- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #90.941
Olcay, kuru kayısı kuru incir kuru üzüm, kaynat, blenderdan geçir, tatlı seviyorsa tek olarak, sevmiyorsa yoğurduna kahvaltısına falan karıştırarak yedir, çok güzel yumuşatıyor. Armut ve pırasa da çok iyi... En kötü ihtimalle, günde 3 defa bir tatlı kaşığı kadar zyağı içir, yarına rahatlar inşallah...
iyi geceler kızar.
bugün 11 de uyandık güzel bir sabaha oglumun agzı geçti emZigi alabiliyo çok şükür.
poposuda geçmek üzere.çok sıkıntı çekmiyo en azından.
yeğenim bizi yemege davet etmişti saat 3 kadar ev temizledim 5 de oraya gittik.
çok güzel bir akşam geçirdik sazlar çalındı türküler söyledik.okey oynadık
pis yedili oynadık diyecektimki,ben oynayamadım unutmuşum aldım elime kagıtları
herkez bana bakıyo yere alakasız kagıtlar felan atıyorum neyse oynayamadım tabi eniştem sen dinlen beni izle dedi
ZORUMA GİTTİ.o anda anladım şunu durumum baya ciddi galiba
benim bir aydır boynumdan beynime sanki bir damar çekilmesi oluyo ve sanki denizde su yutmuş gibi.
burnuma bir tat ve mide bulantısı baş dönmesi yapıyo,pek ciddiye almıyordum ama iyi oldugumuda düşünmüyorum.
hafıza güçlügü çekiyorum kızmayın ama sizin adınızı bile unutuyorum
açıkcası korkuyordum dr gitmeye yada bir engel çıkıyo yağıza bakacak kimse yok diye ihmal ediyordum.
ama artık ertelemiyecem randevu aldım beyin cerrahına çarşamba günü gidecem inşallah bişey çıkmaz.
kızlar sizlerden dua bekliyorum..
NEHİRCİM HOŞGELDİN hakkınızda hayırlısı olsun.
hasret koca kişisi stadyumdaki olaylara karışmadı dimi?
selam canlar.
ben psikologa gitmeye karar verdim.surekli stres altında olmak yoruyor benı.ofke kontrolumu arttırmayı planlıyorum.
yada yaşam koçu falan mı bulsam ? bi fikir bi akıl rica ediyorum
kızlar bırsey soracagım.asagıdakını okuyun bı yorum yapın bakalım.
sımdı ben haftasonu ablama gıdecegım.kucuk gorumcem ben sıze gelecegım gıtme dedı bende gıdecegım canım dedım.yok gıdemezsın benden ızın aldın mı falan dıye saka yaptı bende guldum.sonra annesı ıle gorumcem otururken anne ben cuma yada cumartesı gelır kalırım falan dedı.sonra bı daha dedı.biz evlenmeden once burada oturuyorlardı.sımdı soruyorum sıze ben evde yokken benım evımde kalmaları dogrumu ?
bu arada bişi sorucam bebeklerinizin ayak numaraları kaç
benim her sabah bi baş ağrısı problemim vardı cumartesi beyin cerrahına gittim tomografi istedi çektirdim beyin sinirlerimde gerilme varmış stresten olurmuş beni psikoloğa sevketti adama gittim bana işini evini değiştir değiştirebiliyosan kocanı değiştir dedi
öznur ayline katılıyorum ama başka yere gitmiyo demişsin o zaman bırakıp çıkacaksın madem annesi sizdeyken görümcenin gelip sizde oturmasının da bir sakıncası yok kadına kendi evi muamelesi ediyosun o zaman o da sen yokken kızını ağırlar
görümcem öğle yemeğini iptal etti birazdan anlatırım hafta sonunu
sınav var şekerlerim:89:seviyorum sizi
1.siz ayakkabıda normal tabana mı geçtiniz?
2.brokoliyi Alp e nasıl verebilirim?karışık sebze çorbası mı,sadece brokoli çorbası mı,püresi mi?siz nasıl veriyorsunuz?
3.elimde bir adet durmayan,mızmız,uyumayan,sürekli çene yapan,bağıran bir bebek var.varmıdır bir çözümü?
selam kızlar.....asya kabız oldu.çok zorlanarak yapıyo ..az az taksit taksit yapıyo kan ter içinde kalıyo...ne yol önerirsiniz?
Burcucum kaynananların gidişi belli mi yoksa henüz öyle bi söylem yok mu ortada?
Esin burda asıl suçluyu ıskalıyosun bence. Esere kızdın, görümcene kızdın da peki ya eltin? araya fesadı sokan asıl o değil mi bu durumda?
Oğluşla abisinden kalma müzikli kitapları okuyoruz:)) henüz pek bişi anlamasa da çıkan sesler ve müzikler hoşuna gidiyo
atanın çorbasını ocağa koydum ve geldim bugünkü çorbamızda yok yok :)
kereviz,havuç,yeşil biber,patates,soğan,etsuyu ve bulgur ohhhhh daha ne olsun
MERALCİM devamını şimdi yazıyorum sabahta gittim eltime dedim sen bööle demişsin neden dedin dedim ben ööle demedim istersen yüzleşelim dedi çağır bana kahveye gelsinler konuşalım dedi tmm dedim ben eltim kayınvalideme demiş ki araları gergin bu ara bende farkındayım ama geçer karışmamak lazım sizde bizde karışmayalım kendileri çözsünler demiş kayınvalidemde bunu benim haber göndermem olarak algılamış eser diyo ki yok annem bu kadar kötü niyetli olamaz şimdi yüzleşmeye ikna edecem muhtemelen gelmicek ama eğer gelirse eser üzülecek sadece buna üzülürüm ama benimde haklılığımı ortaya çıkarmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?