- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #90.961
Yazgı, öyle sert bir ifadeyle cevap veriyorum ki, cesaret edemiyor üstelemeye, artık korkuyor bunlar benden. Bi de doktor raporum var ayol, aşırı sinir, tahammülsüzlük var yazıyor, korkuyordur bunları keserim diye
Esin, bunlar gelince ekşın hiç bitmez bende, hele bi de uzun kalırlarsa o zaman görürsün :)
işte haftasonu bombamız öncelikle şu seksi kırmızı elbiseyi giydim üzerimde 30 sn kaldı sonra eser arayıp gelemicez biz dedi
pazar günü bana sen eltine biz ezerle çok kötü tartışacaz git görümceyle kaynanaya sööle karışmasınlar dedin mi dedi dedim saçmalama ben ööle bişey demem tanımıyor musun e eltin ööle demiş dedim nası der ne saçmalık annen le ablan da inanmışlar bide bozulmuşlar mı evet dedi tabi ben sinirden deliye döndüm ablası beni şikayet etmiş bide sööleme esine demiş e söölemicek madem ne yapıcak karı koca arasında husumetten başka neye yarar söölememesi dün öğleden sonra ablasıyla buluştuk bi ara yalnız kaldık
konuştum dedim bööle aolmuş ama ben söölemedim böyle bişey neden gelip benle konuşmadın dedim sen bunu hep yapıyosun dedim daha bi sürü lafım vardı da eserler geldi dedim bu konuşmaya devam edelim tmm dedi benimde şikayetim var hep yüzün asık bizimle görüşmek istemiyosun die düünüyorum dedi dedim arkadaşım ben sabah 6 gece 11 koşuyorum bu arada sizde benden güleryüz ilgi bekliyosunuz insaf dedim daha bitmedi konuşmam yarın öğlen devam edicez
MERALCİM devamını şimdi yazıyorum sabahta gittim eltime dedim sen bööle demişsin neden dedin dedim ben ööle demedim istersen yüzleşelim dedi çağır bana kahveye gelsinler konuşalım dedi tmm dedim ben eltim kayınvalideme demiş ki araları gergin bu ara bende farkındayım ama geçer karışmamak lazım sizde bizde karışmayalım kendileri çözsünler demiş kayınvalidemde bunu benim haber göndermem olarak algılamış eser diyo ki yok annem bu kadar kötü niyetli olamaz şimdi yüzleşmeye ikna edecem muhtemelen gelmicek ama eğer gelirse eser üzülecek sadece buna üzülürüm ama benimde haklılığımı ortaya çıkarmam lazım
Kızlar, Doruk son birkaç gündür çok zor kahvaltı ediyor, karışımdan nefret ediyor, ağzını sımsıkı kapatıyor.
Dün tereyağında yumurta sarısı, beyaz peynir, ekmek ve erik marmelatı yedirdim ayrı ayrı ama karışımda yediği kadar çok yiyemiyor tabi, sıkılıyor.
Ayrıca karışıma koyduğum tahıllı mamayı, cevizi, pekmezi falan yedirememiş oluyorum.
Bi öneriniz var mı?
digol digol millet
özledim sizi
1ben daha hiç ayakkabı giydirmedim
2haşala ve yoğurtla ver bence beğenir
3dua edilir, rabbimin kabul etmesi beklenir
Yazgıcım ben brokoliyi sebze çorbasına karıştırıp veriyorum.Aklıma gelmişken sebze çorbası yapayım ayşenura..:.
ayy kesin kayıvnvaliden şüphe duyuyordur hee kalkıp keseceksin falan diye
hastalığa özenilmez ya ama şöyle bana bir rapor verseler asabidir,sağı solu belli olmaz,kalkar iki tane asılabilir falan diye.
bende meral e katılıyorum kesinlikle.
kafandaki soru işaretlerin iatman için yüzleştirmen şart ama bu sizin ilişkinizi olumsuz etkileyecekse üsteleme,boşver,kapansın gitsin.
:44:
teşekkürler canlar
Ah Burcucum kelin ilacı olsa hesabı, benim önerim yok malesef
Allah rüyanı hayretsin Emelcim
Esincim sen de boşver istersen yaa, mevzu gereksiz yere uzamasın?
selam gencler...
cumartesi gün ki buluşma fotolarınız 10 numara her zamanki gibi..fekatt b8u defa yorum yapmak istemeyip begenmekle yetindim..sanırım kıskanclık dozum her bi buluşmada tavanlarda...mazur görün..:95:
ev sahibemiz kilo vermiş gibi geldi ..yanlışmıyım pınar?
hasret e de ciddi bi güzellik gelmiş ..yaramış ikinci bebik..
bu arada bi kaç gündür anlatmayı ertelediğim sorunumuz olumlu bi sonuca kavuşturuldu..bu acıdan mutluyum..
gecmişi inceleyemiorum şu an..bi sorunumuz yoktr umarım..
