- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #91.001
kızlar derya (suyosunu ) ile konustum, maalesef cekılse katılamayacakmıs, ona edebiyatcı222 cıkmıstı, napsak kiii acabaaa :44:
offff kızlar yaaa delırıcem yemın ederım, bakın kac saattır buradayım ama bakamıyorum bıleee :84:
demir delirmis durumda, huysuzlugun had safhasında...
hep yanında olcamm, yoksa delı gıbı aglıyorr , ben olmadan hıcbır sey yapmıyor..
evi bile supuremıyorumm, supurgeden delı gıbı korkar oldu :84:
onu bırakın oglen corbasını yapayım dedım, onu bıle yaptırtmadı, sizinkilerde boylemi?
napcas bız yaaaa
evet aynısı
az önce çorbasını yaparken gelip pijamama tutunup ayağa kalktı
pijamanında beli bollamış kıçımdan düştü
artık gülüyorum halime yapacak bi şey yok
şimdi uyuyor ayağımda
bırakmayı denedim bi iş güç yapam di mi yok hemen ağlıyor :44:
Handecim aynen cnm, eskiden tek rahat yaptığım iş evi süpürmekti ama birden deli gibi korkar oldu, Furkan gelince onları odaya kapatıp ancak öyle süpürebiliyorum ben de. Mutfaktayken kucağımda olmasa asla durmuyor, sabah yumurtasını soyana dek bırakmama bile tahammülü yok, lavaboda benimle beraber. ama benimkinin tek iyi tarafı laptopa bişi dememesi:)) bi yandan onunla oynayıp bi yandan size yazınca karışmıyo buna, ama tabi bana yapışık vaziyette. Allah kolaylık versin cnm ne diyeyim, geçecek inşallah:26:
Bugün inatla alıntı yapmadığım için cevaplarım bölük pörçük oluyor:44: net te çok yavaş işliyor bi de sinir etti beni
Esincim için nasıl rahat edecekse öyle hareket et madem, ama hani yaparken de Esere annesinin ne mal olduğunu göstermek değil, senin masumiyetini ispatlama çaban olarak göster bunu. ve sonrasında da yaa gördün mü gibilerinden uzatma, benden sana tavsiye, nasılsa görüp anlamış olacak. hadi bakalım gazan mübarek ola
Ebru meselenizi çözmenize sevindim cnm, 10 üzerinden 8 mi bugünkü durum?
Fatma'ya gittiğimizde kendi kendine uyuyor demiştim ya, artık uyumuyor anacım...
Ya meme emecek, ya kucakta dans ederek uyutulacak ya da ayakta sallanacak.
Bazen bunların üçünü de istiyor, hangisini beğenirse onda uyuyor, bazen hiç birinde uyumuyor...
Şu kendi kendine uyutma yöntemleri var ya, yatır kaldır mesela (ferber olmaz), onları deneyeyim diyorum, ama bu sefer de emmesinden vazgeçirmem lazım, dah erken diye vazgeçiyorum.
yok meralcim zaten ööle bişi yapmam ben daha çok gelecekte de benzer durumlar yaşanırsa eser kimin neyi ne kadar sööliyebileceğini görsün istiyorum o kadar yoksa bende masum olduumu kanıtliyim uzatmicam sonrasını ha bi ii tarafı da kimse bana görüşmüyorum die askı yapamicak rahat edicem çünkü eserde mesafeli olmamızı isticek
BURCU şekerim valla ben ööle planlı gelemiyorum esiyo atlayıp geliyorum plan yaparsam gelemem zaten belli olmaz yani sonraki buluşmada beni kapıda görebilirsiniz:))
HANDECİM biz zaten sadece haftasonları görüşüyoruz ondada inmiyor kucağımdan odadan çıkmama izin vermiyor ama bende ayrılamıyorum zaten yanından o yüzden bi şikayetim yok melek kokulu oğluşummmmm
bu arada bu sabah yatağında ayağa kalkmış bana sesleniyodu bende yataktan ona baktım bana eliyle gel yaptı ve bööle de de daduu dedi
Meralcim evet az yiyor ama yine de düzelme var, açılacak inşallah iştahı...
Belki yürümeye falan başladıktan sonra, daha fazla enerji harcayacağı için daha çok yer (bir umut)...
Kayınpederim gelmiş, Doruk adamı odaya bile sokmamış, çok yadırgamış, ağlamış. Hiç böyle bi huyu yoktu, niye böyle yapıyor anlamıyorum. İlk gördüğünde severse seviyor, sevmezse hayatı zindan ediyor insana yahu :))) Hadi babaannesinden anasının intikamını aldı, kayınpederimle bi zorum da yok ki benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?