- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #91.321
canım ilgin için sağol,ama erol yapmaz böyle bişey..zaten ayrılmayı düşünüyordu..hem bunlar çok yakın akrabalar...erol yapmaz bişey o nedenle...sadece şten ayrılır o kadar...
sabahtan beri açık kk ama sizinle muhabbet edemedim kızlar hepiniz iyisinizdir umarım...Biri bana özet geçsin ne olur:97::97:
ebrucum merhaba hoşgeldin ne zamandır göremiyorduk seni ? eşinin işiyle ilgili sorunları mı var hayırdır canım ? emirhan ansıl oldu iyimi ?
şimdi hımm
burcunun kayınvalidesi ile sorunalrı başladı ama bakışlarıyla payını veriyor saolsun burcum :) ayrıca annesinin kuzeni rahatsızlandı hastaneye gitti inşallah iyi haberler ile gelir
hasret bu aralar iyi çok şükür cenngiz evi ve dükkanıtaşıyacak hasret sadece 2 gün çalışacak
pınar eymenle mücadele veriyor çünki yaramaz rüyasında hamile olduğunu görmüş :) şimdilik olmasını istemiyor tabi böyle bişeyin :)
meralde eymenle uğraşıyor çünki eymen canavarı uyumuyor kuzum çabuk çabuk uyanıyor annesini daha ço kyormak için :)
aylin sahaya çıktı tekirdağa gitti bugünelrde işinden memenuniyetsizliği var çok mutsuz inşalalh çabuk düzelir
esin görümcesi ile iyi bir konuşma yaptı sanırım durumlar düzelcek çok şükür çopkta güzel konuşmuş aferim ona :)
bu arada hilalin bu resmine bayıldım :) aklımda kalanlar bunalr yaadiğerleri kızmasın
canım hoşbuuşdum..ya eroişyerinde 4 bölüme bakıyordu...bir bölümü altından çıkardı..3 bölüme bakmaya devam ediyor..maaşını bunun karşılığında yaroya düşüreceklerdi patronları bir bölümü çıkartdığı için bizde olur demiştik ama onlar öyle yamadı daha fazla düşürdüler..10000 den n2000 e ..şimdi eşim iş aıyor doğal olarak..orda çalışamaz daha fazla bu rakama..
şimdi hımm
burcunun kayınvalidesi ile sorunalrı başladı ama bakışlarıyla payını veriyor saolsun burcum :) ayrıca annesinin kuzeni rahatsızlandı hastaneye gitti inşallah iyi haberler ile gelir
hasret bu aralar iyi çok şükür cenngiz evi ve dükkanıtaşıyacak hasret sadece 2 gün çalışacak
pınar eymenle mücadele veriyor çünki yaramaz rüyasında hamile olduğunu görmüş :) şimdilik olmasını istemiyor tabi böyle bişeyin :)
meralde eymenle uğraşıyor çünki eymen canavarı uyumuyor kuzum çabuk çabuk uyanıyor annesini daha ço kyormak için :)
aylin sahaya çıktı tekirdağa gitti bugünelrde işinden memenuniyetsizliği var çok mutsuz inşalalh çabuk düzelir
esin görümcesi ile iyi bir konuşma yaptı sanırım durumlar düzelcek çok şükür çopkta güzel konuşmuş aferim ona :)
bu arada hilalin bu resmine bayıldım :) aklımda kalanlar bunalr yaadiğerleri kızmasın
kızlaar ben eve gidiyom hepinizi öptüm:16: beni özlemeyin diye resimlerimizi bırakıyorum:9:[/QUOTE]
çok tatlısınız maşallah...
[quote="SEYYALTANER, post: 16527784"]hımm anladım baya bi fark var tabi ... eşin ne iş yapıyordu canım ? kolay iş bulabielcek bir mesleği vardır herhalde ?[/QUOTE]
eşim genel müdür canım...genel müdür veya genelş müdür yardımcısı pozisyonunda iş bulması lazım yine...açıkta yer bulursa.:44:yada pozisyonunu düşürcek artık napalım...:50:
Yaseminin de kaynanasıyla hala başı dertte, boğmak istiyor karıyı, artık terbiyeyi bıraktı karı diyor o cadıya..
İklim de ateşli 2 gündür ve çok mızmız, geçmezse annesi doktora götürecek..
çok tatlısınız maşallah...
eşim genel müdür canım...genel müdür veya genelş müdür yardımcısı pozisyonunda iş bulması lazım yine...açıkta yer bulursa.:44:yada pozisyonunu düşürcek artık napalım...
slm kızlar.herkesler iyidir inşallah.biz iyiyiz çok şükür.
bişey sorcam size.bana sağlık ocağından 1 yaşına kadar aşı yok dediler ama geçen bir sitede 9.ayda kızamık aşısı var diye yazıyo...varmı haberi olan?
kızlaar ben eve gidiyom hepinizi öptümbeni özlemeyin diye resimlerimizi bırakıyorum
hayırlısı olsun canım üzülmeyin belli bi birikiminiz vardır ansılsa inşalah çabucak bulur işinide zamanla zaten pozisyonu değişir..
duymadım canım doktoru söyler nasılsa sağlıkocağında banda 1 yaşında dediler aşıyı ama doktorlar daha iyi biliyor ::
çok tatlısınızz... maşşalahh ..
Geldim, büyük ihtimalle orta ölçekli bir kalp krizi geçirmiş, daha 47 yaşında...
Yanında kalmam gerekirdi ama istemedi, git diye tutturdu, şimdi dönmesem sonra eve dönebilmem çok zor olacaktı, komşusu var yanında, bıraktım geldim ağlaya ağlaya...
Bir de kızı var 15 yaşında, annesi babası yaşlı ve hasta, abisi var ama pek ilgilenmez, daha önce bilmem kaç tane kanser atlattı, 9 tane mi ne ameliyat oldu, lk kocası hayvandı, yıllar sonra ikinci kez evlendi, ********in teki çıktı. Allahım beterinden koru, artık güldür yüzünü şu kadının, delirecem yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?