2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben gidici olduğumu zaten bir kere giderek ve tek celsede boşayarak gösterdim ona, hala anlamıyorsa bi daha giderim

Ayrıca kayınvalideme de görümceme de yeri geldiğimde lafı bi sokarım yandım allah derler, kayınvalidem iyidir bu sitedeki cadıların yanında melek gibi kalır severim onu, ama kızını da fazla görmeyerek, görüşmemek için bahaneler üreterek, beni üzdüyse yeri geldiğinde lafımla döverek aradan çıkarıyorum, hatta o kadar ki kayınvalideme "senin o kızının bigün saçını başını yolucam, hala görüşüyorsam alinin tek ablası olduğu içindir" demişliğim bile var.

Yasemincim onlar senin karşında ezildiği için senin onları ezmene izin vermemek yada fırsat vermemek için üste çıkıp başta dişlerini göstermeyi tercih etmişler.Sen de bu durumu çok çabuk kabullenmiş onların istediği gibi olmuşsun yani susmuş geri çekilmişsin.Böylelerine susmakla cevap verilmiyor.Ya haddini bildirecek sen ezikleyeceksin yada defolun gidin deyip kapıyı göstereceksin.Eşinde arkalarından gitmek istiyorsa buyursun gitsin.Hem evi geçindir hem kaynanayı eşi hemde çenelerini çek oldu o zaman yakında maaş kartınıda isterler.Belliki yüz falan kalmamış bunlarda herşeyi söylüyorlar eğer böyle susmaya devam edersen işin zor yasemin.Gerçekten bir gün bu dediğimden fazlasını bile yaşarsın.Allah yardımcın olsun...

Canım değil 6 yıl istersen 26 yılı devir erkeklerde sevgi alışkanlığa dönüyor kadını hiç gitmez hep benimle kalır sanıyorlar aldatmayı yada başkaları tarafından beğenilmeyi kendilerine özgü sanıyorlar.Kadın evde otursun çocuk baksın öyle yoğun olsunki kafası benimle uğraşacak zamanı olmasın.Nitekim öylede oluyor hepimiz bir koşturmaca içinde kalıyoruz sonra bir bakıyoruz ki adam böyle işe gidip gelmeler arkadaşlar bilmem neler derken çoktan başkasını bulmuş.Fark ettiğimizdede iş işten geçmiş oluyor.Bu en acımasız olanıydı tabii.Birde çalışıp kendi parasını kazanan bakımlı,güzel,genç herşeye yetişebilen annelerimizde var.Bunların bazıları yine gözden kaçırıyor adam gidiyor bazılarınında kocalarının içinde var ne yaparsan yap adam alışmış durmuyor yapıyorda yapıyor... Böylelerine zaten yapacak bir şey yok.Hiç aldatmayan ve aldatmaya meyili olmayan eşleri olanlar için dipnottu sadece.
Dışarda beraber dolaşıyorsunuz başka bir erkeğin sana baktığını gördü eşin ne yapıyor o an ?

emel teorikle pratik birbirinden çok farklıdır, yaşamadan bilinmez ve herkesin evi kabir herkes kendi çektiğini kendi bilir diyorum başka da bişey demiyorum.

Canım değil 6 yıl istersen 26 yılı devir erkeklerde sevgi alışkanlığa dönüyor kadını hiç gitmez hep benimle kalır sanıyorlar aldatmayı yada başkaları tarafından beğenilmeyi kendilerine özgü sanıyorlar.Kadın evde otursun çocuk baksın öyle yoğun olsunki kafası benimle uğraşacak zamanı olmasın.Nitekim öylede oluyor hepimiz bir koşturmaca içinde kalıyoruz sonra bir bakıyoruz ki adam böyle işe gidip gelmeler arkadaşlar bilmem neler derken çoktan başkasını bulmuş.Fark ettiğimizdede iş işten geçmiş oluyor.Bu en acımasız olanıydı tabii.Birde çalışıp kendi parasını kazanan bakımlı,güzel,genç herşeye yetişebilen annelerimizde var.Bunların bazıları yine gözden kaçırıyor adam gidiyor bazılarınında kocalarının içinde var ne yaparsan yap adam alışmış durmuyor yapıyorda yapıyor... Böylelerine zaten yapacak bir şey yok.Hiç aldatmayan ve aldatmaya meyili olmayan eşleri olanlar için dipnottu sadece.
Dışarda beraber dolaşıyorsunuz başka bir erkeğin sana baktığını gördü eşin ne yapıyor o an ?

Emelcim, benim kaynanam ben cevap vermeyip sustuğum zaman kuduranlardan, beni ciddiye almıyor, dediklerimi umursamıyor diye ağlamışlığı bile vardır, ben ilk başlarda cevap veriyordum ama bi baktım kadın zevkten dört köşe oluyor ben cevap verdikçe, tipik mahalle karısı, ağız dalaşı yapıyoruz sürekli ve benim verdiğim cevap ları dötünden anlayıp oğluna da dötünden anlatıyordu, eşimle aramın bozulmasının sebebi bunlardı yani, şimdi cevap vermiyorum, kendi kendine konuşup, sonrada sinirden saçını başını yoluyor bende geriden kıs kıs gülüyorum, inan bana bazen cevap vermemekte en iyi çıkar yol..

Ayrıca ben onlara para mara yedirmem, onlar yediğini sanır ama ben yapacağımı yapmışımdır..

kızlar yazmazsam çatlarım eşime türkhava yolalrından teklif gelmiş bi arakdaşınınreferansı ile cvsini gödnerdi ve görüşmeye çağırılmış yani böyle bir durum olur ise çok sevineceğim şimdi doğan holdingde çalışıyordu ama şartlarımızı biliyorsunzu zaten bursı olur ise iyi, oalcağına inanıyorum hayırlısı bakalım .. ne olur dua edin de hayırlısı ile iyi bir kariyere dım atsın bol bol maaş alsın :) benim kariyerimin önüne geçti bari kendi kariyeri yükselsinki pişman olmayalım ilerde :)

Hadi inşallahhh arkadaşım dualarımız kocişinle.

emel teorikle pratik birbirinden çok farklıdır, yaşamadan bilinmez ve herkesin evi kabir herkes kendi çektiğini kendi bilir diyorum başka da bişey demiyorum.

O yüzden sonuna umarım uygulamada başarılıyımdır dedim.Zaten uygulamada herkeste aynı etkiyi göstermiyor.İnsanız sonuçta hepimiz birbirimizden farklıyız.Ama inan benim içimde garip bir nefret var erkeklere karşı.Bir gün sırf bu yüzden kaybım olursa şaşırmam...

Öznur yazınca aklıma geldi atlamıştım, Pınar eymenin direnci niye düşmüş ,acaba her bulduklarını ağızlarına soktukları için mi? nolacak şimdi?

Hadi hayırlısı olsun ........

Ay uyudu paşam
Pınar gewçmiş olsun cnm Eymenime, iştahsız olduğundan mı çok hareketten mi olmuş bu durum?
Derya hoşgeldin cnm,özlettin, sen ayrılınca çekilişten senin eşin boşta kaldı ama sonra o da Seyhanla eşleşti. ama katılmak istiyorum diyosan kussebfilal-Filiz arkadaşımız vardı biriyle eşleşmek isteyen onunla olabilirsin. Dodoya da geçmiş olsun bu arada
Ayliiiiinnnn çıldırtma beni, çabuk beni de çağır mutfağa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…