2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

wuu çok konuşmuşsunuz okuyamicam hepsini çıkmam lazım CERY yürüyomuş hadi maşallah koştuğu günleri görürüz inşallah çoookk öpüyorum hepinizi byy

wayy wayy wayy diorum sana şenlik war desne:)))) kız ben o ilkini kullansam cengiz ewden kaçar herhalde
canım toğurda sınır koymana gerek yok bnce sonuçta sen yapıyorsun değilmi? yesin çocuk ohhh şifa olur paşama.. benmmaymun pek sewmiyo.. çorbaya katıyorum bazen çorba acılıysa öle sewio..
ne olduki acaba?diş olmasın yine,yada biryeri falan mı ağrıyorki?üşütmüşte olabilir hasret,bir duş aldırıp,azıcık masaj yapsan iyi gelir belki.
sanırım diş.. çocuk susmadı yaaa 10,30da uyandı dün we akşam 16,30da uyudu düşün artık ne derece huzrsuz olduğunu.. bugün eser yok gayet iyi 6. dişimizin tırtırı belli olmuş sanırım oydu:44:
nehir hoşgeldin canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

hasret nesi var kuzunun yaa dünde huzursuzdu zaten önemli birşeyi yoktur inşallah acaba dişmi geliyo yine olabilirmiki

öznur ne oldu bacımmm
ewet canım dün pişiğe yordum ama pişikten değil bezi prima aldım we pişik anında geçti bi daha asla başka marka yk
ama huysuzluğu nedendi bilmiyorum..
la hasretın kocaya bısı olmamıstır dımı
yok be anam ona nolcek akşam 8e doğru geldi, duşunu aldı sarma yapmıştım etli onu yedik çorba salata sonra serildi uyudu twnin karşısında bende ceryi 22,30da uyutup uyudum.. gayet iyi yani..
bugün eski mewzulardan bir mahkemesi oldu 274 aralıka ertelenmiş awukat silah dedi ama hatırlayamadım hangi mewzu olduunu akşam alcam hesabını..
işte bn bundan kullanıyorum.. daha doğrusu aldık ilk hamileliğimde cengizsıkıyordu hep.. şimdi aylardır duryuyo kutusunda büyk olduğu için temizlemesi çok meşakkatliçıkarmak içimden gelmio doğrusu o kadarda para gerçekten yazık..
ewet cerydede gayet iyiydim die düşünüyorum.. cinsiyetle alaksı yoktur sanırım:44:
oluyor canım olmazmı.. önden gidiyor ama resimlerde pek belli olmamış..

o zamn cengizin ewe gelmemesi lazım.. hoş bnde sürekli tepemde gezdiriyorum öpücük bombardımanına tutyorum ama napim elimde değil içime sokasım gelio o da şımarıyo haliyle azman oluyo işte:))) doğru anmmdehep öle dio ama şuan dükkanda boynuna bindirmiş dıgıdık dıgıdık die koşuyo o baştan bu başa

Hasret, maaşallah Cery'e, ya Eymen ya Cery diyordum, tabi ki bir pipiliden önce yürüyecekti Ceren :)

cery ile eymenin arasında tam bir ay vaar dolayısıyla bunu kıyaslamak ne kadar doğru bilemiyorum :44:

Maşallah Cerene

Duru kızı hiç unutamıyorum o höt höt sesini
Bilemiyorum canım biraz yediklerine dikkat et yeşil üzüm ve armut ayva ve bol su iç
Benimde bazen azalıyor ama öyle tamamen gitmedi hiç Allaha şükür

wuu çok konuşmuşsunuz okuyamicam hepsini çıkmam lazım CERY yürüyomuş hadi maşallah koştuğu günleri görürüz inşallah çoookk öpüyorum hepinizi byy
tam yürüyo sayılmaz ama sağol canım.. by byeee
cnm bnde aynı durumdayım önceden sıkınca fışkırırdı şimdi sadece akıyo(bnmki hamilelik hormonlarından amaseninki neden bilemicem canım.. birde ne kadaraz emerse sütte azalıyor zamanla haliyle..
,

oo maşallah ceroya..
benim yosma ellerini bırakıyo 3 4 saniye sonra yine koltuk amcasından destek alıyo..
o yosmanın ellerini n zamn ısırcas yaaa neden sen taa oralardasın epruuu
ben bugün rahatım, dünden yemeklerim var biraz zeytinyağlı dolma biraz da pilav kavurma ve bezelye, daha ne olsun. tarhana çorbası yaptım, bi de salata yaparım
bütüngün burda lak lak yapıp o yemekleri hangi ara yaptın şaşıyorum:))) sanırım 1 haftalık yemeği hafta sonundan çıkarıyosun
pilaw kawurmada ne oluyor?
tmm bnde sana gööndericem birazdan:) cnm asıl sen söyle oralarda bulamayıp burda istediğin bişeyler warsa ben göndereyim hemişine yarayan bişeyler olur bnde çok mutlu olurum
ewet bnde arkasında durup tutuyo numarası yaparsam daha cesaretli dawranıyor sende dene
işte aynen bnde öyle badisinden tutuyorum parmağımın ucuyla ki güwende olduğunu hissediyore..
aferin cery ye akıllı kızım benim sabret annesi o günlerde gelicek

ayy inşallah yaa:86:

Heheheeee kızımın sesini kimse unutamıyo zaten özeillikle bizim alt omşu ile üst komşunun içine işlemiştir artık...
Bunun arkası erkek diyolar erkek gibi tipi varmış sesi de erkekmiş diyeee
Ya benim de hiç bukadar azalmamıştı bugüne kadar neden böyle oldu bilmiyorum kiii...
şimdi komposto yaptım kendimeee...bi de o humana çaylardan mı alsam neee

Hasret senin haberin vardır..
NOlmuş Öznur niye çıldırmış
Nimet niye doktora gitmesi lazım??

çorba savaşımız biraz evvel bitti.yarım kaseyi içti diyemem,yarısı etrafa boca edildi:95:
artık köfte,pilav,makarna falan başlayayım diyorum.belki severde daha kolay yer bunları.bir umut işte

Son düzenleme:
bak şuna bak.haaa ymış.yakıştı mı senin gibi bir bağyana.seni bekliyorum ilk buluştuğumuz yerde.anladın sen onu:82:
ben saga demedimmi her istediğin vakit elde edilebilecek kolay kadınlardan degilim ben diye..anla artık küstah...

Son düzenleme:

pazara gittim geldim..
Yağız 20 dk hiç aglamamış hayret ettim dogrusu.
Döndügümde sarmaşık çiçegini koparmış koltugun arasına geçmiş orada yiyordu
ondan sesi çıkmadıgını anladım.)9
bende bugün dünden3 adet etli kabak dolması ve yayla çorbası,var
bugünde pirzola, ,pilav,birde salata yapayım, yemegim hazır42:

Nimet nasılsın??
efe hastaymış heraldeee
şimdi nasıl oldu
birde formu takip edemedim sana mı bişi oldu doktora gitmelisin filan demişler

beknur ben cevaplasam olurmu...
öznur ablasına geçecek kayınvalidesiyle görümceside onda kalıcakmış o yokken
ona sinirlenmişti..
Benimde başımda damar çekilmesi ve unutkanlık var onun için,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…