- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #91.481
ilk uçakla geliyorum o zaman
hediyeyi vedinmi kaynanaya, eğer verdiysen yedirecem ona çünküama tadı damağında kalır da senden tekrar hediye isterse karışmam
oooohhh be yapmış kadar oldum valla rahatladımsağol yasemincim
Selamlar ve de sevgiler güzel mart anneleri
Laptop gelmedi daha, Eymen de uyumadı henüz o nedenle bi selam verip kaçıcam bıdık uyuyana dek.
Sabah HC saç bakım seti geldi, sağol tekrar Yasemincim, inşallah bende de işe yarar. ne zaman kel kalıcam acaba diye düşünürken bi umut ışığı doğdu içime:)
Yazdıklarınızı ara ara okumaya çalışıcam öptüm
burcu çok şaşırdım eşin öyle çeker mi kulağını ? ismail hayatta yapmaz sadece doğum zmaanı yine telefonda abuk sabuk şeylerle başımı çok ağrıtmıştı neyse anlatmıyorum ... teyzzesi yanımzıda idi sadece ona söylemiş ya çok karılıyor kafamızda allak pullak oluyor demiş teyzesi uyardı hem benim yanımda hemde telde gizli gizli tabi ev küçüktü duyuluyordu :) o zamanda ben kaynanayım çok kafa karıştırmak istemem ama siz şunuda şöyle yapın diye illede çomak sokmuştu yani :) eşim naparsa yapsın biizmki bildiğini okur .,,,
Ben değil eşim anında götürüp verdi, yüzsüz kadın telefon açıp teşekkür etti bana, bende en melek pozumu takınıp reca ederim dedim, içimden ne küfürler ediyordum oysa o esnada :)))
Aylin, görümcene hayran kaldım doğrusu, maşallah, onun zamanı yoksa biz ölmüşüz demek ki... Boşver fazla muhatap olma sende..
Burcu benden önce sormuş ama bende meraktayım, iş konusu ne oldu, ismini bile buldun ama faaliyete geçemedin sanırım..
Burcu, bende aşağı kalır yanın yok anacım seninde, devam edelim de tepemize çıksınlar iyice evet, bu arada kulak çekme mevzuu iyiymiş, bizde yok öyle şeyler, bildiklerini okumaya devam..
Fatma, ne kaynanam benim aldığım bişeyi beğenir nede ben onun aldığı, hiçbir zamanda kullanmayız, sadece hediyeyi alırken teşekkür eder beğenmiş gibi yaparız.. Ama bu hediyeyi onların evi için aldık, kullanılavak birşey olduğundan vede çok ihtiyaçları varmış, kendileri çok fakir alamıyorlar ya, birde işin içinde oğlu var, ondan beğenmiştir..
Meralim, rica ederim, inşallah faydasını görürsün, sırma sırma saçların olur.. gelişmeleri burayada yaz merak ederim..
Derya, hayırdır ne oldu, neden iğrenç birgün, yoksa seni de mi kaynanan üzdü...?
Bu arada bende inceledim adım adım sitesini, benim hoşuma gitti, abone olmayı düşünüyorum..
bu sabah ataya kahvaltısını ayrı ayrı yedirdim yanında da süt içireyim dedim belki o zaman içer ama ne mümkün yemeğinin hepsini yedi ama süt ancak zorlamamla 50 cc içti onuda ekmeğine damlatıp öyle kaşıkla yuttu
anlaşılan ata sütü sevmeyecek öyle görünüyo bugün ona hero baby 6-12 ay pastorize devam sütünü denedim değişiklik olsun diye
buarda face yani videomuzu koyduk ba ba ba ba geeel geeelll
Yok canım benimki işle ilgili..Herkes çok çakall inanamıyorumm valla..Kaynanalardan çekenlere de Allah kolaylık versin ne istiyo bu kadınlar yaa..Benim de oğlum var inan benim oğlumu mutlu ettiği sürece başımın üstünde tutacam gelini..Bu kadar basit aslındaa aptal karılarrrrr bunlarr
Dodo çok hasta bu arada asıl ona moralim bozuk, sabah regl oldum deli karnım ağrıyo, işe geldim burda bisürü olay tuz biber olduu
İş kuracağım ortağım olacak olan kardeşim dediğim en iyi arkadaşıma başka teklif geldi 3000 TL+prim, düşünmeden oraya atladı, şöyle yaparız böyle başarırız diyen kız, ben burda biraz pişeyim dedi ,o andan itibaren benim için ömrümün sonuna kadar onunla olan ortaklık planı bitti
