2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar iyi akşamlar şölee hızlı hızı okudum geçmişi bi sürü şey vardı aklımda yalnız hasret'in hande için yazdığını okuyunca koptumm dünyayla bağlantım kesildi herşeyi unuttum
Allah iyiyliğini versin emii hasret bebe yağı heee
akşamakşam sen beni güldürdün Allh da seni güldürsün gülüm

bu arada yılbaşı çekilişi için eğer ben edebiyatcıya ulaşamazsam filiz bacım bende sana talibim
faceden msj gönderdim bi iki gün bekleyelim olmadı filizcimlen eşleşirik olurmu??

fılız canım bana cınnet getırten oglum degıldı.sevgılı annem kayınvalıdem ve kocamdı.
oy ben ogluma kurban olurum onun bana ezıyetı yok kı teyzesı.

Doguhan kendını yıkamayı ogrenmıs.sampuanı suruyorum yıka oglum kendını dıyorum mınıcık parmaklarıyla karnını gogsunu ovusturuyor

Günaydın şebnemden sonrada ben günaydın diyeyim :)

ay dün o kadar kaynana kaynan dedik , durduk yere içim şişti akşam suratım bi karıştı sanki hepsini yeni yaşamışım gibi ,

bi daha anlatmayacağım gıcıklıklarını başlarsam dur diyin :)

benim kaynanam baldan tatlı pekmezden faydalıdır !!! :):) bi tanedir bi dünyada eşi benzeri yoktur !!! :)

Yani o derece :)): )

polyanna gibisi varmı yaa :) döte giren şemsiye zorlanmaz ki ne diye uğraşıyoruz :)

Son düzenleme:
Günaydın,

Dışardan bakınca belli olmuyor ama kamyon çarpmış gibiyim. Yorgunum, uykusuzum, gerginim.

Belgin Ablam hastanede, yanında komşusu kalıyor. Ne kadar yatacağı belli değil, bugün yine uğramaya çalışıcam.

Doruk'u doktora götürdük, ortalığı yıktı resmen, idrar tahlili yapıldı, sonucunu birazdan öğrenicem, inşallah enfeksiyon yoktur. Eğer yoksa, iştahsızlık huysuzluk uykusuzluk dişten ve evdeki düzeninin değişmesindendir dedi. Kilosu 8500 gr çıktı, geçen tartısına göre güzel kilo almış çok şükür.

Eve gittim, insan gibi doktorda olanları anlatıyordum, öyle bir laf etti ki, bundan sonra hiç kimse beni onun iyi niyetli biri olduğuna inandıramaz. Güzel kilo almış dedim, aaa benim oğlum kilo mu almış, babaannesi iyi mi bakmış oğluma dedi kadın yaaa !!! Geleli daha 1 hafta olmadı, herşeyini annem hazırlıyor, bu ilk başta yedirebildiğini yediriyor, kalanı benden yemiyor deyip anneme veriyor, evde yemek bile yapmıyor, benim annem 9 aydır canını dişine takıp hem Doruk'a bakıyor hem evimi çekip çeviriyor ve bu cadı çocuk kilo aldı diye güzel bakmış oluyor. Öyle bir bakış fırlattım ki, anladı o beni, hemen toplamaya çalıştı anneanneyle beraber falan diye ama iş işten geçti, niyet belli oldu ve bende film koptu, bütün gece konuşmadım kendisiyle. Şimdi içim içimi yiyor, eşime ne demek istedi annen diye şarlasam mı şarlamasam mı düşünüyorum.

Geçmişe baktım biraz, keyifler iyi sanırsam...

