2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba,
Neler yapıyorsunuz?
hosgeldin sinpac
beknur ben cevaplasam olurmu...
öznur ablasına geçecek kayınvalidesiyle görümceside onda kalıcakmış o yokken
ona sinirlenmişti..
Benimde başımda damar çekilmesi ve unutkanlık var onun için,,
bu hep varmıydı sende yeni mi ögrendin nimet?
gecmiş olsun..
bendede aşırı unutkanlık var..
b12 eksikliğine baglandı
Canım ebuşum inş. o taraflara geldiğimde seninlede buluşma yaparız.Birşey olurda yolunuz buralara düşersede sakın beni aramamazlık etme.Seni tepemde taşıyacağım güzel arkadaşım......

canımsun..

ayyy kıs ne Doguhan ı benım oglus bılıonus sakın otesı.
ben anama kocama kaynanama kızmıstım.ama gectı sımdı.cunkum kocamlan konustum hallettık.

beknur ben cevaplasam olurmu...
öznur ablasına geçecek kayınvalidesiyle görümceside onda kalıcakmış o yokken
ona sinirlenmişti..
Benimde başımda damar çekilmesi ve unutkanlık var onun için,,
anladım canımcım..geçmiş olsun bendede unutkanlık var çoktandır bende yorgunluk ve uykusuzluktandır diyorum ama gitsemmi bi doktora acep
Efe yede geçmiş olsun

Nursah bol bol su ıc canım.Normal benımde azaldı.anca gecelerı doluyor.
Ya işte su içmeyi unutuyorum yada su içmeye bile bazen vaktim olmuyo biliyomusun sanıırm bundandırrr

İnşallah kurtulursun gülümmm

Doguhan ın uyku duzenı degıstı galıba.bugun 2.uyuyusu ve yaklasık 1 saat oldu.normalde 15 dk uyur.
bizimkininde gündüz uykuları hiç yok
sabah 5:30 ta kalktı ve hiç uyumadı bugün

oyyy kıs arada bı uyuusun barı sende 2 dk oturup dınlenırsın.
su cok onemlı hayatım.ben zaten cok su ıcerdım bıde kocam sebıl aldı sımdı gunde 3 lıtre falan ıcıyorumdur.

ınsallah hasretcıgıım.buyuk lafıma tovbe ama ben sızın yerınızde olsam cokdan tırlatmıstım.cok sabırsız ve asabıyım zor dızgınlıyorum kendımı.bırde oglusum sakın olmasaydı cok fena olurdum herhalde.

slm kızlar geçmişe bakmaya fırsatımyok bugün eşim nöbetci bende size doyarım diye düşünürken sabah
öğlen misafirim geldi
şimdide serhan la yapışık durumdayız artık odadan çıkınca bile arkamdan ağlayarak gelmeye başladı bir haftadır ne oldu bu çocuğa bilmiyorum bana bağımlı olmaya başladı yalnız bırakıyorum oyalansın diye hemen geliyo arkamdan inşallah bi dönemdir ve geçicidir yoksa işim zorrr

yeni havadisler varmı güzeller den bakem gariii

Canım bu işler çok tuhaf inan.Ablamın eşi çok sinirli huysuz herkese takan bir tipti.Gerçi hala öyle sanırsam.İlk çocukları kız şimdi kocaman oldu ama ikincisi oğlan ve 3 yaşında tam bir yaramaz hatta yaramaz kelimesi bile hafif kalır çıldırtıyor herkesi.Dayanılır gibi değil gözlerinle takip ederken bile yorulup kaçırıyorsun.Eniştemde çok yaramazmış küçükken.Ablama 'o kimseye dayanamayan kocan nasıl dayanıyor oğluna?'diye sorduğumda.'Oğlundan sonra daha çok sakinleşti adam dedi.Eren sakinleştirdi babasını hakkından geldi' dedi.Ben biraz fazla hareketli heyecanlı kıpırdak bir şeyim nitekim kızımda öyle.Ama Rabbim sabrını ve gücünü veriyor.Bir şekilde sevdiriyor hoş gösteriyor sana.Yoksa değil yaramazlık çocuk bile çekemem derdim... Rabbim istedikten sonra insan her şekle bürünüyor evladı için... İnş. doğuhan hep çok sakin bir çocuk olur.Hatta ikinci çocuk düşünüyorsan o da sakin olur inş. hiç yormazlar seni hep gururun olur evlatların ......

hosgeldin sinpac

bu hep varmıydı sende yeni mi ögrendin nimet?
gecmiş olsun..
bendede aşırı unutkanlık var..
b12 eksikliğine baglandı

canımsun..
2 aydır var daha önceden unutuyordum ama öyle basit şeyleri.
ama şimdi sizin isminiz bile gelmiyo aklıma o derece...
sen b12 kullanıyorsun armı bir faydası
git cnm tabi ben hep ihmal ediyorum kendimi ama düşünüyorumki
bana muhtaç bir bebek var onu ihmal edemeyiz..
oyyy kıs arada bı uyuusun barı sende 2 dk oturup dınlenırsın.
su cok onemlı hayatım.ben zaten cok su ıcerdım bıde kocam sebıl aldı sımdı gunde 3 lıtre falan ıcıyorumdur.
maşallah su içmek çok iyiymiş bazen sabahtan su istiyo cnm
unutup akşamı ediyorum son anda içiyorum artık dayanacak gücüm kalmıyo..

stres azaltıyor, o az emerse de azalıyor benim de azalmaya başladı sabahları sağdığımda 25ml ancak çıkıyor

wayy wayy wayy diorum sana şenlik war desne:)))) kız ben o ilkini kullansam cengiz ewden kaçar herhalde

senin sıkıntın yok ki bu konuda maşallah bende sorun had safhada artık hır çıkarma noktasına yaklaşıyorum çözmem lazım şimdiye kadar düzeler mi diye bekledim ama yok bizim ilişkimiz bozulacak bu gidişle, geçenlerde bebe yağı denedim baktım işe yarıyor almaya karar verdim

tmm bnde sana gööndericem birazdan:) cnm asıl sen söyle oralarda bulamayıp burda istediğin bişeyler warsa ben göndereyim hemişine yarayan bişeyler olur bnde çok mutlu olurum

teşekkür ederim canım bir ihtiyacımız yok sizden gelecek olan bir iğne bile olsa mutlulukla karşılarız

çorba savaşımız biraz evvel bitti.yarım kaseyi içti diyemem,yarısı etrafa boca edildi:95:
artık köfte,pilav,makarna falan başlayayım diyorum.belki severde daha kolay yer bunları.bir umut işte

ben içine biraz yourt karıştırıp veriyorum hepsinden yutması kolaylaşıyor, kfteyi de minik minik bölüp veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…