- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #91.101
Burcu, benim kız gece sabaha kadar toplam 720 cc. devam sütü içiyor, bazen daha fazla içtiği de oluyor, gündüz hiç vermiyorum devam sütünü, sadece ek gıda alıyor..
Doruğa gündüz de mi devam sütü vereceksin, eğer öyleyse, ek gıdalar arasında 60-90cc. şeklinde verebilirsin, daha fazlasını da içebilir, daha az da içebilir, sen daha iyi tanırsın çocuğunu, ona göre ayarla yani..
Birde cici bebeyi kaç tane katacağında sana kalmış, Doruk tatlı seviyorsa fazla katabilirsin, benim kız çok tatlı sevmiyor mesela ben az katıyordum, 2-3 tane yani..
Burda Selkie idi sanırım, Emirhanın mamasına, muhallebisine 8-10 tane cici bebe kattığını yazmıştı, hayret etmiştim, benim kız asla yemez öyle..
Özetle, sen ayarlayacaksın miktarını yani ve devam sütünü de günde en az 500 ml. deniyor ya ona göre ayarla, emzirdiğin için devam sütünü daha az verirsin heralde...
Yaa Esincim bilsem ki o an yemiyor ama bi saat sonra yiyecek hiç zorlamam inan ama yok, benim oğluma tüm gün yemek verme akşam yine ağzını açmaz. Fatmalara gittiğimiz gün kahvaltısını etmemişti, orda meyve püresinden bi kaşık bile almadı, sofradakilere de ağzını açmadı bile. eve dönünce çorbasından içireyim dedim yok yine içmedi. acıkmıyo bu çocuk
Önce yemesine ve uyumasına maaşallah diyelim, zira bizimkilerde o da yok :)
Bu ara hiç biri yalnız kalmak istemediğine göre, bu da dönemsel bişey olsa gerek, kolay gelsin Şebnemcim...
Doktor demişti di mi Yasemincim, Aptamil Junior'a geç diye?
İyi aklıma getirdin, günde kaç defa ve kaç tane cicibebeli devam sütü içirebilirim?
Ya da devam sütünün içine, cicibebeden başka, lezzet verecek bişi ekleyebilir miyim?
Benim gurme devam sütünün tadını beğenmiyor da :84:
Sorma, inanılmaz akıllılar...
Ben de Doruk'u güldürüp kaşığı ağzına tıkıyordum, şimdi yemeyecekse ağzını açmadan gülüyor köpek yavrusu
Aylincim, bizim doktor geçen ay demişti bana içebilir diye, ben 8 aylık diye vermemiştim İklime, şu an 9. ayda evet ama bir deneyeyim dedim, sürekli vermeyi düşünmüyorum ama ara ara verecem, tadına da baktım (meraklı anne smile) fena değil.. :)))
ben merte yemeğini sadece mama sandalyesinde yediriyorum, mama sandalyesine oturunca yemek yeneceğini biliyo artık ve bir reklam arasında yemeğini yiyip geri yere inyo oyuna devam. sırf düzeni bozulmasın diye izne giderken mama sandalyesinide götürdüm, herkes bana deli dedi,ama yemek düzeni değişmedi oğlumun
canavarların eşkiyalıklarına dalmışsınızdeniz de bu ara iyice yapıştı bana yemek yapmak için onun gönlünü yapmaya mecbur oluyorum ama bir süre sonra sabrım taşıyor koyuyorum yürütecine bağırıyor biraz ama sonra birşeylere dalıyor, ben en çok gece kızıyorum gereksiz yere huysuzlanıyor bu gece bağırdım artık sinirden hiç düzgün uyumadı.
