- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #91.381
borcunuz yoksa napıp edip birikim yapın canım kiranızda azmış kız.. ama işte istanbulda geçinmekzor.. eşini dizginlemek sana kalıyor bir wi yokken adam1500tllik telefon kullanmayı biliyorsa kemerinide sıkmayı bilecek biraz..canım benim saolasın vardır eminim ama bizde daha peşinat yok malum ismail askerden daha yeni geldi sayılırı e doğumdu çocuk amsrafıydı araba alsat zararı taşınma felan derken birikimlerde uçtu gitti düğünden kalma altınım bile yok yani :)) şimdi ismailin başının etini yiyorum bakalım birikimde birikim diye güne felan girmeye çalışıyroum mecbur kalırsa birikir yoksa eliboldur saoolsun harcamayı sever eşim :) neyse kısacca bizde nakit yok ama önümüzdeki yıl oalcak kısmetse o zaman bende istiyorum 600 tl kira ödeyeceğime 1600 tl kredi öder ev alırım :)
bu arada eşimin amcasına ödenen para ismailin askerde olduğu dönemde amcası kira almamıştı şimdi işlerim kötü diye istiyor o kiraları kaynamada biz kredi ödüyoruz diye o üstlenmişti ödedi yarısını 1500 kalmış onun ödemesiyle alakalı ama kaynanam eşim askerde iken 500 tlden başka ayrım yapmadı selinede 150 euro gödnerdi doğum masrafı için birde küçük bir bilezik taktı yani tüm sıkıntıalrımzıda ağzından sadece altın bozdurun napıyım çıktı o yüzden şimdi ben ödetmiyorum eşime bırak döesinelr bizde yok olsa zaten veririz diyip geçiştiriyorum :)
naber lan bak 7/24 burda olmana rağmen daha fatoşun ew alıp almadığından bile bihabersinBilemiyorum walla belki dealmadı, yorum Fatmanın:)
Derya niye ayrıldı onu da bilmiyorum, Handeye söylemiş, Hande de Derya çıktı dedi sadece
Fatmacım hediyeler için yeniyıla kadar süre var işte, walla ben de daha bişi almadım
ay bugün sizi ihmal ettim ama yoğundum naptınız bakiyim ben yokken BURCUUCM çok geçmiş olsun teyzene allah beterinden korusun
HASRET rüyada eşek görmek baht açıklığı demekmiş baktım hade bahtın açık olsun şekerim
AYLİN nerde merak ettim canı sıkkındı bugün
ben geldim
şebnem le buluştuk,ama Ata kuzum yoktu.güzel birgün geçirdim canım arkadaşımla,sağolsun.
bu arada şebnem de Alp in asabiyetinden payına düşeni aldı:78:
ay bugün sizi ihmal ettim ama yoğundum naptınız bakiyim ben yokken burcuucm çok geçmiş olsun teyzene allah beterinden korusun
hasret rüyada eşek görmek baht açıklığı demekmiş baktım hade bahtın açık olsun şekerim
aylin nerde merak ettim canı sıkkındı bugün
ata nerdeydi?
nerde buluştunuz
naptınız anlat bakalımöle bi iyiydi diyip geçmek yok
yAZGIII Şebnem Keremciğe hediyesini alacaktı almış mı gördün mü merak ettim
ohh ne güzelcanım ata anneannesi ile evde kalmıştı.arabası arızalıymış ata nın,oyüzden getirmemişti.
avm de buluştuk,mağazaları didikledik.zaten içinde epitopu 4-5 mağaza var
bişeyler yedik,muhabbet ettik,kulak çınlattıkbidahaki buluşma planlarımızı yaptık.böyle işte bebeğim:87:
ohh ne güzel
ya şimdi bi topice girdim inanmicaksınız bi kadın war 10 aylık bir oğlu war weşuan 36+lık hamile:)))))))) aynı senenin çocukları olacak iki kardeş.. kadın 1 ay da hamilekalmış:44:ben şükredeyim halime:)))))))))))
kızlar sıze anneannemın unlu lafını soyluyorum.gercı halk deyımıdır ama ben sadece anneannemden duydum.
GUNES BENDEN YANA OLSUN AYIN G....... PARMAK ATAYIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?