Doguhan kendını yıkamayı ogrenmıs.sampuanı suruyorum yıka oglum kendını dıyorum mınıcık parmaklarıyla karnını gogsunu ovusturuyor

tatlı kuzuuuu ,,,,

offff,, en ofsayt kelimeyi kullanmış hakkaten :) burcu daha ileriki yıllarda bu kadın doruk paşa ya anlatır anneannen bakamadı ben geldimde baktım sana diye :) kocana şarlama canım kocan demedi ki annem iyi bakmış diye dengesiz kadın kendi dedi sende bakışınla ve konuşmamanla cezalandırmışsın ... sakın kocana aşrlama ,,, huzurunuzu kaçırma onalrın huzurunu kaçır ... biliyorum kocalarında acık kulağını çekmediğimizde gözlerine at gözlüğünü takmaya pek bi hevesli olurlar aradabir göstermek lazım ama abartma laf sok inceden bi sonra sus otur :) yani nacizane tavsiyemdir :)

Günaydııınnn canikolarım..

Burcucum, eşine hiiiiçççte şarlama bence, değişen bişey olmayacak, sen şarladığınla, eşinle huzursuz olduğunla kalacaksın, sakla, zamanı gelince sokarsın lafını...
Belgin ablan için çok üzüldüm, inşallah en kısa zamanda toparlanır ve hastaneden çıkar, Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin, Rabbim Belgin ablanı yavrusuna bağışlasın, yüzleri hep gülsün inşallah..

Fatma ve Yasemin, haklısınız, huzur bozmaya değmez. Ama öte yandan, kocam olacak salağın da bazı şeylerin farkına varması lazım, zira benim annem melek diye dolaşıyor ortada, o duymamıştır bile akşam ne size anlattığım olayı ne de diğer laf sokmalarını... Ne zaman ki ben delirip annesine bir laf yapıştırıyorum, işte o zaman duyuyor ve gözlerini patlata patlata bakıyor bana, neden öyle dedin diye...
Uysam, susmasam, kadın çatır çatır kavga edecek benimle, sürekli çene yarıştırıyor, doktorla bile iddialaşıyor ve ben kendimden beklenmeyecek bir sabırla cevap vermiyorum, sarsak kocam hala beni törpülemeye çalışıyor

Yasemincim ve dün geçmiş olsun diyen bütün arkadaşlarım, çok teşekkür ederim, Allah şifa verecek inşallah ve umarım bundan sonra mutlu olacak kızıyla...

burcum anlattığını hepimiz yaşıyoruz çok şükür yinede kıy*****i bilen bir eşin var ,, dünya tatlısı bir oğlun var kaynanatörde hayatının belli dönemelrinde girip görevini başırıyla yerine getirip sonra defolup gidiyor işte sen bunlara canını sıkma şimdi dua et ki doruk paşamın sağlık testleri sorunsuz öçıksın ,, ve maşşalah kuzuma annesinin anneannesini elelri nasılda yaramışki misler gibi ielriliyor bebeişim...

Sonun akadar haklısın arkadaşım ama eşlerimiz farkına varsa ne olacak ki, yine değişen bişey olmuyor, aman tatsızlık çıkmasın diye annelerini değil bizi susturup bastırıyorlar, onu anlatmaya çalıştım, eşinin olmadığı ortamlarda lafını sokup kenara çekilecen, eşinin yanında iken melek rolü oynayacan ondan anlar ancak bu cadı kaynanalar..

Pozitif şeyler siz de
İyi tamam, bişi yapmamaya çalışıcam, sırf sizin güzel hatrınız için...
Doktorumu aradı şimdi, enfeksiyon çıkmamış çok şükür, sadece biraz su eksiği varmış, bol bol sıvı verin dedi, başka hiç bir sorunu yok, rahat olun dedi. Peki ben naptım, evi aradım, kayınvalidem çıktı, günaydın nasılsınız dedikten sonra kendi annemi istedim ve bu bilgileri anneme verdim. Eee, etme bulma dünyası...

Sonun akadar haklısın arkadaşım ama eşlerimiz farkına varsa ne olacak ki, yine değişen bişey olmuyor, aman tatsızlık çıkmasın diye annelerini değil bizi susturup bastırıyorlar, onu anlatmaya çalıştım, eşinin olmadığı ortamlarda lafını sokup kenara çekilecen, eşinin yanında iken melek rolü oynayacan ondan anlar ancak bu cadı kaynanalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…