- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #91.201
canım biz iyiyizde sana ne oldu kim kızdırdı seni de bakayım hele
çalışıyom ama hem sabah hem öğlen süt sağıp bırakıyom eve
herkese günaydın..
cengizin dünkü söyledikleri sanırım ciddi dün gelir gelmez bana ilk sorduğu soru dükkan baktın mıydı.. bnde hayır dedim.. o da yarın kadınlarla yazışmaya biraz ara werip bakarsan taşınalım artık dedi:) inşallah caymaz dicem ama dükkan yok istediğimiz gibi önü açık, park sorunu olmayan en az 40m2 uffff
o şimdi kızıyla ewde ben bi size bakayım dedim.. öpüyorumgörüşmek üzere:))) bi kaç saat sonra
ewet bnde en çok onun için sewiniyorum bol bol sizle görüşcem kzıımıda alıphımm evet ev üsküdarda oalcaktı hasret çok güzel olur senin için yaa ihmal etme bata demesin sonra sana ben sana teklif sundum sen oralı bile olamdın diye ?
sahibinden de bak dükkana ?
zeynepkamile gelrisen görüşürüz :)
yok kız beşiktaşta olcak dükkan mecbur müşteriler burda:)))
ama ew olarak sanırım kendi ewimize taşınacağız zeynep kamile..
bn haftanın 1,2 günü duracakmışım:26:
yazgıcım şebnemşide atayıda bizim için kocaman öp :)
bol bol eğlenin inşallahh...
Ayyy çok uzun yazmışım kızlar ya, kusura bakmayın nolur, kaptırmışım...
hadi hayırlısı canım, inşallah ikinciyi kucağına almadan yeni evine geçmiş olursunewet bnde en çok onun için sewiniyorum bol bol sizle görüşcem kzıımıda alıp
sahibindende, hürriyet emlaktanda baktımdün ama yok emlakçının biri bugün bnm için araştırıp arayacaktı.. bakalım hayırlsıı
offfff şiştim valla iyi dayanıyosun. sabret arkadaşım gidecekler nasılsa, bu arada keskin bakışlara devamAnlatsam sinirlenecem, anlatmasam içimde kalacak. Anlatayım hadi :)
Akşam gittim eve, baktım o dondurucu soğuk kalmamış, hadi oğlum dedim, gel bi hava alalım. Bi güzel giydirdim, atkısını taktım, şapkası elimde, tam çıkıyoruz, arkamdan koştu geldi, ayyy asıl alnını kapatacak bişi takman lazım dedi, dedim beresi elimde, asansörde takıcam, evde taktırmıyor. Hava da çok soğuk, üşütmezsin inşallah çocuğu dedi. Ben dışardan geliyorum, hava ne kadar soğuk biliyorum, bişey olmaz dedim. İçerden kayınpederim seslendi, yalnız gitme, annen de eşlik etsin nolur nolmaz diye... Biz her zaman Doruk'la ikimiz çıkıyoruz, bişi olmaz, sağolun dedim, karısı da ben çıkamam bu havada üşürüm dedi, aklınca laf soktu bana, uzatmadım çıktım ama nevrim döndü.
Eve geldim, demesin mi, dolapta et var, sen nasıl pişireceksin bilmiyorum, biz bugün yemek yapmadık. Akşamın altı buçuğu bu arada. Hiç mi yemek yok dedim, yok dedi. Bi attı ki tepem, ben bu saatten sonra et falan pişiremem, peynir ekmek yeriz o zaman dedim. Aslında gerçekten pişiremezdim, çünkü Doruk bunlarla durmak istemediği için koala gibi yakama yapıştı ve babası gelene kadar hiç inmedi. Be kardeşim, evde 3 tane kadın var, yardımcı bütün gün temizlik yapmış, annem Doruk'a bakmış, sen bi çorba da mı yapamadın demezler mi insana? Sonuç olarak, eşim gelince ben mutfağa girdim, Doruk'un yemeklerini yaptım, bunlara bişi yapmadım. Bunlar da oğullarından menemen istediler, garibim kocam menemen yaptı. Menemenin yapılışı ayrı bir vaka, ben mutfaktayım, kocam mutfakta, Doruk bunların yanında ve bir sn susmadan ağlıyor, bağırıyor, Ekrem'e dedim ki git çocuğa bak durmuyor. Gitti Doruk'u almaya, demez mi e menemeni kim yapacak? E anne onu da sen yap dedi, ben ne bileyim menemen yapmayı diyor. Geldi, lütfen biberleri doğradı gitti, Ekrem geldi, Doruk yine ağlıyor, dedim Ekrem git şu çocuğa bak, menemen 10 dk geç olsun, açlıktan ölecek halimiz yok. Buzz gibi bi rüzgar esti bu lafın üzerine, ohh iyi de oldu.
Ondan sonra yemek yedirme faslı başladı, Doruk yemez, bunlar tepesine biner, Doruk sıkılır daha çok bağırır ve yemez, Burcu sinirlenir, baba şebeklik yapacam diye kafayı sıyırır, babaanne saçmalar, baba onu susturmaya çalışır, babaanne ben ona günde 4 öğün yemek yediriyorum, nasıl yediriyorum sanıyorsun diye bi laf eder, ettiği an benim öfk fışkıran bakışıma maruz kalır, yani anneannesi yediriyor diye düzeltir falan filan...
Ay daha çok var ama sizi daha fazla şişirmeye hiç hakkım yok sabah sabah, yeter bu kadar... Zaten Meral okumaz :)
selam söyle bizdende canım, iyi buluşmalargünaydın
bugün yokum canlar.şimdiden bildireyim.şebnem le görüşeceğiz çünkü
PINAR aynı rüyayı ikigün önce ben gördüm.hamileydim ve herkes bana doğuracakmışım gibi davranıyordu.bense çocuğu doğurmak istemiyordum.
FATMA maşallah selin e.nede çabuk geçti zaman.dün kucağımı doldurmayan yavrularımız şimdi kucağımdan taşıyor.
BURCU ne oldu?
daha bir hafta oldu,başladı,umarım çok kalmaz.zaten hastalık yıpratıyor,birde o tuzbiber olmasın sana.
gunaydın kızlar
hsaret inş. cengiz karar değiştirmez ve herşey istediğin gibi olur
burcum allah kolaylık versin yinede iyi sabrediyorsun ben bukadarına sabredemezdim
evet bugün yazgıyla ve kuduruk alple görüşücem ama ata anneannesiyle evde olucak çünkü arabamız bozuldu araba olmadan da onu götüremem
Hasretcim, hadi hayırlısı, gönlüne göre olur inşallah...
Kaynanatörlü günler başladı evet, şenlik var :)
Bu arada Cengiz'e, bizden o kadınlar diye bahsettiği için teessüf ediyorum
Yazgım, Şebnel'le Ata'yı öp benim yerime, Alp'i de öp, Şebnem de seni öpsün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?