- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #91.121
wayy wayy wayy diorum sana şenlik war desne:)))) kız ben o ilkini kullansam cengiz ewden kaçar herhaldearkadaşlar bir ara cold mix arıyordu herkes ben bu sitede buldum ve aldım Cold Mix | Cold Mix Burun Ferahlatc Damla | 9,80 TL fiyat ve yorumlar işine yarayacak olursa haberi olsun
bir de hani şu bebeyağını kayganlaştırıcı olarak kullanma meselesi vardı ya araştırınca pek iyi şeyler çıkmadı karşıma kayganlaştırıcıların temizlik açısından su bazlı olması gerekiyormuş petrol türevi maddeler içeren kayganlaştırıcılar enfeksiyon riskini arttırıyormuş (bebeyağlarında petrol türevi madde var içeriğini araştırırken görmüştüm) ve korkup şunları aldım S Xtiva | S Xtiva Lubricant Jel Kadn in Kaydrc Jel 100 ml | 16,80 TL fiyat ve yorumlar
Multi-Gyn | Multi-Gyn LiquiGel Bakm Yapan Vajinal Kayganlatrc | 29,00 TL fiyat ve yorumlar
niye ikitane demeyin ilki konusunda emin olamadım emzirirken kullanılabilir demiyor ama etkileri ilgimi çektidiğeri de emzirme esnasında sorun çıkarmıyor.
canım toğurda sınır koymana gerek yok bnce sonuçta sen yapıyorsun değilmi? yesin çocuk ohhh şifa olur paşama.. benmmaymun pek sewmiyo.. çorbaya katıyorum bazen çorba acılıysa öle sewio..ata devam sütünü içmiyordu 2 numara bitti 3 numara geçtik onu içiyo alem çocuk valla tabiii sadece gece uykuda içiyo 150 ve ya 180 cc o kadar
gün içinde bol bol yoğurt yiyo neyseki
buarada kızlar ataya max . ne kadar yoğurt verebilirim bilginiz varmı
sanırım diş.. çocuk susmadı yaaa 10,30da uyandı dün we akşam 16,30da uyudu düşün artık ne derece huzrsuz olduğunu.. bugün eser yok gayet iyi 6. dişimizin tırtırı belli olmuş sanırım oydu:44:ne olduki acaba?diş olmasın yine,yada biryeri falan mı ağrıyorki?üşütmüşte olabilir hasret,bir duş aldırıp,azıcık masaj yapsan iyi gelir belki.
ewet canım dün pişiğe yordum ama pişikten değil bezi prima aldım we pişik anında geçti bi daha asla başka marka yknehir hoşgeldin canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
hasret nesi var kuzunun yaa dünde huzursuzdu zaten önemli birşeyi yoktur inşallah acaba dişmi geliyo yine olabilirmiki
öznur ne oldu bacımmm
yok be anam ona nolcek akşam 8e doğru geldi, duşunu aldı sarma yapmıştım etli onu yedik çorba salata sonra serildi uyudu twnin karşısında bende ceryi 22,30da uyutup uyudum.. gayet iyi yani..la hasretın kocaya bısı olmamıstır dımı
işte bn bundan kullanıyorum.. daha doğrusu aldık ilk hamileliğimde cengizsıkıyordu hep.. şimdi aylardır duryuyo kutusunda büyk olduğu için temizlemesi çok meşakkatliçıkarmak içimden gelmio doğrusuHepsiburada.com : Arzum AR-164 Mela Plus 1000 Watt Meyve Sıkacağı | Beyaz Eşya ve Mutfak
haftasonu evkurdan birazda kazık yiyerek 10 taksit 199 a şu katı meyve sıkacağını aldık ama memnun kalmadım ? 2 elma 2 portakal ve 2 havuçtan anca 600 ml meyve suyu çıkardı posalarıdna hala sıksan su çıkacak kadar sulu bırakıyor
philips kullananlar varmı memnunalr mı ?? 2. elde satıp yenisini alacağım sanırım
ewet cerydede gayet iyiydim die düşünüyorum.. cinsiyetle alaksı yoktur sanırım:44:canım hasrete hamileleiğin yakıştığı konusunda kesinlikle sana katılıyorum ama hasretin ceriye hamile olduğu dönemde bir resmi var oda çok güzel :)
çorbaya bisküvi koyma nedenim selin hasta ve şuan hiç bişeyi yemiyor ama elinde bisküvi olduğunda onu kemiriyor o tadı verirse eyr belki dedim ki tuttu yedi :) yoksa herdaim yapmıyorum :) ishalle vitamin mineral ne varsa kaybetti birde üstüne şimdi antibiyortik yiyor oda vücutta birçok şeyi öldürüyor o yüzden emcburen depolamma gerek bebeğimi
oluyor canım olmazmı.. önden gidiyor ama resimlerde pek belli olmamış..Burcu geçmiş olsun, dikkat et biraz, bu hastalık şakaya gelmiyor benim görümcem tiroid kanserini atlattı gencecik yaşında.
