- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #90.921
Bir sürü alıntı yaptım ama konular gündemden düştü, aklımda kalanları yazayım bari...
Esin, o psikoloğa bir daha gitme lütfen, işini ciddiye alan biri böyle şeyler söylememeli, burdan kendisine küfür ediyorum.
Zeliha, Doruk da öyle, sürekli bir hoplama halinde, bugünlerde yürümeye taktı, oyuncakla en fazla 10 dk oynuyor, sonra beni yürütün diye bağırıyor, uyuyamaması da bundan olabilir cidden ama zaptedebileceğimi sanmıyorum.
Yasemin, kötü bir hafta sonu geçirmişsin sanırım, geçmiş olsun arkadaşım, kolay gelsin.
Beni soranlara tekrar teşekkürler, iyiyim, sadece çok terliyorum ve çok çabuk sinirleniyorum, haftasonu Doruk'a bile bağırdım, düşünün artık... O yüzden ilaçlara başladım ama bu sabah evde unutmuşum :26:
1-dışarı çıkarken normal tabanlı converse giydiriyorum ama ayağında ayakkabısıyla yere bastırmıyorum,evdede çarıklı çoraplardan giydiriyorum.
2-canım ben dün akşam kabak,havuç,patates ve brokoliyi,biraz bulgur,birazda pirinçle haşladım. sebzeleri blendırdan geçirdim pirinç ve bulguru ekledim, birazda tereyağı koydum,yoğurtla yedirdim
3-çözümü varsa banada söyleyin
e ama hocam elektrikler kesiti kem küm..:))
1. HAyır geçmedik ki ben zaten ayakkabı giydirmiyorum çok sıkılıyor. ama ancak tam basmaya başladığında öneriliyor normal taban
2. Brokoliyi karışık sebze çorbası da yapabilrsin, sade brokoli çorbası da. Eymen sebze çorbası semiyor hiç ama sade sütlü brokoli çorbasını içti biraz. bi kere de buharlı pişiricide pişirip biraz yoğurtla karıştırıp yedirmiştim
3. İşte onun çözümünü bulursan lütfen bizimle de paylaş
sınav var şekerlerim:89:seviyorum sizi
1.siz ayakkabıda normal tabana mı geçtiniz?
2.brokoliyi Alp e nasıl verebilirim?karışık sebze çorbası mı,sadece brokoli çorbası mı,püresi mi?siz nasıl veriyorsunuz?
3.elimde bir adet durmayan,mızmız,uyumayan,sürekli çene yapan,bağıran bir bebek var.varmıdır bir çözümü?
Bir sürü alıntı yaptım ama konular gündemden düştü, aklımda kalanları yazayım bari...
Öznur, sen yokken ne kayınvalidenin ne görümcenin kalması doğru değil, onların da kalkıp diğer görümcene gitmeleri gerekir normalde. Ama bu tayfada öyle bir nezaket aramak hata olur, bizimkiler gibi onlar da odun anlaşılan, sen nereye gitmek istiyorsan git, keyfine bak, rahatla, hiç olmazsa gözün görmesin onları, ben öyle yapıyorum.
Esin, o psikoloğa bir daha gitme lütfen, işini ciddiye alan biri böyle şeyler söylememeli, burdan kendisine küfür ediyorum.
Zeliha, Doruk da öyle, sürekli bir hoplama halinde, bugünlerde yürümeye taktı, oyuncakla en fazla 10 dk oynuyor, sonra beni yürütün diye bağırıyor, uyuyamaması da bundan olabilir cidden ama zaptedebileceğimi sanmıyorum.
Yasemin, kötü bir hafta sonu geçirmişsin sanırım, geçmiş olsun arkadaşım, kolay gelsin.
Beni soranlara tekrar teşekkürler, iyiyim, sadece çok terliyorum ve çok çabuk sinirleniyorum, haftasonu Doruk'a bile bağırdım, düşünün artık... O yüzden ilaçlara başladım ama bu sabah evde unutmuşum :26:
günnnnnaydın kızlar hepinizi çokkkkkk seviyorum iyiki varsınız.
iyiki tanımışım sizi.
yağız rahata ermiş olmalıki yavrum uykusuz gecelerin acısını çıkarıyo.
uyandıgımda ev buz gibiydi yaktım hemen petekleri,yağızın uyanmsını bekliyorum.
kahvaltısını yaptırıcam.
yaz
1.dışarı çıkarken tabanlı giydiriyorum ama yere basmıyoruz onunla,
yürümeye başlayınca ilk adım ortopetik ayakkabı alıcam.
2.borokoli çorbası yaptım hiç sevmedi tabi ailecek sevmedik.buharda bişiriyorum öyle bir parça yiyo.
3.çözüm bulursan benimle paYLAŞMASSAN KÜSERİM..
1-canım ben dısarı cıkarken normal tabanlı ayakkabı gıydırıyorum, fakat yere bastırmıyorumm... evdeykende patık gıyıyor...
ilk adım ayakkabıları kendı kendıne 15 adım atabıldıkten sonra gıydırılıyormus.. kifidis teki satıs danısmanı oyle demıstı...
