2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım, ben hastanelik olunca fazla konuşamadık tabi...
Ama benim düşünecek zamanım oldu, kolumda serumla yatarken.
Şu anki fikrimde, çalışmaya devam edeceğim.
Bir hasta oldum, özel sağlık sigortası olmasa, tahlili ultrasonu ilacı yatağı derken, 1000 lira gitmişti cepten.
Bunun gibi bir sürü örnek var.
Ayrılmayı istiyorum ama evde oturup para hesabı yaparak değil, çünkü öyle bir sıkıntıda evde olmamın çocuğuma faydası olmayacak, biliyorum.
Annem güzel bakıyor çok şükür, hatta benden daha iyi bakıyor nerdeyse, çünkü benden çok daha sabırlı...
Daha bir evimiz bile yok, ben çalışmazsam olması da çok zor, çocuklarımız büyüyecek, o zaman vay anne sen bebekken bana bakmak için işten ayrılmışsın sağol demeyecek, çalışsaydın da bir ev alsaydınız, rahat etseydik diyecek büyük ihtimalle...
Gözüm yemiyor be Meralim, her sabah evden çıkarken içim sızlıyor ama maddi sıkıntı çekmeyi gözüm yemiyor.

Ben ayaklı olandan almıştım Ebrucum, astronot gibi olmuyor, bildiğin patikli tulum gibi, yumuşacık zaten, çok rahat ediyor Doruk.
Altı torba gibi olanlardan da denedim, rahat edemedi, bütün gece tepindi kıpırdak :)

beni görenizniz yokmu yawww
ebru bende tulum alıcam bende kararsızım ama 2.daha iyi gibi geliyo bana, banada diğerinde rahat edemezmiş gibi geliyo birde kollarıda üşümez en azından alıcamda birde bulabilsem

E hakkında hayırlısı olsun o halde cnm. dediğin gibi zaten en azsenin kadar iyi bakan biri var kuzunun başında, sen de bu şekilde daha özverili olabiliyosun ona karşı. İyi madem artık uzaklaştır bu düşünceleri kafandan o halde, bu şekilde mutlu olmaya ve artık vicdan azabı hissetmemeye çalış. bak iş ciddiye binip, gerçekçi düşünüldüğünde en doğrusunun bu olduğunu görmüş oldun sen de

Benim kızım suyu içmiyor, zorla günde 20-50 cc. arası içiriyoruz, çiş kokusu ondan olabilir evet, ama çişi felaket kokuyor hakkaten..
Doktorundan cumartesi günü için randevu aldım, zaten aylık kontrolü vardı, bakalım çiş mevzuuna ne diyecek..

Az evvel annemle konuştuk, kaynana belası, annemi arayıp iklimi getir sevecem demiş yine manyak karı, annemde bu sefer, getiremem ateşi var biraz, uyutacam demiş, uyanınca getir diye ısrar etmiş, uyanınca da başka işlerim var hem ateşi var diyorum anlamıyor musun demiş, atlatmış annem yani, şuna bakın birde ayağına bebek istiyor sevecekmiş... hasta çocuğu ayağına çağırıyor boğmak istiyorum ben bu karıyı, kibarlık falan kalmadı karı marı diye konuşuyorum, kusuruma bakmayın..

Mediwell diye bir ateş düşürücü bant aldım sabah eczaneden, hiç kullanan oldu mu aranızda, akşam iklime kullanayım diyorum..

Aynen öyle Meralcim, zaten hep bu para pul hesabı yüzünden duruyordum, enine boyuna düşününce haklı olduğumu gördüm. Ben sıkıntı çekerim, o sorun değil ama oğlumun geleceği için sağlam adımlar atamam gibi geldi, durdum. Dediğin gibi, madem kaçamıyorum o zaman zevk alayım deyip, giyinip boyanıp geliyorum ben de, bir sürü elbise, yeni makyaj malzemeleri falan aldım kendime, kendimi ikna ediyorum bugünlerde işte :)))

Senin o kayınvalideni, kendiminki ile üst üste koyup kesecem... Hatta seninkini alta koyacam, benimkini keserken başına gelecekleri görsün, daha çok acı çeksin diye Manyak cadı !!!

Hiç kullanmadım canım ateş düşürücüyü...

ebru bende tulum alıcam bende kararsızım ama 2.daha iyi gibi geliyo bana, banada diğerinde rahat edemezmiş gibi geliyo birde kollarıda üşümez en azından alıcamda birde bulabilsem

Yok Ebrucum ayaklı olanı tercih et diğerlerinde hiç rahat edemiyorlar çünkü

hadi ya..ayaksız olanı aslında tercihimdi..şöyle ki..yagmur sabaha kadar yatagını tavaf ediyo..üstü başı acık her gece kalkıp ben örtüyorum aklım onda hep rahatta uyuyamıyorum..bir de yagmur sıkıya gelemiyo azıcık üstünü fazla örtsem daralıp uyanıyo sıcaktan..coraplarını falan cıkarıyorum öyle rahatlıyo..bu ayaklı tulumu o yuzden düşünmedim fakat cok kalın almadıgım sürece düşünebilirim ..tesekkür ettim fikirler için kızlar..

