- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #91.021
Çocuk tacizini protesto için herkes en sevdiği çizgi film karakterini koyuyo handecimm
Miral ve handi sizin nıcklerın yanında neden + var ?
Miral ve handi sizin nıcklerın yanında neden + var ?
ya şu foto çekenler face grubuna duvara koysanız da fotoları görsem bende
anacım bu mart anaları nekadar zekii:79:.artık benimde buharlı pişiricim var,hemde birsürü.
bugün bende hande nin dediği gibi yapacağım.
oyy kuzumun şaşkınlığını tahmin edebiliyorum,kıyamam ona.
doğru söylüyorsun bağırmamak lazım,ama bende bazen tutamıyorum kendimi ve evet genelde bu,yemek yedirirken oluyor.
mrb kızlar nasılsınız geçmişe öyle bi baktım buluştunuz galiba resimler sayfa kaçta bulamadım da benim küçük sincabım da azman oldu ikiz gibiyiz kucak kucağa yada yanında olcam hep çok iyi durumu ama benim bel berbat oldu iyice artık sabahları eşimin yardımıyla kalkıyorum yataktan yalnız başıma kalkmakta dehşet zorlanıyorum ağlıyorum resmen doktora da gidemedim hala bizden böyle sizde ne var ne yok bu çekiliş ne yaf biri banada anlatabiler mi
Ben yokken kaynatmışsınız yine geçmişi okumak yarım saatimi aldı, benim de bağırmalarım başladı ve %99 yemek yedirirken,ağzını kitlediğinde cinnet geçiriyorum ne yazık ki, yapmadığım şey kalmıyor ama yok bi kere o ağız kapandıysa bir daha paşam kendisi açmak isteyene kadar açılmıyor, bi de eşim de yemeyi pek sevmez bırak zorlama istemiyor dediği an ağzının ortasına bi tane patlatıp yemek kasesini de kafasının üstüne boşaltmak istiyorum, ben bu ara çok sinirliyim bee asıl benim psikoloğa gitmem gerekiyor, biraz önce başım ağrıyor diye tansiyonumu ölçtürdüm yükselmiş ki son günlerde hep bu tarz baş ağrılarım oluyor.
Ben yokken kaynatmışsınız yine geçmişi okumak yarım saatimi aldı, benim de bağırmalarım başladı ve %99 yemek yedirirken,ağzını kitlediğinde cinnet geçiriyorum ne yazık ki, yapmadığım şey kalmıyor ama yok bi kere o ağız kapandıysa bir daha paşam kendisi açmak isteyene kadar açılmıyor, bi de eşim de yemeyi pek sevmez bırak zorlama istemiyor dediği an ağzının ortasına bi tane patlatıp yemek kasesini de kafasının üstüne boşaltmak istiyorum, ben bu ara çok sinirliyim bee asıl benim psikoloğa gitmem gerekiyor, biraz önce başım ağrıyor diye tansiyonumu ölçtürdüm yükselmiş ki son günlerde hep bu tarz baş ağrılarım oluyor.
Öznur cevaben çünkü bizi en pozitif üyeler seçtiler dicektim ki Pınar cavabı yazmış
canım geçmiş olsun doktora görünmek lazım aslında ielrde yaşlanınca çok sıkıntı çekeceğiz bu bel ağrıalrından ... bende durum çok farklı selin gece sürekli emdiği için benim kıyafetim hep yukarda belim bağrım açık yatıyorum evin ısısı iyi ama ben donuyorum artık sabah doğru hava soğuyor eşim dün gece üşümüşsün diye kaldırdı üstüme kendi kıyafetini çıakrıp giydirdi sıcacıktı ooohh nasıl rahat ettim bende selin gibi uyku tulumu mu alsam :) emzirme eşofmanım avr ama onuda hiç sevemedimboşa almışım giymedim hiç
yok malesef o yüzden diyorum ya gruba ekleyin diye benim eşim kıskanç istemiyor açmamı bende üstelemiyorumpınarcım senin face var mı bende sen kayıtlı değilsin sanırım ismail-fatma küpeli ? onuda değiştireyim nasılsa eşim artık ilgilenmiyor :) fatma şimşek küpeli olarak :)
Öznur cevaben çünkü bizi en pozitif üyeler seçtiler dicektim ki Pınar cavabı yazmış
yok malesef o yüzden diyorum ya gruba ekleyin diye benim eşim kıskanç istemiyor açmamı bende üstelemiyorum
böyle eften püften şeylere huzurumuz kaçmasın...
seni gidi seni
Meral sen eymen e iştahsız diyorsun ya bizim burda bi çalışan var, kızı var 2-3 yaşlarında yemiyor diye üzülüyordu geçen gün sordum hastaneye yatırmışlar 1 ay serum bağlamışlar hiçbirşey yemiyormuş tüm gün aç dolaşıyormuş, hastaneden çıkmış yine yemiyor diye üzülüyor adam, ama öyle böyle değil ağzına lokma koymuyormuş.
Bu arada evet Avrupa Yakasında ve yağmayan bir havada yaparsanız ben de katılacağım buluşmaya.
Hepimiz aynı şeylere sinirleniyoruz, çünkü o yemeği yemeleri lazım, Kerem ve Doruk zaten kilo alamadılar diye biz seninle daha da gerginiz bu konuda, ben kaseyi Doruk'un kafasına boşaltmak bile istiyorum valla bazen, grup terapisine mi gitsek acaba ?
Sırtına bi battaniye al şal gibi öyle emzir, hava çok soğudu artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?