2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de şu junioru deneyeyim bi ara, bir de gece süt içmesinden bahsetmişsin yasemin bizimki 1 aydan fazladır gece de kitliyor ağzını, hiçbir şekilde süt veremiyorum, günlük bakıcısı 500 falan içiriyor ama ben onu da içiremiyorum,bu gece normal inek sütünü yarı yarıya sulandırıp vereyim bakayım içecek mi?

korkmak sana faydadan çok zarar getirir git bir an önce belkide basit birşeydir

şimdiye kadar süt veremedim biberon almadığı için ama bu akşam denemeyi planlıyorum

ben de bi deneyeyimb ya şunu bu gece, bakalım nolcak
Aylin üstündeki bu kıyafetle bi foto çek hadi şimdi yükle, yeni saçını görelim:82:

Tahminimce gündüz devam sütü içmez, aklıma şöyle bir fikir geldi, meyve püresine yada yoğurduna toz şeklinde karıştırıp verebilirsin, çorbaya da katıyorduk ya, onun gibi..

ey maşşallah ceriye zeyno da üç gündür kanepeye zaten tutunup ayakta duruyordu uzun süre ama artık yan yan gidiyor sıpam

ben daha almadım o kilitlerden ama lazım artık, benimki parmaklarını sıkıştırıyor zaten her açtığında, çekmeceler hep sürgülü açıp elini sokuyo sonra ayağa kalkmaya çalışırken hooppp

Yazgı sana ilan-ı aşk ediyorum

Aylin, Doruk da biberona ağzını asla açmıyor, uykuda verirsem, fark ettiği an öğürüp kilitliyor.

Hasret, maaşallah Cery'e, ya Eymen ya Cery diyordum, tabi ki bir pipiliden önce yürüyecekti Ceren :)

biliyordum biliyordum:89:
evet kendimi göstermeyecek ve sizi cezalandıracağım.ama şu msjdan sonra affedebilirim.belki,bilemiyorum yani

maşallah cery e.
ee annesi sende sabırlı ol azıcık,ona biraz daha var

:) ben o arkadaşı çok iyi tanıyorum bebeğini çok seviyor o yüzden bundan sonra çok çok dikkatli oalcaktır eminim :)

canım geçmiş olsun hepimiz aynı durumalrı yaşıyoruz

:)

Burcucum senin o arkadaş ta inşalah aksatmasz artık ilaçlarını
Walla cnm sini harbi yaşıyorum sorma, saçımı başımı yolduğum bile oluyor

anladım canım aralara dalınca öyle geçmişi tam okuamdan ben sinirharbi kısmından aldığım için durumu şaşırdım :)

Yasemin onu denedim ama hem sevmedi, hem de doktoru artık tadları öğrenmeye başladı, öyle alıştırma dedi, ben de korkup ısrar etmedim.

Kilitlerden almak lazım, bütün mutfak dolaplarını ve çekmeceleri açıyor çünkü, bir de büyük bir iş başarmanın mutluluğu ile ellerini bırakıp kendini alkışlamaya çalışıyor, düşüyor akıllım :)

Aylin, ben aldım o kilitlerin hepsinden ve iklim hepsini söktü, çok akıllı bu sıpalar yaa.. dolap kilidi yapıştırmalı oluyor, sadece ilk yapıştırmada tutuyor, defalarca söküp yapıştırabileceğin bişey değil yani, bende yapıştırdım konsolun kapaklarına, ben kilidi açıp kapayarak kullanıyorum kapakları, bir gün bir baktım iklim kapakların kulpundan tutup zorlayarak açıyor ve kilitleri yere düşürüp, sevinç çığlığı eşliğinde zaferini kutluyor, 45 tl para verdim o güvenlik setine, priz kilitleri hariç hiç işe yaramadı..

canım ya bence verme ? doktorlar zamanıdnan önce verlen şeylerden hoşlanmıyor nasılsa sabır 3 ay sonra ieçcek onalrı şimdi içebildiği kadar mama ver sonra onalrdan da tiksinecek ,

canım bi örnek vereyim sen anla annem fatoş çok güzel yedi hep yedi maşşalh iyi yedi gibi şeyler kullanıyordu hep bigün ben yedirirken baktı ve dediki ben hiç daha selinni bu kadar yediğini görmedim

maşşalah sabrına diyorum dahada biş idemiyorum :)

ben kaçıyorum kızlar hepinize iyi günler diliyorum, pek yazamadım anca okumaya çalıştım bugün. işler çok yoğun bugün

merte selamlar bende işlerden daha yeni giriyorum cevaplar kısmına :) taa geriden başladım ki konuları yanlış anlamıyım :):)

nekadarda cazibe odaklı bir kişiyim ben Allah ım
bak görüyormusun yaktım ortalığı:108::76:

OOO Doruk da mı sıralamaya başladı aferin ona,bizimki bir koltuktan diğerine geçmeye çalışıyor,koltuğun üzerindeki kumandayı alıp yere atıyor sonra kendini de popo üstü yere atıyor tekrar alıyor kumandayı akıl kutusu birkaç günde ne kadar değişiyor hareketleri :78:
Foto çeksem de yükleyemem bizim burda herşey yasak, hatta şu siteye girdiğimi görseler onu da yasaklarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…