uyuma sitilimiz değişti bu ara ikimiz yatak odasına gidip bizim yatağa yatıyoruz koluma başını koyup eme eme uyuyor, bundan önce de babası uyutmazsa uyumuyorduher gün başka birşey çıkarıyor :26:
hasret maşallah ceyyy ama şu dönemler çok dikkat etmelisin bir korkarsa daha yürümede zorlanıyokızlar cery adım atmaya başladı3. adımda düşüyo ama olsun.. badisinden tutuyorum öyle olunca yürüyor korkmadan.. bırakırsam gelio kollarını açıp ama düşünce 2.yi yapmıyor hemen:))) sıpam yaa ne zamn annesinin kollarına koşacak şimdi bu anı bekliyorum
Allahım yaa kıza bak servisin saatini bile takip ediyo..Burcu servisi kaçırıcan:)
kızlar cery adım atmaya başladı3. adımda düşüyo ama olsun.. badisinden tutuyorum öyle olunca yürüyor korkmadan.. bırakırsam gelio kollarını açıp ama düşünce 2.yi yapmıyor hemen:))) sıpam yaa ne zamn annesinin kollarına koşacak şimdi bu anı bekliyorum
Burcu, benim kız gece sabaha kadar toplam 720 cc. devam sütü içiyor, bazen daha fazla içtiği de oluyor, gündüz hiç vermiyorum devam sütünü, sadece ek gıda alıyor..
Doruğa gündüz de mi devam sütü vereceksin, eğer öyleyse, ek gıdalar arasında 60-90cc. şeklinde verebilirsin, daha fazlasını da içebilir, daha az da içebilir, sen daha iyi tanırsın çocuğunu, ona göre ayarla yani..
Birde cici bebeyi kaç tane katacağında sana kalmış, Doruk tatlı seviyorsa fazla katabilirsin, benim kız çok tatlı sevmiyor mesela ben az katıyordum, 2-3 tane yani..
Burda Selkie idi sanırım, Emirhanın mamasına, muhallebisine 8-10 tane cici bebe kattığını yazmıştı, hayret etmiştim, benim kız asla yemez öyle..
Özetle, sen ayarlayacaksın miktarını yani ve devam sütünü de günde en az 500 ml. deniyor ya ona göre ayarla, emzirdiğin için devam sütünü daha az verirsin heralde...
Birde unutmadan, ben o gün ceviz yedirememişsem eğer, rondodan geçirip devam sütüne katıyorum, öyle arada kaynatıyorum, cici bebe dışında başka neler katılır devam sütüne pek bir bilgim yok, bende tavsiyelere açığım bu konuda..
çok sagol arkadaşım benim.,gösterecemde korkuyorum ama
:85:bende aynıyım cnm ama belim 3 haftadır düzelmedi.
geçmiş olsun sanada.
nayırrsenden başka kimsem yok angarada
yolculuk fobim den bahsetmişmiydim?
saatlerce totomun bi koltuga yapışık olması beni kurtlandırıyo..mecburen samsun da buluşiciğik..
tmm kk promosyonlu bilet başvurusunda bulunursak bir zahmet samsunuda tura katsınlar..
ben 2 aydır bu durumdayım belkide bu yüzden beynimin kasılması..
pozitifligin nerden geliyo yavruum..
ben de hep tadarım yedirdiklerimi (kahvaltısı hariç)yumurtadan midem bulnmasın diye :)
birde gece yatarken pınar süt veriyorum yarı yarıya suyla karıştırıyorum ,içine bebe büski birde pekmez katıyorum öylece 3 saat felan uyuyo.veren varmı aranızda
inek sütü kesinlikle vermeyin diyor doktorumuz
kızlar cery adım atmaya başladı3. adımda düşüyo ama olsun.. badisinden tutuyorum öyle olunca yürüyor korkmadan.. bırakırsam gelio kollarını açıp ama düşünce 2.yi yapmıyor hemen:))) sıpam yaa ne zamn annesinin kollarına koşacak şimdi bu anı bekliyorum
Çekmece ve dolap kilitlerinden alan var mı????
hasret maşallah ceyyy ama şu dönemler çok dikkat etmelisin bir korkarsa daha yürümede zorlanıyo
yagız dr dedigini uyguluyo yürümüyo koşuyo4.5 atım sonra düşüyo:))
Allahım yaa kıza bak servisin saatini bile takip ediyo..
PAZARA GİDECEM KIZLAR YAĞIZI UYUTUP KAYNANAMA BIRAKICAM..
AKŞAMA NE YEMEGİNİZ VAR VEYA NE YAPACAKSINIZZ..?
Digol digol Ebru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?