2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu Eymenler de bi iş var demek ki ben de eymene sol kolumla tutmaktan bileğim feci şekilde ağrıyor artık
özellikle mutfakta çıldırıyor yaaa aynen

Aynen aynenn...
Ben ya da baba ya da anneanne, yanında mutlaka olacak.
Yoksa kıyameti koparıyor.
Tuvalate giderken bile mama sandalyesine oturtup yanımda götürüyorum.
Birkaç defa yatapına koyayım, insnaın burda işi ne kadar sürer ki dedim, canıma okudu...
Annem de yardımcı kadın olmasa, ben buna bakamam herhalde diyor :))

Çok güldüm, resmen paçanı aşağı almış valla

Demek laptopa bişi demiyor, sağol Eymen abi

Şu halimize bakın yaw, 9 ayda maymun ettiler bizi, bi de bi iş yapmak için müsaade ederlerse seviniyoruz :)))

canımsın..cok iyi tahmin 10 üzerinden 8 ivet:61:

Bu minikler cok fena olmaya basladi...Tugrada aynen birni sevmedimi tamamdir yandik bütün gün....

Az önce yanyana oturuyoruz benim elimde kücük ayna var bakiyorum öyle...
Bana döndü "bee bee" dedi, bu arada "bee" Tugraca "ver" demek oluyor.
Verdim eline önce bi bkati kahkaha atti sonra agzini iki metre ayirip sanirim dislerini kontrol etti ^sonra yine kahkaha atti...
Kac kere tekrarladi bunu sonrada "amaaa" ve "anne mem mem grrrr" diye arka arkaya bir sürü saymaya basladi...artik ne diyorsa aynada kendi kendine

Fatma'ya gittiğimizde kendi kendine uyuyor demiştim ya, artık uyumuyor anacım...
Ya meme emecek, ya kucakta dans ederek uyutulacak ya da ayakta sallanacak.
Bazen bunların üçünü de istiyor, hangisini beğenirse onda uyuyor, bazen hiç birinde uyumuyor...
Şu kendi kendine uyutma yöntemleri var ya, yatır kaldır mesela (ferber olmaz), onları deneyeyim diyorum, ama bu sefer de emmesinden vazgeçirmem lazım, dah erken diye vazgeçiyorum.

yok meralcim zaten ööle bişi yapmam ben daha çok gelecekte de benzer durumlar yaşanırsa eser kimin neyi ne kadar sööliyebileceğini görsün istiyorum o kadar yoksa bende masum olduumu kanıtliyim uzatmicam sonrasını ha bi ii tarafı da kimse bana görüşmüyorum die askı yapamicak rahat edicem çünkü eserde mesafeli olmamızı isticek
BURCU şekerim valla ben ööle planlı gelemiyorum esiyo atlayıp geliyorum plan yaparsam gelemem zaten belli olmaz yani sonraki buluşmada beni kapıda görebilirsiniz:))
HANDECİM biz zaten sadece haftasonları görüşüyoruz ondada inmiyor kucağımdan odadan çıkmama izin vermiyor ama bende ayrılamıyorum zaten yanından o yüzden bi şikayetim yok melek kokulu oğluşummmmm
bu arada bu sabah yatağında ayağa kalkmış bana sesleniyodu bende yataktan ona baktım bana eliyle gel yaptı ve bööle de de daduu dedi

Son düzenleme:
ayyyyyyy yalnız deilmişim :)))))) benimkide cok beter oldu sıpa illa yanında olacaksın tüm hafta sonu koala gibi boynumdaydı ... ctesi aksam kızlarla bulustuk evde 1 sn durmayan cocuk orda kuzu kesildi oturuyo demesinlermi ne kadar uslu senin oglan anacım reklam yapıyo baska bişey deil ... dün de ykm ye gittk o kadar mutlu olduki reyonlar ışıklar çok sevdi ve resmen tşk etti bana ikide bir sarılıyo öpmeye calısıyo

canım bosver emerek uyusun ege hep öle uyuyor, babamız daha ne kadar böle uyuyacak bu diyo kıskanıyo sanırsam :))) askere gidene kadar böle uyumayacakki daha kuzu bunlar kuzu süt kuzusu )

Selamm kızlarrr bugün siteye girebiliyorummm büyük sürprizz..yeni haline geldiğinden beri bizim şirkette pek açılmıyodu sayfa açılsada inanılmaz yavaştı onun için yokum ortalarda...Azıcık bakabildim geçmişe maşallah hepsi kuduruk olmuşşş benim melek oğlan bile gitti yerine gıcccıkk mızmız bişi geldiii..Doğduğundan beri bu kadar ağladığını görmemiştim öyle söylimmmm...

ahh canımmm...
bugun bende kendı kendıme onu dedım, keske ısten ayrılmasaydım, daha az yorulurdumm diye soylendım resmenn kendı kendıme..
sımdıde uyudu... ozledım keratayııı biz de de var garıplık anacımm

Bu arada buluşma fotolarına baktım biz de handeyle gelsek mi dedik ya da dürüst olim hande gitsek mi dedi ama benim toto yemedii teee oralara bi de deniz otobüsü iptal falan olursa diye korktum açıkçası..Pek güzel çıkmışsınız maşalllhhh. Ben de handeye gittim bize iki kuduruk bile yetti zaten

babaannesinin kocası oldugu için öle yapmıstır şekerim

ne oldu bu bebeklere.Alp i anlatıyorsunuz, Alp bu söylediklerinizi hepsini barındırıyor bünyesinde.çorbasını yapacağım yaptırmıyor,yıkıyor ortalığı.bir bağırma bir çağırma ki sormayın gitsin.resmen benimle kavga ediyor,çene yetiştiriyor bana.bağırınca oda bana bağırıyor,vuruyor,ısırıyor.gece uykusu hala yok 6-7 kez kalkıyor enaz.gece ayağıma alıyorum,o ayağımdayken uyuyorum,bırakınca hemen ağlıyor.dışarı çıksak dururdu eskiden,şimdi dışarıda bile kucağımda.kucakta kesmiyor artık ama:117:.

mrb kızlar nasılsınız geçmişe öyle bi baktım buluştunuz galiba resimler sayfa kaçta bulamadım da benim küçük sincabım da azman oldu ikiz gibiyiz kucak kucağa yada yanında olcam hep çok iyi durumu ama benim bel berbat oldu iyice artık sabahları eşimin yardımıyla kalkıyorum yataktan yalnız başıma kalkmakta dehşet zorlanıyorum ağlıyorum resmen doktora da gidemedim hala bizden böyle sizde ne var ne yok bu çekiliş ne yaf biri banada anlatabiler mi

Di mi Ayşegül yaaa, kendi kendine uyumayı öğrenmeyen var mı, misal biz hala meme emmek ya da ayakta sallanmak istiyor muyuz?
Takılsın işte böyle, o kadar mutlu oluyor ki emerken, memeyi bırakıyor, yüzüme bakıyor, kahkaha atıyor, ağzını şapırdatıyor, sonra yine hammm diyerek kapıp devam ediyor :)

Yazı tipini değiştiremiyorum ve alıntı yapamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…