2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yazgıcığım hayırlara gitsin rüyalarımız
Biz bu kuduruklarla ikinciyi zor düşünürüz zaten o yüzden ikinciler kendisi süpriz yapıp gelecek bence

kavitasyon yaptırıcaaaaammm yada lipoliz henüz karar veremedim buna bi bütçe ayırdım ama diorum önce 1-2 seans gideyim kavitasyona bakalım işe yaricak mı ilk seansta etki etmesi lazımmış etmezse lipoliz yaptırayım onlar da olmazsa diyet spor naapalım

Aylin, dün de yarı yarıya kayıptın, bugün de yoksun, olmuyor ama böyle

Canlarım, şöyle izah edeyim, eti benim nasıl istediğimi bilmediği için pişirmemiş, sanki her yemeği benim istediğim gibi pişiriyor da... Menemeni de ben yemek yapmadım diye inadından yapmadı, olan oğluna oldu, adam işten gelip mutfağa girdi resmen ama umrunda değil kadının. Bu arada ben, yemeğimiz yok dışardan şunu bunu söyleyelim dedim kendilerine, yok Ekrem menemen yapsın dediler :)

Kızlar geçmişe bakamadım. Sadece size bir bilgi vermeye geldim lütfen bunu facebook kullanan herkesle paylaşın. Bir arkadaşımız facebook'da ki bir açık nedeniyle dolandırıldı ve msn ile facebook hesabı hacklendi. Facebook'a e-mail adresiniz açıkta görünüyorsa, doğum gününün açıkta yazıyorsa lütfen bu bilgileri gizleyin. Facebook hesabınız ile msn hesabınız aynı ise facebook'u hackleyen anında msn'i de hackliyor ve sonra tüm tanıdıklarınıza bir hesap numarası verip acilen paraya ihtiyacı olduğunu çok zor durumda olduğunu söylüyor. Bu kişiyi siz sanan tanıdıklarınızda bu hesaba para gönderebiliyor. Sizden para talep ediliyorsa göndermeyin. Ancak listenizden böyle bir mesaj alırsanız ve bilgileriniz arkadaşlarınıza açıksa bilin ki sizin de hesaplarınız tehlikede.

Digol digooolll...
Kızlar kızlar gelem mi, yanağızdan öpem mi..? (sıyırmış yasemin smile)

Allah bu kaynanaları bildiği gibi yapsın, ama ne zaman yapacaksa, çabuk yapsın ki bizde görebilelim :)))
Burcucum, sabır sabır ya sabır... Diyecek çok şey var o kaynanaya ama ne desek boş, al benimkini vur sendekine...

Yazgı ve Şebnem, birbirinizi benim yerime de öpün.

Pınar, o rüyadan bu aralar sık sık bende görmeye başladım, hayır ola inşallah..

Hasretcim, hadi hayırlısı, inşallah herşey gönlünce olur..

Fatma, Selinime bayıldım, çok tatlı kızın maşallah..

Ben yine uykusuzum, İklim in ateşi devam ediyor, çok mızmız, başımın ağrısı geçti ama çok şükür..

iklim bi an önce toparlanır umarım senin baş ağrının geçmesine sevindim yoksa çok zor oluyo bebek ev iş zaten zor

Aylincim, hayırdır, gelip dövelim mi şirkettekileri, hemen gelirim valla, elim ayağım kaşınıyor bu ara zaten..

Taburcu, uyarın için teşekkürler.. Dikkatli olmak lazım haklısın..

ay dayanamayacağım burcuanlatınca bende içimde kalamsın :)

doktor idraryolu enfeksiyonu teşhisini koymadan önce kaynanam arıyor
1. gün o yürüteçte felan çoraplarını çıkarıyor ayakkabı giymiyor demiştin ya ( söyleyen dilime tüküreyim ) yerlere bastığı için bu halde

2. gün ben internette selinni videosunu izledim o onu çok güldürmüşsünüz çocuğun boğazı yırtılmış faranjit olmuş o oüyzden öyle kusuyor ateşleniyor bidaha güldürmeyin ,, şimdi güldüren benim küçük kardeşim ya asıl sorun o yani :)

