2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Haticecim Allah kavuştursun? Neden gitti, ne kadar kalacak?

Öznur, yarın fırtına, dondurucu soğuk ya da Allah korusun hastalık olmazsa tamamdır. Ama 5.15 gibi buluşabiliriz, uyar mı?

Fatma, Doruk'a sadece çiş tahlili yapar herhalde, hastanede bol bol emzirir işetirim ben onu :))

Selamlar güzel mart anneleri

Dün ani bi biçimde bozuldu laptop yine ve sizi benden mahrum bıraktı Yaw gıcık oluyorum sürekli bi arıza çıkarıyor, koca kişisiyle beraber almıştık laptopları ama benimki sürekli arıza halinde onunkinde tık yok haliyle ben kötü kullanıyo durumuna düşüyorum ama halbuki pc'de yaptığım bişeyde yok. Her neyse normal pc'den yazıyorum şimdi çünkü Eymen uyudu, uyanıkken buradan girmem imkansız Anlayacağınız laptop geri gelene dek ben bi varım bir yok

Şimdi geçmişe bi bakam:82:

günaydın yazdım ama baktım saat öğlen olmuş
nete bağlanamadım sabahtan beri sinir oldum bıraktım kendi haline baktım düzelmiş
burcum doruk paşanın nesi var geçmiş olsun önemli birşey değildir umarım

geçmişe bakamadım herkes iyidir inşallah

bu arada bu sabah itibari ile diyete başladım inşallah kurtulucam bu kilolardan dün bi topik buldum diyet gruplarından bende katıldım onlara bakalım inşallah vericem kiloları ara sıra bana su içmeyi hatırlatın olurmu kıslarrr bazı günler su içmediğim bile oluyor valla

Öğle yemeğine gidiyorum, bol bol konuşun okuması zevkli oluyor, yazamıyom bari okuyayım :)))

Hatice Allah kavuştursun..

İklime idrar tahlili yaptırmak isityorum bende ama hastanede saatlerce çiş yapsın diye beklemekten sıkılıyorum, koca kişisi de ayrı sorun bu arada tabi, bakalım bende bu hafta sonu götürecem sanırım iklimi, daha kötü olursa hemen yarın götürürüm ama olmaz inşallah..

Yok Meral teyzesi, hasta değil çok şükür, ama çişi çok kokuyor, iştahsız ve iyi uyuyamıyor...
Fatma da, Selin'in çişi çok kokuyordu deyince kıllandım, bi gideyim göstereyim dedim...

hadi bakalım bi problem çıkmaz inşallah. Dün Fatma öyle deyince bugün bana da Eymenin çişi kokuyomuş gibi gelmeye başladı. psikolojik mi acaba:44:

canım çiş kolay oluyor yaa , burcunun dediği gibi bo lbol emzirirsin birde su götür yanında içir yapar zaten ... Inşallah kaka demesin o zor işte yazdığım gibi :)

Akşama randevu aldım, gidelim bakalım doktora, aklımızda soru işareti kalmasın...
İnatçı bıdık, çiş de yapmaz şimdi tahlil için :)

hastamı canım hayırdır
? benim sıpanın da çişi fena kokuyor
mrb bayanlar nasılsınız ben idare ediyom kocişimi kıbrısa gönderdim ve bu yüzden çok çok üzgünümmmmm ilk defa ayrıldık ağlamak istiyorummmm:84:
kazasız kavuşun canım umarım uzun sürei değildir..

canım iklim hasta mı cok gecmiş olsun..

Burcu antıbıotık gıbı mı kokuyor ?
Bebeklerın cısınon kokmasının sebebı az su ıcmelerı canım.

Yok antibiyotik gibi değil Öznurcum yaa, acayip bi koku, bişeye benzetemedim şimdi.
Geçen hafta balık yağına başladık biz, müdürüm aklıma getirdi ondan olabilir diye.
Ama olsun, ben yine de bi götüreyim, böbreğindeki şu büyüme nedeniyle çok dikkatli olmam lazım...

hadi bakalım bi problem çıkmaz inşallah. Dün Fatma öyle deyince bugün bana da Eymenin çişi kokuyomuş gibi gelmeye başladı. psikolojik mi acaba:44:

Olabilir valla, hepsinin çişi aynı anda mı koktu bunların :)

hastamı canım hayırdır
? benim sıpanın da çişi fena kokuyor

kazasız kavuşun canım umarım uzun sürei değildir..

canım iklim hasta mı cok gecmiş olsun..

Yok canım hasta değil, aksine gayet kuduruk ve kıpırdak, çok şükür :)
İşte çişi kokuyor, iştahsız bi de iyi uyuyamıyor. Son ikisi dişten de olabilir, evde düzeni bozuldu şimdi, ondan da olabilir ama çiş konusundan huylandım.
Bi gidelim bakalım...

beyefendi uyandı, salladım tekrar uyudu. bi 20dk daha uyur herhalde

1 saat uyusun :))

amin cnm uyusun bakalım:)) Bugün ne kadar sessiz topik böyle, in cin top oynuyor desem yeridir. Aylin tekirdağa gitmiş, yazgı ve şebnemin de buluşmaları var. Esin,Fatma ve Gülşan da kayıp şu an. Öznur ve Ebru zaten arada hello deyip hemen bye yapanlardan.. benim de konuşasım var anlaşılan ne anlatıyorum ben yaw

Benim de çok konuşasım var, hazır Eymen uyuyorken konuşalım, gel :)
Bugün sessiz evet, hiç hoş değil...
Esin görümcesiyle yemek yemeğe gitti...

haa Esin de o işi halledecek yani, hadi bakalım hayırlısı
Sen ne yaptın peki iş meselesini Burcucum, fırsat olmadı sanırım henüz eşinle konuşmak için di mi?

selam aşklar..
SELİN bebemize gecmiş olsun...
HATCEM ALLAH kavuştrsun tatlım...
kızlar şu iki tulumla ilgili fikir istiyorum..

2.cisi astronot gibi olur rahat edemez daralır gibi geliyo..1.cisi daha mı kullanışlıdır..??cvppp....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…