- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #91.461
Yazdıklarım tekrar tekrar çıkıyor, bi sorun var ama nerde, anlamadım..
Burcucum, Doruk kuzumun tahlil sonucunun iyi çıkmasına sevindim, İklim in ateşli durumu devam ediyor, çok fazla değil 37 derece, izin alamıyorum şirketten, ne yazık ki taa cumartesi götürecem doktora, ateşi çok yükselir yada farklı bir durum olursa elbette gece acile götürürüz ama kendi doktoruna gitmek istiyorum daha çok, ve eşiminde benle gelmesini doktorun dediklerini dinlemesini istiyorum, nasılolsa anasına aktarır doktorun dediklerini, çünkü geçen gün kaynana annemin yüzüne bakarak bu çocuk zayıfladı demiş, annem çok bozulmuş, sanki annem zayıflattı, salak karı, boyu uzadı İklimin oysa..
Birde kendi baktığı çocuğu (görümcenin oğlu) görseniz, boynu kopacak çocuğun zayıflıktan, böyle mal insanların başkalarına söz söyleme hakkını nereden bulduklarını çok merak ediyorum..
günaydın canlarrrrrr oy burcummm delirtmiş seni kadın kıyamam sana inan hiççççç deymiyor kendin üzüldüğünle kalıyorsun ben iki hafta önce sermen çatırçatır kavga etti ağlama krizine girdim ama noldu karşında anlayan insan olmayınca olan bana oldu şimdide hiç bişey olmamış pozları takınılıyor kolay değil biliyorum ama sallamıcaksın sakın sakın kendini üzme eşinde anlıyamaz seni ne kadar anlatsanda çünki kendi anası hep onlar haklı o yüzden doruk için daha çok sabır suratlarına bakılacak insan değil hepsi ama napalım elimiz mahkum
arkadaşlar pek fazla giremiyorum artık işlerden nasıl besliyorsunuz minikleri kahvaltı mamasına biz çok alıştık neler yiyebiliriz başka siz neler veriyorsunuz tüm gün boyunca ve akşam yemeklerinde
Günaydın bende sistem bakımda yazdığından hiçbişey yazamadım ama bakıyorum da bakım bitek banaymış siz çatır çatır yazışmızsınız. Halbuki bi sürü de alıntı yapmıştım, keyfim idare eder sanırım bunun sebebi de kırmızı noktalı geceyoksa hayatımda düzelen bişey yok, Filiz iş harici başka şeylerde mi var demiş, hayır yok Filizcim tamamen işle ilgili ama insanın morali bir kere bozulunca ne eşini dostunu görüyor ne kocasını,inan beş karış suratla dolaşıyorum 1 haftadır.
Burcu kocanla sakince konuşup durumu aktar onun verdiği tepkiye göre ya salon kadını çizgini korursun ya da çingeneye dönüşürsün, o kocana kalmış
Yasemin senin manyak kaynananla ilgili söylenecek sözler biteli çok oldu, deli karının teki hastaneye gitse cezai ehliyeti yok diye rapor verirler.
Nehir adım adımı inceledim, sabiha paktunanın da setleri var böyle bir de onu incelemeni tavsiye ederim ama gerçi o sanırım daha sonraki yaşlar içindi yine de bir bak.
Fatma gözlerimi yaşartıyorsun bu kadar çok foruma katılarak, faturaların son ödeme tarihleri gelmedi herhalde ki yoğun değilsin
Dün görümcem tuhaf kocası ve hiperaktif oğulları bizdeydi,Keremcik sürekli çığlık atıp koltuk üstlerinde zıplayan bir çocuk gördüğünden neye uğradığını şaşırdı, çocuğum birazcık ilerlemeye kalksa yerde pat diye önüne çıktı, koltuğa tırmanmaya çalıştı ondan önce koltuğa çıkıp zıplamaya başladı vs vs, enişte bey mutfağa gidip fıstıkları bulup odaya getirdi, oğlu fıstıkları Kerem e yedirmeye çalıştı vs vs,görümcem bankacı ve sürekli geç çıktığı için hiçbirşeye yetişemediğini söyler ama sürekli! dün geldiğinde kaynakla uzatıp beline kadar yaptığı saçlar kuaförde sarılmış lüle lüle, üzerinde bi elbise ve full makyajdı, ben makyajımı ve ojemi bile işyerinde sürebiliyorum bu şekilde hazırlanıp işe gidiyor ve vaktim yok diyor kadın,ben de doğal olarak bu aileyle fazla görüşmek istemiyorum bu sefer de soğuk ve geçimsiz oluyorum
Bu sefer de ben yazma rekoruna gitmişim
Günaydın bende sistem bakımda yazdığından hiçbişey yazamadım ama bakıyorum da bakım bitek banaymış siz çatır çatır yazışmızsınız. Halbuki bi sürü de alıntı yapmıştım, keyfim idare eder sanırım bunun sebebi de kırmızı noktalı geceyoksa hayatımda düzelen bişey yok, Filiz iş harici başka şeylerde mi var demiş, hayır yok Filizcim tamamen işle ilgili ama insanın morali bir kere bozulunca ne eşini dostunu görüyor ne kocasını,inan beş karış suratla dolaşıyorum 1 haftadır.