3. gün dopaltan yoğurtmu evrdiniz siz ona ? ondan oldu kesin ( ki yırtınıyorum onun yoğurdu günlük yapılıyor dolaba girmiyor yiyp dökülüyor .. dolaptan bu mevsimde ne yiyebilir ki çocuk )

neyse doktora gittik sürekli annesinin haklı olabileceğini düşünen eşimin yanında tek tek sordum rezil olma pahasına doktoruncevabı dalga geçerek saçmalamayına yakın bişi oldu :) çok sevindim yani :)

neyse annesine söyledim doktor böyle dedi ayakları yere bastığı için idraryoluna mikrop bulaşmaz yada güldüğü için boğazı yırtılmaz böyle saçma şeymi olur dedi dedim

kaynanatörün cevabı siz ebnim dediğim herşeyi niye doktora soruyorsunuz ? hem onlar hangi kitabı okuyor ben anlamadım ben telefonda anlattıkalınzıdan anladım iltahaplanma olmuş o tahlil yapmadan anlamadı :) kaynanamın okuma yazması bile yoktur 6 senelik doktoru beğenmiyor ,, son cümlem şuydu valal anane bende anlamadı msen hangi kitabı okuyorsun ???

bildiğin dert yükü bunlar yaaa,,,

Yasemin, yine dişten olmasın ateşi diyecem şimdi ? Burnu flan akmıyor sanırım ?

Valla bu sefer sabır veriyor gerçekten Allah, sinirleniyorum evet, ama sonra hiç bişi olmamış gibi oğlumla oynamaya devam ediyorum, unutuyorum. Akşam Doruk'la birlikte uyudum saat 9.30'da, görmedim gülmeyen yüzünü... Kocamı da göremedim onlar yüzünden ama napıyım...

İlk fırsatta ben de doktora götürücem Doruk'u, mızmız, bişi yemiyor, uyuyamıyor, geniz akıntısı hala geçmedi, bi de çişi kokuyor, Fatma gözümü korkuttu, götüreyim de bi tahlil yapsınlar...

Burcu işlerim mok gibi gidiyor, dün salya sümük ağlayarak gittim eve, nefret ediyorum çalıştığım yerdeki insanlardan

Aylin bu mesaja kayıtsız kalamadım. Belki hatırlıyorsundur ben de iş yerimle çok sorunluyum. İş arkadaşlarım sürekli kuyu kazan, anlayışsız, ard niyetli insanlar. Ağlayarak eve gittiğim çok oldu ve olacak gibi ben sabırla Nisan ayını bekliyorum o zaman kadar hiçbir düzelme olmazsa ev ödemem biteceği için ben istifa edeceğim. Bana hep sabret tevsiyesinde bulundurlar. Sen nasıl bir sıkıntı yaşıyorsun bilmiyorum ama dilerim konuşarak çözülebilecek bir şeydir.

Burasının genel hali böyle aslında, egosu tavan yapmış gerizekalı insanlar topluluğu, ama artık sabredecek halim kalmadı, birgün selam kızlar ben istifa ettim evden yazıyorum dersem şaşırmayın, acaba müdüre gidip beni çıkar diye yalvarsam mı diye düşündüm bütün gece, nerden baksan 10-12000 tazminat kalmasın bu gerzeklerde ya da kendimi bütün gün nete verip onların kovmasını bekliycem yoksa bu psikolojik eziyet çekilecek gibi değil

Aylin, işyerinde mutsuz olmak çok kötü birşey...
Son mesajına benim ne cevap vereceğimi herkes bilir, tazminatını alabilecek ve bir süre idare edebilecek durumdaysan, hiç çekme derim ben...

ayy ne çileli başımız varmış kadın olarak hem cinsimiz olan bu kaynanalar niye böyle acaba. benim annem niye gelinine böyle davranmıyo acaba:26: hiç aklım almıyo sinir oluyorum ben burdan okurken,siz yaşarken ne hissediyosunuz acaba Allah hepimizin yardımcısı olsun sende iyi cevap vermişsin ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…