- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #90.981
Meralcim evet az yiyor ama yine de düzelme var, açılacak inşallah iştahı...
Belki yürümeye falan başladıktan sonra, daha fazla enerji harcayacağı için daha çok yer (bir umut)...
Kayınpederim gelmiş, Doruk adamı odaya bile sokmamış, çok yadırgamış, ağlamış. Hiç böyle bi huyu yoktu, niye böyle yapıyor anlamıyorum. İlk gördüğünde severse seviyor, sevmezse hayatı zindan ediyor insana yahu :))) Hadi babaannesinden anasının intikamını aldı, kayınpederimle bi zorum da yok ki benim :)
nayırr
Aşkım ankarada tanıdık kimse yokmu?Gelsen bu taraflara ........
Ebuşum, insan gidemeyince çok kıskanıyormuş sahiden, ben de gıcık oldum...
Ama yorum yapacam, zamanım olmadı fotolara rahatça bakacak :)
Ayfercim sağol... Naptı Ceren Hilal'e, çok merak ettim :)
nekadan terbiyasızsın :88::76:ya ben selinin hediyelerini internetten aldım kargolanırken içinde fatura kalacakmış ayıp olacak mesaj attım aslında ama mecburen koyuyolarmış faturayı neyse napalım artık bööle oldu
nehir o senmisin kı?bi dahaki buluşma kim de ve ne zaman
Hilal kuzum ile Pınar hazırladıklarından bir güzel yedikten sonra Hilal doydu ve arkadaşlarının yanına bıraktım .5 dk sonra sen CEREN Hilal'i yatır kafasına doğru bastırıyordu sanırım kalkmaya çalışıyordu ama kuzum benim sıkışmış başladı ağlamaya 5 dk kadar ağladı sonra tekrardan yere bırakmak istedim ama gitmedi Hilal kucağımda durdu... Akşama fotografları ve videoları yüklerim arkasından çekiştiriyordu zilli CEREN
günaydın iyi haftalar canlarım..Toplantım vardı o yüzden giremedim.Cumartesi buluşma için canım çok teşekkürler hersey için sağol Pınarcım....
Rica ederim canım...
selam gencler...
cumartesi gün ki buluşma fotolarınız 10 numara her zamanki gibi..fekatt b8u defa yorum yapmak istemeyip begenmekle yetindim..sanırım kıskanclık dozum her bi buluşmada tavanlarda...mazur görün..:95:
ev sahibemiz kilo vermiş gibi geldi ..yanlışmıyım pınar?
hasret e de ciddi bi güzellik gelmiş ..yaramış ikinci bebik..
bu arada bi kaç gündür anlatmayı ertelediğim sorunumuz olumlu bi sonuca kavuşturuldu..bu acıdan mutluyum..
gecmişi inceleyemiorum şu an..bi sorunumuz yoktr umarım..
özluyorum sizi haftasonları..
Burcu 2 gündür biraz daha iyi yiyor gibi ama hani pek çoğunuzun bugün yavrum hiçbişey yemedi diyeceği miktar kadar. Sabah kahvaltısından yiyor ama ille de bırakıyor. şöyle söyleyeyim 2 bebe bisküvisi 1 tatlı kaşığı labne, biraz pekmez ve azıcık yumurta sarısı yemiş oluyor. Çorbalardan bikaç kaşık alıyor, çeyrek kase bile bitirmedi hiç.. Sonra da ya meye püresi yiyor biraz ya da bisküvili yoğurt. birini yediyse diğerini asla yemez. Anlayacağın 3 öğün yiyor ama onu da adam gibi yemiyor malesef
Meralcim evet az yiyor ama yine de düzelme var, açılacak inşallah iştahı...
Belki yürümeye falan başladıktan sonra, daha fazla enerji harcayacağı için daha çok yer (bir umut)...
Kayınpederim gelmiş, Doruk adamı odaya bile sokmamış, çok yadırgamış, ağlamış. Hiç böyle bi huyu yoktu, niye böyle yapıyor anlamıyorum. İlk gördüğünde severse seviyor, sevmezse hayatı zindan ediyor insana yahu :))) Hadi babaannesinden anasının intikamını aldı, kayınpederimle bi zorum da yok ki benim :)
offff kızlar yaaa delırıcem yemın ederım, bakın kac saattır buradayım ama bakamıyorum bıleee :84:
demir delirmis durumda, huysuzlugun had safhasında...
hep yanında olcamm, yoksa delı gıbı aglıyorr , ben olmadan hıcbır sey yapmıyor..
evi bile supuremıyorumm, supurgeden delı gıbı korkar oldu :84:
onu bırakın oglen corbasını yapayım dedım, onu bıle yaptırtmadı, sizinkilerde boylemi?
napcas bız yaaaa
Nehircim hoşgeldin cnm, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Cnm ya Ocak ayına girmeden ya da ocağın başlarında olur buluşma tabi havalara göre. BEnde olabilir, ben Şişlide oturuyorum çoğu arkadaş anadolu yakasında. Aylin var Çorludan gelecek olan, bendeki buluşmayı onun gelişine göre ayarlarız çünkü o Avrupa yakasına gelir anca.
burucucm ben kahvaltıyı karıştırmadan veriyorum yalnız bırakıyorum yere o önde ben arkada tavaf ediyoruz evi sıkılırsa ara veriyorum 10 dk sonra bi daha veriyorum ben sabah tahıllı mamayı kestim onun yerine tam tahıllı ekmeği tiftikleyip labneyle veriyorum cevizi de muhallebi yaptığımda içine karıştırıyorum pekmezi de tahinle karıştırıp tam tahıllı ekmekle veriyorum ama dediğim gibi kahvaltı faslımız 1 saat kadar sürüyor
wuuu bensiz buluşma planları yapılıyor hmmmkorkun şerrimden diorum başkada bişi demiyorum
Ay yicem ben bu kuzuyu, korkarım bi gün biz gelirsek sana bizi de istemezE o da annesinin istemediği kişilerden oluyo sonuç itibariyle çocuk ta koalıyo işte:))
Kız kaynana söyledin mi hani şu "bize bunlar değil siz lazımdınız" lafını?
he çok zayıfladım filinta gibiyim :79:
doğrusun canım ama 3 kilocuk gitti sadece daha çok yolumuz var :84:
Benim Eymen de hemen hemen bu kadar yiyor
ilahi Doruk paşa
offff kızlar yaaa delırıcem yemın ederım, bakın kac saattır buradayım ama bakamıyorum bıleee :84:
hep yanında olcamm, yoksa delı gıbı aglıyorr , ben olmadan hıcbır sey yapmıyor..
onu bırakın oglen corbasını yapayım dedım, onu bıle yaptırtmadı, sizinkilerde boylemi?
napcas bız yaaaa
napcas bız yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?