Burcu kocanla sakince konuşup durumu aktar onun verdiği tepkiye göre ya salon kadını çizgini korursun ya da çingeneye dönüşürsün, o kocana kalmış
Yasemin senin manyak kaynananla ilgili söylenecek sözler biteli çok oldu, deli karının teki hastaneye gitse cezai ehliyeti yok diye rapor verirler.
Nehir adım adımı inceledim, sabiha paktunanın da setleri var böyle bir de onu incelemeni tavsiye ederim ama gerçi o sanırım daha sonraki yaşlar içindi yine de bir bak.
Fatma gözlerimi yaşartıyorsun bu kadar çok foruma katılarak, faturaların son ödeme tarihleri gelmedi herhalde ki yoğun değilsin
Dün görümcem tuhaf kocası ve hiperaktif oğulları bizdeydi,Keremcik sürekli çığlık atıp koltuk üstlerinde zıplayan bir çocuk gördüğünden neye uğradığını şaşırdı, çocuğum birazcık ilerlemeye kalksa yerde pat diye önüne çıktı, koltuğa tırmanmaya çalıştı ondan önce koltuğa çıkıp zıplamaya başladı vs vs, enişte bey mutfağa gidip fıstıkları bulup odaya getirdi, oğlu fıstıkları Kerem e yedirmeye çalıştı vs vs,görümcem bankacı ve sürekli geç çıktığı için hiçbirşeye yetişemediğini söyler ama sürekli! dün geldiğinde kaynakla uzatıp beline kadar yaptığı saçlar kuaförde sarılmış lüle lüle, üzerinde bi elbise ve full makyajdı, ben makyajımı ve ojemi bile işyerinde sürebiliyorum bu şekilde hazırlanıp işe gidiyor ve vaktim yok diyor kadın,ben de doğal olarak bu aileyle fazla görüşmek istemiyorum bu sefer de soğuk ve geçimsiz oluyorum
günaydın kızlar işler yoğundu sadece okumakla yetinebildim. burcu teyzen inşallah hemencecik iyileşir ve hayatına devam eder
yasemin kaynanan olacak o cadıyı ankaraya geldiğimde iyi bi benzetmeyi düşünüyorum, şimdiden planlar kurmaya başladım
fatma o pembe gözlüklerden bende istiyorum nerden aldın
aylin seni aramızda görmek bi şeref iki gündür yokluğun hissediliyo valla
ynur arkadaşım adını bilmiyorum kusura bakma benim adım gülşan, istersen senin kaynanatörüde gelip iyice bi benzetebilirimbugün bütün cinlerim tepemde sinirimi kimden çıkarsam acaba
ilk uçakla geliyorum o zamanKız gel, benim kaynanadan zevkle çıkarabilirsin sinirini anacım, stres topun olsun senin.. Pembe gözlüklere gelince, bende çıkarıp atmak istiyorum inan ama yapışmış resmen gözüme, inanmayacaksınız ama ben bu manyak karıya hafta sonu birde hediye aldım (biraz kocamın zoruyla oldu ama yinede alındı yani..)
Kız gel, benim kaynanadan zevkle çıkarabilirsin sinirini anacım, stres topun olsun senin.. Pembe gözlüklere gelince, bende çıkarıp atmak istiyorum inan ama yapışmış resmen gözüme, inanmayacaksınız ama ben bu manyak karıya hafta sonu birde hediye aldım (biraz kocamın zoruyla oldu ama yinede alındı yani..)
Ben de anneler gününde çook sağlam bi para verip kayınvalideme saat almıştım. O günden sorna toplam 2,5 ay bizde kaldı, taktığını hiç görmedim, bu gelişinden önce kocama söyledim, daha da annene bişi almam diye... Kadın bir haftadır saati kolundan çıkarmıyor, hatta ben fark edeyim diye Doruk'a baaak, sen benim cicimi gördün mü falan diyor, kulağını bi çeken olmuş kanımca..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?