2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ü

canım yaa bence kullanma , doktora gidin ihmal etmeyin tekrar tekrar söylüyorum selinde ateşlenme vardı çişi çok kötü kokuyordu kakasını yaptı sanıp altını açtığım çok oluyordu , huysuzluk iştahsızlık günde bir kez sıvı kaka ve hepsi enfeksiyonun başının altından çıkma imiş boşyere calpol verdim katarin verdim çocuğa ateşi düştü diye sevindim ama tedavi olmadı tabi

git doktor bulsun çaresini canım ...

Kızlar teyzem (annemin kuzeni) fenalaşmış, bana yakın bi hastanedeymiş, yalnız, hemen oraya gidiyorum, dönersem yazarım...

bir an serhandan bahsediyorsun sandım ayyy aynen beşikle var bi alıp veremediği ama bilmiyorum

hepiniz ikinci ayaklı tulumu tavsiye ediyosunuz..bende 1.ciyi düşünüyodum..fikir aldıgım ii oldu..anlaşılan kimse memnun kalmamış balon tulumdan..
esasen tulumla ilgili sorun cıkaracagını düşünüyorum kızımın.gelemez öyle sıkıya..rahat edecek acacak üstünü başını menopozlu hatunlar gibi arada geliolarr...cok kalın almadıgım sürece rahat hareket edip cok ta bunalmaz..

ben geldim çok başarılı bir konuşmaydı en azından benim bi suçum olmadığı kanıtlandı bi daha bi sorununuz olursa beni esere şikayet etmeyin gelin bana sööleyin dedim suratım asık olabilir kötü günler geçiriyorum illa ki size diye alınmayın dedim ya aslında benim aram çok iiydi eskiden görümcemle çok sık görüşmekten bu hale geldi annem der zaten çok muhabbet tez ayrılık getirir die neyse annesiyle ilgili şikayetlerimi de kibarca olayları anlatark ifade ettim kendisi dedi zaten annem şurda hatalı burda hatalı die anlıyacğınız çok ii oldu

ebrum bebem buralar çok sıcak bırak tulumu adam pijamayla terliyo o yüzden ben yardımcı olamicam ama alsam bende 2. yi alırdım bunlar kıpır kıpır 1. yle rahat edemezler

Burcu, geçmiş olsun, inşallah korkulacak bişey yoktur..

Esincim, konuşmanın iyi geçmesine sevindim, senin açından çok iyi olmuş, ohh sefam olsun, arada yapmak lazım böyle..

YASEMİN senin kaynanana da söölicek bi lafım kalmadı kadın benim şirretlik seviyemin çok üzerinde açılımlar yapıyo

digol digol millet nihyet gelebildim
deniz çanıma okuyor bu gün sürekli mızmız, üst diş iyice kabardı onun huysuzluu sanırım sabahtan beri anne sütü dışında ağzına giren tek şey bebebisküvili süt 50ml o da sabah babası vermişti, yoğurt vereyim dedim ağzını bile açmadı biraz rahatasın diye diş jeli sürmeye çalıştım yıktı ortalığı ben de parmağımda kalanı göğsüme sürdüm emmmeye çalışırken ağzına bulaşır en azından diye şimdi mışıl mışıl uyuyor bu jelin uyutma etkisi var sanırım gece de sürsen uzun zaman gayet derin uyuyor

ben hiç kullanmadım ama ilki güzel gelmişti yorumları okumadan önce meğer yanılmışım

evet seninki yüzsüzün alası bu kaçıncı saçma sapan hareket yahu kaynana olunca burunları kafdağına çıkıyor şımarıyorlar, sanki uşakları var her şey ayağına gelecek, hiç bir şeye el sürmeyecekler herkes onların nazını çekecek, herşeyi en iyi onlar bilecek (FATMAAAAAA ve BURCUUUUUU yukarıda yazanlar aynı zamanda sizin için de söylenmiştir.) oldu canım görürsem söylerim marifet doğurmaksa biz de doğurduk hani ne oldu :84:

ya işte malesef çalışmak hepimizin hayatı için kaçınılmaz oluyor bu durumda, kozmetikle motivasyon bende de mevcut canım sırf alışveriş yapayım diye avon temsilcisi oldum burada kaliteli ürün bulmak pek mümkün değil çünkü

bu arada ben kendimi psikopat sanıyordum sen bana taş çıkardın tebrik ederim

o virüsler benim makinemin kılına dokunamıyor bilgisayarım 5 yıllık daha bir kez bile formatlanmadı

primada var öyle bir durum ben de defalarca bakıyorum acaba kaka var mı diye

Son düzenleme:
dermişsin PC çökermiş

YASEMİN senin kaynanana da söölicek bi lafım kalmadı kadın benim şirretlik seviyemin çok üzerinde açılımlar yapıyo

