2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaseminin de kaynanasıyla hala başı dertte, boğmak istiyor karıyı, artık terbiyeyi bıraktı karı diyor o cadıya..

İklim de ateşli 2 gündür ve çok mızmız, geçmezse annesi doktora götürecek..

şöleeeee bi geçmşi okudum 2 cümle döküldü agzımdan PİS KAYNANALAR ((((((((((( Benimkini bayramdan beri görmüyorum cok mutluyum huzurluyum ama yakında cıkar bi yerlerden bi patlamayla girer hayatıma 3 haftadır torun görmüyo yakındır dolmustur o .hergün anneannede dicek yakında eşim biraz da annem baksın bende dicem ben özlüyorum yanımda gelecek artık büroya :))))

burcu canım geçmiş olsun çok..yağmur senin oğluşada geçmiş olsun

fırsayt bulursam bakarım yine.hoş bu ara nedense gün yetmiyor bana....emirhan ddurmuyor...zaten ötekide gelçek şimdi..öptüm hepinşzi..kendinize ve bebişlere çok iyi bakın...

arkadaşlar bu arada bugün muharrem ayının birinci günü yani müslümanların yılbaşısı diyebiliriz :) bugünelrde güzel sohbetler ve bol bol duların olması gerekn bi dönem aşure ayıda geliyor yardımalşmanın iyi niyetin hoşgörünün olduğu dualarla dolu bir dönem mevşam hepinizin dualarını kabul etsin .. dualarda buluşmak dileği ile diyeyim :)

bunca kaynana dedikodusundan ve kötü nietinden sonra kötü geldi belki ama olsun :) rabbim içimizi biliyor yine en zor zmaanalrında koşa koşa biz gelinleri gideriz ve zor günlerinde bizler yanalrıdna oluruz tek sorun gereksiz homurtuları :)

Burcu çok geçmiş olsun cnm, hamdolsun atlatmış yine de. Genç yaşlarda daha tehlikeli oluyor bu krizler, şimdiden sonra en azından ilaçla kendini korumuş olur

Ebru hoşgeldin cnm, sanırımiş bulamadı henüz eşin. gerçi ha dedin mi de bulunmaz ya kolay kolay. İnşallah çok aramadan bulur istediği kriterlerde bişi cnm

Nimeeett kız bana kızmışsın sen, anacım 40 yılda bi girersen unuturum tabi seni
Seni çooooooooooooooooooooooooooookk seviyorum tatlıcım:92::123::127::132: oldu mu??

canım biş isorcam kaynanan bakarken çocuk uzakta mı kalıyor bu aylar daha çok erken yatılı olarak gönderme olur mu kuzunu ?

Nimeeett kız bana kızmışsın sen, anacım 40 yılda bi girersen unuturum tabi seni
Seni çooooooooooooooooooooooooooookk seviyorum tatlıcım:92::123::127::132: oldu mu??

yaa meralcim biş isorcam geçmilşe baktım bulamadım nimet ne için kızıyordu sana meral böyle kelimelerde beni unutuyorsun felan yazıyordu ne jkeliemsi ooo ,, komik bişiler mi kaçırdım ben :)

bugün oalbildiğince aktiftim ama sitede maşşalh bana :)

[ı]hilal tam bir kuduruk oldu kızlar dün iki göğsümüde ısırdı kanadı ve alnımı ısırdı dişler çıkıyor 7-8 damaklar şiş.dün eşim face videosunu koydu müsait olduğunuzda bakarsınız alem bu kız.... [/ı]

[ı]fatmacım eline ve koluna sağlık sağol balım...selin kuşumuda öp benim için [/ı]

Burda onun adı geçmediği için bozulmuş cnm:)) e sadece ensık girenlerden bahsetmiştim oysa doğal olarak. bi de geçen gün ebru beni seviyo musun diye sormuştu da çok seviyorum demiştim, hemen sonrasında Nimet sormuş ama ben çıktığım için yanıtlayamamıştım. anlayacağın üstüste geldi

canım biş isorcam kaynanan bakarken çocuk uzakta mı kalıyor bu aylar daha çok erken yatılı olarak gönderme olur mu kuzunu ?

yok canım :))))))))) Allah kuzularımızdan ayırmasın hiççççç bizi yatılımı ayyyyy fikri bile cok kötü .... kaynanam şimdiye kadar hiççç bakayım demedi capraz apt oturur kendisi cok yakın yani zaten calısmaya yeni başladım .. bi ara küstük kaynanamla "en son sokakta beni görüp kafasını cevirmişti" ondan dolayı bakayım diyemiyo duvar var aramızda berlin duvarı yıkıldı ama bizim duvar yıkılmaz :))))))))))

yani illa düzeninizi bozacaksınız sen bilirsin canım hayatı yaşayacak olan sensin, en doğru kararı werecek olanda...
ne güzel ya ne kadar rahat para istiyorlar, durumumz çok iyi olsa işten çıkar ewdeçocuğuma bakarım der oturturdum onu!! senin oğlunun parasını yemiorum kendim çalışıyorum!

hımm bunu görmüştüm ok :) saol canım yaa :) nazlanmış hani bizim hatun :)

canım aynı kelimeleri tekrarladım valla dedim anne ben izin kullanacaktım bu ay onu bile yapamadım ,, e diyor ismailin maaşı çok iyi ( çok iyi gördüğü maaş afedersiniz ama 3000 tl ) anne dedim çok şükür asgari ücretle çalışmıyoruz ama çok iyi dediğin maaşın yarısı kiraya yarısıda ıvırzıvıra gidince diğil amcama para göndermeye belli borçları ödemeye para kalmıyor öyle saçmalıyorki ondna para isteyince paranın adı yok çok kıymetsiz geçinemiyorlar bile iş yok ama para bize geçince 5 kruş değer buluyor .. pis yaa valla...

ay yok daha fazla bahsetmeyeceğim sinirlerim bozuluyor ,,, ben iyi diyorum güzel bakıyorum ne yapayım yakın değil kapatıyorum telefonu hayatıma bakıyorum onun dediği gibi olmuyor hiç bişey ...

Son düzenleme:
Seyhan on-line görüyorum seni, Hande ile hiç konuştunuz mu bilmiyorum ama Derya arkadaşımız çekilişten çıkmış, ona edebiyatçı-canan çıkmıştı. ben de senin deryanın yerini alabileceğini söyledim. ne dersin?

canım sakında yıkma o duvarı bırak özler işte öyle o kadar yakın ve 3 haftadır görmüyorsa o utansın be :) ayy inanamıyorum bizimki öyle yakın olsa bizden çıkmaz sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…