2- ben brokoliyi hep veriyorum, ya diger sebzelerle birlikte karısık olarak pisiriyorum, icine pirinc, et falanda koyuyorum...
yada unu yagla cok az kavuruyorumm, icine yarı sut yarı su koyuyorum, brokoliyi atıyorum, pisiyorlar daha sonra blendırdan gecırıyorum...
3- demirde cook fena kuduruyor artık, durmuyor kesınlıkle, gecede uyumuyorrrr
yAZCIM BENİMDE YOK AMA KOLAYI VAR..benim buharlı pişiricim yokki.mecburen haşlayacağım ozaman.birde havuç atayım içine.
teşekkür ederim canım.
GÜLE GÜLE KİRLET EVİNİ OHH MİS GİBİ.slm kızlar
bugün temizlik yaparak güne başladım şimdi bitti çok şükür ama yaptığım alıntıların hepsi kayboldu ama geçmise dönüp okuyamayacağım özür dilerim aklıma geldikçe cevap yazacağım kusura bakmayın :))
nimetcim unutkanlık bende de çok var bilmiyorum ne olacak ama sende başka belirtilerde var ihmal etme mutlaka git doktora
yazgıcım evet hava çok güzel güneşli ama bir o kadar da soguk çıkarken sıkı giyinin kendini ayarlada gelin artık bizede bekliyoruz sizi
sorularına gelince ben dışarı çıkarken normal tabanlı giydiriyorum evde altı lastik çorapgiydiryorum
brokoliyi ataya yedirirken sütlü brokoli çorbası olarak yediriyorum
3. soruna verilecek cevabım malesef yok
buarada ben ataya 20 -21 numara ayakkabı giydiriyorum bazı 21 numaralar çok büyük geliyo o zaman 20 numara alıyorum
Kadın, Doruk'la ilgili yaptığım herşeye karışıyor. Ama çok ilginç bir yöntem buldu kendisine...
Mesela mandalinayı elimle yediriyorum ben Doruk'a, öyle seviyor çünkü, bu atlıyor hemen, biz annenle yedirirken, kaseye koyuyoruz, kaşıkla yediriyoruz, çok güzel yiyor. Cevap: olabilir, ben böyle yediriyorum.
Üzerine su dökülüyor kuzunun, hadi değiştirelim diyorum. Bizimki diyor ki, böyle olunca biz annenle tülbent koyuyoruz içine, üstünü değiştirmiyoruz. Cevap: olabilir, ben değiştirmeyi tercih ediyorum.
Sabah uykusundan uyandıktan 2,5 sat kadar sonra uyutuyorum ben, dün 10'da uyuttum mesela, atladı, biz annenle saat 9.30 gibi uyutmuş oluyoruz. Cevap: Olabilir, ben bu saatte uyutuyorum...
Sadece 5 gündür burada ve ben bunun gibi daha en az 50 örnek yazabilirim ama yazmıyorum, siz uyarlayın, kesin onları da söylemiştir
slm kızlar
bugün temizlik yaparak güne başladım şimdi bitti çok şükür ama yaptığım alıntıların hepsi kayboldu ama geçmise dönüp okuyamayacağım özür dilerim aklıma geldikçe cevap yazacağım kusura bakmayın :))
nimetcim unutkanlık bende de çok var bilmiyorum ne olacak ama sende başka belirtilerde var ihmal etme mutlaka git doktora
yazgıcım evet hava çok güzel güneşli ama bir o kadar da soguk çıkarken sıkı giyinin kendini ayarlada gelin artık bizede bekliyoruz sizi
sorularına gelince ben dışarı çıkarken normal tabanlı giydiriyorum evde altı lastik çorapgiydiryorum
brokoliyi ataya yedirirken sütlü brokoli çorbası olarak yediriyorum
3. soruna verilecek cevabım malesef yok
buarada ben ataya 20 -21 numara ayakkabı giydiriyorum bazı 21 numaralar çok büyük geliyo o zaman 20 numara alıyorum
Yazgıcım, Handecim, teşekkürler... E alışmadık dötte çamaşır durmazmış (Allahım ne kibarım), alışık olmayınca unuttum ilaçları, bugün de idare edin...
Yazgı, buharlı pişiriciye gerek yok aslında buharda pişirmek için... Tencerelerinden birinin içine oturan bi tel süzgecin varsa, brokoliyi ona koyup, tencerenin dibine de biraz su koyup, ağzını kapatıp pişirebilirsin. Al sana buharlı pişirici :)
Bu arada ben de Hande gibi yediriyorum brokoliyi çoğu zaman...
Evet Doruk'a bağırdım, özellikle de yemek yemediği zamanlarda, yavrum hiç alışık olmadığı için, gözlerini kocaman açıp masum ve suçlu suçlu öyle bir bakıyor ki yüzüme her seferinde, içim yanıyor. Evet bazen delirtiyorlar gerçekten ama bağırınca da anlamıyorlar ki, küçücükler daha, yapmamak lazım...
yAZCIM BENİMDE YOK AMA KOLAYI VAR..
TENCEREYE SU KOYUYORUM ÜSTÜNE TEL SÜZGEÇ İÇİNE BROKOLİ ÜSTÜNE KAPAK.:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?