Aynen aynen, hiçbirimiz onun şirretlik seviyesine varamayız, en iyisi Allaha havale edip geçmek... Bende sıkıldım artık, onu anlatmaktan bile sıkıldım, çoğu zaman yazmıyorum bile size, eskiden olsa yazar rahatlardım, şimdi yazmak bile rahatlatmıyor beni bazen malesef...

ben uyuduktan sonra giydiriyodum canım,tam uyanmıyo mızıldanıp tekrar dalıyodu mert.

canım iyi geçmesine sevindim ama inşallah kayınvaldeyle ilgili şikayetlerini güzelce iletir,bide ondan dolayı kriz çıkmasında:44:

canım saol inşallah eşim sürekli meyvesuyu sıkıp içiriyor aldığı cihazı kullandıracak ya :):)

ya unuttum söylemeyi ama snein kaynanada çok yüzsüz uyuz gıcıklar arasında ...

içinin rahatlamasına çoooook sevindim umarım bu rahatlama hayatına da yansır

dermişsin PC çökermiş

ayyyyyyyy Allah korusun :18:

canım en doğru kararı vermişsin bende izne ayrılacaktım ama selin bir hasta oldu tüm maaşımı yedi ya bizde özel sağlık sigortası yok malesef o yüzden çok masraflı oldu :) olsun kızım iyi olsunda ben razıyım ... çalışmasam devlet hastanesi köşeleridne süreünecektik ... az akldı bizde sağlık sigortası yaparlar sanırım :)

ben geldim işte bol bol yazıyorum hadi sizde katılın :)

beyefendi uyandı, salladım tekrar uyudu. bi 20dk daha uyur herhalde

canım burcuya katılıyorum inşallah uzun uzun uyusun ya bebekelrxde büyüme hormonu uyurken salgılanırmış ama biizmkielr çok az uyuyor aptal oalcak kısacık oalcak ve çelimsiz kalacaklar :)):) selin 20 dakikayı geçince vaay çekiyoruz :):)

hadi bakalım bi problem çıkmaz inşallah. Dün Fatma öyle deyince bugün bana da Eymenin çişi kokuyomuş gibi gelmeye başladı. psikolojik mi acaba:44:
ayy canım afedersiniz yaa ... etkilemek istemem çiş tabiki kokar bakın ben selin işediğinde kaka yaptı herhalde diye altını açıyordum o kadar fena kokuyordu .... birde ateşlenme kusma ishal iştahsızlık gibide belirtielri var sonuçta sadece çiş kokması değil ?

sağolun canlarım iyi dilekleriniz için.. bakalım işte benim şans bu ya adam taşınalım die kafaya koyar bu defada dükkan bulunmaz

söyelenecek söz yok bu kayanalar cins cins walla:)) eşin demedi mi bütün gün naptın anne sultan die
ee yedinizmi menemeni sonunda? canım çekti haaa annem gelsede yapsa:)))
yaw bnde amma rüyalarınızı süsler oldum hee canım güzel yüreğin güzel rüyalara werisle olmuş.. o kadar süperki kopyaladım cengize okicam:)))
umarım hep cengiz çeker oeşşeği.. de neden eşşek dewe olsa daha süper olmazmıydı ki
ayy yok daha tadilat falan boş boş beklio.. ancak badana boya yapar gireriz bu gidişle
bnce kocana bir daha açtırma almanya bahsinidüşün tel.den bukadar oluyosa..
dişlere alışmaya çalışıyor,canıum geçer
mrb bayanlar nasılsınız ben idare ediyom kocişimi kıbrısa gönderdim ve bu yüzden çok çok üzgünümmmmm ilk defa ayrıldık ağlamak istiyorummmm:84:
bişi olmaz özlemiş olursunuz biraz
2si çok sıkıcı gibi ya her yer kapalı
ilki daha rahat gibi cery çok dönüyor onun içinde nasıl olur acaba?
en doğru kararı wermişsin..
cengizde öyle dior işte çocuklarımız b,ize demeyecekmi bir ew alamadınız die..
ayrıca özel sigorta falan süper imkanbncede çalış yani zaten rahat işin.. bn olsam çıkmam yani, o şarlarda çalışsam..

canım ilgin için sağol,ama erol yapmaz böyle bişey..zaten ayrılmayı düşünüyordu..hem bunlar çok yakın akrabalar...erol yapmaz bişey o nedenle...sadece şten ayrılır o kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…