2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok artık,ilk bir ayda,yuhhh
:120:

bir yuh da benden o ne yav :83: :18:

haha biliorum onu..
güneş bnden yana olsun, ayın dötüne parmak atarım olcek o:)

ay hiiç duymamıştım öok hoşuma gitti

buyur gör işte süt korur ayağı ne ayak:)))

bizde de var öyle bir akraba kadın çocukları büyütene kadar kafayı yemiş hala biraz çiziktir kendisi

yalan beaaa o.
kimse ona inanmıyordur heralde yaa

inanıyolar canım benim görümcek :83: öyle korunmuyodu, adet gördüğü ilk ay hamile kaldı, allahtan o kadar (9 ay) zaman girmiş araya

kızlar doguhan 76 cm oldu dıye yazacaktım cumartesı unutmusum.

maşallah kuzuya
benimki uzamamış bu ay 72 cm di 2 hafta önce

slm kızlar nasılsınız,size bişi danışıcam drumuz adım adım diye bir site var dedi belli bi ücret veriyorsun ve her ay bebeğin dönemine göre oyuncak cd,sürpriz hediyeler ve kitap gönderiyorlar dedi bugün beni aradılar 300 tl 12 taksite bölüp aylık 25 tl ye geliyor abone oluyorsun düşünüyoruz abone olmayı ama emin bi yer möi acaba diye de düşünyoruz

ben geldiiiiim.anam geçmiş okudum oku oku göbeeeeeeem çatladı aklımda kaln kadarıylennn cevap yazem.
-------öncelikle hasretcim hakkında hayırlısı olsun ev aldınızya gerisi gelir bence bak ikinci kuzunda yolda bu yıl sana bereketli geldi.cinsiyet konusuna gelince acele etme eli ayağı düzgün olsun yeterrr.
-------NİMET canım sağlık şakaya gelmez bak bugünde doktora gitmrmişin git bizide merakta bırakma.
-------BURCUUU canım nedir senin şu çektiğin iş hastalık kaynana bide doruk sıpam da huysuzmuş bunlarda geçer önemli olan sağlık teyzenede geçmiş olsun hayat bazen herkeze adil davranmıyor işte.
-------FATMACIM selin kuzum iyileşmiş bayağı resmi pekte şeker. maşallah .
-------mert beyde çok yakışlı maşallah gülsan.
-------yasemin senin kuzuyada geçmiş olsun kaynanada diyecek söz bulamıyorum neyapalım herkeste bitana var işte olmasa olmuyo sanki.
------AYLİN işler umarım düzelir bikaçgündür keyfin yok nebileyim sanki başka şeyler var gibi.
------hepatit umarım yiğitte hasta değildir doktora gidicem demişin doğanda gıcırdatıyo bazen dişlerini doğal bence.
------iki ebruyu merak ediyodum onlarda bugün onlineymiş emirhanada geçmiş olsun.Ebru yağmur için ayaklı tulumu tercih et bencede o daha kullanıışlı.
------yazgı ve şebnem buluşmuşunuz bende hepatitke görüşeyim bari hiç olmazsa buluşma hevesimi alırım fotolarada bakım faceden.
-----meralim sen nasılsın kuzular nasıl
------öznur hep çocuk uslu olacak diye bişey yok accukta yaramaz olsun canım güle güle kirlet evini benimkide çok pisss.
-------ESİN neolduğunu bilmiyorum ama çözümlenmesine sevindim yüzleşmek en iyisi zaten akkoyun karakoyun ortaya çıkıyor.

benim kızçem minnak kalıyor sizinkilerin yanında geçen hafta boyumuz 68.5 cm kilomuzda 8.500 erken doğumdan dolayı birbuçuk ay geriden diye alıyorlar drlar

kızlar biliyorsunuzki uzun zamanıdr giremiyorum istemeden ve epey kopmuşum sizlerden olayları anlayıp size tekrar dönmem biraz zaman alıcak sanırım
nehir artık girdi peki neden yazmıyor diye düşünmeyin sakın nerden başlayıp ne yazacağımı bulamıyorum uzun süre oldu girmeyeli bi de sayfa değişmiş pek alışamadım yeni düzene

CANIM KİLOSU VE BOYU PEKTE GERİ DEĞİ BENCE GAYET İYİ MAŞALLAH.Site konusunda ben bişey diyemiycem internetten alışveriş yapamıyorym eşim tırsıyo çünki geri kafalı biraz ama size doktor önermiş güvenilir olmasa niye önersinki?
benim kızçem minnak kalıyor sizinkilerin yanında geçen hafta boyumuz 68.5 cm kilomuzda 8.500 erken doğumdan dolayı birbuçuk ay geriden diye alıyorlar drlar

canım site güwenilir bi sorun yok ama 300tlye değermi onu bilmiyorum doğrusu? Zaten durumunuz ortada bnce gerek yok her ay kendin de ufak bi hediye alabilirsin çocuğuna..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…