2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aylin durumun müsaitse dediğin gibi yap istifa etme bırak onlar seni çıkarsın seni, başka bi iş bulabileceksen hiç durma zaten,siz şirket kuracaktınız ne oldu o iş:26:

günaydın:)
gecmişe şöyle bir baktım içim karardı sinirlendim valla kaynanalar kötü iş arkadaşları..en cok kaynana mevzuu koydu tabe:)) 15gün annemde kaldım 1 gece kaynanada 15 günde aldığım kiloyu depoladığım enerjiyi yedi sağolsun neyse girmeyeyim ben bu mevzuya..
herkese güzel bir gün diliyorum

aylincim şekerim üzüldüm sıkıntılı olmana maalesef paylaşmak dışında bişi yapamam ama sana gıcık bişi yaptıkalrında gel anlat dalga geçer güleriz biraz dağılırsın belki

kızlar yiğit özgür bir süredir dişlerini sıkıp gıcırdatıyor.deli oluyorum.dr a gidicem ama sizin bebişlerde de varmı merak ettim.köpek dişleri kabarmış şimdide ondan mı bilmiyorum ağzı yamuk geziyor sürekli.gıcır gıcır unutur mu ki ??

Aylin dün akşam için kusura bakma.beyefendi uyandı zınk diye sonra 1 e kadar yatmadı.sabah 5 de kalktı. yattı 8 de kalktı.uyku duzenı bozuldu.benım salaklıgım yuzunden.

canım mutlaka götür derim acı tecrübnbem sonucu ,, valla bu ay 600 tl harcadık medcanada selinin tahlillerine 1 hafta sonra yine gideceğiz aynı tahlilleri yapacağız dedi bi 600 daha gidecek ama umrumda değil yeterki iyi olsun bak iştahıda açıldı huysuzluğuda gitti maşşalah kuzumaa,,

Burcu işlerim mok gibi gidiyor, dün salya sümük ağlayarak gittim eve, nefret ediyorum çalıştığım yerdeki insanlardan

canım çok üzüldüm tazminatını bırakma orda kaç yıldır çalışıyorsun ?

bu ne için açılmıyor bende ?

Merhabalar herkese...
kac saattir online´im ama bitürlü yazamadim Tugranin sayesinde...
Kaynana mevsuzu acilmis yine...valla Kizlar ne diyim Allah kolaylik ve sabir versin size, o Kaynananalarida bildigi gibi yapsin...

Dün Kadir Tugcu´nun dediklerini biraz uygulamaya calistim...zor oldu ama mümkün oldugu kadar az hoplatip ziplatmaya calistim...
Genelde kucakda oda oda gezerek oldu buda malesef. birde odasinin kaloriferini fazla acmadim.
Gercektende azda olsa ise yaradi...önceki Geceye bakarak daha sakin bir gece gecirdik...yani 7-8-9 defa yerine 4 defa kalktik

kayınvalıdem hasta.hareket edemıyor kadın.doguhan basınıı oyuncaga carpmasın dıye uzanıp tutmaya calısmıs.8 tane bel fıtıgı var.onlardan bırı attı bısey oldu kadına.uzuluyorum vallahı.oyle oturuyor.belıne krem falan surdum.agrı kesıcı ıctıı.umarım duzelır en kısa zamanda.uyku apnesı ıcın dr dan randevu aldım.yarın sabah annem goturecek hayırlısı ıle.

Akşama randevu aldım, gidelim bakalım doktora, aklımızda soru işareti kalmasın...
İnatçı bıdık, çiş de yapmaz şimdi tahlil için :)

mrb bayanlar nasılsınız ben idare ediyom kocişimi kıbrısa gönderdim ve bu yüzden çok çok üzgünümmmmm ilk defa ayrıldık ağlamak istiyorummmm:84:

burcu selinin kakasını 36 saat bekledik evde yaptı :)işten geldi sütünü değiştirdi tam oturuyorduki sesi duyduk hemen giyindi fırladı yetiştirdi :) bu bıdıklar böyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…