2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım sakında yıkma o duvarı bırak özler işte öyle o kadar yakın ve 3 haftadır görmüyorsa o utansın be :) ayy inanamıyorum bizimki öyle yakın olsa bizden çıkmaz sanırım :) allah korusunnn

yaa zaten ne münasebetle böyle bişi isteyebiliyor kaynanan anlamadım Fatmacım, bu ne saçmalıktır. ama İsmailin maaşı çok iyiymiş, ba ba ba ba. İyi veya kötü bize anca yetiyo bitti, sinir oldum walla ben bile

ya şu hediyeler ne zaman gönderilecek pınarcığıma ayıp olamsın bu haftasponu haleldeyim geç kalmayayım bende .... güzel bişi bulayım eymenime..:) keşke ihtiyacı olan bişiyi söylesede alsam nasılsa lacağım boşa gitmese :) ya bilen varmı acaba gidenlerden nası bişi alayım fikri verin yaa :))

bulamıyorum dükkan allahımyaa((((

canım bilgileri ver bizde bakalım ama aynı interneten baakcağız :)

meralim ben eğer kayınvalidemle kötü olacak olsam inan başedemem ismailin babaanensi bana dedi ki senin kaynana öyle bir gelin hakediyorki onu böyle çektirecek ona akn kusturacak biri lazım ona ama sen yapamazsın çok iyi niyetlisdin :):) gerçekten anlatsam burda yüzüne bakma bu kadının dersin ama ben ehr defasında annecim der geçerim çamuru üstüne sıçratmaya gerek yok he he der idare ederiz .. ama bak o çekiyor iyi biri olsa çoktan giderdik almanyay oda oğlu ile torunu ile yaşardı birlikte olur bir olur kazançlı çıakrdık bizde o da onu nevi varken başka ev diye tuturmazdım ... şimdi benim annem kazanıyor kızı torunu damadı yanında ve huzurlu görüyor halelrini mutlu oluyor ... kaynanamda çatlıyor işte öyle yok çocuğu güldürmeyin yok dolaptan vermeyin diye sarsaklıyor salak :):)

ayy ne kötü yaşuna bak resmen oturmuş sizin paranızın hesabını yapıyor.. oğlunun maaşını borçlarınızı yaşam şartlarınızı sizden iyi analiz ediyor.. kıtalar kilometreler sınır tanımıyor walla..
canım bi ewkredisine girseniz bak zaten kiraya weriosunuz 1lira ödeyin weya 1500 en azından kendi ewiniz polur bakj finans bank 100de 95 ew kredisi weriyormuş araştırsana..

aa derya neden çıkmış?

meralcim öye ama emlaçıdanda haber gelmedi yine kaldım burda

beşiktaş merkezde.. türkali, vişnezade, muradiye, sinanpaşa, ıhlamur ciwarı minumum 40m2, kamyon falan sürekli yanaşacak mal indirecek falan, park sorunu olmayan,düz ayak bir dükkan...(motorlar içeri giriyor akşamları sabahta çıkıyor)

ay bugün sizi ihmal ettim ama yoğundum naptınız bakiyim ben yokken BURCUUCM çok geçmiş olsun teyzene allah beterinden korusun
HASRET rüyada eşek görmek baht açıklığı demekmiş baktım hade bahtın açık olsun şekerim
AYLİN nerde merak ettim canı sıkkındı bugün

Bilemiyorum walla belki dealmadı, yorum Fatmanın:)
Derya niye ayrıldı onu da bilmiyorum, Handeye söylemiş, Hande de Derya çıktı dedi sadece
Fatmacım hediyeler için yeniyıla kadar süre var işte, walla ben de daha bişi almadım

