2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kıskanmayın len ..
bu arada nimetcim tam bi ilaç kullanma özürlyüm..5 gün içmiorum 2 gün içiorum o yuzden dogal olarak bi faydasını göremedim

kimmiş emel?

Ceyla Gölcüklü diye bir sosyetik bayan.Kızıda varmış.Kendiside 38 yaşında pankreas kanseri olmuş ama çok gecikmişler kanserin 4.son aşamasıymış sayılı günleri var demişler.Birden okuyunca tuhaf oldum... İsmini gazetelerden biliyordum...

gözün aydın inşallah bu sefer rahata kavuşursun

ŞEYMA fotonuz 10 numara:)

ay teşekkür ederim ebrucuum senin minik kızınla yarışamayız ama idare ediyoruz işte :82:

emel canım sagol ne guzel dıleklerde bulunmussun.amın ınsallah hepımız ıcın gecerlı olsun.
ben ıkıncıyı dusunmuyorum.hatta dun yıne konustuk esımle soyledım yane cok uzuldu.

Yaa biri daha ölmüş ünlülerden Allah rahmet eylesin.Geride kalanlara sabır versin...
dizilerde felanmı oynuyordu..
emel canım sagol ne guzel dıleklerde bulunmussun.amın ınsallah hepımız ıcın gecerlı olsun.
ben ıkıncıyı dusunmuyorum.hatta dun yıne konustuk esımle soyledım yane cok uzuldu.
ne demek düşünmüyorum tek çocuk olmak eminim çok kötüdür,
bunu doguhana yaşatamazsın eminim oda ister bir kardeşinin olmasını
şimdi istemiyosun diye kestirip atma ilerleyen zamanlarda istersin..
şayet ben hiç istemezdim tek çocuk olmayı iyiki annemler düşünmüş ablamları..:)
Allah acılarını göstermesin..

EBUŞ KİMSE BENİ ÖPÜP ÇİÇEK YOLLAMIYO NAPAM KISKANDIM YANE..:5
sende benim gibisi yane agrım geçer geçmez ilçları bırakırım.
iki günde tedavi bitmeden tekrar hasta olurum..

Günaydııııııııııın canlar

Bu gece rüyamda hamile olduğumu gördüm

Allahım kabus gibiydi ayağımda Eymeni sallarken eşime diyordum ki

Eymen daha bi düzene oturmadı ben nasıl bakacağım hem bu çocuğa hem doğacak çocuğa

Sanırım ilk reglimi olduğum için psikolojik olarak gördüm :44:

Hayırlara gitsin...

Aslında istemiyor değilim Eymen uslu bir bebek olsaydı hiç beklemezdim ama şimdi en azından biraz daha büyüsün diyorum

herkese günaydın
ikinci çocuk muhabbeti olmuş ben 3 sene sonra düşünüyorum inşallah bitane daha ama başka yapmam
bide bişe sorcam size bebişler mantarı ne zaman yemeye başlıyo:44:
bide sütüm biraz azaldı, sadece anne sütü veren arkadaşlar günde tahmini kaç cc süt veriyosunuz bebişlere:26:

canım hayırdır inşallah dünde emel sezeryan olduğunu görmüştü rüyasında ama bebek yokmuş karnında. buara herkes garip rüyalar görüyo:26: ama bebek hayırlı haber demek rüyada,inşallah hayırlı bi haber alırsın sende

günaydın canlar ,

neden bilmiyorum ama çok halsizim dün akşam sadece selini yedirip ilaçlarını içirip yattım sanırım hasta olacağım ev berbat halde resmen b..kk götürüyor dağınıklıktan .. benim ise kolumu oynatacak halim yok ,,

aylincim dün sen sormuşsun izinli değilmiydin diye bizim şirket yine böldü izni 3 gün verdi sadece

inşallah canım
cc olarak bilemiyorum ama Eymen gün ve gece de toplam 7-8 kere güzel emiyor diğerlerinde de keyif emmesi sayısız :26:

Geçmiş olsun şekerciğim bal limon yapıver hemen direncin yerine gelsin.
..

Günaydın,
Sinirliyim, akşam eve girer girmez tepemi attırdı kadın, Doruk da doğru dürüst yemek yemiyor, hiç keyfim yok.
Geçmişe bakacak zamanım yok,herkes iyidir inşallah...

EVEETT GELELİM CEVAPLAMALARA :)

CANIM BENDE İSTİYORUM BEBEK AMA BEKLE BİRAZ EYMEN ZATEN ÇOK HIRPALIYOR SENİ , AMA GÜLSANIMIN DEDİĞİ GİBİ HAYIRLI HABERDİR İNŞALLAH BU RÜYA :)

CANIM SEN ÇALIŞIYORSUN MERT NASIL HALA SADECE SENİ EMİYOR ANLAMADIM BEN ? SELİN GECE SABAHA AKDAR EMİYOR BENİ , ÖĞLE ARASINDA ÇOK AZ EMİYOR , AKŞAM ÇOK AZ EMİYOR SABAHA KaDARDA EMMESE SÜT FELAN KALMAZ HERHALDE BENDE ? :),,

Herkese günaydın

günaydın canım

öğle arasında yaparım ,, bu arada canım dün sana verdiğim sözüde tutamadım üzgünüm faceden resimelri ben yüklerim demiştim

Günaydın,
Sinirliyim, akşam eve girer girmez tepemi attırdı kadın, Doruk da doğru dürüst yemek yemiyor, hiç keyfim yok.
Geçmişe bakacak zamanım yok,herkes iyidir inşallah...
canım biz iyiyizde sana ne oldu kim kızdırdı seni de bakayım hele

çalışıyom ama hem sabah hem öğlen süt sağıp bırakıyom eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…