- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #91.161
hosgeldin sinpacMerhaba,
Neler yapıyorsunuz?
bu hep varmıydı sende yeni mi ögrendin nimet?beknur ben cevaplasam olurmu...
öznur ablasına geçecek kayınvalidesiyle görümceside onda kalıcakmış o yokken
ona sinirlenmişti..
Benimde başımda damar çekilmesi ve unutkanlık var onun için,,
Canım ebuşum inş. o taraflara geldiğimde seninlede buluşma yaparız.Birşey olurda yolunuz buralara düşersede sakın beni aramamazlık etme.Seni tepemde taşıyacağım güzel arkadaşım......
Hasret senin haberin vardır..
NOlmuş Öznur niye çıldırmış
Nimet niye doktora gitmesi lazım??
anladım canımcım..geçmiş olsun bendede unutkanlık var çoktandır bende yorgunluk ve uykusuzluktandır diyorum ama gitsemmi bi doktora acepbeknur ben cevaplasam olurmu...
öznur ablasına geçecek kayınvalidesiyle görümceside onda kalıcakmış o yokken
ona sinirlenmişti..
Benimde başımda damar çekilmesi ve unutkanlık var onun için,,
Ya işte su içmeyi unutuyorum yada su içmeye bile bazen vaktim olmuyo biliyomusun sanıırm bundandırrrNursah bol bol su ıc canım.Normal benımde azaldı.anca gecelerı doluyor.
İnşallah kurtulursun gülümmmkızlar okuyamadığım mesajlar için sorry.. hepinizi çok sewiorum..
meral, nimet, yazgıcım, şebnemcim saolun teyseleri.. (hatrladıklarım) şimdi size cengizin yeni bombasını anlatıyorum.. ne kadar doğru olacak bilmiyorum ama bugünde böyle diyor.. ama bu defa iyi şeyler
bana dedi ki; bi dükkan baksana, ufak bir dükkana geçelim artık ewide taşıyalım.. bnde: off git allahaşkına cengiz yine aban ew dükkan aratıp hayallere sokup durma , senin bi yere taşınmaya niyetin yok beni uğraştırma dedim..
o da: hayır ya bul kamyonun girebileceği, arabanın park olacağı bir dükkan taşınalım işte, dükkana mert bakar bende öğlen çıkar gelirim kontrol ederim sende hafta sonları falan bakarsın yada haftanın belli 1,2 günü mertle anlaşıp..ewide karşıya taşıyalım..
bnde: ya sen değilmisin benim işim gece 1,2lerede bitiyo nasıl gidip gelicem diyen!!! bn burda oturmak istiyorum burdan bi ew bulalım orayıda kiraya werelim dedim
o da: yok ya bn burda durmak istemiyorum ewim karşıda olsun dedi..
dükkanların burda nasıl olacak dedim arada mesafe sewmiyorum dedim.. neyse konuşuruz dedim detaylı.. (başımız kalablıktı)
anlayacağınız sanırım kurtuluyorum
bizimkininde gündüz uykuları hiç yokDoguhan ın uyku duzenı degıstı galıba.bugun 2.uyuyusu ve yaklasık 1 saat oldu.normalde 15 dk uyur.
ayyy kıs ne Doguhan ı benım oglus bılıonus sakın otesı.
ben anama kocama kaynanama kızmıstım.ama gectı sımdı.cunkum kocamlan konustum hallettık.
Diş buğdayı mı yapacaksın?
ınsallah hasretcıgıım.buyuk lafıma tovbe ama ben sızın yerınızde olsam cokdan tırlatmıstım.cok sabırsız ve asabıyım zor dızgınlıyorum kendımı.bırde oglusum sakın olmasaydı cok fena olurdum herhalde.
2 aydır var daha önceden unutuyordum ama öyle basit şeyleri.hosgeldin sinpac
bu hep varmıydı sende yeni mi ögrendin nimet?
gecmiş olsun..
bendede aşırı unutkanlık var..b12 eksikliğine baglandı
canımsun..
git cnm tabi ben hep ihmal ediyorum kendimi ama düşünüyorumkianladım canımcım..geçmiş olsun bendede unutkanlık var çoktandır bende yorgunluk ve uykusuzluktandır diyorum ama gitsemmi bi doktora acep
Efe yede geçmiş olsun
Ya işte su içmeyi unutuyorum yada su içmeye bile bazen vaktim olmuyo biliyomusun sanıırm bundandırrr
İnşallah kurtulursun gülümmm
bizimkininde gündüz uykuları hiç yok
sabah 5:30 ta kalktı ve hiç uyumadı bugün
maşallah su içmek çok iyiymiş bazen sabahtan su istiyo cnmoyyy kıs arada bı uyuusun barı sende 2 dk oturup dınlenırsın.
su cok onemlı hayatım.ben zaten cok su ıcerdım bıde kocam sebıl aldı sımdı gunde 3 lıtre falan ıcıyorumdur.
eppruuuu seni çooooooook sefiyorum gülüm
Ya arkadaşlar benim 1 ay öncesine kadar sütüm çok iyiydi şimdi bıçak gibi kesildi sanki...
Duru sadece geceleri emiyo..Gecede 3 kez 3 er saat ara ile sabah 5:30 ta kalktı sütüm gelmedi...hanfendi bir sinirlendi uyandı birdahada uyumadı...birde sinirlenirse inadından kesinlikle açlığından ölsede almıyor...aç açına sabahın 7:300 unda oyun halısına oturup birlikte oyun oynadık((
Sütüm neden birden böylesina azalmış olabilir ki
wayy wayy wayy diorum sana şenlik war desne:)))) kız ben o ilkini kullansam cengiz ewden kaçar herhalde
tmm bnde sana gööndericem birazdan:) cnm asıl sen söyle oralarda bulamayıp burda istediğin bişeyler warsa ben göndereyim hemişine yarayan bişeyler olur bnde çok mutlu olurum
çorba savaşımız biraz evvel bitti.yarım kaseyi içti diyemem,yarısı etrafa boca edildi:95:
artık köfte,pilav,makarna falan başlayayım diyorum.belki severde daha kolay yer bunları.bir umut işte
kıskanmayın len ..
benii benii nimeti
kimmiş emel?Yaa biri daha ölmüş ünlülerden Allah rahmet eylesin.Geride kalanlara sabır versin...
eppruuuu seni çooooooook sefiyorum gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?