özluyorum sizi haftasonları..
günaydın iyi haftalar canlarım..Toplantım vardı o yüzden giremedim.Cumartesi buluşma için canım çok teşekkürler hersey için sağol Pınarcım....
Nehir hoşgeldin tekrardan hakkınızda hayırlısı olsun.Burcu canım sana çok geçmiş olsun dikkat et kendine.Nimet sana da geçmiş olsun canım...Fatma Selin iyidir umarım dün konuştuk gerçi ilaçlardan sonra doktor kontrolünü unutma canım...
Bizde iyiyiz Hilal kuzumun 7-8 dişi gözüküyor damaklar beyazlamış gece ıhladı biraz sanırım sıkıntısı o...Ama uykumuz gayet normal...
HASRET canım Ceren kuduruğu nasıl kızımı da ağlattı zilli nereye saldıracağını da bilemedi zilli...
ANKARA buluşması da çok iyi olmuş resimlere ayrıca bayıldım...
iyi olmana sevindim.bak şimdi ilaçları unutmuş gene
sen doruk a bile bağırdıysan durum cidden vahim.ama bazen bu tosbiklerde hakkatten çıldırtıyorlar insanı
sana 10 üzerinden 7 veriyorumnotunu son sorudan dolayı kırıyorum.
teşekkürler gülşan cım
sanada 10 üzerinden 6 veriyorum.bu altı bahanen ve yine son soru için :111:
sütlü çorbada iyi fikir yoğurtla yedirmekte.offf kararsız kaldım:120:
teşekkürler meral im.
Kadın, Doruk'la ilgili yaptığım herşeye karışıyor. Ama çok ilginç bir yöntem buldu kendisine...
Mesela mandalinayı elimle yediriyorum ben Doruk'a, öyle seviyor çünkü, bu atlıyor hemen, biz annenle yedirirken, kaseye koyuyoruz, kaşıkla yediriyoruz, çok güzel yiyor. Cevap: olabilir, ben böyle yediriyorum.
Üzerine su dökülüyor kuzunun, hadi değiştirelim diyorum. Bizimki diyor ki, böyle olunca biz annenle tülbent koyuyoruz içine, üstünü değiştirmiyoruz. Cevap: olabilir, ben değiştirmeyi tercih ediyorum.
Sabah uykusundan uyandıktan 2,5 sat kadar sonra uyutuyorum ben, dün 10'da uyuttum mesela, atladı, biz annenle saat 9.30 gibi uyutmuş oluyoruz. Cevap: Olabilir, ben bu saatte uyutuyorum...
Sadece 5 gündür burada ve ben bunun gibi daha en az 50 örnek yazabilirim ama yazmıyorum, siz uyarlayın, kesin onları da söylemiştir
çekmeyen varmıBenim gibi bel ağrısı çeken varmı aranızdaaaaaaaa?
Yaa kızlar rüyamda karnımdan ameliyat oluyordum yine sezeryan ama bebek yok göremedim.Kan yoktu rüyamda ve karnımı kendim dikiyordum hemde düğüm ata ata ....
bencede haklılığını ortaya çıkar gerisini onlar düşünsün,eserde üzülecek belki ama seni yanlış anlamasından yada senin üzülmenden iyidir benceMERALCİM devamını şimdi yazıyorum sabahta gittim eltime dedim sen bööle demişsin neden dedin dedim ben ööle demedim istersen yüzleşelim dedi çağır bana kahveye gelsinler konuşalım dedi tmm dedim ben eltim kayınvalideme demiş ki araları gergin bu ara bende farkındayım ama geçer karışmamak lazım sizde bizde karışmayalım kendileri çözsünler demiş kayınvalidemde bunu benim haber göndermem olarak algılamış eser diyo ki yok annem bu kadar kötü niyetli olamaz şimdi yüzleşmeye ikna edecem muhtemelen gelmicek ama eğer gelirse eser üzülecek sadece buna üzülürüm ama benimde haklılığımı ortaya çıkarmam lazım
bakın ben seliniusun ikizlerine bunu aldım bir kırmızı bir beyaz CONVERSE ALLSTAR - 7J236 BEBEK AYAKKABISI 21# GittiGidiyor.com'da #27685995
Meral yazsın sana öyle bi rapor, hani gezmeye giderken de ondan rapor alıyorsun ya :)))
yaşasın sınıfı geçtim ben bugün okulu asabilirim o zaman
en güzel cevabı vermişsin canım
Ebuşum, insan gidemeyince çok kıskanıyormuş sahiden, ben de gıcık oldum...
Ama yorum yapacam, zamanım olmadı fotolara rahatça bakacak :)
Ayfercim sağol... Naptı Ceren Hilal'e, çok merak ettim :)
bi dahaki buluşma kim de ve ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?