2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ebuşum inş. o taraflara geldiğimde seninlede buluşma yaparız.Birşey olurda yolunuz buralara düşersede sakın beni aramamazlık etme.Seni tepemde taşıyacağım güzel arkadaşım......

merhaba,
neler yapıyorsunuz?
merhaba yasemin..yeniden döndün aramıza derken hepten kayboldun nbr kızın nasıl?
nimet nasılsın??
Efe hastaymış heraldeee
şimdi nasıl oldu
birde formu takip edemedim sana mı bişi oldu doktora gitmelisin filan demişler
sagol çok şükür cnm mantar olmuştu atllattık...
Sen nasılsın.?

Benden de iyilik...
Sitenin yeni hali felaket,
Daha nereden özel mesaj yazıldığını bulamadım...

Pek fazla giremiyorum. İşte yoğun oluyor, zaten yeni masam çok ortalık bir yerde, rahat hareket edemiyorum...
Evde de kızım var, ev işi var, zaman bulamıyorum...

çok özledim burayı, herkesi...

Çekmece ve dolap kilitlerinden alan var mı????
ben alıcam realde warmış.. bizim cery açıyor weiçinde ne warsa döküp saçıyor boşaltana kadarda başından ayrılmıyor.. eğilip onları tekrar katlayıp yerleştirmek ölüm oluyor.. bide ütüleri bozuluıyo atlet donlar uğraş dur

ey maşşallah ceriye zeyno da üç gündür kanepeye zaten tutunup ayakta duruyordu uzun süre ama artık yan yan gidiyor sıpam
demek istanbuldasın ha canım yaa.. ben yawaş yawaş azad ediliyorum dükkandan hemen senle buluşcam nehir.. bak diğer mesajdayazıyorum son gelişmeleri

Herkes çok beğenmiş rica ederim canım.Bu arada haftaya cumartesi ayın 18 inde müsaitmisin?Ayşenura diş buğdayı yapmayı düşünüyorum.Kızları davet edeceğim...Hep beraber bizde toplaşalım..

Malesef ayın 18 inde evimde tadilat işi var, ustalar olacak evin içinde, onları bırakıp gelemem ((

Yasemin, bizde seni özledik..
Kızına maşallah, benim kızımın daha hiç dişi yok..
Anlaşılan sıkıntı ve stresin bitmemiş senin de, sütten kesildiğine göre..
Eşin askere gitti mi..?

Teşekkürler Eftel...
Doğumdan sonra işe başladığımda, çok zor bir dönem geçirdim. O dönemde sütüm kesildi...En çok sütümün kesilmesine üzüldüm. Meleğimin hakkıydı sütüm.
Ama hep Allah'ıma hayırlısı diye dua ediyorum. Allah hepimize hayırlısını versin...

kızlar okuyamadığım mesajlar için sorry.. hepinizi çok sewiorum..
meral, nimet, yazgıcım, şebnemcim saolun teyseleri.. (hatrladıklarım) şimdi size cengizin yeni bombasını anlatıyorum.. ne kadar doğru olacak bilmiyorum ama bugünde böyle diyor.. ama bu defa iyi şeyler

bana dedi ki; bi dükkan baksana, ufak bir dükkana geçelim artık ewide taşıyalım.. bnde: off git allahaşkına cengiz yine aban ew dükkan aratıp hayallere sokup durma , senin bi yere taşınmaya niyetin yok beni uğraştırma dedim..
o da: hayır ya bul kamyonun girebileceği, arabanın park olacağı bir dükkan taşınalım işte, dükkana mert bakar bende öğlen çıkar gelirim kontrol ederim sende hafta sonları falan bakarsın yada haftanın belli 1,2 günü mertle anlaşıp..ewide karşıya taşıyalım..

bnde: ya sen değilmisin benim işim gece 1,2lerede bitiyo nasıl gidip gelicem diyen!!! bn burda oturmak istiyorum burdan bi ew bulalım orayıda kiraya werelim dedim

o da: yok ya bn burda durmak istemiyorum ewim karşıda olsun dedi..

dükkanların burda nasıl olacak dedim arada mesafe sewmiyorum dedim.. neyse konuşuruz dedim detaylı.. (başımız kalablıktı)

anlayacağınız sanırım kurtuluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…