2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cuma size söylediğim gibi erkenden çıkıp saçlarımı kısacık kestirdim,bugün işe bir tayt ve üstüne tunikle geldim beni gören üzerindeki ne güzelmiş dedi, demeyenler inceledi milim milim ama saçıma tek kelime eden olmadı

ya bişey soracağım doktorunuz kesinlikle zormalma yok demiyor mu ? biz seline öyle zorla hiç vermedik hep eşim geçer balon sallar yada şarkı felan söyler ki çok komik oluyor :) selin onla ilgilenirken ben ağzına tıkarım öğrüene akdar yerdi öğürdüğü anda bi iki dakika bekler takrar devam ederiz tabak biterdi öyle :) ama şimdi doktor ona bile kızdı ilk öğürdüğü anda bırak diyor ama o zamanda yarısı kalıyor tabağın

Sahiden, Meral, şimdi hayran kaldım senin sabrına... Sen pek öyle bağırıp çağıracak biri değilsin, nasıl sabrediyorsun yaw?

Kızarım, sen oran buran açık yat, sonra da üşü hasta ol... Bakın arkadaşım kendinize... Bizim bi arkadaş ilaçlarını içmedi içmedi, en sonunda hastanelik oldu mesela :26:

fatmacım ata iyi kusmaları geçti taşata yatıyo ne yapayım yaaaaaaa

buarada sizin uslu diye bildiğin ata bile çıldırtıyo beni nasıl yaramaz anlatamam size ben kendime hakim olamıyorum ve sinirleniyorum bazen bana yapışık olsun en azından tutması kolay olur diyorum onu etraftan toplamaktan yoruldum 2 dakika yerinde durmuyo sürekli kablolarla uğraşıyo heryere engel koydum banamısın demiyo sürekli tutunup yürümeye çalışıyo tabiii bir süre sonra düşüyo zaten kafasını vura vura bi hal oldu yamuk kafalı :) odada yanlız kalmak istemiyo
tek bozulmayan şey yemek yemesi ve gece deliksiz uyuması :))

ya eet çocuğu yemekten soğutmamak lazım ama öyle yapmasam benim velet bi iki kaşık bile almıyo ki( mecburen azıcık zorluyorum ne yapayım. biz de dediğin gibi türlü oyunlar yaspıyoruz ama kilitliyo yine de ağzını sıpa

ooo, güle güle kullan yeni saçlarını, bi de foto ekleyiver, merak ettim.
Bi de tayt üzerine giyecek şeyi nerden buldun onu söyle, çok kısa yapıyorlar, popom görünüyor :)

Fatmacım, biz de burnunu kapatıp ağzından tıkmıyoruz zati, oyunla, dikkatini başka yere çekerek falan yediriyoruz. Ben eskiden ağzını kapatıp başını çevirdi mi ısrar etmezdim, ama şimdi 3 kaşıktan sonra kapatıyor ağzını, mecburen yedirmeye çalışıyorum. Şarkı, türkü, terlik, kumanda, kuşlar, ışıklar, mekan değişikliği, aklına ne gelirse uyguluyorum. Ama öğürürse yedirmiyorum... Bir de bağırdım dediysem, bir defa delirip bağırıyorum, sonra yine canım cicime dönüyorum tabi, bütün yemek boyunca bağırmıyorum elbette, hepimiz öyle yapıyoruzdur herhalde...

Burcucum senin o arkadaş ta inşalah aksatmasz artık ilaçlarını
Walla cnm sini harbi yaşıyorum sorma, saçımı başımı yolduğum bile oluyor

Kızlar bu arada İklime hafta sonu Aptamil Junior içirdim, çok hoşuna gitti ve severek içti, hatta 180 cc. devam sütü içen kız 250 cc. Aptamil Junior içti bir seferde..
Bu iyi bişey mi bilmiyorum ama son günlerde devam sütünü nazlanarak içiyordu, bunu severek içmesi hoşuma gitti..

Eskiden emziğini ağzına yaklaştırınca ağzını açardı ben de diğer elimdeki kaşığı ağzına tıkardım şimdi öğrenmiş emziği tamamen sokana kadar ağzını minicik açıyo emzik bile zor giriyo :)
Bir de yemek istemezse kaşığı soksam bile ağzında tutup tutup sonra geri çıkarıyor bir de ekstradan tükürüklerini bilinçli çıkarmayı öğrenmiş haspam.
İşin ilginci bakıcısı güzel yiyor diyor, ya ben yediremiyorum ya da benim az yedi dediğime kadın güzel yedi diyor,aslında bir hafta sonu kadınla durup nasıl ve ne kadar yedirdiğine bakıcam eğer benden fazla ve benden daha çabuk yedirirse sanırım düşüp bayılırım sinirden

şu ana kadar 1 kere bağırdım oğluma o da işe geç kaldım yemeği yaktım tüm gece uyumamıştım babasıyla kavgalıydım kendisi de ben giyinmeye çalışırken onu kucağıma almam iin etinden et koparmış gibi ağlıyordu o da bağırmak denemez sonra bi 100 kere falan özür diledim kendisinden
biz bi doktora gittik biliyosunuz adanaya bazı bebekler zor yer dedi gerçi bu topicteki tüm bebekler zor yiyo neyse o anda zorlama ara ver tekrar yedir dedi bende hiç sinirlenmiyorum yediriyorum yemediği yerde duruyorum oyun oynuyoruz sonra bi daha deniyorum yürütecine koyuyorum evi geziyoruz yediriyorum biraz terasa çıkıyoruz yediriyorum tv açıyorum yediriyorum bi şekilde bitiriyor yemeğini

Aylincim sinirleneceğine sevin öyle bi durumda, en azından gündüzleri karnı doyuyo demek diye düşünürsün. ne yani Keremitonun aç kalmasından daha mı önemli senin egoların? (içine Aylin kaçmış smile)

Onu bende almak istiyorum ama daha 9 aylık diye tereddütteydim ve yine ben 60 cc yi dört taklayla içirirken bakıcısı 150 cc içti diyor ayy şaşkınım çok
Burcu taytın üzerine giydiğim tunik dediğim şey bol asimetrik kesim olup bazı yerleri baldırda bazı yerleri dize kadar inen bişey

ben kaçıyorum kızlar hepinize iyi günler diliyorum, pek yazamadım anca okumaya çalıştım bugün. işler çok yoğun bugün

AYLİN dikkat et kendine.

hıhhbuluşmaya çağrılmıyorum ben peehhh
gelmiyorum,gelsemde kendimi göstermiyorum size bende:84:

Son düzenleme:
Yaa Esincim bilsem ki o an yemiyor ama bi saat sonra yiyecek hiç zorlamam inan ama yok, benim oğluma tüm gün yemek verme akşam yine ağzını açmaz. Fatmalara gittiğimiz gün kahvaltısını etmemişti, orda meyve püresinden bi kaşık bile almadı, sofradakilere de ağzını açmadı bile. eve dönünce çorbasından içireyim dedim yok yine içmedi. acıkmıyo bu çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…