2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

[
NEHİR BEKO DA HAMİLE
herkes bildiğin gibiaslında, birgün takılsan çözersin bizde özet geçeriz
bncede takılma zeynomun boyuna kilosuna o erken doğdu we buna rağmen kilosu bnce süper daha 8kg olamayan 3500üstü doğan bebikler war düşün artık yani..

cnm çok şükür artık durum iyiye gitmekte,ikincisi zeynoya hediye almak değil maksat biraz önce eşimle onu konuşuyorduk ben kızımın basamakları teker teker sırayla çıkrarak bişiler öğrenmesini bilinçlenmesini istiyorum öne her gelen oyuncağı atmıyorum oynasın diye zamanıona göre veriyorum bu tarz bişiyi takip edersek eğer birin basamaktan beşe betşten üçe değilde sıra sıra gitmiş olucak ve ben de çocuğuma karşı sabır var şükürler olsun onunla her ay dönemine göre napılması gerekiyorsa sıkılıp daralmadan onunla oynar ve yardımcı olurum ama bakalım bu site iyi birşey ise neden olmasın eşim her ay bir oyuncak alınıcak zaten diyor bunda bir çok şey var sen istersen olsun diyopr ama içeriğine bağlı işte

sabbahtan beri kollarımda vücüdümda hal yok..heryerim agrıyo yorgunluktan ve ok snirliyim yagmur a..iki dakika kolluyorum işimi yapabilmek için..kucak istiyo sürekli..almayınca yırtıyo kendini cır cır cırlıyo ağlıyo..bugünkü kadar bunaldıgımı hatrl amıyorum desemm.............yalan olucak ama bu ikinci..koca 9 ayda ikinci ..babasını bekliorum..gelsin direk havale..içim şişti resmen OF:84::84::84::84::84::84::84:

kız anlamadınki dün yamışın bu çocuğa neoldu yaramazlaştı cinnet gliyo diye ondan dedim acukkta yaramazlık iyidir put gibi oturtcanmı çocuğu..

yawrum oçekiliş 20 gün falan gündemdeydi yalnızca benide ekleyin diyenler eklendi sende yoktun o sırada:)) amaistersen ekleyiwerir handecim..
gerçi kendisi bebe yağıyla tanıştığından beri pek uğramıyor ama olsun

Selam tekrardan canlar, bugün pc hep açıktı ama pek yazamadım
Nehircim sen işlerini yoluna koy da hele yazarsın elbet cnm
Filizcim iyiyiz biz de hamdolsun cnm, yeniyıl çekilişi yapıldı cnm hediyeleşme için ama o sıra girmeyenler haberdar olamadı tabi. Ama senin gibi haberdar olamayan çok, sen de istiyorsan birini bulabilirsin cnm. Mesela selkie ebru,nehir,olcay,hanife,zeliş,hepatit bunlar hep bihaberdi olaydan. onlardan isteyen biri olur bence
Öznur ellerine sağlık cnm, güle güle kirlet
Şebnem ve Yazgı yine güzel güzel gezmişsiniz, hadi foto koyun bakalım:)

:119:
ahahahahah:86:
kızım işte allah sana diorki ebru kulum şükret halinebu şekilde hergün yaşamaya çalışan insanlar war:))))
ceren 1 günün 100de 80inin böyle geçiriyor.. diğer100de20lik dilim işte 10 dakikalık bişeylerle uğraşırken kibeni unuttuğu zamnlar:))))
dişler yüzünden böyleler canıminşallah yarına aynı yağmur geri gelir sıkma canını

Ebru tahmin ediyorum şu an halini, sinirden tırnaklarını kemiriyor ve saçlarını yoluyor olabilirsin. sabır cnm azıcık, az kalmıştır babasının gelmesine

ebru annelik birazda sabır işi işte bizimki 24 saat paçamda oyuncakla mksimum 5 dk oynar kaybolduğu zamnalar kesin biyerde yaramazlıktadır babası gelince dinleniyossun en azından bizim bABADA ilgilenmez

zeynoda öle ya bugün bi ablam vardı ona gittim kız senin bu kız az daha bekle öttürür valla dedi kızlar bi zilli bi cin görseniz insanı parmağında oynatıyor bi dak yalnız kalmıcakj hanımefendi

sağol canım.ben hemen hemen hergün giricem artık bir aksilik olmazsa gündüz olmassam gece.eğer ben olmadan bende katılmak istiyorum derse bende adayım onagöre

ewet beko o.. berivan
heh işte öyleyse oluriçeriğiniaraştırın 1 ay ebek 1 ay plastik top yolluyolarsa biranlamı yok boşuna o parayı wermenin.. ama gerçekten eğitici oyuncaklarsaolabilirhemde sürpriz şeklde geleceği için heyecan werici olabilir bnde bir bakayım hele:44:

aa bakın bu sitede ücretsiz çocuk seminerleri weriliyomuş, pedagoglar eşliğinde sizde üye olun..seminerlerde buluşalım artıkın

Tamam Filizcim biri söylerse ben direkt seninle eşleşebileceğini söylerim, aklımda olsun
Eymen durmuyor şimdi, herkese iyi akşamlar

nehir oyuncak göremedim bn sitede sadece her ay gelişimine görekitap we gelişşim cetwelleri dior

ahh tamam gördüm o kitaptaki şeylere göre gerekli oyyuncaklarda yollanıyormuş..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…