canım benim saolasın vardır eminim ama bizde daha peşinat yok malum ismail askerden daha yeni geldi sayılırı e doğumdu çocuk amsrafıydı araba alsat zararı taşınma felan derken birikimlerde uçtu gitti düğünden kalma altınım bile yok yani :)) şimdi ismailin başının etini yiyorum bakalım birikimde birikim diye güne felan girmeye çalışıyroum mecbur kalırsa birikir yoksa eliboldur saoolsun harcamayı sever eşim :) neyse kısacca bizde nakit yok ama önümüzdeki yıl oalcak kısmetse o zaman bende istiyorum 600 tl kira ödeyeceğime 1600 tl kredi öder ev alırım :)

bu arada eşimin amcasına ödenen para ismailin askerde olduğu dönemde amcası kira almamıştı şimdi işlerim kötü diye istiyor o kiraları kaynamada biz kredi ödüyoruz diye o üstlenmişti ödedi yarısını 1500 kalmış onun ödemesiyle alakalı ama kaynanam eşim askerde iken 500 tlden başka ayrım yapmadı selinede 150 euro gödnerdi doğum masrafı için birde küçük bir bilezik taktı yani tüm sıkıntıalrımzıda ağzından sadece altın bozdurun napıyım çıktı o yüzden şimdi ben ödetmiyorum eşime bırak döesinelr bizde yok olsa zaten veririz diyip geçiştiriyorum :)

slm kızlar ayy pc açık tı ama ben serhanın arkasında dolaşıyorum illa oturduğumuz odadan çıkacak yere bırakıyorum hemen kapıya doğru pıtı pıtı gidiyo
bu arada yemeğimi yaptım onun sebzelerini de haşladım
burcu gördüm ama yazamadım çok geçmiş olsun canım

meralcim çekilişle ilgili yazmışsın bana uyar yalnız edebiyatçı arkadaşımızı ben uzun zamandır görmedim nasıl ulaşıcam:44:

canım sakında yıkma o duvarı bırak özler işte öyle o kadar yakın ve 3 haftadır görmüyorsa o utansın be :) ayy inanamıyorum bizimki öyle yakın olsa bizden çıkmaz sanırım :)

benimkide cıkmayacaktıda gelin yüz vermedi sabahın 10 nunda geliyodu şaka gibi habersiz .. bigün atlet kilot yakaladı beni müs deildik ama buyrun dedim bozuldu bi daha yapamadı :))))) en sonda taile giitk h.sonu istemiyomus gitmemizi sıcakta cocukla ne işimiz varmıs -zaten bütün yaz 3 kez bavul hazırladım gidemedik onun yüzünden - gittik diye yüzümüze bakmadı gelince

iyi canım o zaman buhaftasonu halledilebilirmiş :)

ewkirasına gidiyor dedi ya yarısı ondan didim.. almışmıydı ew?? bn hatrlayamadım

onlar zaten ev aldı ya Hasret,onun borcu için satmadılar mı arabayı? yanılıyo muyum Fatma?

ayyy ayy keşke alsak :) meralcim biz ödemeyemdiğimiz için sattık arabayı :) kredi ile almıştık ondan hatırlıyorsundur :) hasretcim bende bakarım benim vaktim oluyor nette :)

akşam akşam çok güldüm :) çok iyi olmuş :) ama bizimki çok yüzsüzdür eminim siz devam edin ben ieçrde selini sevip gideceğim zaten hatta selini verin sizde oda rahat esin derdi :):)

tatlım derya dediğin suyosunu oluyo sanırım dimi??

Beni de defalarca bornozla yakaladı benim kaynana ama hala utanmadan çat-kapı geliyo istediği saatte, cidden yüzsüz bu kadın yaa, seninki yine bozulmuş ve bi daha yapmamış..

Hoşgeldin Esincim, konuşmanın iyi geçmesine sevndim cnm. Aylin bugün iş için Tekirdağda olacaktı

hoşbulduk canım evet ii bi konuşmaydı akşam da eserle konuşucam asıl konuşma o olacak bakalım ne dicek çünki bugünkü konuşma benim onlar tarafından ne kadr haksızlığa uğradığımı kabul ettikleri bi konuşma oldu

Seyhancım derya suyosunu oluyo evet,
Canan da buraya pek uğramıyo ama face'de aktif oluyor, sende ekli değilse ben ona haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…