- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #91.261
kıbrısa neden gödnerdin canım hayırdır ?
iş için canım gitti offf offfff
Haticecim Allah kavuştursun? Neden gitti, ne kadar kalacak?
çok saol canım amin amin bi an önce kavuştursun bizi
mrb bayanlar nasılsınız ben idare ediyom kocişimi kıbrısa gönderdimve bu yüzden çok çok üzgünümmmmm ilk defa ayrıldık ağlamak istiyorummmm:84:
öğle yemeğine gidiyorum, bol bol konuşun okuması zevkli oluyor, yazamıyom bari okuyayım :)))
hatice allah kavuştursun..
Iklime idrar tahlili yaptırmak isityorum bende ama hastanede saatlerce çiş yapsın diye beklemekten sıkılıyorum, koca kişisi de ayrı sorun bu arada tabi, bakalım bende bu hafta sonu götürecem sanırım iklimi, daha kötü olursa hemen yarın götürürüm ama olmaz inşallah..
Akşama randevu aldım, gidelim bakalım doktora, aklımızda soru işareti kalmasın...
İnatçı bıdık, çiş de yapmaz şimdi tahlil için :)
kazasız kavuşun canım umarım uzun sürei değildir..mrb bayanlar nasılsınız ben idare ediyom kocişimi kıbrısa gönderdimve bu yüzden çok çok üzgünümmmmm ilk defa ayrıldık ağlamak istiyorummmm:84:
Öğle yemeğine gidiyorum, bol bol konuşun okuması zevkli oluyor, yazamıyom bari okuyayım :)))
Hatice Allah kavuştursun..
İklime idrar tahlili yaptırmak isityorum bende ama hastanede saatlerce çiş yapsın diye beklemekten sıkılıyorum, koca kişisi de ayrı sorun bu arada tabi, bakalım bende bu hafta sonu götürecem sanırım iklimi, daha kötü olursa hemen yarın götürürüm ama olmaz inşallah..
Burcu antıbıotık gıbı mı kokuyor ?
Bebeklerın cısınon kokmasının sebebı az su ıcmelerı canım.
hadi bakalım bi problem çıkmaz inşallah. Dün Fatma öyle deyince bugün bana da Eymenin çişi kokuyomuş gibi gelmeye başladı. psikolojik mi acaba:44:
hastamı canım hayırdır
? benim sıpanın da çişi fena kokuyor
kazasız kavuşun canım umarım uzun sürei değildir..
canım iklim hasta mı cok gecmiş olsun..
beyefendi uyandı, salladım tekrar uyudu. bi 20dk daha uyur herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?