2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

konuştum dedim bööle aolmuş ama ben söölemedim böyle bişey neden gelip benle konuşmadın dedim sen bunu hep yapıyosun dedim daha bi sürü lafım vardı da eserler geldi dedim bu konuşmaya devam edelim tmm dedi benimde şikayetim var hep yüzün asık bizimle görüşmek istemiyosun die düünüyorum dedi dedim arkadaşım ben sabah 6 gece 11 koşuyorum bu arada sizde benden güleryüz ilgi bekliyosunuz insaf dedim daha bitmedi konuşmam yarın öğlen devam edicez

Olcay, kuru kayısı kuru incir kuru üzüm, kaynat, blenderdan geçir, tatlı seviyorsa tek olarak, sevmiyorsa yoğurduna kahvaltısına falan karıştırarak yedir, çok güzel yumuşatıyor. Armut ve pırasa da çok iyi... En kötü ihtimalle, günde 3 defa bir tatlı kaşığı kadar zyağı içir, yarına rahatlar inşallah...

sağol burcum.bende sadece kaysıyı kaynatıp blenderdan geçirdim ama sevmedi 2-3 kaşık yedi ancak.üzümle incirde alayım bugün de dediğin gibi yoğurtla karıştırayım...

Olcaycım, Doruk da tek sevmedi, ben de yoğurtla yediriyorum, o zaman seviyor, ağzının tadını biliyor sıpa...
İyi gelir inşallah, geçmiş olsun...

Olcay cnm Eymene armut çok iyi geliyor, bi dene istersen. Burcunun deiği gibi kayısı da haşlayıp püresini verebilirsin. geçmiş olsun

Esin burda asıl suçluyu ıskalıyosun bence. Esere kızdın, görümcene kızdın da peki ya eltin? araya fesadı sokan asıl o değil mi bu durumda?

Oğluşla abisinden kalma müzikli kitapları okuyoruz:)) henüz pek bişi anlamasa da çıkan sesler ve müzikler hoşuna gidiyo

digol digol millet
özledim sizi

bu söylediklerin pek hafife alınası görünmüyor fazla bşlamasan iyi edersin çok çok geçmiş olsun

selam canlar.
ben psikologa gitmeye karar verdim.surekli stres altında olmak yoruyor benı.ofke kontrolumu arttırmayı planlıyorum.
yada yaşam koçu falan mı bulsam ? bi fikir bi akıl rica ediyorum

rahatlamak için iyi bir seçenek

kaynanan evde nasıl olsa bırak gelsin ilgilensin annesiyle, o bu kadar yüzsüzse doğrusu değili kalmamış bu işin. yalnız bir gün laf sokmaya kalktıklarında verecek cevabı hazırda tutu çünkü işlerine geldiği gibi çekerler

bu arada bişi sorucam bebeklerinizin ayak numaraları kaç

çarıkları 19-20 ama hiç normal ayakkabı giydirmedim daha o yüzden bilemiyorum :26:

evet psikoloğun pek sağlam gözükmüyor :44:

1ben daha hiç ayakkabı giydirmedim
2haşala ve yoğurtla ver bence beğenir
3dua edilir, rabbimin kabul etmesi beklenir

selam kızlar.....asya kabız oldu.çok zorlanarak yapıyo ..az az taksit taksit yapıyo kan ter içinde kalıyo...ne yol önerirsiniz?

zeytinyağı biraz içir, kulak çubuğuyla da makata sür biraz

Yazgıcım ben brokoliyi sebze çorbasına karıştırıp veriyorum.Aklıma gelmişken sebze çorbası yapayım ayşenura..:.

Yaa kızlar rüyamda karnımdan ameliyat oluyordum yine sezeryan ama bebek yok göremedim.Kan yoktu rüyamda ve karnımı kendim dikiyordum hemde düğüm ata ata ....

MERALCİM devamını şimdi yazıyorum sabahta gittim eltime dedim sen bööle demişsin neden dedin dedim ben ööle demedim istersen yüzleşelim dedi çağır bana kahveye gelsinler konuşalım dedi tmm dedim ben eltim kayınvalideme demiş ki araları gergin bu ara bende farkındayım ama geçer karışmamak lazım sizde bizde karışmayalım kendileri çözsünler demiş kayınvalidemde bunu benim haber göndermem olarak algılamış eser diyo ki yok annem bu kadar kötü niyetli olamaz şimdi yüzleşmeye ikna edecem muhtemelen gelmicek ama eğer gelirse eser üzülecek sadece buna üzülürüm ama benimde haklılığımı ortaya çıkarmam lazım

Burcucum kaynananların gidişi belli mi yoksa henüz öyle bi söylem yok mu ortada?

Meralcim, bugün kayınpederim geliyor, eşim perşembe gideceklermiş falan dedi ama henüz bana söylenmiş bişi yok...

Esin burda asıl suçluyu ıskalıyosun bence. Esere kızdın, görümcene kızdın da peki ya eltin? araya fesadı sokan asıl o değil mi bu durumda?

Kesinlikle katılıyorum.

Oğluşla abisinden kalma müzikli kitapları okuyoruz:)) henüz pek bişi anlamasa da çıkan sesler ve müzikler hoşuna gidiyo

Ben de almak istiyorum o kitaplardan...

atanın çorbasını ocağa koydum ve geldim bugünkü çorbamızda yok yok :)

kereviz,havuç,yeşil biber,patates,soğan,etsuyu ve bulgur ohhhhh daha ne olsun

Ooohhh afiyet olsun, yarasın yakışıklıma...
Doruk da içinde bulgur ya da mercimek olan çorbaları çok seviyor.

Üzülsün boşver, sen üzerindeki laftan kurtul, gerisini onlar düşünsün...

Kızlar, Doruk son birkaç gündür çok zor kahvaltı ediyor, karışımdan nefret ediyor, ağzını sımsıkı kapatıyor.
Dün tereyağında yumurta sarısı, beyaz peynir, ekmek ve erik marmelatı yedirdim ayrı ayrı ama karışımda yediği kadar çok yiyemiyor tabi, sıkılıyor.
Ayrıca karışıma koyduğum tahıllı mamayı, cevizi, pekmezi falan yedirememiş oluyorum.
Bi öneriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…