görümcemin aynı saç modeliyle ve saç rengiyle olduğunu pek görmedim, sürekli kuafördedir ama başka hiçbişeye niyeyse (!) vakti yoktur, o çok yoğun çalışıyordur geç çıkıyordur vs.Hamileliğinde sürekli herkese "bir çorba yapanım yok" dedi. burdaki çorba yapmayan kim oluyor söylememe gerek yok herhalde
Bucu süpperr sinirliyim gidip dövemmi senin kayananyı ben de sen de rahatlamış oluruzNe kadar iri yarı olduğumu da gördün ezer geçerimmm
Yok canım benimki işle ilgili..Herkes çok çakall inanamıyorumm valla..Kaynanalardan çekenlere de Allah kolaylık versin ne istiyo bu kadınlar yaa..Benim de oğlum var inan benim oğlumu mutlu ettiği sürece başımın üstünde tutacam gelini..Bu kadar basit aslındaa aptal karılarrrrr bunlarr
Yaaa pat diye konuya dalıyorum ama ortada bir haksızlık varsa hööööst demek lazım.Susunca haklı olmuyorsunuzki onların gözünde aksine haklıyımda ondan susuyor cevap veremiyor sanıp iyice kuduruyorlar.Keza eşlerde bu süreçte kendilerini bir halt sanıyorlar.Ya ben çok sinirliyim sizin yumuşakbaşlılığınızı anlayamıyorum yada siz fazla iyisiniz geleni gideni tepenize çıkarıyorsunuz.Yapmayın arkadaşlar özelliklede erkek milletine s...çan yaranıyor.Kaç kez denedim hep böyle oldu.Ne zaman alttan aldıysam eşim kudurdu tepeme çıktı.Ne zaman normal davranıp sağa sola çattıysamda eşim alttan aldı.Demekki bu dilden anlıyor erkekler.Sanmayın ki saygısızlık var asla o boyuta indirmemek gerekiyor çünkü bizzat arkadaşlarımın evliliğinde bunu gördüm artık o kadar normal olmuşki insan içinde birbirlerini bozarak konuşmak biz eşimle ne yapacağımızı şaşırıyorduk eşlerin atışmasını izlerken.Ne çok konuşup kendini anlatıp anlatıp bıktırmamak nede çok mesafeli olup soğuk rüzgarlar estirmemek.Eşlerin ailelerine hep mesafeli olmaktan ve eşide çok bıktırmamaktan yanayım.Böyle düşünüyorum ama umarım uygulamada başarılıyımdır...
Eymenin dün akşamdan beri ateşi var sabah doktora götürdüm kan tahlili yapıldı
vucüt direnci düşmüş oğlumun
Aylincim, ortağın olamayan hatunu da esefle kınıyorum, sen kur kendi işini bacım, o 3000+primle yetinirken sen köşeyi dönersin inşallah ve patron olacan nihayetinde.. sonuna kadar destekliyorum seni (manevide olsa)..
Sende kaynanadan değilde görümceden yana dertlisin gibi geldi bana,söyle kuaföre yaptırsın çorbasını o sarsak görümcen, ne de olsa en çok kuaförle görüşüyormuş ve o kadar para kazandırıyor kuaföre bi çorba yapıversinler hayrına...
Deryacım, işle ilgili sıkıntılar bitmez arkadaşım, hepimizde var bi şekilde bu sıkıntı, relax ol..
Birde çalışan annelerimiz sizlerin dahada özgüveninizin yüksek olması gerekmezmi?Hep eşlere kaybetme korkusunu hissettirirseniz belki böyle höt höt etmezler azcık değerinizi bilsinler...Hem güzelsiniz,gençsiniz ve ekonomik özgürlüğünüz de var öyleyse arada bir sizin gitme ihtimalinizi hatta başkaları tarafından beğenilme durumunuzu gözlerine sokun.Yoksa ebedi sizi kalıcı sanırlar
işler yoğun cevap yazamıyorum öğle arasına çıkacam birazdan.bugün ahmet türk gelecek ilçeye, eve gidip gelirken arabayı taşlamazlar inşallah, arabanın kaskosuda yok:18:
şimdiden öpüyorum hepiniziöğleden sonra foruma giremezsem bilinki taş mağduruyum
işler yoğun cevap yazamıyorum öğle arasına çıkacam birazdan.bugün ahmet türk gelecek ilçeye, eve gidip gelirken arabayı taşlamazlar inşallah, arabanın kaskosuda yok:18:
şimdiden öpüyorum hepiniziöğleden sonra foruma giremezsem bilinki taş mağduruyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?