2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

borcunuz yoksa napıp edip birikim yapın canım kiranızda azmış kız.. ama işte istanbulda geçinmekzor.. eşini dizginlemek sana kalıyor bir wi yokken adam1500tllik telefon kullanmayı biliyorsa kemerinide sıkmayı bilecek biraz..

altınlarda gitmiş artık onuda diyemez, ödesin amcaya borcuda o kadarda değil yani..

naber lan bak 7/24 burda olmana rağmen daha fatoşun ew alıp almadığından bile bihabersin
baksen şu deryaya hele! neyse wardır illaki bi sebebi, seyhan geldi işte yerine

seyhancım canan geliyor arada bi yakalrsın merak etme olmadı faceten msg at

inşallah canım ya...

ben geldim
şebnem le buluştuk,ama Ata kuzum yoktu.güzel birgün geçirdim canım arkadaşımla,sağolsun.
bu arada şebnem de Alp in asabiyetinden payına düşeni aldı:78:

Son düzenleme:
ben geldim
şebnem le buluştuk,ama Ata kuzum yoktu.güzel birgün geçirdim canım arkadaşımla,sağolsun.
bu arada şebnem de Alp in asabiyetinden payına düşeni aldı:78:

ata nerdeydi?
nerde buluştunuz
naptınız anlat bakalımöle bi iyiydi diyip geçmek yok

geldim geçmişi okuyordum, canım sıkılmaya devam ediyor çıkar yol arıyorum ama allah bugünümü aratmasın bu da bir geçiş süreci ve geçişler sancılı olur diyorum kendi kendime...

ya sinir oluyorum her alıntı yaptığımda, önecden yanıtladığım alıntılarda çıkıyor ekranda tekrartekrar siliyorum hepsini ufff sıkıldım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ata nerdeydi?
nerde buluştunuz
naptınız anlat bakalımöle bi iyiydi diyip geçmek yok

canım ata anneannesi ile evde kalmıştı.arabası arızalıymış ata nın,oyüzden getirmemişti.
avm de buluştuk,mağazaları didikledik.zaten içinde epitopu 4-5 mağaza var
bişeyler yedik,muhabbet ettik,kulak çınlattıkbidahaki buluşma planlarımızı yaptık.böyle işte bebeğim:87:

ohh ne güzel
ya şimdi bi topice girdim inanmicaksınız bi kadın war 10 aylık bir oğlu war weşuan 36+lık hamile:)))))))) aynı senenin çocukları olacak iki kardeş.. kadın 1 ay da hamilekalmış:44: ben şükredeyim halime:)))))))))))

kızlar sıze anneannemın unlu lafını soyluyorum.gercı halk deyımıdır ama ben sadece anneannemden duydum.

GUNES BENDEN YANA OLSUN AYIN G....... PARMAK ATAYIM

geldim geldim ....

yazgıyı gördüm alp i kokladım geldim :)))

alp bey pekyerinde durmadığı için resmini zor çektim ama çektiklerimi buakşam face koyacağım :))

kızlar sıze anneannemın unlu lafını soyluyorum.gercı halk deyımıdır ama ben sadece anneannemden duydum.

GUNES BENDEN YANA OLSUN AYIN G....... PARMAK ATAYIM

haha biliorum onu..
güneş bnden yana olsun, ayın dötüne parmak atarım olcek o:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…