Öznur çıldırman normal senin yerinde kim olsa çıldırırdı, hadi biraz moralini düzelteyim, hiç kilo fazlam var deyip durma o elbise herkese öyle yakışmaz süper durmuş üstünde
Fatma o yaptığın çorba gayet iyi ben de çok karıştırıyorum ama neden sebze çorbasına bisküvi koyup tatlı yapıyorsun ki? tatlıyı tuzluyu ayırsın, ekmek doğrasan daha mantıklı değil mi?
Pınar buluşma çok güzel geçmiş belli, darısı bizim de katılacağımız bir sonraki buluşmalara
Nimet kesinlikle doktora gitmelisin!
Hasret kesinlikle hamilelik sana yaramış, göbeğin daha belli olmuyor mu?
Bu zaten yaşlıların hep söylediği bişeydir. Bebeği çok oynattınız mı, kuduruk bi gün geçirdiler mi gece boyu da o yaramazlığa devam eder derler. Anneannem bana Furkan bebekken çok derdi bunu, kızım o kadar oynatıp kudurtma gece de bu oyunların rüyasını görür hep kudurur diye
Hasret, maaşallah Cery'e, ya Eymen ya Cery diyordum, tabi ki bir pipiliden önce yürüyecekti Ceren :)
Ya arkadaşlar benim 1 ay öncesine kadar sütüm çok iyiydi şimdi bıçak gibi kesildi sanki...
Duru sadece geceleri emiyo..Gecede 3 kez 3 er saat ara ile sabah 5:30 ta kalktı sütüm gelmedi...hanfendi bir sinirlendi uyandı birdahada uyumadı...birde sinirlenirse inadından kesinlikle açlığından ölsede almıyor...aç açına sabahın 7:300 unda oyun halısına oturup birlikte oyun oynadık((
Sütüm neden birden böylesina azalmış olabilir ki
tam yürüyo sayılmaz ama sağol canım.. by byeeewuu çok konuşmuşsunuz okuyamicam hepsini çıkmam lazım CERY yürüyomuş hadi maşallah koştuğu günleri görürüz inşallah çoookk öpüyorum hepinizi byy
cnm bnde aynı durumdayım önceden sıkınca fışkırırdı şimdi sadece akıyoYa arkadaşlar benim 1 ay öncesine kadar sütüm çok iyiydi şimdi bıçak gibi kesildi sanki...
Duru sadece geceleri emiyo..Gecede 3 kez 3 er saat ara ile sabah 5:30 ta kalktı sütüm gelmedi...hanfendi bir sinirlendi uyandı birdahada uyumadı...birde sinirlenirse inadından kesinlikle açlığından ölsede almıyor...aç açına sabahın 7:300 unda oyun halısına oturup birlikte oyun oynadık((
Sütüm neden birden böylesina azalmış olabilir ki
o yosmanın ellerini n zamn ısırcas yaaa,
oo maşallah ceroya..
benim yosma ellerini bırakıyo 3 4 saniye sonra yine koltuk amcasından destek alıyo..
