2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Önce yemesine ve uyumasına maaşallah diyelim, zira bizimkilerde o da yok :)
Bu ara hiç biri yalnız kalmak istemediğine göre, bu da dönemsel bişey olsa gerek, kolay gelsin Şebnemcim...

Burcucum senin o arkadaş ta inşalah aksatmasz artık ilaçlarını
Walla cnm sini harbi yaşıyorum sorma, saçımı başımı yolduğum bile oluyor

Tamam be
Offf, yolunur valla, ben bazen kalkıyorum, gidip içerde zıplıyorum, tepiniyorum, sonra yine gelip şirin şirin devam ediyorum yedirmeye...

Elbette cnm tüm yemek boyunca bağırmıyoruz ama en artık burnunu tıkayıp emeği ağzına sokucam neredeyse

Bi de öyle dene, belki tadını alınca sonrakilerde açar ağzını :26:

Doktor demişti di mi Yasemincim, Aptamil Junior'a geç diye?
İyi aklıma getirdin, günde kaç defa ve kaç tane cicibebeli devam sütü içirebilirim?
Ya da devam sütünün içine, cicibebeden başka, lezzet verecek bişi ekleyebilir miyim?
Benim gurme devam sütünün tadını beğenmiyor da :84:

Sorma, inanılmaz akıllılar...
Ben de Doruk'u güldürüp kaşığı ağzına tıkıyordum, şimdi yemeyecekse ağzını açmadan gülüyor köpek yavrusu

Aylincim, bizim doktor geçen ay demişti bana içebilir diye, ben 8 aylık diye vermemiştim İklime, şu an 9. ayda evet ama bir deneyeyim dedim, sürekli vermeyi düşünmüyorum ama ara ara verecem, tadına da baktım (meraklı anne smile) fena değil.. :)))

ben merte yemeğini sadece mama sandalyesinde yediriyorum, mama sandalyesine oturunca yemek yeneceğini biliyo artık ve bir reklam arasında yemeğini yiyip geri yere inyo oyuna devam. sırf düzeni bozulmasın diye izne giderken mama sandalyesinide götürdüm, herkes bana deli dedi,ama yemek düzeni değişmedi oğlumun

canavarların eşkiyalıklarına dalmışsınız deniz de bu ara iyice yapıştı bana yemek yapmak için onun gönlünü yapmaya mecbur oluyorum ama bir süre sonra sabrım taşıyor koyuyorum yürütecine bağırıyor biraz ama sonra birşeylere dalıyor, ben en çok gece kızıyorum gereksiz yere huysuzlanıyor bu gece bağırdım artık sinirden hiç düzgün uyumadı.
uyuma sitilimiz değişti bu ara ikimiz yatak odasına gidip bizim yatağa yatıyoruz koluma başını koyup eme eme uyuyor, bundan önce de babası uyutmazsa uyumuyorduher gün başka birşey çıkarıyor :26:

ata devam sütünü içmiyordu 2 numara bitti 3 numara geçtik onu içiyo alem çocuk valla tabiii sadece gece uykuda içiyo 150 ve ya 180 cc o kadar
gün içinde bol bol yoğurt yiyo neyseki

buarada kızlar ataya max . ne kadar yoğurt verebilirim bilginiz varmı

ben istanbuldayım artık kaynanamda mayıs sonuna kadar kaynanada kalıcaz sonra evimize çıkcez inşallahh,öznurun evi nerede nicki neydi uzun zaman oldu girmeyeli ayfer ya unuttum istemeden valla

Yaa işte bazı uzmanlar da bunun doğru olmadığını söylüyorlar, yeme düzeni olsunmuş.
Amaç yedirmekse denemek lazım, yok düzen sağlamaksa yemezse yemesin deyip bırakacaz...

Süper yorum kanımca...

Çok egzantrik

ben kaçıyorum kızlar hepinize iyi günler diliyorum, pek yazamadım anca okumaya çalıştım bugün. işler çok yoğun bugün

bıy bıy :80:

AYLİN dikkat et kendine.

hıhhbuluşmaya çağrılmıyorum ben peehhh
gelmiyorum,gelsemde kendimi göstermiyorum size bende:84:

heee, sen gel, bize kendini göstermezsin, biz de böylelikle seni göremeyerek belamızı bulmuş oluruz !
sen her buluşmaya doğal davetlisin, o yüzden böyle oldu, kusurumuzu bağışla

Yazgışım buluşmamızda seni görmekten çok memnuniyet duyarız walla, keşke gelsen:80:

Bu kadarı kesmiyor kendisini, bi de ilan-ı aşk ediver mümkünse

Burcu, benim kız gece sabaha kadar toplam 720 cc. devam sütü içiyor, bazen daha fazla içtiği de oluyor, gündüz hiç vermiyorum devam sütünü, sadece ek gıda alıyor..
Doruğa gündüz de mi devam sütü vereceksin, eğer öyleyse, ek gıdalar arasında 60-90cc. şeklinde verebilirsin, daha fazlasını da içebilir, daha az da içebilir, sen daha iyi tanırsın çocuğunu, ona göre ayarla yani..
Birde cici bebeyi kaç tane katacağında sana kalmış, Doruk tatlı seviyorsa fazla katabilirsin, benim kız çok tatlı sevmiyor mesela ben az katıyordum, 2-3 tane yani..
Burda Selkie idi sanırım, Emirhanın mamasına, muhallebisine 8-10 tane cici bebe kattığını yazmıştı, hayret etmiştim, benim kız asla yemez öyle..
Özetle, sen ayarlayacaksın miktarını yani ve devam sütünü de günde en az 500 ml. deniyor ya ona göre ayarla, emzirdiğin için devam sütünü daha az verirsin heralde...

Birde unutmadan, ben o gün ceviz yedirememişsem eğer, rondodan geçirip devam sütüne katıyorum, öyle arada kaynatıyorum, cici bebe dışında başka neler katılır devam sütüne pek bir bilgim yok, bende tavsiyelere açığım bu konuda..

Nimetcim, Yağız'ın iyileşmesine çok sevindim, gözün aydın.
Sen de git göster kendini, sonra çok kızıyor bu kadınlar :)
çok sagol arkadaşım benim.,gösterecemde korkuyorum ama
yaa büle deyince tamamen korkuyorum.eşimde çok üsteliyo
ne bilim eliyle fındık kırıyo tabak tabak meyva hazırlıyo,suyumu getiriyo,
sagolsun öncedende yapardı ama söylemeden yapması biraz acayibime gidiyo
dr gitmiş felan olsam diyecemki acaba ölecekmiyim bana söylemiyo:))
Benim gibi bel ağrısı çeken varmı aranızdaaaaaaaa?
:85:bende aynıyım cnm ama belim 3 haftadır düzelmedi.
geçmiş olsun sanada.

arkadaşlar bir ara cold mix arıyordu herkes ben bu sitede buldum ve aldım Cold Mix | Cold Mix Burun Ferahlatc Damla | 9,80 TL fiyat ve yorumlar işine yarayacak olursa haberi olsun

bir de hani şu bebeyağını kayganlaştırıcı olarak kullanma meselesi vardı ya araştırınca pek iyi şeyler çıkmadı karşıma kayganlaştırıcıların temizlik açısından su bazlı olması gerekiyormuş petrol türevi maddeler içeren kayganlaştırıcılar enfeksiyon riskini arttırıyormuş (bebeyağlarında petrol türevi madde var içeriğini araştırırken görmüştüm) ve korkup şunları aldım S Xtiva | S Xtiva Lubricant Jel Kadn in Kaydrc Jel 100 ml | 16,80 TL fiyat ve yorumlar
Multi-Gyn | Multi-Gyn LiquiGel Bakm Yapan Vajinal Kayganlatrc | 29,00 TL fiyat ve yorumlar
niye ikitane demeyin ilki konusunda emin olamadım emzirirken kullanılabilir demiyor ama etkileri ilgimi çekti diğeri de emzirme esnasında sorun çıkarmıyor.

500 ml anne sütü almıyordur, bu imkansız kanımca...
sabah ve akşam tahıllı mamaları ve yoğurdu ile 500'ü buluyor olabilir, olmaya da bilir...
Gündüz içmiyor devam sütünü, zaten katı gıdalardan zaman da kalmıyor ama yine de denemek istiyorum, mesela meyveden sonra ve yoğurttan sonra verilebilir, içerse tabi...
Sağol Yasemincim, bi deneyeyim bakalım, kabul görecek mi haşmetlim tarafından ?

kızlar cery adım atmaya başladı 3. adımda düşüyo ama olsun.. badisinden tutuyorum öyle olunca yürüyor korkmadan.. bırakırsam gelio kollarını açıp ama düşünce 2.yi yapmıyor hemen:))) sıpam yaa ne zamn annesinin kollarına koşacak şimdi bu anı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…