2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben dünkü yazdıklarınızdan sonra Keremito yu akşam çorapsız yatırdım ve 2 defa kalktı,1-2 gece daha deniycem yine az uyanırsa anlıycam ki bebe sıcaktan uyanıyormuş,kulağınıza küpe olsun

Neyse canım hakkınızda hayırlısı olsun.Biraz sinirliyim birazda sezgilerim yüksek... Birazda tecrübeliyim ... Demiyim artık bir şey.Sen bildiğin gibi yap canım... İnş. ileride pişman olmazsın...

Emel, Aylin'in yorumuna çok katılıyorum, her evlilik birbirinden çok farklıdır, sen genele özgü bir yorum yapmışsın, ben kendi özelimden bahsettim. Aldatacaksa aldatır bir erkek, sen ona nasıl davranırsan davran fark etmez, bunun için tedbir alarak evlilik yürütemem, dışarısı daha cazipse bırakırım oraya gider, benim için de bir kayıp olmaz zaten, kocam da bunu çok iyi bilir...

Ben genelde ince bi çorap giydiriyorum yatarken ama hiç mi giydirmesem ki, üşümesin sonra:44:

Üstüne yorgan örtüyoruz niye üşüsün ki? belki de onunla alakalı değildir ama ben genelde ayaklı pijamalardan giydiriyordum bazen de çorapsız yatırıyordum ama hiç dikkat etmedim çorapsızken iyi uyuyor mu diye şimdi onu izliycem, bir önceki gece yarım saatte bir kalktı çoraplıydı,dün gece 2 defa uyandı çorapsızdı.

Emel, evlilik çok özel bir alan, o yüzden sen sinirini bizim evliliklerden ve kocalardan çıkarma anacım, hepimizin kendine göre sezgileri ve tecrübeleri var, dünkü çocuk değiliz, o yüzden Allah hepimizn hakkında hayırlısını versin, huzur mutluluk versin deyip geçelim bence...

Fatmacım, Allah gönlünüze göre versin arkadaşım.

Ahh be Meralim, sen geldin, ben yemeğe gidiyorum, yine mi kavuşamıcaz bugün...

Aylin mutfağa geldim, yemeğin altını yaktım, git bi bak...

Bi yemek yiyeyim, gelecem hemen...

Selamlar herkese...

Kusura bakmayin gecmise bakamadim baska bir konuya direk daliyorum birsey sorcam...
Bebeklerin disi neden yamuk cikar...sürekli agizlarina birsey almalarinin bir etkisi varmi?
Tugranin 4 disi var...alttaki dislerinin biri hafif önde biri hafif geride.
Digerleride öyle olmasin istiyorum.

len ben uyurken zatı hıc gıydırmem corap pasaya.ben rahatsız olurum bebe nasıl olmasın.bırde gece karnına kadar yorganı cekerım.bası acık yatar.
dıdım sana dımı burcu su eksıklıgınden oluyor dıye.bu arada doguhan bey su ıcmeyı yıne bıraktı.ıyılestı ya agzıı kurumuyor benı suluk yerıne kullanıyor her zamankı gıbı

Öznur çıktı valla dediğin, neyse, onu toparlamak kolay, Doruk su içmeyi seviyor çünkü... Ben enfeksiyondan korkuyordum, ondan yırttık çok şükür.
Heee, akşam buluşucaz mı biz?
Bi yemeğe gidemedim bea :)

günaydın canlar dicem öğlen oldu neyse önce bizden haberler oğlum kendi fotosuna cici daha doğrusu gigi yaptı bide eline oynasın die verdiğim plastik kavanozu yerde yuvarlıyo sonrada ona ge ge yapıyo tabi kavanoz gelmiyo
BURCUM şekerim bence kocanla kibarca konuş hani şikayet eder gibi deilde bak ben bunlarla muhatap oluyorum senin hatrına susuyorum der gibi ama bilsin anasının ne mal olduunu
AYLİN az görüşmek iidir her zaman bende eskiden çok görüşürdüm eserin ailesiyle ağzım yandı şimdi çok nadir görüşüyorum ayrıca çorba mevzuunda söölemeden edemicem zıkkım içsin işe gelincede yapcak bişey yok bi süredir benim de işyerinde bazı sıkıntılarım var sadece manevi diil maddi sıkıntılar da var artık iş oğlumu bıraktığıma değmiyo ama düzelicek diyorum manevi kısmına da TINNN diorum napalım
akşam kayınvalideye yemeğe davetliyiz gidelim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…