ebrucum canım bende birincisinden vardı selin artık içinde rahat edemediği için ikincisinden aldım kanz dan 35 tl ye çok rahat yumuşacık kesinlikle tavsiye ederim ve büyük alma 60 tl ye aldığım tulum büyük geldiği için onuda kullanamadım artık inşalalh seneye olur üstüne :)

merhabalar ögle ezanı - okunurken kalktık oglumla yataktan başım zombi gibi.

hasret hadi inşallah bu defa kurtulursun.

fatma geçmiş olsun nane limon en iyi tedbir , ne kadar çabuk geçiyo zaman deilmi yerim kuzuyu maşallah..

burcu bu sene benim kaynanam yanımda yok . ama seninle yaseminin kaynanası sinir olmama yetiyo.
menemen yapmayı bilmeyen kadın birde gelinine akıl veriyo..

meral sana sinir oluyorum hee bu isimleri sayarken biri hiç içine katmıyon hayırdır..

ebuş bende tulum alıcam ama ayaklı olanını daha iyi oldugunu söylediler..

Seyhancım Mothercare'de ve C&A'da gördüm ben, MC'dekiler daha güzel, 10 lira falan daha pahalı...

sağol canım mother da da baktım bulamadım capitoldekine bakmıştım kalmamış sanırım yaa c&a mağzları nerde var ben hiç görmedim reklamlarını görüyorum hep gitmek istiyorum ama yerini biliyorum

Allah akıl fikir versin bu çocuğa yaa elinde plastik kaşık var bi yerlere vurup ses çıkarıyo hoşuna gidiyo yanlışlıkla kafasına çarptı baktı ordanda ses geliyo şimdi kaşığı kafasına gözüne vuruyo saf oğlum benim

Burcu antıbıotık gıbı mı kokuyor ?
Bebeklerın cısınon kokmasının sebebı az su ıcmelerı canım.

canım söylediğin şeyde doğru olabiliri ama enfeksiyon olan bebeklerde de çişi çok kokar idrar yolu enfeksiyonu belirtilerine bak ateşlenme huysuzluk ishal kusma ve idrarda koku yazar mutlaka ,, ha doktorumuz bize bol bol su içsinde dedi çünki ishalle sıvıda kaybetti

Kızlar teyzem (annemin kuzeni) fenalaşmış, bana yakın bi hastanedeymiş, yalnız, hemen oraya gidiyorum, dönersem yazarım...

ebrucum ben de 1.si var ama Ceren hiç istemedi onu,ayakları rahat edemedi sanırım.uyuyoken giydireyim dedim,yine de farketti çığlık çığlığa çıkardık.2.si güzel.mothercare de çok kalın polar uyku tulumları satılıyo,ben de ondan var,çok güzel

bir an serhandan bahsediyorsun sandım ayyy aynen beşikle var bi alıp veremediği ama bilmiyorum

Bende boy boy her çeşit uyku tulumu var ama iklime giydiremiyorum bir türlü, gıcık oluyor benim kız, üstüne göre olanı giydiriyorum, sıkılıyor, biraz büyükçe olanı giydiriyorum bu seferde uyanıp ayağa kalkmak istediğinde dolanıp düşüyor, siz nasıl giydiriyorsunuz, uyuduktan sonra mı, uyutmadan önce mi, uyuduktan sonra uyanmıyor mu giydirirken..?

canım kk nın sitesinde birsürü virüs var,bizim leptop 4-5 kez çöktü eşim satıyo yenisini alacaz
öğle arasına gitmiştim. oğlumu sevdim, emzirdim, sütümü sağdım, yemek yedim geldim
canım ben ikincisinden aldım ama iki kez kullandım mert çok dönüyo yatarken rahat edemedi ağladı çıkar diye bide elleriyle bi çekiştirişi vardıki tulumu, gecenin karanlığında tam komedi yani

bende sırf o yüzden çalışıyorum,ilerde her istediğini yapabilecek gücüm olsun diye yoksa kokusuna hasretim şuan bide tabi eşimin başına bişey gelirse kimseye muhtaç olmayalım diye, malum polis memuru eşimde

valla ben mardinde güzel bişey bulamamıştım ankaraya ablamlara sipariş verdim,ertesi gün bim marketteydik(burdaki tek ulusal market bim )bi baktım uyku tulumu %100 pamuk ve çok kalın değildi tam istediğim gibiydi üstelik 10 tl aldım hemen,çok kaliteli çıktı ama mert kullanmadı maalesef

senin kaynana tam cadı üstelik çok yüzsüz karı lafını çoktan hakediyo hatta daha fazlasını
kızlar prima çişi çok kokutuyo zaten,pudra kokuluya prima, çişle karışınca değişik bi koku ortaya çıkıyo siz ondanmı bahsediyosunuz yoksa:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…