- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #91.341
şimdi hımm
burcunun kayınvalidesi ile sorunalrı başladı ama bakışlarıyla payını veriyor saolsun burcum :) ayrıca annesinin kuzeni rahatsızlandı hastaneye gitti inşallah iyi haberler ile gelir
hasret bu aralar iyi çok şükür cenngiz evi ve dükkanıtaşıyacak hasret sadece 2 gün çalışacak
pınar eymenle mücadele veriyor çünki yaramaz rüyasında hamile olduğunu görmüş :) şimdilik olmasını istemiyor tabi böyle bişeyin :)
meralde eymenle uğraşıyor çünki eymen canavarı uyumuyor kuzum çabuk çabuk uyanıyor annesini daha ço kyormak için :)
aylin sahaya çıktı tekirdağa gitti bugünelrde işinden memenuniyetsizliği var çok mutsuz inşalalh çabuk düzelir
esin görümcesi ile iyi bir konuşma yaptı sanırım durumlar düzelcek çok şükür çopkta güzel konuşmuş aferim ona :)
bu arada hilalin bu resmine bayıldım :) aklımda kalanlar bunalr yaadiğerleri kızmasın
şöleeeee bi geçmşi okudum 2 cümle döküldü agzımdan PİS KAYNANALAR((((((((((( Benimkini bayramdan beri görmüyorum cok mutluyum huzurluyum ama yakında cıkar bi yerlerden bi patlamayla girer hayatıma 3 haftadır torun görmüyo yakındır dolmustur o .hergün anneannede dicek yakında eşim biraz da annem baksın bende dicem ben özlüyorum yanımda gelecek artık büroya :))))
Nimeeett kız bana kızmışsın sen, anacım 40 yılda bi girersen unuturum tabi seni
Seni çooooooooooooooooooooooooooookk seviyorum tatlıcım:92::123::127::132: oldu mu??
şimdi hımm
burcunun kayınvalidesi ile sorunalrı başladı ama bakışlarıyla payını veriyor saolsun burcum :) ayrıca annesinin kuzeni rahatsızlandı hastaneye gitti inşallah iyi haberler ile gelir
çok geçmiş olsun yaa burcu zor anacım halin ama taviz verme
hasret bu aralar iyi çok şükür cenngiz evi ve dükkanıtaşıyacak hasret sadece 2 gün çalışacak
ohhh çok iyi olmuş hadi hayırlısı hasret
pınar eymenle mücadele veriyor çünki yaramaz rüyasında hamile olduğunu görmüş :) şimdilik olmasını istemiyor tabi böyle bişeyin :)
aman aman bende hala olmadım sezeryanla olanlar ara ara düzensiz mi oluyor acaba ?
meralde eymenle uğraşıyor çünki eymen canavarı uyumuyor kuzum çabuk çabuk uyanıyor annesini daha ço kyormak için :)
[ı]meralim ablamın oğluda öyle bir yasına girdi çok huysuz geceleri uyumuyor gündüz uyuyor ve bağırıyormuş diş problemi var onda da [/ı]
aylin sahaya çıktı tekirdağa gitti bugünelrde işinden memenuniyetsizliği var çok mutsuz inşalalh çabuk düzelir
[ı]inşallah yaaa bizde de işler sinir harbinde [/ı]
esin görümcesi ile iyi bir konuşma yaptı sanırım durumlar düzelcek çok şükür çopkta güzel konuşmuş aferim ona :)
[ı]tebriklerrrrrr[/ı]
bu arada hilalin bu resmine bayıldım :) aklımda kalanlar bunalr yaadiğerleri kızmasın
amin cnm uyusun bakalım:)) Bugün ne kadar sessiz topik böyle, in cin top oynuyor desem yeridir. Aylin tekirdağa gitmiş, yazgı ve şebnemin de buluşmaları var. Esin,Fatma ve Gülşan da kayıp şu an. Öznur ve Ebru zaten arada hello deyip hemen bye yapanlardan.. benim de konuşasım var anlaşılan ne anlatıyorum ben yaw
canım biş isorcam kaynanan bakarken çocuk uzakta mı kalıyor bu aylar daha çok erken yatılı olarak gönderme olur mu kuzunu ?
canım almanya meselesinde son durum şu
eşim ailesinden ayrı bir şehirde ev tutacak , kesinlikle onların daireleridnen birinde oturulmayacak
ben almanca kursuna gittikten sonra okula devame deceğim
selinin eğitimide türk okulunda yapılacak
annesinden oda bıktı zaten bana nasıl kızıyor eğer ben hasta isem selin hasta olmuşsa yada herhangi gereksiz bi konuda bilgi verme nasılsınız iyyim siz nasılsını de kapat konuyu gerisi geyik muhabbetiyle geçsin diyor e o zamanda bizi burda güllük gülistanlık biliyorlar ve istekleri eksik olmuyordüşün bu ay aramış arabayıda sattınız borcunuz yok duurmunuz iyidir amcan çok zor durumda imiş ona 500 tl gönderin o heray gönrediyor buayda ismail verecekmiş ,, dedim mümkün değil selin için harcadık dahada bitmedi tahlilleri biz bu ay aksine çok zor durumdayız ,, durum bu hasretcim gelde çık işin içinden söylesende söylemesende başımnı alamıyorsun iyisimi bilsinler diyorum yaşadıkalrımızı gerektiğinde ben cevabı yapıştırırım nasılsa :)
Burda onun adı geçmediği için bozulmuş cnm:)) e sadece ensık girenlerden bahsetmiştim oysa doğal olarak. bi de geçen gün ebru beni seviyo musun diye sormuştu da çok seviyorum demiştim, hemen sonrasında Nimet sormuş ama ben çıktığım için yanıtlayamamıştım. anlayacağın üstüste geldi
hımm bunu görmüştüm ok :) saol canım yaa :) nazlanmış hani bizim hatun :)
yani illa düzeninizi bozacaksınızsen bilirsin canım hayatı yaşayacak olan sensin, en doğru kararı werecek olanda...
ne güzel ya ne kadar rahat para istiyorlar, durumumz çok iyi olsa işten çıkar ewdeçocuğuma bakarım der oturturdum onu!! senin oğlunun parasını yemiorum kendim çalışıyorum!
yok canım :))))))))) Allah kuzularımızdan ayırmasın hiççççç bizi yatılımı ayyyyy fikri bile cok kötü .... kaynanam şimdiye kadar hiççç bakayım demedi capraz apt oturur kendisi cok yakın yani zaten calısmaya yeni başladım .. bi ara küstük kaynanamla "en son sokakta beni görüp kafasını cevirmişti" ondan dolayı bakayım diyemiyo duvar var aramızda berlin duvarı yıkıldı ama bizim duvar yıkılmaz :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?