2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım almanya meselesinde son durum şu

eşim ailesinden ayrı bir şehirde ev tutacak , kesinlikle onların daireleridnen birinde oturulmayacak

ben almanca kursuna gittikten sonra okula devame deceğim

selinin eğitimide türk okulunda yapılacak

annesinden oda bıktı zaten bana nasıl kızıyor eğer ben hasta isem selin hasta olmuşsa yada herhangi gereksiz bi konuda bilgi verme nasılsınız iyyim siz nasılsını de kapat konuyu gerisi geyik muhabbetiyle geçsin diyor e o zamanda bizi burda güllük gülistanlık biliyorlar ve istekleri eksik olmuyor düşün bu ay aramış arabayıda sattınız borcunuz yok duurmunuz iyidir amcan çok zor durumda imiş ona 500 tl gönderin o heray gönrediyor buayda ismail verecekmiş ,, dedim mümkün değil selin için harcadık dahada bitmedi tahlilleri biz bu ay aksine çok zor durumdayız ,, durum bu hasretcim gelde çık işin içinden söylesende söylemesende başımnı alamıyorsun iyisimi bilsinler diyorum yaşadıkalrımızı gerektiğinde ben cevabı yapıştırırım nasılsa :)

canım ilgin için sağol,ama erol yapmaz böyle bişey..zaten ayrılmayı düşünüyordu..hem bunlar çok yakın akrabalar...erol yapmaz bişey o nedenle...sadece şten ayrılır o kadar...

ebrucum merhaba hoşgeldin ne zamandır göremiyorduk seni ? eşinin işiyle ilgili sorunları mı var hayırdır canım ? emirhan ansıl oldu iyimi ?

kızlr nasılsınuz?.bixz hala hastayız.umarım bir yaramazlık yok geçmişi okuyayım dedim..çok uzamış..emirhanda durmuypr zaten..yaramalık yok inşallah..atabilirsem ara raa atacağım..söyle önemli şeyleri bana özet geçen olursa pek sevinirim...

sabahtan beri açık kk ama sizinle muhabbet edemedim kızlar hepiniz iyisinizdir umarım...Biri bana özet geçsin ne olur:97::97:

şimdi hımm

burcunun kayınvalidesi ile sorunalrı başladı ama bakışlarıyla payını veriyor saolsun burcum :) ayrıca annesinin kuzeni rahatsızlandı hastaneye gitti inşallah iyi haberler ile gelir

hasret bu aralar iyi çok şükür cenngiz evi ve dükkanıtaşıyacak hasret sadece 2 gün çalışacak

pınar eymenle mücadele veriyor çünki yaramaz rüyasında hamile olduğunu görmüş :) şimdilik olmasını istemiyor tabi böyle bişeyin :)

meralde eymenle uğraşıyor çünki eymen canavarı uyumuyor kuzum çabuk çabuk uyanıyor annesini daha ço kyormak için :)

aylin sahaya çıktı tekirdağa gitti bugünelrde işinden memenuniyetsizliği var çok mutsuz inşalalh çabuk düzelir

esin görümcesi ile iyi bir konuşma yaptı sanırım durumlar düzelcek çok şükür çopkta güzel konuşmuş aferim ona :)

bu arada hilalin bu resmine bayıldım :) aklımda kalanlar bunalr yaa diğerleri kızmasın

ebrucum merhaba hoşgeldin ne zamandır göremiyorduk seni ? eşinin işiyle ilgili sorunları mı var hayırdır canım ? emirhan ansıl oldu iyimi ?

canım hoşbuuşdum..ya eroişyerinde 4 bölüme bakıyordu...bir bölümü altından çıkardı..3 bölüme bakmaya devam ediyor..maaşını bunun karşılığında yaroya düşüreceklerdi patronları bir bölümü çıkartdığı için bizde olur demiştik ama onlar öyle yamadı daha fazla düşürdüler..10000 den n2000 e ..şimdi eşim iş aıyor doğal olarak..orda çalışamaz daha fazla bu rakama..

Yaseminin de kaynanasıyla hala başı dertte, boğmak istiyor karıyı, artık terbiyeyi bıraktı karı diyor o cadıya..

İklim de ateşli 2 gündür ve çok mızmız, geçmezse annesi doktora götürecek..

hımm anladım baya bi fark var tabi ... eşin ne iş yapıyordu canım ? kolay iş bulabielcek bir mesleği vardır herhalde ?

banada özet geçmiş oldun canım çok sağol,,baya bişiler olmuş y,ine...

hasret için çok sevindim...inşallah hep böyle devam eder cengiz bey...

slm kızlar.herkesler iyidir inşallah.biz iyiyiz çok şükür.
bişey sorcam size.bana sağlık ocağından 1 yaşına kadar aşı yok dediler ama geçen bir sitede 9.ayda kızamık aşısı var diye yazıyo...varmı haberi olan?

canım benim ben seni atladım mı ya evet bende de var kaynan derdi en büyüğünden ve yine aynı şekilde hasta kuzu derdi aynı haldeyiz ya ondan oldu herhalde :)

senin kaynanyı boğarken benimkinide boğsana :)

hayırlısı olsun canım üzülmeyin belli bi birikiminiz vardır ansılsa inşalah çabucak bulur işinide zamanla zaten pozisyonu değişir..

duymadım canım doktoru söyler nasılsa sağlıkocağında banda 1 yaşında dediler aşıyı ama doktorlar daha iyi biliyor ::

kızlaar ben eve gidiyom hepinizi öptüm beni özlemeyin diye resimlerimizi bırakıyorum

çok tatlısınızz... maşşalahh ..

Geldim, büyük ihtimalle orta ölçekli bir kalp krizi geçirmiş, daha 47 yaşında...
Yanında kalmam gerekirdi ama istemedi, git diye tutturdu, şimdi dönmesem sonra eve dönebilmem çok zor olacaktı, komşusu var yanında, bıraktım geldim ağlaya ağlaya...
Bir de kızı var 15 yaşında, annesi babası yaşlı ve hasta, abisi var ama pek ilgilenmez, daha önce bilmem kaç tane kanser atlattı, 9 tane mi ne ameliyat oldu, lk kocası hayvandı, yıllar sonra ikinci kez evlendi, ********in teki çıktı. Allahım beterinden koru, artık güldür yüzünü şu kadının, delirecem yaa...

inşallah canım bulur ya...nasip bakalım nerden çıkaçak..allah hayırlısını versin...

burcu çok geçmiş olsun canım.allah yüzüne baksın onun inşallah bundan sonra...

burcu çok üzüldüm mevlam ayrdımcısı olsun ... onca yaşanmışlıktan sonra kalbi belliki 47 yaşında kalmamış mevlam yardımcısı olsun inşallah çabuk iyileşir ,, sende ağlama üzülme lütfen sende rahatsızsın moralini fazla bozma ... mevlam beterinden korusun ...

selam kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyordum... şükür kavuşturana nasılsınız bakalım...
ben iiyim oğlum rahatsız çok kötü öksürüyor ve baldam var... inşallah tez zamanda iyileşir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…