, çok güzel yiyor. Cevap: olabilir, ben böyle yediriyorum.
Üzerine su dökülüyor kuzunun, hadi değiştirelim diyorum. Bizimki diyor ki, böyle olunca biz annenle tülbent koyuyoruz içine, üstünü değiştirmiyoruz. Cevap: olabilir, ben değiştirmeyi tercih ediyorum.
Sabah uykusundan uyandıktan 2,5 sat kadar sonra uyutuyorum ben, dün 10'da uyuttum mesela, atladı, biz annenle saat 9.30 gibi uyutmuş oluyoruz. Cevap: Olabilir, ben bu saatte uyutuyorum...
Sadece 5 gündür burada ve ben bunun gibi daha en az 50 örnek yazabilirim ama yazmıyorum, siz uyarlayın, kesin onları da söylemiştir

slm kızlar
bugün temizlik yaparak güne başladım şimdi bitti çok şükür ama yaptığım alıntıların hepsi kayboldu ama geçmise dönüp okuyamayacağım özür dilerim aklıma geldikçe cevap yazacağım kusura bakmayın :))

nimetcim unutkanlık bende de çok var bilmiyorum ne olacak ama sende başka belirtilerde var ihmal etme mutlaka git doktora

yazgıcım evet hava çok güzel güneşli ama bir o kadar da soguk çıkarken sıkı giyinin kendini ayarlada gelin artık bizede bekliyoruz sizi
sorularına gelince ben dışarı çıkarken normal tabanlı giydiriyorum evde altı lastik çorapgiydiryorum
brokoliyi ataya yedirirken sütlü brokoli çorbası olarak yediriyorum
3. soruna verilecek cevabım malesef yok

buarada ben ataya 20 -21 numara ayakkabı giydiriyorum bazı 21 numaralar çok büyük geliyo o zaman 20 numara alıyorum

Yazgıcım, Handecim, teşekkürler... E alışmadık dötte çamaşır durmazmış (Allahım ne kibarım), alışık olmayınca unuttum ilaçları, bugün de idare edin...
Yazgı, buharlı pişiriciye gerek yok aslında buharda pişirmek için... Tencerelerinden birinin içine oturan bi tel süzgecin varsa, brokoliyi ona koyup, tencerenin dibine de biraz su koyup, ağzını kapatıp pişirebilirsin. Al sana buharlı pişirici :)
Bu arada ben de Hande gibi yediriyorum brokoliyi çoğu zaman...
Evet Doruk'a bağırdım, özellikle de yemek yemediği zamanlarda, yavrum hiç alışık olmadığı için, gözlerini kocaman açıp masum ve suçlu suçlu öyle bir bakıyor ki yüzüme her seferinde, içim yanıyor. Evet bazen delirtiyorlar gerçekten ama bağırınca da anlamıyorlar ki, küçücükler daha, yapmamak lazım...

benim buharlı pişiricim yokki.mecburen haşlayacağım ozaman.birde havuç atayım içine.
teşekkür ederim canım.
yAZCIM BENİMDE YOK AMA KOLAYI VAR..
TENCEREYE SU KOYUYORUM ÜSTÜNE TEL SÜZGEÇ İÇİNE BROKOLİ ÜSTÜNE KAPAK.:

GÜLE GÜLE KİRLET EVİNİ OHH MİS GİBİ.
CNM UNUTKANLIK AMA BU NORMAL DEİL DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
GİTMEYE KARAR VERDİM..

Nimetcim, Yağız'ın iyileşmesine çok sevindim, gözün aydın.
Sen de git göster kendini, sonra çok kızıyor bu kadınlar :)

ama kadının yöntemine bak.annenide katıyor işin içene ki,kızma etkini azaltsın diye.
zaten mutlaka karışacaklar yoksa oturdukları yerde kaynıyorlar.söylemeseler kızarıp kızarıp patlayacaklar çünkü.
iyi üstelemiyor,yoksa kavga çıkacak.

canım istiyorum gelmeyi,bakalım nezaman kısmet olacak.orda olmasada dışardada buluşabiliriz,edremit efalan geldiğinde yani.

ozaman Alp e o nıke lardan alabilirim demek oluyor bu

Son düzenleme:
burcucum senin de hayatın pek bi ekşınlı bebem kaynanan saolsun pek bi güldüm sabah sabah
psikoloğum psikologluktu kesinlikle haklısınız
YAZGI cnm ben brokliyi soğan ve havuçla az yağda suyunu çekene kadar kavurdum sonra haşlanmış bulgur ve yoğurtla karıştırıp verdim çok severek yedi ben sadece ilk adım ayakkabısı giydiriyorum benimki 2 aydır sıralıyor ayakkabıyla daha rahat kalkıyor ayağı kaymıyor dışardada üşümesini engelliyor son soruya gelince

Yazgı, öyle sert bir ifadeyle cevap veriyorum ki, cesaret edemiyor üstelemeye, artık korkuyor bunlar benden. Bi de doktor raporum var ayol, aşırı sinir, tahammülsüzlük var yazıyor, korkuyordur bunları keserim diye

Esin, bunlar gelince ekşın hiç bitmez bende, hele bi de uzun kalırlarsa o zaman görürsün :)

yAZCIM BENİMDE YOK AMA KOLAYI VAR..
TENCEREYE SU KOYUYORUM ÜSTÜNE TEL SÜZGEÇ İÇİNE BROKOLİ ÜSTÜNE KAPAK.:

anacım bu mart anaları nekadar zekii:79:.artık benimde buharlı pişiricim var,hemde birsürü.
bugün bende hande nin dediği gibi yapacağım.
oyy kuzumun şaşkınlığını tahmin edebiliyorum,kıyamam ona.
doğru söylüyorsun bağırmamak lazım,ama bende bazen tutamıyorum kendimi ve evet genelde bu,yemek yedirirken oluyor.

selam kızlar.....asya kabız oldu.çok zorlanarak yapıyo ..az az taksit taksit yapıyo kan ter içinde kalıyo...ne yol önerirsiniz?

işte haftasonu bombamız öncelikle şu seksi kırmızı elbiseyi giydim üzerimde 30 sn kaldı sonra eser arayıp gelemicez biz dedi
pazar günü bana sen eltine biz ezerle çok kötü tartışacaz git görümceyle kaynanaya sööle karışmasınlar dedin mi dedi dedim saçmalama ben ööle bişey demem tanımıyor musun e eltin ööle demiş dedim nası der ne saçmalık annen le ablan da inanmışlar bide bozulmuşlar mı evet dedi tabi ben sinirden deliye döndüm ablası beni şikayet etmiş bide sööleme esine demiş e söölemicek madem ne yapıcak karı koca arasında husumetten başka neye yarar söölememesi dün öğleden sonra ablasıyla buluştuk bi ara yalnız kaldık

Selamlar öğle arasına girmeden bi geçmişe bakayım sonra çok birikiyor ama cevap yazamayacağım sanırım vaktim az,,, öğleden sornaki yoğunluğa göre değişir durum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…