- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #91.141
nayırrsenden başka kimsem yok angarada
yolculuk fobim den bahsetmişmiydim?
saatlerce totomun bi koltuga yapışık olması beni kurtlandırıyo..mecburen samsun da buluşiciğik..
nekadan terbiyasızsın :88::76:
nehir o senmisin kı?
anası gibi zilli:)
Emelcim, face teki resimler harika, ellerine sağlık..
merhaba yasemin..yeniden döndün aramıza derken hepten kayboldun nbr kızın nasıl?merhaba,
neler yapıyorsunuz?
sagol çok şükür cnm mantar olmuştu atllattık...nimet nasılsın??
Efe hastaymış heraldeee
şimdi nasıl oldu
birde formu takip edemedim sana mı bişi oldu doktora gitmelisin filan demişler
ben alıcam realde warmış.. bizim cery açıyor weiçinde ne warsa döküp saçıyor boşaltana kadarda başından ayrılmıyor.. eğilip onları tekrar katlayıp yerleştirmek ölüm oluyor.. bide ütüleri bozuluıyo atlet donlar uğraş durÇekmece ve dolap kilitlerinden alan var mı????
demek istanbuldasın ha canım yaa.. ben yawaş yawaş azad ediliyorum dükkandan hemen senle buluşcam nehir.. bak diğer mesajdayazıyorum son gelişmeleriey maşşallah ceriye zeyno da üç gündür kanepeye zaten tutunup ayakta duruyordu uzun süre ama artık yan yan gidiyor sıpam
Herkes çok beğenmiş rica ederim canım.Bu arada haftaya cumartesi ayın 18 inde müsaitmisin?Ayşenura diş buğdayı yapmayı düşünüyorum.Kızları davet edeceğim...Hep beraber bizde toplaşalım..
yok kıs ona sınırlenmedım.ne kadar dogru olur dıye sorguladım.
MAŞALLAH kuzuya darısı öbür 30 dişlere agrısız inşallah..Kızım iyi..
Alt çenede iki diş çıkardı...
Sütten kesildim ben...
Üzüntü ve stresten oldu...
Malesef ayın 18 inde evimde tadilat işi var, ustalar olacak evin içinde, onları bırakıp gelemem((
Sende mi bebekte mi mantar oldu?
Geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?