2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah güzel kızıma :)) gece ne sıklıkta içiriyorsun devam sütünü ve kaçar cc ?
valla bende ataya bebe biskuvisiyle kahvaltı yaptıracaksam 7-8 tane koyuyorum çok keyifli yiyiyor

Sıralamıyor Aylincim, sadece kalkabiliyor ve ayakta durabiliyor, bir elini bile bıraksa hooop düşüyor :)

Meral, evet kaçırıyorum valla, hadi bıy bıy...

ayy canım aç kalmış e deseydin keşke belki evde bişi hazırlardık sabahtan ataya hazırlamıştık nasıl yemişti onada oyunla felan yedirridik işte ev sahibi ilgisiz olunca üzxüldüm bak şimdi

o gurme köpek yavrusunu benim için kokulu kokulu öpermisin cnaım,,,

hımm doktor demiş ok pardon :)

vallada tebrikler billada tebrikler yani süpersincanım :)

bizdeki durumda tam tersi şekerim önceden emerek uyurdu şimdi babsı kucağında yada ayağında salalyacak ki öyle uyusun :)

hasret maşallah ceyyy ama şu dönemler çok dikkat etmelisin bir korkarsa daha yürümede zorlanıyo
yagız dr dedigini uyguluyo yürümüyo koşuyo4.5 atım sonra düşüyo:))
Burcu servisi kaçırıcan:)
Allahım yaa kıza bak servisin saatini bile takip ediyo..

PAZARA GİDECEM KIZLAR YAĞIZI UYUTUP KAYNANAMA BIRAKICAM..
AKŞAMA NE YEMEGİNİZ VAR VEYA NE YAPACAKSINIZZ..?

aferin cery ye akıllı kızım benim sabret annesi o günlerde gelicek

selinde içmez kesinlikle o kadarını? ama cicibebe konusunda çok seviyor çorbasına sütüne neyine koyarsan koy yiyor ..

ben hiç ceviz vermiyorum , acaba versem mi ?

Şebnemcim, 3 saat arayla 180-210 cc. içiyor İklim..

Hasretcim, maşallah Cery'e, İklimle paralel gidiyor Cery, benim kızda aynı, bir koltuktan diğerine geçerken ellerini bırakma cesareti gösteriyor ama sonra gözüme bakıp bağırıyor, tut beni diye, parmağımın ucuyla tutuyorum, o cesaretle 2-3 adım atıyor, yada tek elinden tutarsam da yürüyor..

Fatma tam cevap yazacaktım ki görmüşsün, evet canım doktor dedi bize içebilir diye..

hasretcim selin tam 6 gündür yapıyor bunu hatta kamerayda çektim ama daha ilerleme göstermedi ama ceryden ümitliyim o çok başarılı bir bıdık herşeyin ilki ondan geliyor eminim ilkde o yürüyecek :)

ay akşam selinin o videosunuda ekleyeyim faceye :)

hayırlı olsuuuuunnn :) az kaldı onu da yapacaklar bir kaç ay sonra bu arada ben sana adresimi gönderdim seninkini bekliyorum haberin olsun

Çekmece ve dolap kilitlerinden alan var mı????

ben aldım ama daha takmadım henüz sıralama aşamasına gelemediği için, bu gün ilk defa çekyatın üzerinde duran ıspanak torbasının sevdasına tutunup ayağa kalktı

ıspanak, tavuksuyu çorba bir de dünden kalan fırında karnıbahar var

yaa laptop bozuldu, daha doğrusu mouse kısmı işlemiyor. ne oldu birden anlamadım ama inşallah düzelir yoksa benden mahrum kalırsınız şimdi Eymen uyudu da diğer pc'ye geçtim, uyanık olduğu zaman hayatta oturtmaz burda beni
Fatmacımtam sana yazıyodum ki yazamadım:) Cnm seninle ilgisi yok ki, yiyesi yoktu çocuğun. yanımda vardı bişeyler ama yemedi, akşama belki gün boyunca yemeyince yer diye ümit ettim çünkü yol da çok uzun sürmüştü ve emmemişti ama buna rağmen yine yemedi, yani senin üzüleceğin bi durum yok ortada cnm

ben bugün rahatım, dünden yemeklerim var biraz zeytinyağlı dolma biraz da pilav kavurma ve bezelye, daha ne olsun. tarhana çorbası yaptım, bi de salata yaparım

mERHABA ANNİŞLER BEN BUGÜN SABAHTAN BERİ FIRSAT BULUPTA GİREMEDİM
CUMARTESİ GÜNÜ BULUŞMAMIZ ÇOK GÜZELDİ BOLBOL FOTOLAR ÇEKTİK BENDE EKLERİM BENİMKİLERİİİ :)

Ya arkadaşlar benim 1 ay öncesine kadar sütüm çok iyiydi şimdi bıçak gibi kesildi sanki...
Duru sadece geceleri emiyo..Gecede 3 kez 3 er saat ara ile sabah 5:30 ta kalktı sütüm gelmedi...hanfendi bir sinirlendi uyandı birdahada uyumadı...birde sinirlenirse inadından kesinlikle açlığından ölsede almıyor...aç açına sabahın 7:300 unda oyun halısına oturup birlikte oyun oynadık ((
Sütüm neden birden böylesina azalmış olabilir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…