- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #91.421
kızlar biliyorsunuzki uzun zamanıdr giremiyorum istemeden ve epey kopmuşum sizlerden olayları anlayıp size tekrar dönmem biraz zaman alıcak sanırım
nehir artık girdi peki neden yazmıyor diye düşünmeyin sakın nerden başlayıp ne yazacağımı bulamıyorum uzun süre oldu girmeyeli bi de sayfa değişmiş pek alışamadım yeni düzene
kız anlamadınki dün yamışın bu çocuğa neoldu yaramazlaştı cinnet gliyo diye ondan dedim acukkta yaramazlık iyidir put gibi oturtcanmı çocuğu..
valla ata her pozisyonda rahat yatıyo onunla oda sabaha kadar hep dönüyorcery yüzüstü önüyo tekrar sırtüstü dönüyo falan rahatsız olmuyo dimi ata? bnde ilkini düşündüm..ikincisi çok sıkı ya
sabbahtan beri kollarımda vücüdümda hal yok..heryerim agrıyo yorgunluktan ve ok snirliyim yagmur a..iki dakika kolluyorum işimi yapabilmek için..kucak istiyo sürekli..almayınca yırtıyo kendini cır cır cırlıyo ağlıyo..bugünkü kadar bunaldıgımı hatrl amıyorum desemm.............yalan olucak ama bu ikinci..koca 9 ayda ikinci ..babasını bekliorum..gelsin direk havale..içim şişti resmen OF:84::84::84::84::84::84::84:
yawrum oçekiliş 20 gün falan gündemdeydi yalnızca benide ekleyin diyenler eklendi sende yoktun o sırada:)) amaistersen ekleyiwerir handecim..
gerçi kendisi bebe yağıyla tanıştığından beri pek uğramıyor ama olsun
Selam tekrardan canlar, bugün pc hep açıktı ama pek yazamadım
Nehircim sen işlerini yoluna koy da hele yazarsın elbet cnm
Filizcim iyiyiz biz de hamdolsun cnm, yeniyıl çekilişi yapıldı cnm hediyeleşme için ama o sıra girmeyenler haberdar olamadı tabi. Ama senin gibi haberdar olamayan çok, sen de istiyorsan birini bulabilirsin cnm. Mesela selkie ebru,nehir,olcay,hanife,zeliş,hepatit bunlar hep bihaberdi olaydan. onlardan isteyen biri olur bence
Öznur ellerine sağlık cnm, güle güle kirlet
Şebnem ve Yazgı yine güzel güzel gezmişsiniz, hadi foto koyun bakalım:)
cnm çok şükür artık durum iyiye gitmekte,ikincisi zeynoya hediye almak değil maksat biraz önce eşimle onu konuşuyorduk ben kızımın basamakları teker teker sırayla çıkrarak bişiler öğrenmesini bilinçlenmesini istiyorum öne her gelen oyuncağı atmıyorum oynasın diye zamanıona göre veriyorum bu tarz bişiyi takip edersek eğer birin basamaktan beşe betşten üçe değilde sıra sıra gitmiş olucak ve ben de çocuğuma karşı sabır var şükürler olsun onunla her ay dönemine göre napılması gerekiyorsa sıkılıp daralmadan onunla oynar ve yardımcı olurum ama bakalım bu site iyi birşey ise neden olmasın eşim her ay bir oyuncak alınıcak zaten diyor bunda bir çok şey var sen istersen olsun diyopr ama içeriğine bağlı işte
Tamam Filizcim biri söylerse ben direkt seninle eşleşebileceğini söylerim, aklımda olsun
Eymen durmuyor şimdi, herkese iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?