2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Burcu 2 gündür biraz daha iyi yiyor gibi ama hani pek çoğunuzun bugün yavrum hiçbişey yemedi diyeceği miktar kadar. Sabah kahvaltısından yiyor ama ille de bırakıyor. şöyle söyleyeyim 2 bebe bisküvisi 1 tatlı kaşığı labne, biraz pekmez ve azıcık yumurta sarısı yemiş oluyor. Çorbalardan bikaç kaşık alıyor, çeyrek kase bile bitirmedi hiç.. Sonra da ya meye püresi yiyor biraz ya da bisküvili yoğurt. birini yediyse diğerini asla yemez. Anlayacağın 3 öğün yiyor ama onu da adam gibi yemiyor malesef

şimdi ne diyosunuz ben yarın öğlen konuşayım görümcemle onun da bana söölicekleri vardır muhakkak alsın annesini delsin ertesi gün gidelim eltime ak koyun kara koyun çıksın ben aklanayımbi süre kafam rahat eder eserde görür yazın bana çok şarladı annesi yüzünden

Meralcim evet az yiyor ama yine de düzelme var, açılacak inşallah iştahı...
Belki yürümeye falan başladıktan sonra, daha fazla enerji harcayacağı için daha çok yer (bir umut)...

Kayınpederim gelmiş, Doruk adamı odaya bile sokmamış, çok yadırgamış, ağlamış. Hiç böyle bi huyu yoktu, niye böyle yapıyor anlamıyorum. İlk gördüğünde severse seviyor, sevmezse hayatı zindan ediyor insana yahu :))) Hadi babaannesinden anasının intikamını aldı, kayınpederimle bi zorum da yok ki benim :)

Nehircim hoşgeldin cnm, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Cnm ya Ocak ayına girmeden ya da ocağın başlarında olur buluşma tabi havalara göre. BEnde olabilir, ben Şişlide oturuyorum çoğu arkadaş anadolu yakasında. Aylin var Çorludan gelecek olan, bendeki buluşmayı onun gelişine göre ayarlarız çünkü o Avrupa yakasına gelir anca.

burucucm ben kahvaltıyı karıştırmadan veriyorum yalnız bırakıyorum yere o önde ben arkada tavaf ediyoruz evi sıkılırsa ara veriyorum 10 dk sonra bi daha veriyorum ben sabah tahıllı mamayı kestim onun yerine tam tahıllı ekmeği tiftikleyip labneyle veriyorum cevizi de muhallebi yaptığımda içine karıştırıyorum pekmezi de tahinle karıştırıp tam tahıllı ekmekle veriyorum ama dediğim gibi kahvaltı faslımız 1 saat kadar sürüyor

Ay yicem ben bu kuzuyu, korkarım bi gün biz gelirsek sana bizi de istemez E o da annesinin istemediği kişilerden oluyo sonuç itibariyle çocuk ta koalıyo işte:))
Kız kaynana söyledin mi hani şu "bize bunlar değil siz lazımdınız" lafını?

Aşkım ankarada tanıdık kimse yokmu?Gelsen bu taraflara ........
nayırrsenden başka kimsem yok angarada
yolculuk fobim den bahsetmişmiydim?
saatlerce totomun bi koltuga yapışık olması beni kurtlandırıyo..mecburen samsun da buluşiciğik..

Ebuşum, insan gidemeyince çok kıskanıyormuş sahiden, ben de gıcık oldum...
Ama yorum yapacam, zamanım olmadı fotolara rahatça bakacak :)

Ayfercim sağol... Naptı Ceren Hilal'e, çok merak ettim :)

ya ben selinin hediyelerini internetten aldım kargolanırken içinde fatura kalacakmış ayıp olacak mesaj attım aslında ama mecburen koyuyolarmış faturayı neyse napalım artık bööle oldu
nekadan terbiyasızsın :88::76:
bi dahaki buluşma kim de ve ne zaman
nehir o senmisin kı?

anası gibi zilli:)

günaydın iyi haftalar canlarım..Toplantım vardı o yüzden giremedim.Cumartesi buluşma için canım çok teşekkürler hersey için sağol Pınarcım....
Rica ederim canım...

he çok zayıfladım filinta gibiyim :79:
doğrusun canım ama 3 kilocuk gitti sadece daha çok yolumuz var :84:

Benim Eymen de hemen hemen bu kadar yiyor

ilahi Doruk paşa

offff kızlar yaaa delırıcem yemın ederım, bakın kac saattır buradayım ama bakamıyorum bıleee :84:
demir delirmis durumda, huysuzlugun had safhasında...
hep yanında olcamm, yoksa delı gıbı aglıyorr , ben olmadan hıcbır sey yapmıyor..
evi bile supuremıyorumm, supurgeden delı gıbı korkar oldu :84:
onu bırakın oglen corbasını yapayım dedım, onu bıle yaptırtmadı, sizinkilerde boylemi?
napcas bız yaaaa

