- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #91.221
Burcu işlerim mok gibi gidiyor, dün salya sümük ağlayarak gittim eve, nefret ediyorum çalıştığım yerdeki insanlardan
iklim bi an önce toparlanır umarım senin baş ağrının geçmesine sevindim yoksa çok zor oluyo bebek ev iş zaten zorDigol digooolll...
Kızlar kızlar gelem mi, yanağızdan öpem mi..? (sıyırmış yasemin smile)
Allah bu kaynanaları bildiği gibi yapsın, ama ne zaman yapacaksa, çabuk yapsın ki bizde görebilelim :)))
Burcucum, sabır sabır ya sabır... Diyecek çok şey var o kaynanaya ama ne desek boş, al benimkini vur sendekine...
Yazgı ve Şebnem, birbirinizi benim yerime de öpün.
Pınar, o rüyadan bu aralar sık sık bende görmeye başladım, hayır ola inşallah..
Hasretcim, hadi hayırlısı, inşallah herşey gönlünce olur..
Fatma, Selinime bayıldım, çok tatlı kızın maşallah..
Ben yine uykusuzum, İklim in ateşi devam ediyor, çok mızmız, başımın ağrısı geçti ama çok şükür..
iklim bi an önce toparlanır umarım senin baş ağrının geçmesine sevindim yoksa çok zor oluyo bebek ev iş zaten zor
Burcu işlerim mok gibi gidiyor, dün salya sümük ağlayarak gittim eve, nefret ediyorum çalıştığım yerdeki insanlardan
ayy ne çileli başımız varmış kadın olarak hem cinsimiz olan bu kaynanalar niye böyle acaba. benim annem niye gelinine böyle davranmıyo acaba:26: hiç aklım almıyo sinir oluyorum ben burdan okurken,siz yaşarken ne hissediyosunuz acabaay dayanamayacağım burcuanlatınca bende içimde kalamsın :)
doktor idraryolu enfeksiyonu teşhisini koymadan önce kaynanam arıyor
1. gün o yürüteçte felan çoraplarını çıkarıyor ayakkabı giymiyor demiştin ya ( söyleyen dilime tüküreyim ) yerlere bastığı için bu halde
2. gün ben internette selinni videosunu izledim o onu çok güldürmüşsünüz çocuğun boğazı yırtılmış faranjit olmuş o oüyzden öyle kusuyor ateşleniyor bidaha güldürmeyin ,, şimdi güldüren benim küçük kardeşim ya asıl sorun o yani :)
3. gün dopaltan yoğurtmu evrdiniz siz ona ? ondan oldu kesin ( ki yırtınıyorum onun yoğurdu günlük yapılıyor dolaba girmiyor yiyp dökülüyor .. dolaptan bu mevsimde ne yiyebilir ki çocuk )
neyse doktora gittik sürekli annesinin haklı olabileceğini düşünen eşimin yanında tek tek sordum rezil olma pahasına doktoruncevabı dalga geçerek saçmalamayına yakın bişi oldu :) çok sevindim yani :)
neyse annesine söyledim doktor böyle dedi ayakları yere bastığı için idraryoluna mikrop bulaşmaz yada güldüğü için boğazı yırtılmaz böyle saçma şeymi olur dedi dedim
kaynanatörün cevabı siz ebnim dediğim herşeyi niye doktora soruyorsunuz ? hem onlar hangi kitabı okuyor ben anlamadım ben telefonda anlattıkalınzıdan anladım iltahaplanma olmuş o tahlil yapmadan anlamadı :) kaynanamın okuma yazması bile yoktur 6 senelik doktoru beğenmiyor ,, son cümlem şuydu valal anane bende anlamadı msen hangi kitabı okuyorsun ???
bildiğin dert yükü bunlar yaaa,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?