bütüngün burda lak lak yapıp o yemekleri hangi ara yaptın şaşıyorum:))) sanırım 1 haftalık yemeği hafta sonundan çıkarıyosunben bugün rahatım, dünden yemeklerim varbiraz zeytinyağlı dolma biraz da pilav kavurma ve bezelye, daha ne olsun. tarhana çorbası yaptım, bi de salata yaparım
tmm bnde sana gööndericem birazdan:) cnm asıl sen söyle oralarda bulamayıp burda istediğin bişeyler warsa ben göndereyim hemişine yarayan bişeyler olur bnde çok mutlu olurumhayırlı olsuuuuunnn :) az kaldı onu da yapacaklar bir kaç ay sonra bu arada ben sana adresimi gönderdim seninkini bekliyorum haberin olsun
ben aldım ama daha takmadım henüz sıralama aşamasına gelemediği için, bu gün ilk defa çekyatın üzerinde duran ıspanak torbasının sevdasına tutunup ayağa kalktı
ıspanak, tavuksuyu çorba bir de dünden kalan fırında karnıbahar var
ewet bnde arkasında durup tutuyo numarası yaparsam daha cesaretli dawranıyor sende denehasretcim selin tam 6 gündür yapıyor bunu hatta kamerayda çektim ama daha ilerleme göstermedi ama ceryden ümitliyim o çok başarılı bir bıdık herşeyin ilki ondan geliyor eminim ilkde o yürüyecek :)
ay akşam selinin o videosunuda ekleyeyim faceye :)
işte aynen bnde öyle badisinden tutuyorum parmağımın ucuyla ki güwende olduğunu hissediyore..Şebnemcim, 3 saat arayla 180-210 cc. içiyor İklim..
Hasretcim, maşallah Cery'e, İklimle paralel gidiyor Cery, benim kızda aynı, bir koltuktan diğerine geçerken ellerini bırakma cesareti gösteriyor ama sonra gözüme bakıp bağırıyor, tut beni diye, parmağımın ucuyla tutuyorum, o cesaretle 2-3 adım atıyor, yada tek elinden tutarsam da yürüyor..
Fatma tam cevap yazacaktım ki görmüşsün, evet canım doktor dedi bize içebilir diye..
aferin cery ye akıllı kızım benim sabret annesi o günlerde gelicek
Heheheeee kızımın sesini kimse unutamıyo zaten özeillikle bizim alt omşu ile üst komşunun içine işlemiştir artık...cery ile eymenin arasında tam bir ay vaar dolayısıyla bunu kıyaslamak ne kadar doğru bilemiyorum :44:
Maşallah Cerene
Duru kızı hiç unutamıyorum o höt höt sesini
Bilemiyorum canım biraz yediklerine dikkat et yeşil üzüm ve armut ayva ve bol su iç
Benimde bazen azalıyor ama öyle tamamen gitmedi hiç Allaha şükür
ben saga demedimmi her istediğin vakit elde edilebilecek kolay kadınlardan degilim ben diye..anla artık küstah...bak şuna bak.haaa ymış.yakıştı mı senin gibi bir bağyana.seni bekliyorum ilk buluştuğumuz yerde.anladın sen onu:82:
tam yürüyo sayılmaz ama sağol canım.. by byeee
cnm bnde aynı durumdayım önceden sıkınca fışkırırdı şimdi sadece akıyo(bnmki hamilelik hormonlarından amaseninki neden bilemicem canım.. birde ne kadaraz emerse sütte azalıyor zamanla haliyle..
o yosmanın ellerini n zamn ısırcas yaaaneden sen taa oralardasın epruuu
bütüngün burda lak lak yapıp o yemekleri hangi ara yaptın şaşıyorum:))) sanırım 1 haftalık yemeği hafta sonundan çıkarıyosun
pilaw kawurmada ne oluyor?
tmm bnde sana gööndericem birazdan:) cnm asıl sen söyle oralarda bulamayıp burda istediğin bişeyler warsa ben göndereyim hemişine yarayan bişeyler olur bnde çok mutlu olurum
ahh ruhum yanınızda:)
bu arada bende şaşırıyorum mero ya manyak bu kadın hem dır dır dır hem okadar yemek maşşalah..pire mero..
pilavın yanına et kavurma demek istedi sanırım[/B]
ben saga demedimmi her istediğin vakit elde edilebilecek kolay kadınlardan degilim ben diye..anla artık küstah...
cnm bnde aynı durumdayım önceden sıkınca fışkırırdı şimdi sadece akıyo(bnmki hamilelik hormonlarından amaseninki neden bilemicem canım.. birde ne kadaraz emerse sütte azalıyor zamanla haliyle.. QUOTE]
ya benimkisi kesilecek kadar azalmaması lazım aslında çünkü azar azarda olsa günde 5 kez emiyor Duru..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?