Bugün inatla alıntı yapmadığım için cevaplarım bölük pörçük oluyor:44: net te çok yavaş işliyor bi de sinir etti beni
Esincim için nasıl rahat edecekse öyle hareket et madem, ama hani yaparken de Esere annesinin ne mal olduğunu göstermek değil, senin masumiyetini ispatlama çaban olarak göster bunu. ve sonrasında da yaa gördün mü gibilerinden uzatma, benden sana tavsiye, nasılsa görüp anlamış olacak. hadi bakalım gazan mübarek ola

Ebru meselenizi çözmenize sevindim cnm, 10 üzerinden 8 mi bugünkü durum?

evet aynısı
az önce çorbasını yaparken gelip pijamama tutunup ayağa kalktı
pijamanında beli bollamış kıçımdan düştü
artık gülüyorum halime yapacak bi şey yok
şimdi uyuyor ayağımda
bırakmayı denedim bi iş güç yapam di mi yok hemen ağlıyor :44:

Tabi ben bu buluşmaya gidemeyerekten, hepinizi çok özlemiş oldum, çabuk buluşalım :)
Aylin gelecekse sende olabilir, yoksa bende de olabilir.

Esin, hafta içi ben yaptıramıyorum kahvaltısını, anneme söyleyeyim bir de dediğin gibi, ara vererek denesin bari. Zaten full animasyon yapıyor kadıncağız, bunu da yapar. Doruk çok tatlı şeyleri yemiyor, tahin pekmez yemez mesela... Bir de gündüz anne sütü ya da devam sütü içmiyor ya sıpa, tam tahıllı mamanın üzerinde o yüzden duruyorum ben. Ama fikirler güzel, deneyecem, teşekkürler...

wuuu bensiz buluşma planları yapılıyor hmmmkorkun şerrimden diorum başkada bişi demiyorum

Sen ne zaman gelicen?

Valla çok edepsiz oldu, sinirlenince kaşlarını çatıp resmen azarlıyor insanı :) Size yapmaz sanırsam, sizi sevdiğimi biliyor :)
Diyemedim anacım, benim gıcık kaptığımı bildiği için getirdiklerini anneme götürüp orada açıp saklamış :)))

he çok zayıfladım filinta gibiyim :79:
doğrusun canım ama 3 kilocuk gitti sadece daha çok yolumuz var :84:

Benim Eymen de hemen hemen bu kadar yiyor

ilahi Doruk paşa

Haydut yahu

Handecim aynen cnm, eskiden tek rahat yaptığım iş evi süpürmekti ama birden deli gibi korkar oldu, Furkan gelince onları odaya kapatıp ancak öyle süpürebiliyorum ben de. Mutfaktayken kucağımda olmasa asla durmuyor, sabah yumurtasını soyana dek bırakmama bile tahammülü yok, lavaboda benimle beraber. ama benimkinin tek iyi tarafı laptopa bişi dememesi:)) bi yandan onunla oynayıp bi yandan size yazınca karışmıyo buna, ama tabi bana yapışık vaziyette. Allah kolaylık versin cnm ne diyeyim, geçecek inşallah:26:

hande uyanık oldugu zaamanlarda aynen bööleyiz..artık yalnız kalmaya tahammülü yok odada..civciv gibi ben nereye o oraya ..arkamdankapıya tırmanıyo al benide diye..:26:

kızlar derya (suyosunu ) ile konustum, maalesef cekılse katılamayacakmıs, ona edebiyatcı222 cıkmıstı, napsak kiii acabaaa :44:

ben de ayağımda sallayarak uyutuyorum ama sonra bırakıyorum çok şükür, zaten öyle olmasa yemek yapamazdım asla sanırım. çünkü mutfakta onu bırakmama asla tahammülü yok, oysa neredeyse tüm mutfak gereçlerini önüne diziyorum rahat dursun diye ama asla, ille de kucağımda olacak

offffff napcazzz yaaaa , ne zaman gecerki bu huzursuzlukk :44:
demirin dişleri cıkıyor o yuzden heralde ama...
su da olabılır, bunlar 9. aya girdiler yaa, anne karnındaki güvenli ortamı unutmus dış dünyayla ilgi kurmaya, ögrenmeye calsıyor olabilir. bu yüzden de urktugu icin eskiden sevdigi sesleri sevmiyor olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…