- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #91.361
yok canım :))))))))) Allah kuzularımızdan ayırmasın hiççççç bizi yatılımı ayyyyy fikri bile cok kötü .... kaynanam şimdiye kadar hiççç bakayım demedi capraz apt oturur kendisi cok yakın yani zaten calısmaya yeni başladım .. bi ara küstük kaynanamla "en son sokakta beni görüp kafasını cevirmişti" ondan dolayı bakayım diyemiyo duvar var aramızda berlin duvarı yıkıldı ama bizim duvar yıkılmaz :))))))))))
Seyhan on-line görüyorum seni, Hande ile hiç konuştunuz mu bilmiyorum ama Derya arkadaşımız çekilişten çıkmış, ona edebiyatçı-canan çıkmıştı. ben de senin deryanın yerini alabileceğini söyledim. ne dersin?
bulamıyorum dükkan allahımyaa((((
yaa zaten ne münasebetle böyle bişi isteyebiliyor kaynanan anlamadım Fatmacım, bu ne saçmalıktır. ama İsmailin maaşı çok iyiymiş, ba ba ba ba. İyi veya kötü bize anca yetiyo bitti, sinir oldum walla ben bile
ayy ne kötü yaşuna bak resmen oturmuş sizin paranızın hesabını yapıyor.. oğlunun maaşını borçlarınızı yaşam şartlarınızı sizden iyi analiz ediyor.. kıtalar kilometreler sınır tanımıyor walla..canım aynı kelimeleri tekrarladım valla dedim anne ben izin kullanacaktım bu ay onu bile yapamadım ,, e diyor ismailin maaşı çok iyi ( çok iyi gördüğü maaş afedersiniz ama 3000 tl ) anne dedim çok şükür asgari ücretle çalışmıyoruz ama çok iyi dediğin maaşın yarısı kiraya yarısıda ıvırzıvıra gidince diğil amcama para göndermeye belli borçları ödemeye para kalmıyor öyle saçmalıyorki ondna para isteyince paranın adı yok çok kıymetsiz geçinemiyorlar bile iş yok ama para bize geçince 5 kruş değer buluyor .. pis yaa valla...
ay yok daha fazla bahsetmeyeceğim sinirlerim bozuluyor ,,, ben iyi diyorum güzel bakıyorum ne yapayım yakın değil kapatıyorum telefonu hayatıma bakıyorum onun dediği gibi olmuyor hiç bişey ...
onlar zaten ev aldı ya Hasret,onun borcu için satmadılar mı arabayı? yanılıyo muyum Fatma?
canım benim saolasın vardır eminim ama bizde daha peşinat yok malum ismail askerden daha yeni geldi sayılırı e doğumdu çocuk amsrafıydı araba alsat zararı taşınma felan derken birikimlerde uçtu gitti düğünden kalma altınım bile yok yani :)) şimdi ismailin başının etini yiyorum bakalım birikimde birikim diye güne felan girmeye çalışıyroum mecbur kalırsa birikir yoksa eliboldur saoolsun harcamayı sever eşim :) neyse kısacca bizde nakit yok ama önümüzdeki yıl oalcak kısmetse o zaman bende istiyorum 600 tl kira ödeyeceğime 1600 tl kredi öder ev alırım :)ayy ne kötü yaşuna bak resmen oturmuş sizin paranızın hesabını yapıyor.. oğlunun maaşını borçlarınızı yaşam şartlarınızı sizden iyi analiz ediyor.. kıtalar kilometreler sınır tanımıyor walla..
canım bi ewkredisine girseniz bak zaten kiraya weriosunuz 1lira ödeyin weya 1500 en azından kendi ewiniz polur bakj finans bank 100de 95 ew kredisi weriyormuş araştırsana..
canım sakında yıkma o duvarı bırak özler işte öyle o kadar yakın ve 3 haftadır görmüyorsa o utansın be :) ayy inanamıyorum bizimki öyle yakın olsa bizden çıkmaz sanırım :)
Bilemiyorum walla belki dealmadı, yorum Fatmanın:)
Derya niye ayrıldı onu da bilmiyorum, Handeye söylemiş, Hande de Derya çıktı dedi sadece
Fatmacım hediyeler için yeniyıla kadar süre var işte, walla ben de daha bişi almadım
ewkirasına gidiyor dedi ya yarısı ondan didim.. almışmıydı ew?? bn hatrlayamadım
onlar zaten ev aldı ya Hasret,onun borcu için satmadılar mı arabayı? yanılıyo muyum Fatma?
aa derya neden çıkmış?
meralcim öye ama emlaçıdanda haber gelmediyine kaldım burda
beşiktaş merkezde.. türkali, vişnezade, muradiye, sinanpaşa, ıhlamur ciwarı minumum 40m2, kamyon falan sürekli yanaşacak mal indirecek falan, park sorunu olmayan,düz ayak bir dükkan...(motorlar içeri giriyor akşamları sabahta çıkıyor)
benimkide cıkmayacaktıda gelin yüz vermedi sabahın 10 nunda geliyodu şaka gibi habersiz .. bigün atlet kilot yakaladı beni müs deildik ama buyrun dedim bozuldu bi daha yapamadı :))))) en sonda taile giitk h.sonu istemiyomus gitmemizi sıcakta cocukla ne işimiz varmıs -zaten bütün yaz 3 kez bavul hazırladım gidemedik onun yüzünden - gittik diye yüzümüze bakmadı gelince
Seyhan on-line görüyorum seni, Hande ile hiç konuştunuz mu bilmiyorum ama Derya arkadaşımız çekilişten çıkmış, ona edebiyatçı-canan çıkmıştı. ben de senin deryanın yerini alabileceğini söyledim. ne dersin?
benimkide cıkmayacaktıda gelin yüz vermedi sabahın 10 nunda geliyodu şaka gibi habersiz .. bigün atlet kilot yakaladı beni müs deildik ama buyrun dedim bozuldu bi daha yapamadı :))))) en sonda taile giitk h.sonu istemiyomus gitmemizi sıcakta cocukla ne işimiz varmıs -zaten bütün yaz 3 kez bavul hazırladım gidemedik onun yüzünden - gittik diye yüzümüze bakmadı gelince
Hoşgeldin Esincim, konuşmanın iyi geçmesine sevndim cnm. Aylin bugün iş için Tekirdağda olacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?