2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy kesin kayıvnvaliden şüphe duyuyordur hee kalkıp keseceksin falan diye
hastalığa özenilmez ya ama şöyle bana bir rapor verseler asabidir,sağı solu belli olmaz,kalkar iki tane asılabilir falan diye.

bende meral e katılıyorum kesinlikle.
kafandaki soru işaretlerin iatman için yüzleştirmen şart ama bu sizin ilişkinizi olumsuz etkileyecekse üsteleme,boşver,kapansın gitsin.

:44:

digol digol millet
özledim sizi

1ben daha hiç ayakkabı giydirmedim
2haşala ve yoğurtla ver bence beğenir
3dua edilir, rabbimin kabul etmesi beklenir

Yazgıcım ben brokoliyi sebze çorbasına karıştırıp veriyorum.Aklıma gelmişken sebze çorbası yapayım ayşenura..:.

teşekkürler canlar

Meral yazsın sana öyle bi rapor, hani gezmeye giderken de ondan rapor alıyorsun ya :)))

Ah Burcucum kelin ilacı olsa hesabı, benim önerim yok malesef

heee keşke sorarken, Meral hariç diye yazsaydım di mi :)
Hiç bi değişiklik yok mu?

günaydın iyi haftalar canlarım..Toplantım vardı o yüzden giremedim.Cumartesi buluşma için canım çok teşekkürler hersey için sağol Pınarcım....
Nehir hoşgeldin tekrardan hakkınızda hayırlısı olsun.Burcu canım sana çok geçmiş olsun dikkat et kendine.Nimet sana da geçmiş olsun canım...Fatma Selin iyidir umarım dün konuştuk gerçi ilaçlardan sonra doktor kontrolünü unutma canım...
Bizde iyiyiz Hilal kuzumun 7-8 dişi gözüküyor damaklar beyazlamış gece ıhladı biraz sanırım sıkıntısı o...Ama uykumuz gayet normal...
HASRET canım Ceren kuduruğu nasıl kızımı da ağlattı zilli nereye saldıracağını da bilemedi zilli...
ANKARA buluşması da çok iyi olmuş resimlere ayrıca bayıldım...

selam gencler...
cumartesi gün ki buluşma fotolarınız 10 numara her zamanki gibi..fekatt b8u defa yorum yapmak istemeyip begenmekle yetindim..sanırım kıskanclık dozum her bi buluşmada tavanlarda...mazur görün..:95:
ev sahibemiz kilo vermiş gibi geldi ..yanlışmıyım pınar?
hasret e de ciddi bi güzellik gelmiş ..yaramış ikinci bebik..
bu arada bi kaç gündür anlatmayı ertelediğim sorunumuz olumlu bi sonuca kavuşturuldu..bu acıdan mutluyum..
gecmişi inceleyemiorum şu an..bi sorunumuz yoktr umarım..
özluyorum sizi haftasonları..

şimdi arkidişlerim aslında ben üstelemicektim yalnız bu kaynanamın il işi deil daha öncede yapmadığım şeyler için beni esere şikayet etti saolsun genelde gaza gelmez ama herseferinde bi tartışma konusu oluyor aramızda artık birinin buna haddini bildirmesi gerek görümcemi de o gazlamış yoksa eltim görümcemi görmemiş bile hayır ben ööle çirkef gelin falan olsam dicem ki benle konuşamıyolar ama hiç ööle bi durum da yok bide esere söölüyolar esine sööleme die de tembihliyolar eserde ilk gün söölemiyo ama birikiyo soruyo yani benim bu konuşmayı yapmam lazım

Aşkım ankarada tanıdık kimse yokmu?Gelsen bu taraflara ........

Sağol canım sizin buluşmada pek güzel olmuş.Ebruya katılıyorum hasret pek güzelleşmiş...
Ankaraya geldinmiydi daha önce?

yaşasın sınıfı geçtim ben bugün okulu asabilirim o zaman
en güzel cevabı vermişsin canım

Benim gibi bel ağrısı çeken varmı aranızdaaaaaaaa?
çekmeyen varmı

Yaa kızlar rüyamda karnımdan ameliyat oluyordum yine sezeryan ama bebek yok göremedim.Kan yoktu rüyamda ve karnımı kendim dikiyordum hemde düğüm ata ata ....
hayırdır inşallah,gece yatarken totonu açık bırakmış olabilirmisin canım

bencede haklılığını ortaya çıkar gerisini onlar düşünsün,eserde üzülecek belki ama seni yanlış anlamasından yada senin üzülmenden iyidir bence

bakın ben seliniusun ikizlerine bunu aldım bir kırmızı bir beyaz CONVERSE ALLSTAR - 7J236 BEBEK AYAKKABISI 21# GittiGidiyor.com'da #27685995

bayıldım çok tatlılar, iyi günlerde giysinler inşallah

Ebuşum, insan gidemeyince çok kıskanıyormuş sahiden, ben de gıcık oldum...
Ama yorum yapacam, zamanım olmadı fotolara rahatça bakacak :)

Ayfercim sağol... Naptı Ceren Hilal'e, çok merak ettim :)

ya ben selinin hediyelerini internetten aldım kargolanırken içinde fatura kalacakmış ayıp olacak mesaj attım aslında ama mecburen koyuyolarmış faturayı neyse napalım artık bööle oldu

Ebuşum, insan gidemeyince çok kıskanıyormuş sahiden, ben de gıcık oldum...
Ama yorum yapacam, zamanım olmadı fotolara rahatça bakacak :)

Ayfercim sağol... Naptı Ceren Hilal'e, çok merak ettim :)

Hilal kuzum ile Pınar hazırladıklarından bir güzel yedikten sonra Hilal doydu ve arkadaşlarının yanına bıraktım .5 dk sonra sen CEREN Hilal'i yatır kafasına doğru bastırıyordu sanırım kalkmaya çalışıyordu ama kuzum benim sıkışmış başladı ağlamaya 5 dk kadar ağladı sonra tekrardan yere bırakmak istedim ama gitmedi Hilal kucağımda durdu... Akşama fotografları ve videoları yüklerim arkasından çekiştiriyordu zilli CEREN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…