- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #91.181
kıskanmayın len ..
bu arada nimetcim tam bi ilaç kullanma özürlyüm..5 gün içmiorum 2 gün içiorum o yuzden dogal olarak bi faydasını göremedim
kimmiş emel?
kızlar okuyamadığım mesajlar için sorry.. hepinizi çok sewiorum..
meral, nimet, yazgıcım, şebnemcim saolun teyseleri.. (hatrladıklarım) şimdi size cengizin yeni bombasını anlatıyorum.. ne kadar doğru olacak bilmiyorum ama bugünde böyle diyor.. ama bu defa iyi şeyler
bana dedi ki; bi dükkan baksana, ufak bir dükkana geçelim artık ewide taşıyalım.. bnde: off git allahaşkına cengiz yine aban ew dükkan aratıp hayallere sokup durma , senin bi yere taşınmaya niyetin yok beni uğraştırma dedim..
o da: hayır ya bul kamyonun girebileceği, arabanın park olacağı bir dükkan taşınalım işte, dükkana mert bakar bende öğlen çıkar gelirim kontrol ederim sende hafta sonları falan bakarsın yada haftanın belli 1,2 günü mertle anlaşıp..ewide karşıya taşıyalım..
bnde: ya sen değilmisin benim işim gece 1,2lerede bitiyo nasıl gidip gelicem diyen!!! bn burda oturmak istiyorum burdan bi ew bulalım orayıda kiraya werelim dedim
o da: yok ya bn burda durmak istemiyorum ewim karşıda olsun dedi..
dükkanların burda nasıl olacak dedim arada mesafe sewmiyorum dedim.. neyse konuşuruz dedim detaylı.. (başımız kalablıktı)
anlayacağınız sanırım kurtuluyorum
ŞEYMA fotonuz 10 numara:)
dizilerde felanmı oynuyordu..Yaa biri daha ölmüş ünlülerden Allah rahmet eylesin.Geride kalanlara sabır versin...
ne demek düşünmüyorum tek çocuk olmak eminim çok kötüdür,emel canım sagol ne guzel dıleklerde bulunmussun.amın ınsallah hepımız ıcın gecerlı olsun.
ben ıkıncıyı dusunmuyorum.hatta dun yıne konustuk esımle soyledım yane cok uzuldu.
Günaydııııııııııın canlar
Bu gece rüyamda hamile olduğumu gördüm
Allahım kabus gibiydi ayağımda Eymeni sallarken eşime diyordum ki
Eymen daha bi düzene oturmadı ben nasıl bakacağım hem bu çocuğa hem doğacak çocuğa
Sanırım ilk reglimi olduğum için psikolojik olarak gördüm :44:
Hayırlara gitsin...
Aslında istemiyor değilim Eymen uslu bir bebek olsaydı hiç beklemezdim ama şimdi en azından biraz daha büyüsün diyorum
canım hayırdır inşallah dünde emel sezeryan olduğunu görmüştü rüyasında ama bebek yokmuş karnında. buara herkes garip rüyalar görüyo:26: ama bebek hayırlı haber demek rüyada,inşallah hayırlı bi haber alırsın sende
günaydın canlar ,
neden bilmiyorum ama çok halsizim dün akşam sadece selini yedirip ilaçlarını içirip yattım sanırım hasta olacağım ev berbat halde resmen b..kk götürüyor dağınıklıktan .. benim ise kolumu oynatacak halim yok ,,
aylincim dün sen sormuşsun izinli değilmiydin diye bizim şirket yine böldü izni 3 gün verdi sadece
Günaydııııııııııın canlar
Bu gece rüyamda hamile olduğumu gördüm
Allahım kabus gibiydi ayağımda Eymeni sallarken eşime diyordum ki
Eymen daha bi düzene oturmadı ben nasıl bakacağım hem bu çocuğa hem doğacak çocuğa
Sanırım ilk reglimi olduğum için psikolojik olarak gördüm :44:
Hayırlara gitsin...
Aslında istemiyor değilim Eymen uslu bir bebek olsaydı hiç beklemezdim ama şimdi en azından biraz daha büyüsün diyorum
herkese günaydın
ikinci çocuk muhabbeti olmuş ben 3 sene sonra düşünüyorum inşallah bitane daha ama başka yapmam
bide bişe sorcam size bebişler mantarı ne zaman yemeye başlıyo:44:
bide sütüm biraz azaldı, sadece anne sütü veren arkadaşlar günde tahmini kaç cc süt veriyosunuz bebişlere:26:
Herkese günaydın
inşallah canım
cc olarak bilemiyorum ama Eymen gün ve gece de toplam 7-8 kere güzel emiyor diğerlerinde de keyif emmesi sayısız :26:
Geçmiş olsun şekerciğim bal limon yapıver hemen direncin yerine gelsin. ..
Günaydın,
Sinirliyim, akşam eve girer girmez tepemi attırdı kadın, Doruk da doğru dürüst yemek yemiyor, hiç keyfim yok.
Geçmişe bakacak zamanım yok,herkes iyidir inşallah...
canım biz iyiyizde sana ne oldu kim kızdırdı seni de bakayım heleGünaydın,
Sinirliyim, akşam eve girer girmez tepemi attırdı kadın, Doruk da doğru dürüst yemek yemiyor, hiç keyfim yok.
Geçmişe bakacak zamanım yok,herkes iyidir inşallah...
EVEETT GELELİM CEVAPLAMALARA :)
CANIM BENDE İSTİYORUM BEBEK AMA BEKLE BİRAZ EYMEN ZATEN ÇOK HIRPALIYOR SENİ , AMA GÜLSANIMIN DEDİĞİ GİBİ HAYIRLI HABERDİR İNŞALLAH BU RÜYA :)
CANIM SEN ÇALIŞIYORSUN MERT NASIL HALA SADECE SENİ EMİYOR ANLAMADIM BEN ? SELİN GECE SABAHA AKDAR EMİYOR BENİ , ÖĞLE ARASINDA ÇOK AZ EMİYOR , AKŞAM ÇOK AZ EMİYOR SABAHA KaDARDA EMMESE SÜT FELAN KALMAZ HERHALDE BENDE ? :),(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?