- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #91.041
bağlantı sürekli kopuyor sinir oluyorum, tam cvp yazıyorum bişeye gidiveriyor
Aylin o sinir harbini ben uzun zamandır yaşıyorum biliyorsun, ağzını bi kilitiyor ki sok sokabilirsen, ayne benim koca kişisi de seninki gibi her seferinde bırak acıkırsa yer zaten diyor
]
sanada geçmiş olsun canım dikkat et gece evler biraz daha serin oluyo üzerine al bişiler
ya bişey soracağım doktorunuz kesinlikle zormalma yok demiyor mu ? biz seline öyle zorla hiç vermedik hep eşim geçer balon sallar yada şarkı felan söyler ki çok komik oluyor :) selin onla ilgilenirken ben ağzına tıkarım öğrüene akdar yerdi öğürdüğü anda bi iki dakika bekler takrar devam ederiz tabak biterdi öyle :) ama şimdi doktor ona bile kızdı ilk öğürdüğü anda bırak diyor ama o zamanda yarısı kalıyor tabağın
Cuma size söylediğim gibi erkenden çıkıp saçlarımı kısacık kestirdim,bugün işe bir tayt ve üstüne tunikle geldim beni gören üzerindeki ne güzelmiş dedi, demeyenler inceledi milim milim ama saçıma tek kelime eden olmadı
ya bişey soracağım doktorunuz kesinlikle zormalma yok demiyor mu ? biz seline öyle zorla hiç vermedik hep eşim geçer balon sallar yada şarkı felan söyler ki çok komik oluyor :) selin onla ilgilenirken ben ağzına tıkarım öğrüene akdar yerdi öğürdüğü anda bi iki dakika bekler takrar devam ederiz tabak biterdi öyle :) ama şimdi doktor ona bile kızdı ilk öğürdüğü anda bırak diyor ama o zamanda yarısı kalıyor tabağın
Kızlar bu arada İklime hafta sonu Aptamil Junior içirdim, çok hoşuna gitti ve severek içti, hatta 180 cc. devam sütü içen kız 250 cc. Aptamil Junior içti bir seferde..
Bu iyi bişey mi bilmiyorum ama son günlerde devam sütünü nazlanarak içiyordu, bunu severek içmesi hoşuma gitti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?